2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma..
Bir sözün varsa dilden yüreğe hiç susma
Görmen gerekiyorsa birini git yanına..
Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini..
Hayat çok zalim.
...An gelir..
Elini.. gözünü.. yolunu.. yüreğini alır senden..
O zaman istesende...
Dokunamaz..
Göremez..
Gidemez..
Söyleyemez olursun..

Can Yücel

off kızlar yemeği yaptm ama et çok yumuşak oldu umarım güzel olur fırında şuanda pilav yaptım bekliyorum bakalım fırından nasıl çıkcak bizim hasapaşamız...Nek dediğin tarifi aynen uyguladım ama köfteler çok yumuşatı..un koymadım sende yazmıodu diye yaptım ölece umarım pişince dağılmaz ...

iyi ki un koymamışsın unlu köfte mi olur
pişince toplanmıştır onlar, merak etme canım, sonucu yaz merak ettimm

selammm... ben eve geldim yemek yiyip okumaya başladım. 80 sayfa daha okudum. son 1 cüz kaldı. onu da yarın okucam. Kadir gecesinde bitirmiş olayım. Türkçe okumak hatim sayılır mı sayılmaz mı çok muallakta kaldım araştırdıklarımdan. o yüzden ben yine de hatim duasını da okucam. valize koyucaklarımı da ayarladım. yarın hazırlıcam valizi. yaşasın yaaaa yarın bu saatlerde heyecan tavan yapmış olur bende. eşim de hala çalışıyor. inşallah yarın mesai kalmaz

günaydın kızlarrr yarın sabah bu saatlerde İzmir'imde olcam hayırlısıyla. ayyyy çok heyecanlıyım. 1 seneden sonra yeniden İzmirimin havasını alcam. hadi akşam olsun da gidelim

iyi ki un koymamışsın unlu köfte mi olur
pişince toplanmıştır onlar, merak etme canım, sonucu yaz merak ettimm

günaydın cnm dün köfteler pişti topladı ama zor pişti hiç su kalmadı tepside ...köri koymuştum tarifte yazdığı gibi eşim köfteyi yerken bişi kokuyor dedi..
köri dedim 2 taneyi zar zor yedi aşkım köri gibi kokan şeler koyma felan dedi üzülmeyeyim die 2 tane yedi bende 1 tane yedim köri biraz ağır koku verdi köfteye koymasamıydım acaba yada şeker kaşığı kadar koydum çokmuuki...?:44: güzel bir köfteydi aslında ama köri olmasa daha iyi olur gibi geldi bana... belkide ben beceremedim haa nigar?

günaydın kızlarrr yarın sabah bu saatlerde İzmir'imde olcam hayırlısıyla. ayyyy çok heyecanlıyım. 1 seneden sonra yeniden İzmirimin havasını alcam. hadi akşam olsun da gidelim

yarennn ne güzel ailenin yanında olacaksın bol bol foto çek bayramdan sonra isteriz ona göre...

Günaydın canlarım

Yarencim şafağın bitti. İnşallah çok iyi geçer bol bol eğlen deşarj ol öyle gel

Benim uykum var ya dün kuzenin iftar yemeğine davetliydik. Dışarda verdi yemeği. Yeni dükkan açmış medikal ürünleri üzerine. yanında cafe gibi bi dükkanla anlaşmış. Çorba mantarlı tavuk sote pilav cacık tatlıydı menüsü. Sonra dükkanın önüne sandalye çektik çayımızı içtik geç döndük eve.

Eşim power balance bilekliğinden istiyordu dedim sen al ben almicam yok illa ikimize alıcaz dedi. Kendimize bileklikte aldık :)))

yarennn ne güzel ailenin yanında olacaksın bol bol foto çek bayramdan sonra isteriz ona göre...

ben de bol bol foto çekmeyi planlıyorum canım, ama İzmir'e gidince ne olur bilemem

günaydın tatlım. çok şükür bitti şafağım. çok mutluyum, heyecanlıyım bugün bilekliklerinizi güle güle kullanın. sabahları yorgun ve uykusuz kalkmayı önlüyormuş diye duydum. bi deneyin, fark olursa ben de alayım 3-5 tane beni ancak keser

kızlarr nası yeni avatarım?

zuzu kadar seksi oldum mu )

ördeğimi de kaldırdım artık :)))))

oldu oldu :)))

canım özletmiştin , iyi oldu

ohhhh değmeyin keyfime:82: sana şimdiden iyi yolculuklar, iyi bayramlar

....

günaydın kızlar, hayırlı kandiller
hayırlı cumalar...

dün 5ten 8e kadar kardeşimle pazarı ve çarşıyı gezdik..ayaklarıma kar sular indi...en sonunda ona bi bluz 30tl banada elbise 60tl (80 dedi pazarlık yaptım butikte ) aldık :)

Eşim gayet uykusuz kalktı. Bende yorgun değilim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…