sinem selam canım, ortalık biraz karışık gördüğün gibi maalesef.
elfiş iş yapıyor galiba, yetiştireyim diyordu ya. bildiğin tuzak kurmuşlar kıza ya sinir oldum valla
yeni yeni bazı tarifler aklımda kalıyo zeynebim, ben hep netten felan bakarak yapıyorum.. işte bazen elimde olan yada olmayan malzemeye göre değişiklikler yapıyorumnigarım maşallah sana ne kadar çok yemek hamur işi tatlı biliyorsun hayranım sana bence birgün annen gibi olmakla kalmayıp anneni geçeceksin
zuzum bişe sorucam bu kdv muhtasar k.d.v 26sında son değilmi birde sigorta var 30unda tatile denk geliyor bayramdan sonrayamı kalır yoksa öncemi ödenir
2:30 da yattım, çok uykum var
dün gece yaptığım poğaçalar çok güzel oldu, çörekotum kalmamıştı üzerlerine toz haşhaş ektim bolbol süper oldu
artık haşhaşlı yapıcam
ayy çok severim haşhaşlı benim poğaçalarım hiç güzel olmuo ben yumuşacık olsun istioum ama çok sert oluo(
eşi gelmiştir, onun yanında yazamaz buraya..ayy ne oluyo acaba ya merak ettim elfi yok piyasada
hamurun yumuşacık olursa poğaçaların da yumuşacık olur.. unu çok kaçırmiycaskınayy çok severim haşhaşlı benim poğaçalarım hiç güzel olmuo ben yumuşacık olsun istioum ama çok sert oluo(
kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam
kdv var bu ay, 26 cuma son
sigorta bağkur 2 eylül cuma son canım....
eşi gelmiştir, onun yanında yazamaz buraya..
hamurun yumuşacık olursa poğaçaların da yumuşacık olur.. unu çok kaçırmiycaskın
ayyyyyyyyyyyyyyyyyenki hamilesin süperrrrrrrr çok sevindim cnm yaaaa tebrik ederimmm
galiba margarin yumuşak yapıyo poğacaları
kynanm hep margarinle yapıyo, yumuşak oluyo
evet tamamen hamuruna bağlı yumuşak olmasıdilek bide fırınına çok kurutuyosa ne yaparsan yap yumuşak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?