yanlış yere sordun canım burdakilerin hepsi evli ama bebiş yok bi ben hamileyim bende sezeryan düşünmüyorum.. sen aylara göre paylaşım alanı var orda kendi dogum ayına göre gir oraya yaz ordakiler sana cvp verecektir. ile göre hastaneye gre değişio 10.000 den 2000 den bahsedenler var
Gizli gizli leblebi yiyorum
erken gebelik testidir o, onlar pahalı oluyor bildiğim kadarıyla..ay bende şaşırdım zaten kadın 29 lira dedi efendim dedim 29 lira dedi he tamam dedim verdim böyle salağa döndüm kazıkçı...eşimde dio ki ne o bebeğin fotoğrafınıda mı çekiyomuş... bide geçersiz oldu testim yanarım yanarım ona yanarım... bugün hafif pembe bi akıntım var neden acaba ara lekelenmemi yoksa üstüne görmemi :18: doğum kontrol hapına devam ediyorum hala onun öncesindede bir sürü ilaç kullandım enfeksiyon için eğer bebik varsa onun için tehlikeli pof napıcam
haaa çorbayı unutmuşum yaws tavuklu şehriyeli çorba...
menü şöle
tavuklu şehriyeli çorba
baklava böreği (peynirli ben kıymalı sevmem)
salata (nar ekşili-zeytinyağlı ımmmm)
kazan dibi (tatlı olarak)
iyi bence maşallah bana....
evetdizi izlerken mi yiosun canım :)))
uvvvv kulağa çok hoş geliyor menün. Yalnız börek ve salata hoş olmaz diye düşünüyorum. Ama biriniz börek, diğeriniz salata yiyecekse ayrı tabii.
Ben de dün patates oturtma yapmıştım ya, ben çok sevmedim patates ve kıymayı bir arada ama yerim yani. Eşim de mesaj atmış şimdi, eline sağlık ama ben bu ikisinin birleşimini sevmedim ya, yapma bir daha yazmışIzmir köfte yapsaydın keşke demiş. O da uzun sürüyor diye uğraşmak istememiştim dün akşam
uvvvv kulağa çok hoş geliyor menün. yalnız börek ve salata hoş olmaz diye düşünüyorum. ama biriniz börek, diğeriniz salata yiyecekse ayrı tabii.
ben de dün patates oturtma yapmıştım ya, ben çok sevmedim patates ve kıymayı bir arada ama yerim yani. eşim de mesaj atmış şimdi, eline sağlık ama ben bu ikisinin birleşimini sevmedim ya, yapma bir daha yazmışizmir köfte yapsaydın keşke demiş. o da uzun sürüyor diye uğraşmak istememiştim dün akşam
evetbitirdim 1. Yi 2.ninde 4. Bölümündeyim 2 de biter bugün en azından vakit geçti iyi oldu
adam dürüst davranmış teşekkür etmeyide ihmal etmemişannem çok yapar patates oturtma ben daha hiç yapmadım eşim çok sever bence yapsam çünkü patatesin her türlüsüne bayılır
patates musakkayı seviyoruz biz çok, o da pattis ve kıymadan oluşuyo.. oturtmayı denemsemmi bilemedim şimdiuvvvv kulağa çok hoş geliyor menün. yalnız börek ve salata hoş olmaz diye düşünüyorum. ama biriniz börek, diğeriniz salata yiyecekse ayrı tabii.
ben de dün patates oturtma yapmıştım ya, ben çok sevmedim patates ve kıymayı bir arada ama yerim yani. eşim de mesaj atmış şimdi, eline sağlık ama ben bu ikisinin birleşimini sevmedim ya, yapma bir daha yazmışizmir köfte yapsaydın keşke demiş. o da uzun sürüyor diye uğraşmak istememiştim dün akşam
3.evetbitirdim 1. Yi 2.ninde 4. Bölümündeyim 2 de biter bugün en azından vakit geçti iyi oldu
adam dürüst davranmış teşekkür etmeyide ihmal etmemişannem çok yapar patates oturtma ben daha hiç yapmadım eşim çok sever bence yapsam çünkü patatesin her türlüsüne bayılır
uvvvv kulağa çok hoş geliyor menün. yalnız börek ve salata hoş olmaz diye düşünüyorum. ama biriniz börek, diğeriniz salata yiyecekse ayrı tabii.
ne güzel damak tadlarınızın uyması bizimkide çok uyuyo o da bende değişik tadlara karışık şeylere açığızyok canım eşim yemek konusunda çok dürüsttürHer zaman teşekkür eder, eline sağlık der kuzum benim. Benim de çok hoşuma gitmedi ikisi bir arada ya. Köfte patates ikilisinden sempatik geliyorlar ama böyle sevemedik biz. Allah'tan damak zevklerimiz uyuyor genelde.
patates musakkayı seviyoruz biz çok, o da pattis ve kıymadan oluşuyo.. Oturtmayı denemsemmi bilemedim şimdi
3.Dördüncü bölüm bu hafta olucak :98:
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
bende karisik kizartma yapicam dometes soslu birde sebze corbasi ayran.
bende yalanci tavuk gögsümü yapsam diyorum bende kararsiz kaldim bayadir yemiyoruz.
etimek tatlısı yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?