ayy nektarım alemsin valla öle demeyi çok isterdim ama denmiyo dediğin gibi
Nasıl insanlar bunlar gerçekten aklım almıyo nasıl bukadar kötü olabiliyorlar insanların ekmekleriye oynayabiliyorlar..
Kızlar elfiyle ilgili bugün yeni hbr varsa banada verin?
ayy nektarım alemsin valla öle demeyi çok isterdim ama denmiyo dediğin gibi
nasıl insanlar bunlar gerçekten aklım almıyo nasıl bukadar kötü olabiliyorlar insanların ekmekleriye oynayabiliyorlar..
kızlar elfiyle ilgili bugün yeni hbr varsa banada verin?
tamam canım kolay gelsinnSevimli şey
Öğlen işlerim var gelicem sonra öptüm sizleri
canım poğaçaları albüme ekledim, resmine ordan bakabilirsin.. tarifini de altına yazim mademsefundacım teşekkür ederim. elfim yaa dün nası üzülüp ağladı kıyamam pislik insanlar ya.
nigarcım dün bana tarif veriodun ama beni unuttun
saç mevzusuna gelince sanırım hep kestirmem gerekio daha uçları kırık. Birde hakiki zeytinyağı bal maskesi yapıoum. Kışları sarımsaklı şampuanla yıkıoum. Her hafta bemiks ampul evigen ampul badem yağı çamterebendin yağı hint yağı yapıoum. Her banyodan sonra kuaförden aldığım özel yağı sürüoum. Avon'un güçlendirici durulanmayan kremini sürüoum. Maşadan fönden önce ısıya karşı koruyan spreyi sıkıoum. Benim kadar saçına bakan var mı ki?
ama yine de kötü.
canım poğaçaları albüme ekledim, resmine ordan bakabilirsin.. tarifini de altına yazim mademseunuttmadım aslında, dün akşam kociş evde olduğu için çok giremedim
günün olumlaması: Ben herkesle istediğim anda uyum içinde olabilecek potansiyele ve güce sahibim.
Günün rengi: Yeşil!
Kızlar bugün üzerinizde ne renk var
bolll face gelsene bi sana bişey göstericem
fundacım teşekkür ederim. Elfim yaa dün nası üzülüp ağladı kıyamam pislik insanlar ya.
Nigarcım dün bana tarif veriodun ama beni unuttun
saç mevzusuna gelince sanırım hep kestirmem gerekio daha uçları kırık. Birde hakiki zeytinyağı bal maskesi yapıoum. Kışları sarımsaklı şampuanla yıkıoum. Her hafta bemiks ampul evigen ampul badem yağı çamterebendin yağı hint yağı yapıoum. Her banyodan sonra kuaförden aldığım özel yağı sürüoum. Avon'un güçlendirici durulanmayan kremini sürüoum. Maşadan fönden önce ısıya karşı koruyan spreyi sıkıoum. Benim kadar saçına bakan var mı ki?
Ama yine de kötü.
şimdi hatırlıyosanız bu müdür gitmeden önce bi sürü moralimi bozmuştu benim ağlamıştım hep durduk yerde laf saymıştı bana beddua etme diye.bu olay üzerine şöförüne dedimki sen bişeymi dedin müdüre oda yok dedi yemin et ozman dedm ben sana söylüyorm herşeyi dedim bigün çok sinirlenmiştim zıkkımın dibine gitsin dedim bunu sadece şöför biliyodu ben onla tartışırken müdürün şubede beraber çalıştığı ve özellikle buraya getirdiği bi kız var o girdi içeri herşeyi müdüre anlatır tabi duydu hepsini şöförde dedi ben sölicek olsam senin böle böle dediğini sölerdim buzmana kadar tabi kızda dinliyo hepsini bende onun söliceğini bildiğim için dedimki kim benim hakkımda müdüre yalan yanlış şeyler söylüyosa allahından bulsun dedim çıktım tabi bunlar müdüre yetiştirilmiş ama nasıl
neyse dün yine bişe için aradı sonra dediki bana beddua etme bende dedimki bu çok eski zamanda kaldı çok önceden demiştim hayır yeni demişsin dedi neyse bunu sonra konuşacaz seninle dedi bugün içeri girip konuşacam heralde bu allahından bulsun lafını yine müdüre sölemişim gibi söledi gerizekalı artık savunmam gerekiyor kendimi yapmadığım şeyleri yapıyomuş gibi gösteriyor çünkü ne söyleyim şimdi müdüre?
bolcum bence sen içeri girince, ben sizin arkanızdan konuşmuyorum. ayrıca konuşacak olsam da bunu sizi tanıyan kişilerin yanında yapacak kadar saf değilim de. size kim ne uydurup yetiştiriyorsa bence onunla konuşun. belli ki o kişinin benimle ilgili sorunları, çekememezlikleri var. size yaranmak için benim üzerime oynamasın kimse de. hamilelikten dolayı bazı duyguları yoğun yaşıyor olabilirim ama karnımda bebeğimle kimseye beddua edemem, herkesten önce Allah'tan korkarım ben de.
offf ya patronun şu müdür diye başımıza diktiği adam işten hiç anlamıyor. herşeye de hakimmiş gibi davranıyor. ablamla ben kendimizi yedik burda sabahtan beri, hem onu idare etcez hem de işleri organize etcez diyeşimdi de işim var benim dedi, çıktı gitti...
Günün olumlaması: Ben herkesle istediğim anda uyum içinde olabilecek potansiyele ve güce sahibim.
Günün Rengi: Yeşil!
Günün olumlaması: Ben herkesle istediğim anda uyum içinde olabilecek potansiyele ve güce sahibim.
saçım sarıyken evet bu kadar olmasada bende çok bakıyodum çünkü mahvolmuştu saçlarımama şimdi çok rahatım kendi rengime döndüm koyuya sadece gliss kullanıyorum yetiyo yumuşacık ve sağlıklı saçlarım..sarıyken keçe gibiydi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?