2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim fırınımı kayınpederim almış, yani tüm beyaz eşyaları o aldı kendi seçmiş.. başta çok kızmış üzülmüştüm ama fırınımdan da, buzdolabımdan da, çamaşır mak. de çok memnunum.. Bulaşık mak. hariç .. ilk fırsatta onu değiştiricem..

insan kendi seçmek istiyor ne oluursa olsun beyaz eşyalarını ya. ama güzellerinden almış demek ki kayınpederin.

ben akşama baklava yufkasından börek yapacam ımmmm çıtır çıtır ...

Kim ölmüş miray yemek yapıyor demeyin utanıyorum yaniii kendimden şurda hepiniz yemek yapıosunuz bende yapımm kadın oldumuz belli olsun ama dimi....

Buarada tarif vermicem dedim dostum birinizde sen nezaman verdinki demediniz yaaa

insan kendi seçmek istiyor ne oluursa olsun beyaz eşyalarını ya. ama güzellerinden almış demek ki kayınpederin.
yok yarenim güzelinden almadı, öyle bi paket yaptırmış Bekoda.. beni çağırdılar 2 ay boyunca gel eşyaları alalım, gel..gel.. gel..
Gittim.. aynen durum böyle "işte bulaşık makinen bu, çamaşır makinesi bu" ben tabi şok oldum.. "e siz seçmişsiniz zaten beni niye çağırdınız ki" dedim.. yol boyunca da ağladım.. neyseki geride kaldı o günler, olmamış varsayıyorum, aramız bozulmasın eşim üzülmesin diye..

Bolcum senin fırındad öyle bi sıkıntı var allah alla bu silverline larda demekki hepsinde sıkıntı var dış görünüşleride süper

haaa çorbayı unutmuşum yaws tavuklu şehriyeli çorba...

menü şöle

tavuklu şehriyeli çorba

baklava böreği (peynirli ben kıymalı sevmem)

salata (nar ekşili-zeytinyağlı ımmmm)

kazan dibi (tatlı olarak)

iyi bence maşallah bana....

SÜPER AFFİN KIZ SANA
kıyamam ya çok ayıp etmişler amabiz beraber seçtik eşimle :26:ama üzülme canım önemli olan şuan mutlu olman gerisi hikaye

Son düzenleme:
uff bugün topik çok sıkıcı ve gergin niden böle yawsssssssssss

kimse bişe yazmıyor elfi zaten sabahtan beri yok bi gitti ne oldu bilmiyoruz...

ben gidiyom face bari azcuk..... Paka...

uff bugün topik çok sıkıcı ve gergin niden böle yawsssssssssss

kimse bişe yazmıyor elfi zaten sabahtan beri yok bi gitti ne oldu bilmiyoruz...

ben gidiyom face bari azcuk..... Paka...

Bolcum senin fırındad öyle bi sıkıntı var allah alla bu silverline larda demekki hepsinde sıkıntı var dış görünüşleride süper

evt cnm valla görünüş süperde bide kendi ii olsaydı(

miraycım menün güzelmiş şekerim hadi bakalım yapta görelim ya valla doğru düzgün yemek,pasta yapmak istiyorum bende ama okadar yoruluyorumki kolay şeyler yapmaya çalışıyorum oyüzden hep ama çok özledim şöle çeşit çeşit bişeler yapmayı yaa(

ufff süper menüü, afferim sana bebeyim, istesen her akşam yaparsın ki böyle şeyler (gaz veriyorum, lazım sana )

SÜPER AFFİN KIZ SANA

kıyamam ya çok ayıp etmişler amabiz beraber seçtik eşimle :26:ama üzülme canım önemli olan şuan mutlu olman gerisi hikaye
evet canım, önemli olan şuan iyi olmamız.. şimdi düşünüyorum da imkanları olsa alırdılar diyorum, iyi düşünmem gerekiyo ki onlarla aram iyi olsun.. Amaa beyaz eşyalarım iyi çıktı, ona seviniyorum tabi

Nigar sonuna gülücük koymamıştım ya:26ardon:26:yanlışlık olmuş
ay olsun kuzum hem görmedim ki silmişsin

kızlar yaa eşim bugün izinli, dün gece "aşkımı yemeğe götürücem" diyodu
"yok boşver evde yiyelim ben sana güzel bi yemek hazırlarım" dedim..
şimdi ne gerek var dışarıda 50-60 tl harcamaya diye geçti aklımdan, pintilik yapmasammı :26:
Pizza da söyleyebiliriz aslında eve pastırmalı kayseri ateşi mmmm

ama malzemem var, fırında hasanpaşa köftesi, pilav salata mı yapsam.. napsam ki..
iş çıkışı almaya gelcek eşim beni

aslında arada böle değişiklik ii oluyo cnm pizzayı dışardada yersin cnm git bence:)
şu hasanpaşayı bende denemyi düşünüyorum haftasonu bakalım zamanım olursa artık:)

KESİNLİKLE ÖYLE CANIM DURUMLARI İYİ OLSA NİYE ALMASINLAR ŞANSINDAN BAK HEPSİDE İYİ ÇIKMIŞ

GİDİN BENCE CANIM DEĞİŞİKLİK OLUR BAŞBAŞA YEMEK GÜZEL OLUR İHTİYACINIZ VAR BU TARZ ŞEYLEREBİ KEREDEN BİŞEY OLMAZ GİT

aslında arada böle değişiklik ii oluyo cnm pizzayı dışardada yersin cnm git bence:)
şu hasanpaşayı bende denemyi düşünüyorum haftasonu bakalım zamanım olursa artık:)

öyle mi diyosunuz kızlar? :26: eve gidip süslenmem gerekecek ama, kottişört ve babet var üzerimde
eve gidince de çıkmak istemez canım, ama belki bi hışımla hazırlanıp giderim

öyle mi diyosunuz kızlar? :26: Eve gidip süslenmem gerekecek ama, kottişört ve babet var üzerimde
Eve gidince de çıkmak istemez canım, ama belki bi hışımla hazırlanıp giderim

tembellik yapma nigoş hemen hazırlanırsın sen ben çok seviyorum gezme hemen hazırlanırım o konuda süperim

amin canım sağol allahım herkese tattırsın bu sevinci sana nasıl verdiler 30tlye anlamadım ben 2veya 3tlye alıyorum

ay bende şaşırdım zaten kadın 29 lira dedi efendim dedim 29 lira dedi he tamam dedim verdim böyle salağa döndüm kazıkçı... eşimde dio ki ne o bebeğin fotoğrafınıda mı çekiyomuş... bide geçersiz oldu testim yanarım yanarım ona yanarım... bugün hafif pembe bi akıntım var neden acaba ara lekelenmemi yoksa üstüne görmemi :18: doğum kontrol hapına devam ediyorum hala onun öncesindede bir sürü ilaç kullandım enfeksiyon için eğer bebik varsa onun için tehlikeli pof napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…