2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ZUZU ÖLDÜM GÜLMEKTEN O TOPİKTEÇOK KOMİK ŞEYLER VAR BAK BUNADA ÇOK GÜLDÜM
niltt kullanıcısından alıntı
Dün gece de eşim kopardı beni

benim saçlarım ıslaktı,eşime dedim sen git yat beni bekleme kurutayım öyle gelirim

o gitti yattı,bende en az 1 saat sonra yattım tv,pc derken saçım da kurudu.

Yatağa gittim sırtı dönüktü bi de horluyor ki omzuna bi öpücük kondurup yattım

Birden horultu kesildi uykulu bi sesle"aşkım bi ara da söyle"dedi

Bende konuşturayım dedim."Nereyi arayayım"dedim

"Nereyi olacak ebenin a........ı" dedi(küfürbaz da değildir hee)

Klima soğutmuyo servisi bi ara dedi hala uykulu yalnız

İyi de aşkım biz klimayı daha taktırmadık ki"dedim

Tamam o zaman arama dedi

Sabah kalkmış diyo ki "gece ben bişeyler zırvaladım mı"

"Zırvalamak ne demek ebeminkine kadar gittik valla" dedim...
------------------

Bi keresinde de yine uykulu"aşkım google'a büyük harfle yazma patron kızıyo"demişti

ay ne gülmüştüm ne gülmüştüm alakaya bak

ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki

ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki

koca bankada bir sen bir o mu olucak

sana niye izin vermiyo pislik adamgit güzelce konuş canım böyle böyle de ben sizin hakkınızda konuşmadım falan de işte adamla zıtlaşmayın

Bolcum bu adam fena takmış sana. bide sen hamilesin önce sana izin vermesi gerekiyodu

nası yaa sölesene bu haksızlık desene yaa!

dilekk ya regl den mi ne artık avatarını çözemedim..allasen o ne yaw, beyaz şey ne beyazın üstündeki ördek şekli gibi bişy var o nee , baktım baktım çözemedim

dilekk ya regl den mi ne artık avatarını çözemedim..allasen o ne yaw, beyaz şey ne beyazın üstündeki ördek şekli gibi bişy var o nee , baktım baktım çözemedim

ayy tatlım gelin oo göl kenarında oturuo yan tarafında şarap bardağı var. Madem beğenmedin bana avatar bulur musun? :)))

tam onu sorcaktım yaa sert olursa diye azcık yağlı alırım...tarif için çok sağol cnm deneyecem seninki kadar güzel olcanı sanmıyorum yaa...

seni kafa iyi bugün sanırımne ördeği kız kaç boyutlu bakıyon sen fotoya

san ki bir kiz gibi amaa

:))))))

Zuzu açmısın kuzumkızarmış ördek var yermisin

ayy tatlım gelin oo göl kenarında oturuo yan tarafında şarap bardağı var. Madem beğenmedin bana avatar bulur musun? :)))

yemin ediyorumki, dediklerinin hiçbirini çıkaramadım fotoda..çıkaran varsa sölesin... bardak nerde gelin o ördek gib olan kahverngi şeymi:26:
beğnmedim demedim canım:) sadece çözemedim

..
ay zaten söledim patrona 5te çıkıcam bugün paza dolaşcam tabi bu ağrıyla nasıl olcaksa,kardeşimi çağırdım gelcek...mecbur çıkıcam bayrama bişeyler bakayım:)
yarenim nirdesin

okadar netki zuzum yemin ederim benim gördüğümde gölün kenarında beyaz bi elbise giymiş kız neren ağrıyo canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…