ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki
ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki
dilekk ya regl den mi ne artık avatarını çözemedim..allasen o ne yaw, beyaz şey ne beyazın üstündeki ördek şekli gibi bişy var o nee , baktım baktım çözemedim
dilekk ya regl den mi ne artık avatarını çözemedim..allasen o ne yaw, beyaz şey ne beyazın üstündeki ördek şekli gibi bişy var o nee , baktım baktım çözemedim
eee aksama ne pisiriyorsunuz bakim kizlar ??
gecede üç uvvv maşallah
hahha o konuda şühpesiz hiç sorunumuz yok hamişken bile çok tepindik ondanmı düştü die soramadım doktora
sana tarif yazıyorum 3 saattirşey yazmayı unutmuşum, kıyman azcık yağlı olsun, benim kıymam yağlıydı galiba eşim almış gerçi ama belliydi yağlı yani.. köftem yumuşacııık oldu
ben bayram için planım yok canım, annemlere giderim, kayınvalideme giderim, eltimle bi gece türkü bara gitme planımız var, annemlerle 3 gün yazlığa gidebiliriz.. ama hiç bişi kesin değil.. olasılık..bakalım, doğaçlama yaşicam
seni kafa iyi bugün sanırım ne ördeği kız kaç boyutlu bakıyon sen fotoya
san ki bir kiz gibi amaa
Zuzu açmısın kuzumkızarmış ördek var yermisin
ayy tatlım gelin oo göl kenarında oturuo yan tarafında şarap bardağı var. Madem beğenmedin bana avatar bulur musun? :)))
okadar netki zuzum yemin ederim benim gördüğümde gölün kenarında beyaz bi elbise giymiş kız:))))))
Yemin ediyorumki, dediklerinin hiçbirini çıkaramadım fotoda..çıkaran varsa sölesin... Bardak nerde gelin o ördek gib olan kahverngi şeymi:26:
Beğnmedim demedim canım:) sadece çözemedim
..
Ay zaten söledim patrona 5te çıkıcam bugün paza dolaşcam tabi bu ağrıyla nasıl olcaksa,kardeşimi çağırdım gelcek...mecbur çıkıcam bayrama bişeyler bakayım:)
yarenim nirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?