2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim de gözlerim kapanıyo resmen uyucam (
kamera takipteki kızın yanına gidip telsizimi alıp, çok fena bi ağırlık çöktü ((

dimi koyu alayımda ne renk....
hangirengin koyusu :))))

ya eşime yeni aldığı kot gömleği bikere giydi, yıldönümümüzde onlarda var da, keten giymek istedi..bi gömlk alayım ona...sen bana renk söle:)))

SONRA KETEN PANTOLANDAN KAYNIMDA İSTEDİ DÜN, YENGE BANADA ALSANA DİYE :) KAYNANAMDA BABANADA AL DEDİ:) PARA TEKLİF ETTİ AMA ALINMAZKİ ,YANİ BEN ALMAM:)
E ŞİMDİ KARDEŞİMLE GEZCEM PAZARI ONA DA ALIRIM..

BUGÜN PATRONDAN ALDIĞIMI PAZARDA BIRAKCAM EVE GİDENE KADAR GALİBA

çok koyu da kötü durur, orta bi renk al..
uvvv 3 tane pantolon mu alıcan şimdi, fiyatı kaç? :26:

olur mu öle şey tabii ki kızmadım fundacım. aramızda böle şeyler olmamalı zaten

Teşekkür ederim dilekalınmaman güzel avatar bakıyodum kendime onu görünce aklıma sen geldin bugün konuştuk ya
Zuzum ben sana koyumu dedimne koyu olsun nede açık dedim bebikimketen pantolon tam olarak ne renk

çok koyu da kötü durur, orta bi renk al..
uvvv 3 tane pantolon mu alıcan şimdi, fiyatı kaç? :26:

yok 3 değil 2 pantolan 1 gömlek..

onlar dışında kardeşime ve bana bişey ama nee :)))

pantoln çok ucuz 15 e almıştım eşime, aynı yere bkıcam vardır inşallh...

iyi bişi dedim şimdi avatara bakıyorum ya sen gözümde öyle canlanıyosun dedimsende güzelsin tuba büyüküstünümüz bizim

ay yok kız yaa, o fotoda benzettiniz sadece ondan :)) ben o kadının burnunu seviyom yaa:)))
benki biraz karga buruna giriyo

pantolan krem rengi....

ayy kızlar amma yazıyosunuz yetişemiyom işlerim var bugün bende yeğenime bişe alsam diyorum aslında bakm olmazsa lcw ye.
yaa negüzel hepiniz tatilsiniz pztsi cuma sıkıntıdan patlarım artık ben burda

ayy kızlar amma yazıyosunuz yetişemiyom işlerim var bugün bende yeğenime bişe alsam diyorum aslında bakm olmazsa lcw ye.
yaa negüzel hepiniz tatilsiniz pztsi cuma sıkıntıdan patlarım artık ben burda

yok kuzu bende varım, p.erts ve cuma :)

antrasit dedi elfi de :)

ikiside iyi fikir funda bakıcam collezieona 15 tlymiş gömlkler

Son yarım saatdizlerim ağrıyo daha eve gidicem birsürü işim var makina boşalıp çamaşır serilecekyavaş yavaş valizimi hazırlayım artık

Bizde cumartesi 1 e kadar çalışıcaz sonra 8 gün tatil. Cumartesi pazar temizlik pazartesi tatlılar salı bayramın ilk günü akraba ziyaretleri sonrası bizim. Bizde doğaçlama yapıcaz aklımızda bi kaç yer var bakalım neresi denk gelirse.

Bu arada ben çok acıktım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…