glissin sıvı onarıcı saç kremini mi alım fundacım?
bu arada 1 saat yokum kızlar sosyete pazarına gidioum :)))
fundaa bak nedicem ben keteyi çok seferim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaofff sen bilyonmu kız yapmayı sor bişi gibi ama eski oturduğum öğrenci evimin sahibi kayseriliydi...
fundaa bak nedicem ben keteyi çok seferim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaofff sen bilyonmu kız yapmayı sor bişi gibi ama eski oturduğum öğrenci evimin sahibi kayseriliydi...
hamişmisin yoksa kız biliyorum canım ben tam kayseriliyim dermişim:82:kolay aslında miraycım yapabilirsin
kete bizde düğün dernekte sürekli yapılır..ben içindeki o kavruluş unu sevmiyorum..yersem eğer 1 tanecik o da içini boşaltıyom ununu ..öyle yerim...
çoooooooooooooook şekşiii kokusu ımmm her banyodan sonra sürüyorum randevular 3 çıkıyor gecede pohahahha
sana tarif yazıyorum 3 saattirNek cadııınie konuşmuyosun bayram ne yapyosun sen gitmiomusun biyerlere........?
acıktım off ya gizli gizli çubuk kraker yiyorum
bende aslında bişeyler yesem iyi olcak da ,çıkamadım ki dışarı
çoooooooooooooook şekşiii kokusu ımmm her banyodan sonra sürüyorum randevular 3 çıkıyor gecede pohahahha
benim çantamda çubuk kraker var çikolata var yiyemiyorum çantamı alıp lavaboya mı gitsem acaba:26:
( yok tatlım yaa olmaz lavabo da
mutfakta yedim kimse yoktusen okudunmu kk daki kızın yazdığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?