2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fundacım bunalttım seni ama bu gliss güzel kokuo mu ben onarıcı bakım maskesini alıyım dioum 15 tl şimdi uygun benim için hemde dönünce mirayın dediği şampuanı alırım olmazsa!

ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki

bol denizbankta çalışyosun herhalde eniştemde burda deniz b. çalışyodu şimdi niğdeye gitti oraya açılyomuş işine geldi onunda..Çok çalışyolar ama....

senin patron sana takmış bence...bari pazartesiyi verseydi...
benim hoşuma gidiyo bankada bayanlar girdiğimde hep süzerim zevkle giyimleri konuşmaları hep bakımlılar hoşuma gider yani...

ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki

bol denizbankta çalışyosun herhalde eniştemde burda deniz b. çalışyodu şimdi niğdeye gitti oraya açılyomuş işine geldi onunda..Çok çalışyolar ama....

senin patron sana takmış bence...bari pazartesiyi verseydi...
benim hoşuma gidiyo bankada bayanlar girdiğimde hep süzerim zevkle giyimleri konuşmaları hep bakımlılar hoşuma gider yani...

olsun canım sen bana yine de avatar tavsiye et arkadaşlık öldü mü yaaww hem bayram hediyesi ben bulamadım ((

okadar netki zuzum yemin ederim benim gördüğümde gölün kenarında beyaz bi elbise giymiş kız neren ağrıyo canım:26:

beyin gücüm zorladım, peki o sırtında duran sivri gibi şey ne...çanta gibi...
tamm dalgalı kısmı saça benziyo..o yayvan da gelinliği olsun... o sivri ne ???

çözcem inşallah

ayy ne güzel bayrama sayili günler kaldi tatli bir telas olur hep bayramlarda ne kadar özledim o anlarimi valla aklima geldikce gözlerim doluyor.

fundacım bunalttım seni ama bu gliss güzel kokuo mu ben onarıcı bakım maskesini alıyım dioum 15 tl şimdi uygun benim için hemde dönünce mirayın dediği şampuanı alırım olmazsa!
canım öyle ekstra aman aman bi kokusu yoktu ben bakım ve onarım için kullanıyodum kokusunu inan net hatırlayamıyorum benim saçım düzeldi diye ben şuan sadece spreylini kullanıyorum oda düzleştirirken düzleştirici saçı yıpratıyo ya onun içinbence al i dene yazılanlarıda okudun herkes memnun..mirayın dediği üründe çok kaliteli onuda dönüşte al bence şimdi maddi açıdan biraz sıkıntılısın sanırım

Hiç okumuyosun yazdığımı, regl oldum sancıdan ölcem

pardon zuzum görmedim ya:26:bende dün öyleydim majezik içtim hemen kendime geldim valla

Tamm dalgalı kısmı saça benziyo..o yayvan da gelinliği olsun... O sivri ne ???

çözcem inşallah :d

sivri şey ne kızbenim gördüğüm sarı saçlı bi kızgöl kenarında oturuyo sırtı dönük

tamm dalgalı kısmı saça benziyo..o yayvan da gelinliği olsun... o sivri ne ???

çözcem inşallah

zuzum yaa peki ördeğe nası benzettin senin sivri gördüğün yer neresi acaba ???

Eklentiler

• $lavinya.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…