2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sinem selam canım, ortalık biraz karışık gördüğün gibi maalesef.

elfiş iş yapıyor galiba, yetiştireyim diyordu ya. bildiğin tuzak kurmuşlar kıza ya sinir oldum valla

günaydın kızlar nasılsınız

elfim kendini niye üzüyosunki sen doğruları söylemişsin sana oyun yapmışlar olay müdüre gittiyse sende kızın nasıl biri olduğunu söyle yaptıklarını anlat

suzan blöf yapıyo da olabilir, elfiyi korkutsun istemiştir, görsün bak bu işyerinde herkese hakimim, neler yapabilirm falan gibi...

çünkü müdür falan çok saçma, ilkokul mu orası örtmenim elfi bana bunu dedi

sinem selam canım, ortalık biraz karışık gördüğün gibi maalesef.

elfiş iş yapıyor galiba, yetiştireyim diyordu ya. bildiğin tuzak kurmuşlar kıza ya sinir oldum valla

yaa sen mi ben mi sabah sabah kız ağladım dio baksana.
keşke anlatmasaydı sekreterde yeni gelmiş işte hemen güvenmiceksin hiç kimseye.

2:30 da yattım, çok uykum var
dün gece yaptığım poğaçalar çok güzel oldu, çörekotum kalmamıştı üzerlerine toz haşhaş ektim bolbol süper oldu
artık haşhaşlı yapıcam

zuzum bişe sorucam bu kdv muhtasar k.d.v 26sında son değilmi birde sigorta var 30unda tatile denk geliyor bayramdan sonrayamı kalır yoksa öncemi ödenir

nigarım maşallah sana ne kadar çok yemek hamur işi tatlı biliyorsun hayranım sana bence birgün annen gibi olmakla kalmayıp anneni geçeceksin

nigarım maşallah sana ne kadar çok yemek hamur işi tatlı biliyorsun hayranım sana bence birgün annen gibi olmakla kalmayıp anneni geçeceksin
yeni yeni bazı tarifler aklımda kalıyo zeynebim, ben hep netten felan bakarak yapıyorum.. işte bazen elimde olan yada olmayan malzemeye göre değişiklikler yapıyorum
çok severek yaptığım için tutturuyorum galiba teşekkür ederim kiii

2:30 da yattım, çok uykum var
dün gece yaptığım poğaçalar çok güzel oldu, çörekotum kalmamıştı üzerlerine toz haşhaş ektim bolbol süper oldu
artık haşhaşlı yapıcam

ayy çok severim haşhaşlı benim poğaçalarım hiç güzel olmuo ben yumuşacık olsun istioum ama çok sert oluo (

eşi gelmiştir, onun yanında yazamaz buraya..

hamurun yumuşacık olursa poğaçaların da yumuşacık olur.. unu çok kaçırmiycaskın

evet tamamen hamuruna bağlı yumuşak olması dilek bide fırınına çok kurutuyosa ne yaparsan yap yumuşak olmaz

Son düzenleme:
evet tamamen hamuruna bağlı yumuşak olması dilek bide fırınına çok kurutuyosa ne yaparsan yap yumuşak olmaz

geçen sakallı poğaça yaptım hamur yumuşacıktı çokta güzel kabardı pişerken fırından çıktı söndü resmen ( fırınım aslında kurutmuo yemekleri keki yufka ile yaptığım böreği falan. Ama poğaça olmuo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…