2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet çıkacaksan da ,içindekileri sölede öle çık....müdürde bilsin o pis kızın ne halt olduğunu

evet öyle de patrona.....

ayrıca hakkaten sekreterle bir mi olmuşlar yaaa çok kötü oyun yapmışlar
öyle değilse sekretere de yüklenmesi gerekiyor....

dostum ben bu sekreter güvenmedim .....nasıl insan sohpet varken açık bırakıp face giderki yada gittin senin masanda diğer kızın işi ne yani al burdan yak...bunlar oyun oynamışlar malesef ben öyle anladım...:97:

yaa gerçekten sekreter de mi işin içindeymiş elfii?
bende oda araya girsin dioum sen ne yazdın ki bu kadar yaa!
sekreter bilerek açık bıraktı ekranı yazışmaları demek ki kız hemen çıktı falan almış yani.

dostum ben bu sekreter güvenmedim .....nasıl insan sohpet varken açık bırakıp face giderki yada gittin senin masanda diğer kızın işi ne yani al burdan yak...bunlar oyun oynamışlar malesef ben öyle anladım...:97:

ya nasıl insanlar var ya nasıl böyle bu kadar kötü olabiliyorlar anlamıyorum gerçekten bende dün biriyle tartıştım gerizekalı mail atıyo müdürü bile koymuş maile sinir etti beni allahından bulsun diye sabaha kadar dua ettim allah büyük canım bu yaptıklarının karşılıklarını bulurlar inşallah..

hayır ben müdüre ne dicek onu merak ettim. adamlara ne ki sizin aranızdaki tartışmalardan. onlar sadece işinizi nasıl yaptığınızla ilgilenir sonuçta. olayı da tam bilemediğimden birşey de söyleyemiyorum ki

Çalıştığım yerdeki insanları sevmediğim için yeni gelen sekreter kızla muhabbet ediyorduk göze batıyordu bizde faceden konuşuyorduk
bu yanımdaki (suzan) seziyormuş hatta bi kere yakında bombayı patlatıcam diyordu bende ne yapacak acaba diyordum. Sekreter(fatoş) gitti hastaneye dün. Suzanda geçmiş bilgisayarına anlıyordu ne zamandır faceden konuştuğumuzu. Ne konuşmuşsak dökmüş.

Fatoşa dedim ver facebook şifreni ne yazmışım bi bakayım vermiyorda bende silmişim.

Herşeyi ona anlatıyordum işte. ne oluyorsa hatta geçmişi neler varsa.

ya demek ki epey kötü şeyler yazmış elfi kız bu kadar çingenlik yapıp müdüre çıktığına göre. Ya da çok abartıo. Bilmiouz ki neler yazıldı?

ayy salak sekreterde kapatmadan mı çıkmış faceniadındada meymenet yok suzanayy allahım böyle kızlardan koru bizi yarabbim şeytan kız resmen

yok ya hastaneye giderken facebooku açık mı bırakmış işyerinde???? güldürmesin beni. ben bilgisayar başından kalkıp wcye gitsem kapatıyorum bütün sayfaları. bunlar ikisi oyun çevirmişler canım sana. hissetmek, sezmek falan değil yani bu. sekreter ne tepki verdi bu olaylara? nasıl rol yaptı acaba onu merak ediyorum.

elfişim keşke yanında olabilsek de şu kızı bi elime dolasam ben. onun hakkı kötek yani anladım ben!!!

allallah şifreni sana vermiyosa da bi çıktı da sen iste ozaman fatoş dan...senin yanında açsın kendisi bi oku bakalım

off cnm yaa sen işyerindeki kıza nie herşeyi anlatıyosun kuzum bize anlat işyerindekilerden dost olmaz cnm benim yaa...neyse çok mu ağır konuştun hatrlamıyomusun bişe???

ayrıca kızın bilgisyarından nasıl bakıo faceni nasıl açıo şifresinimi vermiş bu fato salağı .....

allallah şifreni sana vermiyosa da bi çıktı da sen iste ozaman fatoş dan...senin yanında açsın kendisi bi oku bakalım

sekreter de de vaar pislik yani kızların dediği gibi şifreyi vermiosa açsın bakın yani. Eee müdürlerin haberi var mı şimdi. Başka olaya karışan yok mu iş yerinde.

face açık bıramış dün bu hastaneye giderken peki bilg kapamamışmı hiç bilg. kapatınca otomatık çıkmış oluyosun faceten???anlamadığım nokta hep açıkmı kaldı bu bilg. o gittikten sonra bilerekmi verdi onu anlayalım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…