2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Tşkler ( : uzun süredir bakmıordum siteye doqum yaptım ve bebeqim 3 aylık oldu rabbim herkese analı babalı hayırlı evlatlar verir inş.

erken gebelik testidir o, onlar pahalı oluyor bildiğim kadarıyla..
bence hamile değilsindir canım, doğum kontrol hapı ile hamile kalman çok düşük bir olasılık.. hayırlısı olsun :)))

uvvvv kulağa çok hoş geliyor menün. yalnız börek ve salata hoş olmaz diye düşünüyorum. ama biriniz börek, diğeriniz salata yiyecekse ayrı tabii.

ben de dün patates oturtma yapmıştım ya, ben çok sevmedim patates ve kıymayı bir arada ama yerim yani. eşim de mesaj atmış şimdi, eline sağlık ama ben bu ikisinin birleşimini sevmedim ya, yapma bir daha yazmış izmir köfte yapsaydın keşke demiş. o da uzun sürüyor diye uğraşmak istememiştim dün akşam

dizi izlerken mi yiosun canım :)))
evetbitirdim 1. Yi 2.ninde 4. Bölümündeyim 2 de biter bugün en azından vakit geçti iyi oldu

adam dürüst davranmış teşekkür etmeyide ihmal etmemişannem çok yapar patates oturtma ben daha hiç yapmadım eşim çok sever bence yapsamçünkü patatesin her türlüsüne bayılır

bende dün kremalı pattisi yapmıştım ama ilk yaptığımda o enfes tat olmadı patateste açıkcası çok lezzetli diildi. Eski patates. Geçen SEK marka almıştım kızlardan bir kaçı o ii diil dedi bu sefer SÜTAŞ aldım ama sanki diğeri daha iiydi ben geçen sefer biraz sütle karıştırmıştım kremayı tavukta var çoğalsın die ama bu sefer direk döktüm yine tat ilki gibi olmadı eşim beğendi tabii annesinin evinde böle güzel yemek mi vardı sanki )

yok canım eşim yemek konusunda çok dürüsttür her zaman teşekkür eder, eline sağlık der kuzum benim. benim de çok hoşuma gitmedi ikisi bir arada ya. köfte patates ikilisinden sempatik geliyorlar ama böyle sevemedik biz. Allah'tan damak zevklerimiz uyuyor genelde.

patates musakkayı seviyoruz biz çok, o da pattis ve kıymadan oluşuyo.. oturtmayı denemsemmi bilemedim şimdi

3. dördüncü bölüm bu hafta olucak :98:

ohh ohh yine muhabbette yemekler var

:)

ne güzel damak tadlarınızın uyması bizimkide çok uyuyo o da bende değişik tadlara karışık şeylere açığız
patates musakkayı seviyoruz biz çok, o da pattis ve kıymadan oluşuyo.. Oturtmayı denemsemmi bilemedim şimdi

3. Dördüncü bölüm bu hafta olucak :98:

bu pazar izleyemem canım kayseride olucam için haftaya yine 2 bölüm izlerim:13:

benim daha oturtmam var. akşam eşim geç gelir zaten yine. ben bu akşam yemek yapmıcam o yüzden. eve gider gitmez Kur'an okumaya başlamam lazım. 9 cüzüm 3 günüm kaldı:18::18:

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?

yaa benim patatesin yarısı duruo yanına ne yapsam bilmioum ki? eve de pek bişi almıoum bi bu akşam bi de yarın var sonra gidiouz zaten cuma gününe kalmasın evde boşuna dioum kahvaltılıkları falan bitirsek ii olur aslında. Bi de tatlı istioum kolay yapılcak bişi ?

bende karisik kizartma yapicam dometes soslu birde sebze corbasi ayran.

bende yalanci tavuk gögsümü yapsam diyorum bende kararsiz kaldim bayadir yemiyoruz.

bende karisik kizartma yapicam dometes soslu birde sebze corbasi ayran.

bende yalanci tavuk gögsümü yapsam diyorum bende kararsiz kaldim bayadir yemiyoruz.

yalancı tavuk göğsünü ben severdim aslında ama ne zamandır yapmıoum başka kolay ne var?

annem aradı saat 1gibi topiktedim işte evin camlarını silermisin dedi yarın gelicekmiş eve pazardan beri çınarcıkta öldüm yorgunluktan bitti ama bi bizim odanın bi camı kaldı düşüyodum ötekini silerken eşim bırak ben silerim dedi bıraktım ona dolapta patlıcan var imam bayıldımı yapsam ki bilemedim dünden biraz makarna var bizim evdekilerde hiç bişi beğenipte yemiyolar onu yapıyım cıx bunu yapıyım ıı ıh ne yapıcağımı şaşırdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…