sanmambaştan aşağı kahverengi ayakkabı ve çantaya kadarama yeşil kalem çektim gözüme :))) beni kurtarır mı?
gözün aydın canımm :)) ablan Adanada değil mi?beyaz:))
ya ablamlar gelmiş sürpriz yapmışlar yiğenm aradı teyzecim ben geldm diye çok mutlu oldum:)biran önce gitmek istiyorum
yaa sarıyı çok sevioum başka renkteyken saçlarımı hiç beğenmioum kendimi deama çok yıprandı yandı artık gerçekten. Yumuşacık olmuo ne yaparsam yapım. Akşam boya yapcaktım yine yapmayım mı acaba bende bi süre kendi rengime dönsem. ama sonra yine sarıya dönmek isticem yine yancak.
nasıl insanlar var ben anlamıyorum gir içeri ben sizin hakkınızda bişey demedim beni istemeyenler var onlar demediğim lafları gelip size söylenmiş gibi söylüyorlar benimle uğraştığınız kadar ben sizinle uğraşmıyorum hamile olduğm için işten çıkarmak için elinizden gelen herşeyi yapan sizsiniz benimle uğraşan sizsiniz benim vebalimi alıyosunuz de
senin 7aylık oldu değilmi canım 1ay sonra çıkarsın herlade o zamn içindekileri söyler çıkarsın
hımm bende tam tersi, ayakkabım beyaz tişörtüm lacinekk neyaz tişörtüm lacivert akkabım var..gözümde de lancivert kalem
hımm bende tam tersi, ayakkabım beyaz tişörtüm laci
canım bol şekerli su içsen, eleman dışarı çıkmiycak mı :26:
BEN DİP YAPTIRMIŞTIM SAÇIM SARIYDI YAPTIRDIĞIM KUAFÖR ÇOK KÖTÜ YAPMIŞTI BENDE DÜZELTİRMEK İÇİN BAŞKA KUAFÖRE GİTTİM KUAFÖR BNA DEDİKİ SARI YAPARSAM TEKRAR SAÇSIZ KALIRSIN SAÇIN MAHVOLUR DEDİ Bİ SÜRE KOYU KULLAN DEDİ ÇİKOLATA KAHVEYE BOYADI HERKES ÇOK BEĞENDİ SARI BANA PEK YAKIŞMIYODU SANIRIM KOYUYU KENDİME DAHA ÇOK YAKIŞTIRDIM DAHA DOĞAL BULDUM KAŞIMA GÖZÜME GİTTİ..SENİ TAM GÖREMEDİK CANIM O YÜZDEN YORUM YAPAMICAM SANA SARI YAKIŞIYO OLABİLİR SARIDAN VAZGEÇEMEYENLER ÇOK..SANA Bİ MASKE TAVSİYESİNDE BULUNUCAM ÇOK MEMNUN KALICAKSIN Gliss Saç Bakım Maskesi Onarıcı
tamam canım kolay gelsinn
..
Özlem nerde kaldııı, alıştırdı kendine cadıı
okadar çok sık yemek yapmıyorum ki Fundam, yanisi yapıyorum da öyle çok değişik şeyleri sık sık denemiyorumNigar yerinde olsam yemek bloğu açarım hem daha kolay olur senin için hem seviyosun yemek yapmayıda paylaşmayıda ordan daha kolay ulaşırlar sanabenim vardı bi ara yaza yaza sıkıldım bıraktım ama sen sıkılmazsın iyi olur bizde girer okuruz
sarı saçın altına kahve boyuyolar ya...enselerden dipler kahve üstü sarı...onlar çok hoşuma gidiyo..
bikere gamze özçelik öyle yapmıştı arka sokaklarda...şimdide pınar aluğ öyle çocuklar duymasında...ama gamzeninki daha güzeldi
BEN DİP YAPTIRMIŞTIM SAÇIM SARIYDI YAPTIRDIĞIM KUAFÖR ÇOK KÖTÜ YAPMIŞTI BENDE DÜZELTİRMEK İÇİN BAŞKA KUAFÖRE GİTTİM KUAFÖR BNA DEDİKİ SARI YAPARSAM TEKRAR SAÇSIZ KALIRSIN SAÇIN MAHVOLUR DEDİ Bİ SÜRE KOYU KULLAN DEDİ ÇİKOLATA KAHVEYE BOYADI HERKES ÇOK BEĞENDİ SARI BANA PEK YAKIŞMIYODU SANIRIM KOYUYU KENDİME DAHA ÇOK YAKIŞTIRDIM DAHA DOĞAL BULDUM KAŞIMA GÖZÜME GİTTİ..SENİ TAM GÖREMEDİK CANIM O YÜZDEN YORUM YAPAMICAM SANA SARI YAKIŞIYO OLABİLİR SARIDAN VAZGEÇEMEYENLER ÇOK..SANA Bİ MASKE TAVSİYESİNDE BULUNUCAM ÇOK MEMNUN KALICAKSIN Gliss Saç Bakım Maskesi Onarıcı
gözün aydın canımm :)) ablan Adanada değil mi?
aaa ben de mi öle yapsam dipler koyu ensenin alt kısmı full kahve biraz daha düzelir mi acaba yoksa boya üstüne boya yanar mı bi de hemen akar benim sarım çok açık
günaydın kızlar
bgn saçlarımı boyatmaya gidiyorum ve haftaya istanbula gidiyorum :) bayramın 3.gunu eşim sbh 06:30da söyledi
çok sevindmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?