2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

antrasit dedi elfi de :)

ikiside iyi fikir funda bakıcam collezieona 15 tlymiş gömlkler

tatlım LCW bak erkek gömlekleri güzel yakasız tarzda farklı şeyler var kolları katlanıp düğmeyle kıvrılan falan onlarda 15 20 flan

çocuk giyim de de wenice ind yapmış epey. Reklam yapıo çocuksuz aileler bile alıo die :)))

Nekkkk dün waffle yemeğe gittinizmi? Ben bi taneyi bitiremiyorum ya çok büyük geliyor. Akşam bizde yemekten sonra dışarı çıktık çay içmeye. Dolaştık eve döndük sonra. Akşam serin oluyorya güzel oluyor ya

ohh ne güzel....

bende bir tanesini yiyemiyorum esimle bölüsüyoruz.

ayy işe daldım yazamadım ama neyse bişi kaçırmamışım herkes dağılmış zaten

ben dün evde yalnızdım eşim gece yarımda falan geldi benim annem gezmedeydi teyzemde. onu almaya gitti çok düşünür eşim annemi, kendi kendine demişki geç gidiyim de annem biraz daha otursun rahatça onu beklemiş sonra da aldı geldi işte. Bende valiz hazırladım herşeyi ütüledim o yokken gelince de birlikte düzgünce yerleştirdik ama kırış kırış olcak yine

yok hayatım gidemedik.. saat oldu 9 biz yemek yiyene kadar..
annemlere gittik, yürüyüş yapmış olduk biraz, market alışverişi yaptık azcık..
nezamandır yiyemedim yaa wafıl .. ben çift bile yerim.. ( bayramda artık

Son düzenleme:
kızlarr nası yeni avatarım?

zuzu kadar seksi oldum mu )

ördeğimi de kaldırdım artık :)))))

dileek ben o avatarı çok seviyorum, bir ara kendim kullanmayı düşünüyodum..klasörümde kayıtlı

walla maşallah bize

ayy canım kullancaksan ben değişiyim mi?

bende sana şey dicektim...

ıııı şeyyy işte....

kızar mısın bilmem ama ne zamandır içimde kaldıı (((

senin avatarı pek beğenmedim hep kokaş bi kadını hatırlatıo bana bi hava bi hava ama sen öle diilsin ki...

yok yok değiştirme kullan sen, yakışmış
aa öyel mi geliyoo, ben marilyn monroe hastası biri olduğum için eklemiştim onuu

kızlar nerdesinizzzzzzzzzz?
ben hala 1 saat buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…