olsun canım sen bana yine de avatar tavsiye et arkadaşlık öldü mü yaaww hem bayram hediyesi ben bulamadım((
pardon zuzum görmedim ya:26:bende dün öyleydim majezik içtim hemen kendime geldim valla
sen beni bugün görme zatennBişey yiyemedimki aç karnına nasıl içeyim
..
Neyseki haftalığımı aldım + vergi iadesi 50+ bayram harçlığı 50Azcuk keyfim geldi
sivri şey ne kızbenim gördüğüm sarı saçlı bi kızgöl kenarında oturuyo sırtı dönük
:26: :26: :26: git konuş, çok sessiz kalıyosun iyice eziyo seni bol, kovacak hali yok dimmi sesini çıkartırsan? kovarsa tazminatını vermek zorunda çünkü..ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki
zuzum çok güldüm avatar çözme olayına,beyin gücüm zorladım, peki o sırtında duran sivri gibi şey ne...çanta gibi...
tamm dalgalı kısmı saça benziyo..o yayvan da gelinliği olsun... o sivri ne ???
çözcem inşallah
benim cuma günü 3 haftalık almam lazım, ama galiba sadece 1 tane alıcakmışız haksızlık yaaasen beni bugün görme zatennbişey yiyemedimki aç karnına nasıl içeyim
..
neyseki haftalığımı aldım + vergi iadesi 50+ bayram harçlığı 50azcuk keyfim geldi
zuzum yaa peki ördeğe nası benzettin senin sivri gördüğün yer neresi acaba ???
kızzzz k.valideye baklava yap ağzı tatlansın şöle
canım öyle ekstra aman aman bi kokusu yoktu ben bakım ve onarım için kullanıyodum kokusunu inan net hatırlayamıyorum benim saçım düzeldi diye ben şuan sadece spreylini kullanıyorum oda düzleştirirken düzleştirici saçı yıpratıyo ya onun içinbence al i dene yazılanlarıda okudun herkes memnun..mirayın dediği üründe çok kaliteli onuda dönüşte al bence şimdi maddi açıdan biraz sıkıntılısın sanırım
pardon zuzum görmedim ya:26:bende dün öyleydim majezik içtim hemen kendime geldim valla
Ay teşekkür ederim..ben o resmi nasıl gördüm varyaa :))))
sivri dediğim omzuymuş kızzzz
:))) ben kendime bulamdıydım ki :))))
biara bakayım ama bugün deme nolurrr(
süper yaaaa
aman triplerini seviyim seninhadi gözün aydın canım neler alıcaksın bayram için karar verdinmi
:26: :26: :26: git konuş, çok sessiz kalıyosun iyice eziyo seni bol, kovacak hali yok dimmi sesini çıkartırsan? kovarsa tazminatını vermek zorunda çünkü..
zuzum çok güldüm avatar çözme olayına,ben de çok net göl kenarında bi gelin görüyodum, ki büyüğünü de eklemiş dilek :)))
benim cuma günü 3 haftalık almam lazım, ama galiba sadece 1 tane alıcakmışız haksızlık yaaa
tatil de 9 günmüş ama 1 buçuk günü maaşımızdan kesilecekmiş
acıkmışın sen canım:26:
süperim dimi nigoşsüper yaaaaBugün konuşulanların üstüne cuk diye oturdu Keçe gibi sarı saç
malesef canım yaaa...olmazsa evdeki elbiselerden takılcam artık, bilmiyom
eşim krem rengi keten pantoln giymek istedi, onun üstüne ne renk gömlek alayım
Büyüğünü görünce anladım bende :)
canım yaa terbiyesizlere bak, önce onlar borcunu versinde sonra kessinler öküzler
Evet
aslında normal acıktım yani herzamanki gibi, ama ağrı da olunca katlanamıyorum( 5 de çıkcam ya kardeşim oruç değilse belkim bişyler yerim
tmm uygun olunca bakarsın. Ama senin ki güzel olduça seksi :) seni yansıtıo öle diil mi senin romantizm ve fantazilerini yansıtıo :))) çok ateşli.
süper yaaaaBugün konuşulanların üstüne cuk diye oturdu Keçe gibi sarı saç
:78:Ay öylemii:89:....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?