dizi çok süper gidiyo 1. bölüm 2. partdayım
atv de, saat 20:00 de pazar akşamları :98:yani siz sekreterle yandaki kız hakkında konuşuyodunuz, onların dökümünü alıp ikinizi biraraya getirdi koydu önünüz kağıtları öylemi, pes :26:
" al işte oku nasıl insan olduğunu" derdim, deeseydi "yüzüme konuş" diye "sen yüzüne konuşulcak insan değilsin" derdim bende
günaydın buarada :)
o dizi hangi kanalda ,pazar günümü kaçta:)
ilk bölüm bana biraz baya gelmişti, 2. bölümü daha çok seveceksin, hele bu haftaki 3. bölüm harikaydııdizi çok süper gidiyo 1. bölüm 2. partdayım
hahha diziyimi izliyosun kız işyerinde sölicemmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eşimi aradım sinirden ağladım ama yanında hiç ağlamadım bunların. Lafları duysanız az bile yazmışım dedim kağıtları aldılar müdür patron hepsi görecek. Eşim glecek birazdan hemen kdv yi yollayıp iş bakıyorum
Eşimi aradım sinirden ağladım ama yanında hiç ağlamadım bunların. Lafları duysanız az bile yazmışım dedim kağıtları aldılar müdür patron hepsi görecek. Eşim glecek birazdan hemen kdv yi yollayıp iş bakıyorum
Canım sen nie ağlıosun yaa! Kız ne yırtıkmış kendi konuşmalarını pisliklerini unuttu senin yazışma kağıtlarına mı takıldı. Nie bastırmadın olayı nigarın dediği gibi sekreterde girseydi araya taa müdüre kadar uzamış yaa. Eşin de gelcek iice karışcak şimdi olay.Eşimi aradım sinirden ağladım ama yanında hiç ağlamadım bunların. Lafları duysanız az bile yazmışım dedim kağıtları aldılar müdür patron hepsi görecek. Eşim glecek birazdan hemen kdv yi yollayıp iş bakıyorum
atv de, saat 20:00 de pazar akşamları :98:
ilk bölüm bana biraz baya gelmişti, 2. bölümü daha çok seveceksin, hele bu haftaki 3. bölüm harikaydıı
bikerede FİLM izlemiştim
maşallah funda hnm....cips kolada gönderimmi kız....
Elfiii eşin beni de götürsün, ay çok sinirlendim şuan yaaa
ağzını burnunu dövesim geldi, inş eşin patlatır bitane
müdüre göstersin "siz karışmayın lütfen de! bizim aramızda aylardır neler yaşanıyor bilmiyorsunuz" felan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?