2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzummmm çok saol tatlım. bugün eşim geç geldi, yemeğim de hazır diye eve gelir gelmez başladım okumaya. Türkçe okumamın da etkisiyle 5 cüz bitirdim yarın da böyle yaparsam yarın bitiririm. aslında ben kadir gecesinde bitirmeyi planlıyordum ama o gün koşturmaca olur biz de. o yüzden yarın bitircem ki, cuma gününe bir de o telaş yapmasın bende.

vauww cumartesi gününden bugüne kadar nasıl durdu kız seninki? benimkini mümkün değil tutamam o kadar zaman biz şimdiden tatil kavgası yapıyoruz, ben dedim baştan anlaşalım ben başkasının evinin üzerinde mümkün değil yapamam yaramazlık, o da diyor yuhhhh tam 5 gün ordayız bakalım ne olacak:18::18::18:

biz İzmir'den yapcaz bayramlık alışverişimizi. ama kayınvalidem ve kayınpederim olmayacak zaten o yüzden spor da giyebilirim, rahatım yani

off cok yoruldum kizartma yaptim her yeritemizlemek zorunda kaldim her yere yag sicradi valla pilim bitti

dusa girdim simdi oturdum yorulmusum baya bir.

ayy evet sinemcim ben de kızartma yapmayı bu yüzden hiç sevmiyorum işte... mümkün olduğu kadar az yapıyorum o yüzden.

adaşımmm napıyon

ayy iki tane kabağım var o meze tarifini verir misin cnm belki yarın yaparım

ellerine sağlık sen yaparsın da kötü mü olur

yani bayramda ikiniz de tatilsiniz ha süper haber walla problemsiz gidip geliceksiniz

ben de şakşuka yapayım diyordum eşim tok gelicekmiş yırttım yemek yapmaktan bugün :))) yarına yaparım artık

canım benim çok teşekkür ederimtabiki veririm ayşem
kabaklarını güzelce yıkasoy canım sonra onları rendele azıcık bi yağda suyunu çekene kadar kavur çokta pişmesin azda pişmesin tarif edişe bakbiraz soğusun sonra canım yoğurt ve mayonezi karıştır içine sarımsak rendele kabakların üzerine dök ben bide ceviz ekliyorum içine süper oluyo cevizlibazıları dere otuda koyuyo canım ben koymadan yapıyorum tavsiye ederim fotoda çektim ayakkabının birazdan eklerim sana torpil geçmiş oldum ayağımda çektim

ben önde tokası olan ayakkapları çok sevmiyorum, ama kibar yani rengi çok tatlı, güle güle giy canım
ben 170 im topukluyla 180 bana tulum yakışır ama toto kocaman oldu bol oluyo gerçi onlar ama bakalım
mecburen canım, o geldiğinde ben uyuyor oluyorum.. bayram üzeri ya 2 de bile geldiği oluyo :26:

kızlaaaar hasanpaşa köftem süper olduuu, ilk kez denedim ama en sevdiğim yemekler arasında ilk sıralara girdi bile..
et de önemli tabisi, benim köftem yumuşacık olduu, pürem çok lezzetliydi.. resim eklim :)))
en kısa zamanda yine yapıcam ..

teşekkür ederim canım tokasına çok takılmadım rengi banada çok sevimli geldipolonun çanta ve ayakkabılarına bayılıyorum çantaları çok pahalı ama
bi dene bakalım canım yakışırsa alırsıneline sağlık canımbende bi ara denicem

teşekkür ederim canım tokasına çok takılmadım rengi banada çok sevimli geldipolonun çanta ve ayakkabılarına bayılıyorum çantaları çok pahalı ama
bi dene bakalım canım yakışırsa alırsıneline sağlık canımbende bi ara denicem

ayyy çat diye gitti elektrikler yaaa çok fena tırstımmmmmm baya da sürdü nerdeyse 2 saat. fundiş fotolarına uçuyorum hemennn tarif için de tşk. annemden biliyorum ben de bu mezeyi tarifini alınca hatırladım yarın yaparım belkimmm çok saol cnmm iyi geceler herkeseee

nigaaaaaaaar hasanpaşa on numara görünüyor bayıldımmmm o kadar!!!!

ayy bende baktım yoksun nereye kayboldu bu kız dedimrica ederim canım benimgenelde herkes bilir ayşecim bu mezeyi güzel oluyo ama yap bencede

teşekkür ederim ebrucuğum amin işallah herkese bu sevinci yaşatsın allahım evet bakalım 4.sü kim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…