cüz konusunda yardım ederim istersen :)
valla nekkk, bizde aynı sizin gibiyiz..bende çıkalım mı çıkmayalımmı diye düşünüyodum çıkmıcam :)
sanada çıkma dicektimde hevesini kırmayım diye yazmadım
evde yiyin gerek yok 50-60 a bayrama bişey al üstüne....ama yemekten sonra mutlka dışarı çıkın, annene yada başka eve gitmeyin
yemeğe değilde waffle ye gitmiş olun
güle güle giy canım ayakkabını, ben yazamadan kaldırmışsın bile.. :)))
bizim en son randevu cumartesiydibu akşam ve sonra zaten tatil :89: :89: başbaşa evdeyiz
siz okadar ara vermezdiniz, yavamazlar (kardeşim hep yavamaz derdi "r" yi söyleyemiyodu şimdi de tüm aile yavamaz diyo )
ben de istiyorum tulum, gerçi uzun çingane eteği ve sade beyaz atlet de alabilirim, bilmiyorum daha
off cok yoruldum kizartma yaptim her yeritemizlemek zorunda kaldim her yere yag sicradi valla pilim bitti
dusa girdim simdi oturdum yorulmusum baya bir.
canım benim çok güzel bi akşamdı çok memnun kaldılar yemeklerimi çok beğendiler hepsi bittikabak mezesine bayıldılar size tavsiyem meze olarak misafirlerinize yapın kime yaptıysam herkes çok beğeniyo kolayda zaten bende ilk yediğimde çok beğenmitim..senin için eklerim tekrar kuzumm benim ayy benim eşimde yok işe gitti 10 da gitti 2 de gelicek mesai yapıcaklar bayramda tatil ya çalışmaları lazımmış
ayy iki tane kabağım var o meze tarifini verir misin cnm belki yarın yaparım
ellerine sağlık sen yaparsın da kötü mü olur
yani bayramda ikiniz de tatilsiniz ha süper haber walla problemsiz gidip geliceksiniz
ben de şakşuka yapayım diyordum eşim tok gelicekmiş yırttım yemek yapmaktan bugün :))) yarına yaparım artık
ben önde tokası olan ayakkapları çok sevmiyorum, ama kibar yani rengi çok tatlı, güle güle giy canımteşekkür ederim canım baya kaldı aslında kızlar baktı yorum yaptı kaldırdım bendebeğenmedinmi yoksam nigoş pudra pantolonun altına aldım tulum bende çok beğeniyorum ama kendimde düşünemiyorum bile tulum giymek için uzun boylu olmak lazım bence hiç öyle uzun eteğim yok nasıl olur bilmiyorum kendimde öyle bişe düşünemiyorum bu arada bize 8 gün tatl bayram tatilini sonunda birleştirmişler
mecburen canım, o geldiğinde ben uyuyor oluyorum.. bayram üzeri ya 2 de bile geldiği oluyo :26:vauww cumartesi gününden bugüne kadar nasıl durdu kız seninki? benimkini mümkün değil tutamam o kadar zamanbiz şimdiden tatil kavgası yapıyoruz, ben dedim baştan anlaşalım ben başkasının evinin üzerinde mümkün değil yapamam yaramazlık, o da diyor yuhhhh tam 5 gün ordayız bakalım ne olacak:18::18::18:
adaşımmm napıyon
ben önde tokası olan ayakkapları çok sevmiyorum, ama kibar yani rengi çok tatlı, güle güle giy canım
ben 170 im topukluyla 180 bana tulum yakışır ama toto kocaman oldubol oluyo gerçi onlar ama bakalım
mecburen canım, o geldiğinde ben uyuyor oluyorum.. bayram üzeri ya 2 de bile geldiği oluyo :26:
kızlaaaar hasanpaşa köftem süper olduuu, ilk kez denedim ama en sevdiğim yemekler arasında ilk sıralara girdi bile..
et de önemli tabisi, benim köftem yumuşacık olduu, pürem çok lezzetliydi.. resim eklim :)))
en kısa zamanda yine yapıcam ..
ben önde tokası olan ayakkapları çok sevmiyorum, ama kibar yani rengi çok tatlı, güle güle giy canım
ben 170 im topukluyla 180 bana tulum yakışır ama toto kocaman oldubol oluyo gerçi onlar ama bakalım
mecburen canım, o geldiğinde ben uyuyor oluyorum.. bayram üzeri ya 2 de bile geldiği oluyo :26:
kızlaaaar hasanpaşa köftem süper olduuu, ilk kez denedim ama en sevdiğim yemekler arasında ilk sıralara girdi bile..
et de önemli tabisi, benim köftem yumuşacık olduu, pürem çok lezzetliydi.. resim eklim :)))
en kısa zamanda yine yapıcam ..
ayyy çat diye gitti elektrikler yaaa çok fena tırstımmmmmmbaya da sürdü nerdeyse 2 saat. fundiş fotolarına uçuyorum hemennn tarif için de tşk. annemden biliyorum ben de bu mezeyi tarifini alınca hatırladım yarın yaparım belkimmm çok saol cnmm iyi geceler herkeseee
nigaaaaaaaar hasanpaşa on numara görünüyor bayıldımmmm o kadar!!!!
zeynepcim tebrik ederim.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin.çok sevindim gerçekten. 3 hamiş oldu topikte
beğenmeyen yemesin.emek veriliyor o yemeklere kolay iş değil yani. ay çok kızArım yapılan yemeği beğenmeyen insanlara.emek var onlarda emekk
günaydın milletson 2 günnnnnnnn
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın tazecik annegünaydın kızlar günaydın fundam nasılsın
günaydın milletson 2 günnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?