ana yemek nekızlar nerdesiniz yahu topik çok ıssızlaşmışhadi gelin bakimm
bende eve geldim bugün 3 te çıktık ana yemeğimi yaptım hazır fırında sadece pişicek yemeklerim hazır sayılır dinleniyorum şuanda boşa telaş yapmışım yetişmez diye dünden yapmıştım ya bi çok işimi bişe kalmamış bugüne
ana yemek ne
ben düşündüm taşındım gitmiycem dışarı yemeğe, keyifsizim
tişörtüme yeşil keçeli mkalemle koca bi leke yaptım, beyaz birde çok belli oluyo
eve yiyip eşimle waffle yemeye çıkıcaz dışarıyada anneme gider çay içeriz :26: saate bağlı
benim daha oturtmam var. akşam eşim geç gelir zaten yine. ben bu akşam yemek yapmıcam o yüzden. eve gider gitmez Kur'an okumaya başlamam lazım. 9 cüzüm 3 günüm kaldı:18::18:
ana yemek ne
ben düşündüm taşındım gitmiycem dışarı yemeğe, keyifsizim
tişörtüme yeşil keçeli mkalemle koca bi leke yaptım, beyaz birde çok belli oluyo
eve yiyip eşimle waffle yemeye çıkıcaz dışarıyada anneme gider çay içeriz :26: saate bağlı
bilmiyorum canım, iftara şimdi her yer kalabalık olurhayırdır canım niye keyifsizsin
menü ayne şöyle amcasıgil ilkkez yemeğe geliyo bu arada
mantı
patlıcan kebabı
bademli pilav
kabak salatası
çoban salata
burma kadayıf
cüz konusunda yardım ederim istersen :)
valla nekkk, bizde aynı sizin gibiyiz..bende çıkalım mı çıkmayalımmı diye düşünüyodum çıkmıcam :)
sanada çıkma dicektimde hevesini kırmayım diye yazmadım
evde yiyin gerek yok 50-60 a bayrama bişey al üstüne....ama yemekten sonra mutlka dışarı çıkın, annene yada başka eve gitmeyin
yemeğe değilde waffle ye gitmiş olun
bilmiyorum canım, iftara şimdi her yer kalabalık olur
evimde yiyesim var eşimle
menü süpeeeeeeeeer
deseydinn
inş yemekten sonra mayışmam, randevu verdim zaten eşime :89: :89:
ama yürüyüşe de olsa çıkıcam dışarı, evet o paraya bayrama bişi alim dimmi, mantıklıı
zuzu bu kurabiye hiç bayatlamıyosüper bişe ya kalmıştı 2 tane yeyim dedim tadı aynı
bilmiyorum canım, iftara şimdi her yer kalabalık olur
evimde yiyesim var eşimle
menü süpeeeeeeeeer
deseydinn
inş yemekten sonra mayışmam, randevu verdim zaten eşime :89: :89:
ama yürüyüşe de olsa çıkıcam dışarı, evet o paraya bayrama bişi alim dimmi, mantıklıı
güle güle giy canım ayakkabını, ben yazamadan kaldırmışsın bile.. :)))çorbada yapıcaktım geri vazgeçtim mantı zaten sulu ya canımrandevumu verdin bizde bu ara acayip randevulaştık sonra bi baktım dün regl oldum rahatım yani bi süre ben kendime bayram için hiç bişe almadım sadece ayakkabı aldım oda biraz tuzluydu taksit yaptırdım
funda eşim bayılıyo o kurabiyeye :))
ay bizde sonunda dün oldu :)) 10 gün oldu nerdeysedevamı yarın dedi :) ama eşim bu akşam geç gelicek izmire gitcekti...
evet üstüne bişy al:)
ben ne alsam bilmiyom yaa....arkim tulum almış bayrama
aynen canım ben de çok üzüldüm, birde onun üstüne bizim şirkette de kavga çıktı..hemde ne kavgazuzum ben çıkıyorum canım yavaş yavaş son hazırlıklarımı yapım
1 ziyaretçimiz var kim acababizim topiğin ajanı çok allahım topiğimizi sen pisliklerden koru anladınız siz kızlarr öptüm bugünkü olanlara canım çok sıkıldı
güle güle giy canım ayakkabını, ben yazamadan kaldırmışsın bile.. :)))
bizim en son randevu cumartesiydibu akşam ve sonra zaten tatil :89: :89: başbaşa evdeyiz
siz okadar ara vermezdiniz, yavamazlar (kardeşim hep yavamaz derdi "r" yi söyleyemiyodu şimdi de tüm aile yavamaz diyo )
ben de istiyorum tulum, gerçi uzun çingane eteği ve sade beyaz atlet de alabilirim, bilmiyorum daha
annem aradı saat 1gibi topiktedim işte evin camlarını silermisin dedi yarın gelicekmiş eve pazardan beri çınarcıkta öldüm yorgunluktanbitti ama bi bizim odanın bi camı kaldı düşüyodum ötekini silerken eşim bırak ben silerim dedi bıraktım ona dolapta patlıcan var imam bayıldımı yapsam ki bilemedim dünden biraz makarna var bizim evdekilerde hiç bişi beğenipte yemiyolar onu yapıyım cıx bunu yapıyım ıı ıh ne yapıcağımı şaşırdım....
güle güle giy canım ayakkabını, ben yazamadan kaldırmışsın bile.. :)))
bizim en son randevu cumartesiydibu akşam ve sonra zaten tatil :89: :89: başbaşa evdeyiz
siz okadar ara vermezdiniz, yavamazlar (kardeşim hep yavamaz derdi "r" yi söyleyemiyodu şimdi de tüm aile yavamaz diyo )
ben de istiyorum tulum, gerçi uzun çingane eteği ve sade beyaz atlet de alabilirim, bilmiyorum daha
gitti mi fundam misafirlerin nasıl geçti yemek???
ohhh süper tatili de kaptın haaaaa))
Aykkaplarını ben de görmedimmmm .(((((ama güle güle kullan yine de cnm. bayrama henüz bi şey almadım ben de almam da büyük ihtmal. onun yerine tatile giymelik şort falan alıyım diyorum
Ben de yemeğe annemlerdeydim bugün eşim yok die. Şimdi de evde pinekliom bi bakiim dedim ne var ne yok.Üff yarın ikimiz de evdeyiz keşke regl olmamış olsaydım denize giderdik(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?