2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yani siz sekreterle yandaki kız hakkında konuşuyodunuz, onların dökümünü alıp ikinizi biraraya getirdi koydu önünüz kağıtları öylemi, pes :26:

" al işte oku nasıl insan olduğunu" derdim, deeseydi "yüzüme konuş" diye "sen yüzüne konuşulcak insan değilsin" derdim bende

günaydın buarada :)
o dizi hangi kanalda ,pazar günümü kaçta:)

günaydın kızlarrr

bende uykusuzum yarenay gece geç yattık eşimle malum durumlar :)
elfida sen neler yazdın kız sekreter hiç mi bişi demedi?
nigar kıvırma cümlelerin bi harika yani :)

Günaydın kızlar.....

Filizcim ne dert ediyosun ki öğrensin daha ii olmuş nigarın dediği gibi kıvır bence...

sizin aranızdaki sorun neydiki ben onu anlamadım?:44:

Eşimi aradım sinirden ağladım ama yanında hiç ağlamadım bunların. Lafları duysanız az bile yazmışım dedim kağıtları aldılar müdür patron hepsi görecek. Eşim glecek birazdan hemen kdv yi yollayıp iş bakıyorum

atv de, saat 20:00 de pazar akşamları :98:

dizi çok süper gidiyo 1. bölüm 2. partdayım
ilk bölüm bana biraz baya gelmişti, 2. bölümü daha çok seveceksin, hele bu haftaki 3. bölüm harikaydıı

aynı zamanda yazmışız galiba, pardon canım. sekreterle bir mi olmuş bunlar, özellikle ağzından laf mı almışlar? müdüre falan niye göstersin ki?

ay saçmalama lütfen, kaçıyomuş gibi..
masum meleği oynuyo kız resmen yaa, az şeytan diiil
çok mu ağır şeyler yazdın :26:

Canım sen nie ağlıosun yaa! Kız ne yırtıkmış kendi konuşmalarını pisliklerini unuttu senin yazışma kağıtlarına mı takıldı. Nie bastırmadın olayı nigarın dediği gibi sekreterde girseydi araya taa müdüre kadar uzamış yaa. Eşin de gelcek iice karışcak şimdi olay.

off kötü olmuş cnm yaa senin salak sekreter bilerekmi yaptı yoksem yaaa açık bırakmış gitmiş???? bu kız ikiyüzlü olabilir....Neyse olan olmuş ağlama kız değmez 2 kuruşluk insanlar için..

okadar ne yazdınki canım ya üzüldüm bak şimdi ayrıca kendi olduğunu nerden biliyomuşki
atv de, saat 20:00 de pazar akşamları :98:

ilk bölüm bana biraz baya gelmişti, 2. bölümü daha çok seveceksin, hele bu haftaki 3. bölüm harikaydıı

sevimli geldi banahepsini izliycem bugün 1. bölümü bitiriyimthanks canım

Elfiii eşin beni de götürsün, ay çok sinirlendim şuan yaaa
ağzını burnunu dövesim geldi, inş eşin patlatır bitane

müdüre göstersin "siz karışmayın lütfen de! bizim aramızda aylardır neler yaşanıyor bilmiyorsunuz" felan de

filiz ne yazdın bura yazsana ona göre yorum yapalımda müdüre çıkcakğında açıklamayı öyle yaparsın bi yaz cnm çok özel değilse.:44:

evet öyle de patrona.....

ayrıca hakkaten sekreterle bir mi olmuşlar yaaa çok kötü oyun yapmışlar
öyle değilse sekretere de yüklenmesi gerekiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…