2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bolll face gelsene bi sana bişey göstericem

bolcum sana haber veremedim ya faceden yazıcam

fundacım teşekkür ederim. elfim yaa dün nası üzülüp ağladı kıyamam pislik insanlar ya.

nigarcım dün bana tarif veriodun ama beni unuttun
saç mevzusuna gelince sanırım hep kestirmem gerekio daha uçları kırık. Birde hakiki zeytinyağı bal maskesi yapıoum. Kışları sarımsaklı şampuanla yıkıoum. Her hafta bemiks ampul evigen ampul badem yağı çamterebendin yağı hint yağı yapıoum. Her banyodan sonra kuaförden aldığım özel yağı sürüoum. Avon'un güçlendirici durulanmayan kremini sürüoum. Maşadan fönden önce ısıya karşı koruyan spreyi sıkıoum. Benim kadar saçına bakan var mı ki?

ama yine de kötü.

offf ya patronun şu müdür diye başımıza diktiği adam işten hiç anlamıyor. herşeye de hakimmiş gibi davranıyor. ablamla ben kendimizi yedik burda sabahtan beri, hem onu idare etcez hem de işleri organize etcez diye şimdi de işim var benim dedi, çıktı gitti...

canım poğaçaları albüme ekledim, resmine ordan bakabilirsin.. tarifini de altına yazim mademse unuttmadım aslında, dün akşam kociş evde olduğu için çok giremedim

Günün olumlaması: Ben herkesle istediğim anda uyum içinde olabilecek potansiyele ve güce sahibim.
Günün Rengi: Yeşil!

Kızlar bugün üzerinizde ne renk var

saçım sarıyken evet bu kadar olmasada bende çok bakıyodum çünkü mahvolmuştu saçlarımama şimdi çok rahatım kendi rengime döndüm koyuya sadece gliss kullanıyorum yetiyo yumuşacık ve sağlıklı saçlarım..sarıyken keçe gibiydi:26:

nasıl insanlar var ben anlamıyorum gir içeri ben sizin hakkınızda bişey demedim beni istemeyenler var onlar demediğim lafları gelip size söylenmiş gibi söylüyorlar benimle uğraştığınız kadar ben sizinle uğraşmıyorum hamile olduğm için işten çıkarmak için elinizden gelen herşeyi yapan sizsiniz benimle uğraşan sizsiniz benim vebalimi alıyosunuz de
senin 7aylık oldu değilmi canım 1ay sonra çıkarsın herlade o zamn içindekileri söyler çıkarsın

laf ebesine bak...bırakın yareni bi parçalasın adamı

akrabası olanmı o

Günün olumlaması: Ben herkesle istediğim anda uyum içinde olabilecek potansiyele ve güce sahibim.

baştan aşağı kahverengi ayakkabı ve çantaya kadar ama yeşil kalem çektim gözüme :))) beni kurtarır mı?

beyaz:))

ya ablamlar gelmiş sürpriz yapmışlar yiğenm aradı teyzecim ben geldm diye çok mutlu oldum:)biran önce gitmek istiyorum

yaa sarıyı çok sevioum başka renkteyken saçlarımı hiç beğenmioum kendimi de ama çok yıprandı yandı artık gerçekten. Yumuşacık olmuo ne yaparsam yapım. Akşam boya yapcaktım yine yapmayım mı acaba bende bi süre kendi rengime dönsem. ama sonra yine sarıya dönmek isticem yine yancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…