DİLEK ben geçen ekim ayında yaptırmıştım röfle yaptılar aslında ben balyaj istemiştim çok kötü oldu bide ogün izmire gidecektik gittik ertesigün orda kuaföre koştum hemen düz renk kahve boyattım tabi yanmıştı saçlarım buraya gelince biraz kestirdim ama hala sonuç alamadm maalesf küt kestirmek zorunda kaldım sonra upuzun saçlarım araya gitti şimdi zaten boyatmıyorm dinlenmiş oldu saçlarım..
kokusu güzel canım ben beğeniyorumbenim eşimde çikolata kahve yaptırdığımda bayılmıştı hiç sarı yapmamı istemedi düğün için anlaşma yaptım son kez boyatcam sarıya die ama vazgeçemedim işteben albümü hala ekleyemioum yüklenio fotolar ekle butonu yok. Hatta şu mesaj alanında eklediğimiz yüz ifadeleri de yok üst kısımdaki yazı ayarları dosya ekle butonları falan da yok sinir oluoum tekrar çıkar mı bişi mi yapmalıyım bilmem. Profile resim koyabilioum sadece maalesef. Maskeyi bi kez daha duymuştum peki kokusu nası benim takıntım var saçlarım çok güzel kokmalı her gün yıkayıp güzel kokulu şeyler sürmeye bayılıoum :) ama cadı süpürgesi gibi oldu nerdeyse (
fundammmm seni sarı saçla hiç düşünemiyorum ben ya
yaa sarıyı çok sevioum başka renkteyken saçlarımı hiç beğenmioum kendimi deama çok yıprandı yandı artık gerçekten. Yumuşacık olmuo ne yaparsam yapım. Akşam boya yapcaktım yine yapmayım mı acaba bende bi süre kendi rengime dönsem. ama sonra yine sarıya dönmek isticem yine yancak.
evlenilecek kızın başka versiyonu evlilik hatunuduymuyorummu sandın sensin cadı hıhhhcicişlerim burdayımda sabah açtım bi türlü yazamadım yaws telf..ar susmadı bütün sülalem aradı amannn....
köftene bayıldım kızzzzzzzzzzzzzzz cadısen tam bir evlilik hatunusun eşine söle kıymetini bilsin...!
bol bol hasret gider canım :))))yok cnm maalesf istanbulda yaşıyorlar çocuğa hasret kalıyoruz böyle bide zilliki sormayın bir dil var allahım korusun onu..
hadi gözün aydınn, çok sevindim canım..günaydın kızlar
bgn saçlarımı boyatmaya gidiyorum ve haftaya istanbula gidiyorum :) bayramın 3.gunu eşim sbh 06:30da söyledi
çok sevindmmmmmmmmmmmmmmmm
dilek dip yapma kendin yaaa kendi kuaföre git oda saçı yıpratır ...
Ayrıca çikolata seviosa eşin neden yapmıosun benim eşim sarıyı sevmedi hemen döndüm seni beğencek yafrummm tamammı..
Loreal için bişi daha dicem kuaför salonları satıyor onu başka yerde bulamazsın ayrıca bakım kremini sürüp havur ve denize giryosun yumuşacık kalıo çıktığında çalar ipek gibi...gliss ben kullandım fundacımmm bana yaramadı bilmiyorum bizim saçlar çok işlerm görüyo ondan belki...
Cnmcım buarada kremi saçın diplerine sakın sürme diplere krem sürülmez döker saçları...ben 2 haftada bir kuaföre gidiyorum bazen kaş için bile olsa püf noktaları alıyorum kuaförümden onları uyguluyorum...bence sen bian önce saçı kumrala çevir artık yıpratma saçlarını..madem dökülyo bukdadr...
hadi gözün aydınn, çok sevindim canım..eşin de gidecek mi senle?
bebeğim benimki kadar işlem görmemiştir oryalle açılmış sarı üzerinede boya yapıldı aynı gün hemde.. saçlarım keçe gibiydi açamıyodum tarakla ne kadar ağladım.beni o bakım kremi kurtardıbana kuaförüm tavsiye etmişti çok da memnun kaldım..en güzeli koyu renk :13:
yok canım o çalışck biz tatil yapcaz balımla. zaten o gelirse çok durmaz döner 1 haftaya. balımla gidersem 20-25 gun kalırım.
nasıl heyecan bastı ailemi görcem en çokda kızkardeşimi özledim çok..
geçen gece msj atmış bana seni çok özledim ne olur gel die
kız kardeşimi ben istemişim kardeşim yok die.annemde hamile kalmş yalnız kalmım die.bunu kardeşim biliyor ablan istedi seni die.
ben evlendkten snra hmn gidemedm istanbula eşim yollamadı bana bi msj atmş hala çıkmaz içimden
sen istedn ben geldm ben istiyorum sen gelmiyorsun
yazarken bile gözlerm doldu püf
miraycım tşekkür ederim bilgilerin için. Ama ben bundan sonra her ay kestircem bi de neme ihtiyacı var saçımın artık hiç kurutmuoum kendi haline bırakıoum düzleştirici eskisi gibi hergün kullanmıoum her ay düzenli kestircem artık sölediğiniz bakım ürünlerini de alıyım. O ampülleri uzaması için kullandım ve dökülmemesi için ama pekte etkili oldu diyemem. banyo dolabım her saç ürünü dolu yaa elidor saçımı çok yağlandırıp kepek yapıo onu hiç sevmioum. Kuaförde var özel karışım ama küçücük şişeler 100 tl pro 5 die bişi kokusu da bi harika ama alamadım bu aralar.
ayy benim bile gözlerim doldu kıyamam yaa kardeş çok ayrı bişi anne baba ayrı ama kardeş tamamen can yaa.
ben 2 gündür göremedim de nası özledim diodum sbh ama şükür yani burnumun dibinde
eoscum bol bol hasret giderin inş
ben şimdi loreal mi alim gliss mi alim yoksa ikisi de mi kullansam!
tatile gitmeden alim da kullanıyım loreal mi alsam kokusu güzel deyince hemen atladım :))
ayy canım benim ya çok sevindim çok iyi gelecek eminim sanayok canım o çalışck biz tatil yapcaz balımla. zaten o gelirse çok durmaz döner 1 haftaya. balımla gidersem 20-25 gun kalırım.
nasıl heyecan bastı ailemi görcem en çokda kızkardeşimi özledim çok..
geçen gece msj atmış bana seni çok özledim ne olur gel die
kız kardeşimi ben istemişim kardeşim yok die.annemde hamile kalmş yalnız kalmım die.bunu kardeşim biliyor ablan istedi seni die.
ben evlendkten snra hmn gidemedm istanbula eşim yollamadı bana bi msj atmş hala çıkmaz içimden
sen istedn ben geldm ben istiyorum sen gelmiyorsun
yazarken bile gözlerm doldu püf
hımm olabilir ozmaman benimki heray işlem görüyor ....arkdaşım kullanıyodu al bak seversen alırsın dedi migrostan almış...neyse baktım saçımı çok döktü kokusu güzeldi ama bilmiyorum dökmeye başlayınca geri verdim kıza...sonrasında kuaförde önümde katalog duruyordu hayatta almam normalde inanmam öle şelere görümceme sordum o güzellik uzmanı loreal alımmı dedim oda saçları 2 hafatada bir değiştirir(psikolojik rahatsız) neyse al bende kullanıyorum yoksa kafamda saç kalmazdı dedi öle aldım yani...havuza girmeden süryorum çıkyorum saç pamuk gibi ...
bide kokusuna hayran kaldım eşim de sevio şekşi şey dio bana uvvvvvvvvvvv öpüo daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?