2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar nerdesiniz yahu topik çok ıssızlaşmışhadi gelin bakimm
bende eve geldim bugün 3 te çıktık ana yemeğimi yaptım hazır fırında sadece pişicek yemeklerim hazır sayılır dinleniyorum şuanda boşa telaş yapmışım yetişmez diye dünden yapmıştım ya bi çok işimi bişe kalmamış bugüne

ana yemek ne
ben düşündüm taşındım gitmiycem dışarı yemeğe, keyifsizim
tişörtüme yeşil keçeli mkalemle koca bi leke yaptım, beyaz birde çok belli oluyo
eve yiyip eşimle waffle yemeye çıkıcaz dışarı yada anneme gider çay içeriz :26: saate bağlı

Son düzenleme:

hayırdır canım niye keyifsizsin
menü ayne şöyle amcasıgil ilkkez yemeğe geliyo bu arada

mantı
patlıcan kebabı
bademli pilav
kabak salatası
çoban salata
burma kadayıf

benim daha oturtmam var. akşam eşim geç gelir zaten yine. ben bu akşam yemek yapmıcam o yüzden. eve gider gitmez Kur'an okumaya başlamam lazım. 9 cüzüm 3 günüm kaldı:18::18:

cüz konusunda yardım ederim istersen :)

valla nekkk, bizde aynı sizin gibiyiz..bende çıkalım mı çıkmayalımmı diye düşünüyodum çıkmıcam :)
sanada çıkma dicektimde hevesini kırmayım diye yazmadım

evde yiyin gerek yok 50-60 a bayrama bişey al üstüne....ama yemekten sonra mutlka dışarı çıkın, annene yada başka eve gitmeyin
yemeğe değilde waffle ye gitmiş olun

hayırdır canım niye keyifsizsin
menü ayne şöyle amcasıgil ilkkez yemeğe geliyo bu arada

mantı
patlıcan kebabı
bademli pilav
kabak salatası
çoban salata
burma kadayıf
bilmiyorum canım, iftara şimdi her yer kalabalık olur
evimde yiyesim var eşimle
menü süpeeeeeeeeer

deseydinn
inş yemekten sonra mayışmam, randevu verdim zaten eşime :89: :89:
ama yürüyüşe de olsa çıkıcam dışarı, evet o paraya bayrama bişi alim dimmi, mantıklıı

çorbada yapıcaktım geri vazgeçtim mantı zaten sulu ya canımrandevumu verdinbizde bu ara acayip randevulaştık sonra bi baktım dün regl oldum rahatım yani bi süreben kendime bayram için hiç bişe almadım sadece ayakkabı aldım oda biraz tuzluydu taksit yaptırdım

zuzu bu kurabiye hiç bayatlamıyosüper bişe yakalmıştı 2 tane yeyim dedim tadı aynı

funda eşim bayılıyo o kurabiyeye :))

ay bizde sonunda dün oldu :)) 10 gün oldu nerdeyse devamı yarın dedi :) ama eşim bu akşam geç gelicek izmire gitcekti...
evet üstüne bişy al:)

ben ne alsam bilmiyom yaa....arkim tulum almış bayrama

zuzum ben çıkıyorum canım yavaş yavaş son hazırlıklarımı yapım
1 ziyaretçimiz var kim acaba bizim topiğin ajanı çok allahım topiğimizi sen pisliklerden koru anladınız siz kızlarr öptüm bugünkü olanlara canım çok sıkıldı

zuzum ben çıkıyorum canım yavaş yavaş son hazırlıklarımı yapım
1 ziyaretçimiz var kim acaba bizim topiğin ajanı çok allahım topiğimizi sen pisliklerden koru anladınız siz kızlarr öptüm bugünkü olanlara canım çok sıkıldı

güle güle giy canım ayakkabını, ben yazamadan kaldırmışsın bile.. :)))
bizim en son randevu cumartesiydi bu akşam ve sonra zaten tatil :89: :89: başbaşa evdeyiz

siz okadar ara vermezdiniz, yavamazlar (kardeşim hep yavamaz derdi "r" yi söyleyemiyodu şimdi de tüm aile yavamaz diyo )
ben de istiyorum tulum, gerçi uzun çingane eteği ve sade beyaz atlet de alabilirim, bilmiyorum daha

aynen canım ben de çok üzüldüm, birde onun üstüne bizim şirkette de kavga çıktı..hemde ne kavga
içim sıkıldı yaa, bitsin bugün
bol da yazmadı bugün hiç? :44: umarım o dengesizle tartışmamıştır o da :26:

bende baktım bugün etek benim vardı başka renklerine bakım dedim bi de astar üstüne dantel olanları beğendim ince kemerli.
ama bayram için ben bikinimi aldım nası olsa denizde geçircem bayramı :)) bişi alamıcam (

off cok yoruldum kizartma yaptim her yeritemizlemek zorunda kaldim her yere yag sicradi valla pilim bitti

dusa girdim simdi oturdum yorulmusum baya bir.

zeynepcim tebrik ederim.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin.çok sevindim gerçekten. 3 hamiş oldu topikte

beğenmeyen yemesin.emek veriliyor o yemeklere kolay iş değil yani. ay çok kızArım yapılan yemeği beğenmeyen insanlara.emek var onlarda emekk

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım baya kaldı aslında kızlar baktı yorum yaptı kaldırdım bendebeğenmedinmi yoksam nigoşpudra pantolonun altına aldım tulum bende çok beğeniyorum ama kendimde düşünemiyorum bile tulum giymek için uzun boylu olmak lazım bencehiç öyle uzun eteğim yok nasıl olur bilmiyorum kendimde öyle bişe düşünemiyorumbu arada bize 8 gün tatlbayram tatilini sonunda birleştirmişler

gitti mi fundam misafirlerin nasıl geçti yemek???

ohhh süper tatili de kaptın haaaaa ))

Aykkaplarını ben de görmedimmmm .(((((ama güle güle kullan yine de cnm. bayrama henüz bi şey almadım ben de almam da büyük ihtmal. onun yerine tatile giymelik şort falan alıyım diyorum

Ben de yemeğe annemlerdeydim bugün eşim yok die. Şimdi de evde pinekliom bi bakiim dedim ne var ne yok.Üff yarın ikimiz de evdeyiz keşke regl olmamış olsaydım denize giderdik (((

Son düzenleme:

canım benim çok güzel bi akşamdı çok memnun kaldılar yemeklerimi çok beğendiler hepsi bittikabak mezesine bayıldılar size tavsiyem meze olarak misafirlerinize yapın kime yaptıysam herkes çok beğeniyo kolayda zaten bende ilk yediğimde çok beğenmitim..senin için eklerim tekrar kuzumm benimayy benim eşimde yok işe gitti 10 da gitti 2 de gelicek mesai yapıcaklar bayramda tatil ya çalışmaları lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…