ya bana şimdiden tatil uyuşukluğu çöktü sanki. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak içimden gelmiyor nedense:97::97::97:
dimi koyu alayımda ne renk....
hangirengin koyusu :))))
ya eşime yeni aldığı kot gömleği bikere giydi, yıldönümümüzde onlarda var da, keten giymek istedi..bi gömlk alayım ona...sen bana renk söle:)))
SONRA KETEN PANTOLANDAN KAYNIMDA İSTEDİ DÜN, YENGE BANADA ALSANA DİYE :) KAYNANAMDA BABANADA AL DEDİ:) PARA TEKLİF ETTİ AMA ALINMAZKİ ,YANİ BEN ALMAM:)
E ŞİMDİ KARDEŞİMLE GEZCEM PAZARI ONA DA ALIRIM..
BUGÜN PATRONDAN ALDIĞIMI PAZARDA BIRAKCAM EVE GİDENE KADAR GALİBA
süperim dimi nigoşinşallah dilek kızmaz bana
ihtiyacın varsa al bence ben evdekilerden giyicem yeni almıştım zatengüzel yazlık bi gömlek alın canım çok koyu olmasın çok açıkta olmasın pantolonda açıkya komik olur bence:26:
hemende havaya giriyobende beğeniyorum avatarını ama senide böyle hayal ediyorum
çok koyu da kötü durur, orta bi renk al..
uvvv 3 tane pantolon mu alıcan şimdi, fiyatı kaç? :26:
şimdi iyi bişey mi dedin kötü bişey mi :))
sen beni görmedin mi snkim...biliyok miranda kadar güzel değiliz
iyi bişi dedim şimdi avatara bakıyorum ya sen gözümde öyle canlanıyosun dedimsende güzelsin tuba büyüküstünümüz bizim
bol denizbankta çalışyosun herhalde eniştemde burda deniz b. çalışyodu şimdi niğdeye gitti oraya açılyomuş işine geldi onunda..Çok çalışyolar ama....
senin patron sana takmış bence...bari pazartesiyi verseydi...
benim hoşuma gidiyo bankada bayanlar girdiğimde hep süzerim zevkle giyimleri konuşmaları hep bakımlılar hoşuma gider yani...
fundaaa!!!!!!!!!!
ayy kızlar amma yazıyosunuz yetişemiyom işlerim var bugün bende yeğenime bişe alsam diyorum aslında bakm olmazsa lcw ye.
yaa negüzel hepiniz tatilsiniz pztsi cuma sıkıntıdan patlarım artık ben burda
yok kuzu bende varım, p.erts ve cuma :)
antrasit dedi elfi de :)
ikiside iyi fikir fundabakıcam collezieona 15 tlymiş gömlkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?