iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın tazecik anne
ayy evettttttttson 2 gün banadaohh kurtuluyorum şurdan 1 haftada olsa bu arada bizim bayram tatili 8 gün yarenay
teşekkür ederim Ayşaamayyy çat diye gitti elektrikler yaaa çok fena tırstımmmmmmbaya da sürdü nerdeyse 2 saat. fundiş fotolarına uçuyorum hemennn tarif için de tşk. annemden biliyorum ben de bu mezeyi tarifini alınca hatırladım yarın yaparım belkimmm çok saol cnmm iyi geceler herkeseee
nigaaaaaaaar hasanpaşa on numara görünüyor bayıldımmmm o kadar!!!!
sağol bende iyiym canım yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı ne güzel tatilniz var dinlenin gezin aile ziyareti fıstık gibi bize yok biz çalışıyoruz bayramda sadece 1gün haftalık izin var
gnydn kızlar,
dün işim vardı gelemedm bide sizden bi konuda yardım istiyorum.
önce nektarım yemeğin çok güzel gözküyor eline sağlık bekliyorum bak:)
fundam o kabaklı mezeyi bende çokl severim çok hafigf oluyo ben süzme yoğurt koyuyorum sadece:)
haberlerini bekliyoruz canımsize niye 1 gün:26:bol bol gezicez plan yaptık kocişle umarım güzel geçer tatilimiz
yarın doktordan geldikten sonra bi ara girerim haber veririm canım 1günda haftalık izin bayram tatili falan yok bizde canım hizmet sektörü olduğumuz için ne güzel tatilde eşini kendi memleketine götürüyorsun
cuma günü kaçta uçağınız canım dnüş ne zamn
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın tazecik anne
ayy evettttttttson 2 gün banadaohh kurtuluyorum şurdan 1 haftada olsa bu arada bizim bayram tatili 8 gün yarenay
kızlar filizden haberi olan yok değilmi cep nosu falan yokmu sizde arasınız haber alsak işten aramak doğru olmaz
şimdi hatırlıyosanız bu müdür gitmeden önce bi sürü moralimi bozmuştu benim ağlamıştım hep durduk yerde laf saymıştı bana beddua etme diye.bu olay üzerine şöförüne dedimki sen bişeymi dedin müdüre oda yok dedi yemin et ozman dedm ben sana söylüyorm herşeyi dedim bigün çok sinirlenmiştim zıkkımın dibine gitsin dedim bunu sadece şöför biliyodu ben onla tartışırken müdürün şubede beraber çalıştığı ve özellikle buraya getirdiği bi kız var o girdi içeri herşeyi müdüre anlatır tabi duydu hepsini şöförde dedi ben sölicek olsam senin böle böle dediğini sölerdim buzmana kadar tabi kızda dinliyo hepsini bende onun söliceğini bildiğim için dedimki kim benim hakkımda müdüre yalan yanlış şeyler söylüyosa allahından bulsun dedim çıktım tabi bunlar müdüre yetiştirilmiş ama nasıl
neyse dün yine bişe için aradı sonra dediki bana beddua etme bende dedimki bu çok eski zamanda kaldı çok önceden demiştim hayır yeni demişsin dedi neyse bunu sonra konuşacaz seninle dedi bugün içeri girip konuşacam heralde bu allahından bulsun lafını yine müdüre sölemişim gibi söledi gerizekalı artık savunmam gerekiyor kendimi yapmadığım şeyleri yapıyomuş gibi gösteriyor çünkü ne söyleyim şimdi müdüre?
kızlar filizden haberi olan yok değilmi cep nosu falan yokmu sizde arasınız haber alsak işten aramak doğru olmaz
ben 2 ayda bir uçlarından aldırıyorum, çok sağlıklı uzuyor bu şekildegünaydın kızlarr
çoooooookkk uykum var 2 gecedir yaramazlık yapıouz (sizin deyiminizle) hatta bu akşam da bi randevu olabilir :)) biz tatile gidince ark evinde kalcaz orda bişi olamaz die acısını çıkarıyoruz. 5 gün ordayız. Eşim olmazsa 1 gece kalıp otele geçelim dio :))) bakalım nolcak. Hepimizin dönüştü anlatacağı çok şey olur!
bide benim çenemde resmen bi çene daha çıktı( kocaman bir sivilce böle bişi olamaz konuşurken çenem oynarken bile nası acıo oysa hastalığım falan da geçti bu ne şimdi anlamadı.
ayrıca dün saçlarımı kestirdim çok fazla dökülüodu artık o kadar yağlar yoğurtlar sürüoum bakım kremleri spreyler yokkk ne uzuo ne güçlenio boyadan hep yandı saçım. Artık her ay kestiriyim dioum öle daha çok güçlenip uzar mı?
bol ne desem bilemedim canımşimdi hatırlıyosanız bu müdür gitmeden önce bi sürü moralimi bozmuştu benim ağlamıştım hep durduk yerde laf saymıştı bana beddua etme diye.bu olay üzerine şöförüne dedimki sen bişeymi dedin müdüre oda yok dedi yemin et ozman dedm ben sana söylüyorm herşeyi dedim bigün çok sinirlenmiştim zıkkımın dibine gitsin dedim bunu sadece şöför biliyodu ben onla tartışırken müdürün şubede beraber çalıştığı ve özellikle buraya getirdiği bi kız var o girdi içeri herşeyi müdüre anlatır tabi duydu hepsini şöförde dedi ben sölicek olsam senin böle böle dediğini sölerdim buzmana kadar tabi kızda dinliyo hepsini bende onun söliceğini bildiğim için dedimki kim benim hakkımda müdüre yalan yanlış şeyler söylüyosa allahından bulsun dedim çıktım tabi bunlar müdüre yetiştirilmiş ama nasıl
neyse dün yine bişe için aradı sonra dediki bana beddua etme bende dedimki bu çok eski zamanda kaldı çok önceden demiştim hayır yeni demişsin dedi neyse bunu sonra konuşacaz seninle dedi bugün içeri girip konuşacam heralde bu allahından bulsun lafını yine müdüre sölemişim gibi söledi gerizekalı artık savunmam gerekiyor kendimi yapmadığım şeyleri yapıyomuş gibi gösteriyor çünkü ne söyleyim şimdi müdüre?
allah alla sizin iş yerlerinizde ne fesat fena kızlar var yaiyiki benim iş yuerimde benden başka kız yok..
bolcum ben sizin hakkınızda hiç kimseye hiçbişey söylemiyorum de size kim ne diyosa beni sevmeyen veya beni istemeyen birisi sanırım de ben sizin hakkınızda başkasına neden laf söyleyimki de..isbatlasın de ne biliyim işte kendini savun hiç söylememiş gibi davran rahat ol canım..pis ispiyoncu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?