koca bankada bir sen bir o mu olucak
Bayram içim browni ile kremalı kurabiye yapsam nasıl olur?
ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki
ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki
okadar netki zuzum yemin ederim benim gördüğümde gölün kenarında beyaz bi elbise giymiş kızneren ağrıyo canım:26:
:))))))
yemin ediyorumki, dediklerinin hiçbirini çıkaramadım fotoda..çıkaran varsa sölesin... bardak nerde gelin o ördek gib olan kahverngi şeymi:26:
beğnmedim demedim canım:) sadece çözemedim
..
ay zaten söledim patrona 5te çıkıcam bugün paza dolaşcam tabi bu ağrıyla nasıl olcaksa,kardeşimi çağırdım gelcek...mecbur çıkıcam bayrama bişeyler bakayım:)
yarenim nirdesin
okadar netki zuzum yemin ederim benim gördüğümde gölün kenarında beyaz bi elbise giymiş kızneren ağrıyo canım:26:
canım öyle ekstra aman aman bi kokusu yoktu ben bakım ve onarım için kullanıyodum kokusunu inan net hatırlayamıyorum benim saçım düzeldi diye ben şuan sadece spreylini kullanıyorum oda düzleştirirken düzleştirici saçı yıpratıyo ya onun içinfundacım bunalttım seni ama bu gliss güzel kokuo mu ben onarıcı bakım maskesini alıyım dioum 15 tl şimdi uygun benim için hemde dönünce mirayın dediği şampuanı alırım olmazsa!
Hiç okumuyosun yazdığımı, regl oldum sancıdan ölcem
ayy tatlım gelin oo göl kenarında oturuo yan tarafında şarap bardağı var. Madem beğenmedin bana avatar bulur musun? :)))
beyin gücüm zorladım, peki o sırtında duran sivri gibi şey ne...çanta gibi...
Tamm dalgalı kısmı saça benziyo..o yayvan da gelinliği olsun... O sivri ne ???
çözcem inşallah :d
beyin gücüm zorladım, peki o sırtında duran sivri gibi şey ne...çanta gibi...
tamm dalgalı kısmı saça benziyo..o yayvan da gelinliği olsun... o sivri ne ???
çözcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?