2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

pardon zuzum görmedim ya:26:bende dün öyleydim majezik içtim hemen kendime geldim valla

sen beni bugün görme zatenn bişey yiyemedimki aç karnına nasıl içeyim

..

neyseki haftalığımı aldım + vergi iadesi 50+ bayram harçlığı 50 azcuk keyfim geldi

ayy bu adamı kaldırıp aşağı atacam şurdan yaa herkese izin veriyo pztsi,cuma gidin diyo dinlenin motive olur bilmem ne banada diyo evt bol sen burdasın geleceksin çaycıya kadar izin verdi yaa ben insan değilim sanki
:26: :26: :26: git konuş, çok sessiz kalıyosun iyice eziyo seni bol, kovacak hali yok dimmi sesini çıkartırsan? kovarsa tazminatını vermek zorunda çünkü..

beyin gücüm zorladım, peki o sırtında duran sivri gibi şey ne...çanta gibi...
tamm dalgalı kısmı saça benziyo..o yayvan da gelinliği olsun... o sivri ne ???

çözcem inşallah
zuzum çok güldüm avatar çözme olayına, ben de çok net göl kenarında bi gelin görüyodum, ki büyüğünü de eklemiş dilek :)))

sen beni bugün görme zatenn bişey yiyemedimki aç karnına nasıl içeyim

..

neyseki haftalığımı aldım + vergi iadesi 50+ bayram harçlığı 50 azcuk keyfim geldi
benim cuma günü 3 haftalık almam lazım, ama galiba sadece 1 tane alıcakmışız haksızlık yaaa
tatil de 9 günmüş ama 1 buçuk günü maaşımızdan kesilecekmiş

yaa tatile giderken harcamak istemioum yolda insanın başına ne gelir bilinmez. O yüzden harcamak istemioum.

aman triplerini seviyim seninhadi gözün aydın canımneler alıcaksın bayram için karar verdinmi

malesef canım yaaa...olmazsa evdeki elbiselerden takılcam artık, bilmiyom
eşim krem rengi keten pantoln giymek istedi, onun üstüne ne renk gömlek alayım

büyüğünü görünce anladım bende :)

canım yaa terbiyesizlere bak, önce onlar borcunu versinde sonra kessinler öküzler

acıkmışın sen canım:26:

evet
aslında normal acıktım yani herzamanki gibi, ama ağrı da olunca katlanamıyorum ( 5 de çıkcam ya kardeşim oruç değilse belkim bişyler yerim

süper yaaaa Bugün konuşulanların üstüne cuk diye oturdu Keçe gibi sarı saç
süperim dimi nigoşinşallah dilek kızmaz bana

ihtiyacın varsa al bence ben evdekilerden giyicem yeni almıştım zatengüzel yazlık bi gömlek alın canım çok koyu olmasın çok açıkta olmasın pantolonda açıkya komik olur bence:26:

ya bana şimdiden tatil uyuşukluğu çöktü sanki. okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak içimden gelmiyor nedense:97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…