yok yok değiştirme kullan sen, yakışmış
aa öyel mi geliyoo, ben marilyn monroe hastası biri olduğum için eklemiştim onuu
ben hala 1 saat buralardayım
küsmem ki böyle şeyleregeldin mi bende bola diodum küstü gitti galiba die
küsmem ki böyle şeylere
canım çok sıkıldı, burdaki vitrinin ürünlerini değiştirdim depodan yenilerini alıp
görsel yaptım
böregim de pisti
kocisimi bekliyecem simdi
ben burdayım
ya ama nektara avatarın güzel diiil dedim gitti küstü mü acaba???
iyi ki un koymamışsınoff kızlar yemeği yaptm ama et çok yumuşak oldu umarım güzel olur fırında şuanda pilav yaptım bekliyorum bakalım fırından nasıl çıkcak bizim hasapaşamız...Nek dediğin tarifi aynen uyguladım ama köfteler çok yumuşatı..un koymadım sende yazmıodu diye yaptım ölece umarım pişince dağılmaz ...
iyi ki un koymamışsınunlu köfte mi olur
pişince toplanmıştır onlar, merak etme canım, sonucu yaz merak ettimm
günaydın kızlarrryarın sabah bu saatlerde İzmir'imde olcam hayırlısıyla. ayyyy çok heyecanlıyım. 1 seneden sonra yeniden İzmirimin havasını alcam. hadi akşam olsun da gidelim
yarennn ne güzel ailenin yanında olacaksın bol bol foto çek bayramdan sonra isteriz ona göre...
Günaydın canlarım
Yarencim şafağın bitti. İnşallah çok iyi geçer bol bol eğlen deşarj ol öyle gel
Benim uykum var ya dün kuzenin iftar yemeğine davetliydik. Dışarda verdi yemeği. Yeni dükkan açmış medikal ürünleri üzerine. yanında cafe gibi bi dükkanla anlaşmış. Çorba mantarlı tavuk sote pilav cacık tatlıydı menüsü. Sonra dükkanın önüne sandalye çektik çayımızı içtik geç döndük eve.
Eşim power balance bilekliğinden istiyordu dedim sen al ben almicam yok illa ikimize alıcaz dedi. Kendimize bileklikte aldık :)))
kızlarr nası yeni avatarım?
zuzu kadar seksi oldum mu)
ördeğimi de kaldırdım artık :)))))
Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma..
Bir sözün varsa dilden yüreğe hiç susma
Görmen gerekiyorsa birini git yanına..
Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini..
Hayat çok zalim.
...An gelir..
Elini.. gözünü.. yolunu.. yüreğini alır senden..
O zaman istesende...
Dokunamaz..
Göremez..
Gidemez..
Söyleyemez olursun..
Can Yücel
günaydın kızlarrryarın sabah bu saatlerde İzmir'imde olcam hayırlısıyla. ayyyy çok heyecanlıyım. 1 seneden sonra yeniden İzmirimin havasını alcam. hadi akşam olsun da gidelim
ben de bol bol foto çekmeyi planlıyorum canım, ama İzmir'e gidince ne olur bilemem
günaydın tatlım. çok şükür bitti şafağım. çok mutluyum, heyecanlıyım bugünbilekliklerinizi güle güle kullanın. sabahları yorgun ve uykusuz kalkmayı önlüyormuş diye duydum. bi deneyin, fark olursa ben de alayım 3-5 tane beni ancak keser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?