2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

BEN DİP YAPTIRMIŞTIM SAÇIM SARIYDI YAPTIRDIĞIM KUAFÖR ÇOK KÖTÜ YAPMIŞTI BENDE DÜZELTİRMEK İÇİN BAŞKA KUAFÖRE GİTTİM KUAFÖR BNA DEDİKİ SARI YAPARSAM TEKRAR SAÇSIZ KALIRSIN SAÇIN MAHVOLUR DEDİ Bİ SÜRE KOYU KULLAN DEDİ ÇİKOLATA KAHVEYE BOYADI HERKES ÇOK BEĞENDİ SARI BANA PEK YAKIŞMIYODU SANIRIM KOYUYU KENDİME DAHA ÇOK YAKIŞTIRDIM DAHA DOĞAL BULDUM KAŞIMA GÖZÜME GİTTİ..SENİ TAM GÖREMEDİK CANIM O YÜZDEN YORUM YAPAMICAM SANA SARI YAKIŞIYO OLABİLİR SARIDAN VAZGEÇEMEYENLER ÇOK..SANA Bİ MASKE TAVSİYESİNDE BULUNUCAM ÇOK MEMNUN KALICAKSIN Gliss Saç Bakım Maskesi Onarıcı

yaufff karnım ağrıyoooo:84: aygın baygın oturmaya çalışıyorumm (((

dün s.b.y. netten bakayım dedim laptopun şarjı bitti,sonrada açamadım bişy oldu galiba:18:
tv den bizim yenge vardı o da güzeldi hoşuma gitti:) ona baktım biraz...
gece 1de geldi eşim yarım kasa armut almış tam sevdiğim gibi :) geçen diyodum da :)))

keşke söleyebilsem bunları ama
evt cnm 7. ayıma girdim çok şükür eylül sonu ayrılacam allah izin verirse normalde daha fazla kalmak istiyordum ama hep müdür bırakmaz hep ben artık çok zorlanıyorum ayaklarım balon gibi ayakkabıya sığmıyo artık burdada mecbur kapalı ayakkabı olacak bakalım inşallah sorunsuz atlatırım şu 1 ayımıda

sarı saçın altına kahve boyuyolar ya...enselerden dipler kahve üstü sarı...onlar çok hoşuma gidiyo..
bikere gamze özçelik öyle yapmıştı arka sokaklarda...şimdide pınar aluğ öyle çocuklar duymasında...ama gamzeninki daha güzeldi

Nigar yerinde olsam yemek bloğu açarım hem daha kolay olur senin için hem seviyosun yemek yapmayıda paylaşmayıda ordan daha kolay ulaşırlar sana benim vardı bi ara yaza yaza sıkıldım bıraktımama sen sıkılmazsın iyi olur bizde girer okuruz

hımm bende tam tersi, ayakkabım beyaz tişörtüm laci

canım bol şekerli su içsen, eleman dışarı çıkmiycak mı :26:

o çıksa da patron var..kapılar açık...kapalıda olsa heran girebilir....
öğlen pazara çıkıcam, bişyler yicem hemde

benim eşimde çikolata kahve yaptırdığımda bayılmıştı hiç sarı yapmamı istemedi düğün için anlaşma yaptım son kez boyatcam sarıya die ama vazgeçemedim işte ben albümü hala ekleyemioum yüklenio fotolar ekle butonu yok. Hatta şu mesaj alanında eklediğimiz yüz ifadeleri de yok üst kısımdaki yazı ayarları dosya ekle butonları falan da yok sinir oluoum tekrar çıkar mı bişi mi yapmalıyım bilmem. Profile resim koyabilioum sadece maalesef. Maskeyi bi kez daha duymuştum peki kokusu nası benim takıntım var saçlarım çok güzel kokmalı her gün yıkayıp güzel kokulu şeyler sürmeye bayılıoum :) ama cadı süpürgesi gibi oldu nerdeyse (

tamam canım kolay gelsinn
..
Özlem nerde kaldııı, alıştırdı kendine cadıı

duymuyorummu sandın sensin cadı hıhhh cicişlerim burdayımda sabah açtım bi türlü yazamadım yaws telf..ar susmadı bütün sülalem aradı amannn....

köftene bayıldım kızzzzzzzzzzzzzzz cadı sen tam bir evlilik hatunusun eşine söle kıymetini bilsin...!

okadar çok sık yemek yapmıyorum ki Fundam, yanisi yapıyorum da öyle çok değişik şeyleri sık sık denemiyorum
çalışırken zor, işten çıkar evde oturursam bi gün olur belki

aaa ben de mi öle yapsam dipler koyu ensenin alt kısmı full kahve biraz daha düzelir mi acaba yoksa boya üstüne boya yanar mı bi de hemen akar benim sarım çok açık

fundammmm seni sarı saçla hiç düşünemiyorum ben ya

aaa ben de mi öle yapsam dipler koyu ensenin alt kısmı full kahve biraz daha düzelir mi acaba yoksa boya üstüne boya yanar mı bi de hemen akar benim sarım çok açık

DİLEK ben geçen ekim ayında yaptırmıştım röfle yaptılar aslında ben balyaj istemiştim çok kötü oldu bide ogün izmire gidecektik gittik ertesigün orda kuaföre koştum hemen düz renk kahve boyattım tabi yanmıştı saçlarım buraya gelince biraz kestirdim ama hala sonuç alamadm maalesf küt kestirmek zorunda kaldım sonra upuzun saçlarım araya gitti şimdi zaten boyatmıyorm dinlenmiş oldu saçlarım..

günaydın kızlar

bgn saçlarımı boyatmaya gidiyorum ve haftaya istanbula gidiyorum :) bayramın 3.gunu eşim sbh 06:30da söyledi

çok sevindmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar

bgn saçlarımı boyatmaya gidiyorum ve haftaya istanbula gidiyorum :) bayramın 3.gunu eşim sbh 06:30da söyledi

çok sevindmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın canım saçların değişiklik olur istanbulda güzel olmuş sürpriz aleni göreceksin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…