- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
oldu oldu :)))
canım özletmiştin , iyi oldu
ohhhh değmeyin keyfime:82: sana şimdiden iyi yolculuklar, iyi bayramlar
....
günaydın kızlar, hayırlı kandiller
hayırlı cumalar...
dün 5ten 8e kadar kardeşimle pazarı ve çarşıyı gezdik..ayaklarıma kar sular indi...en sonunda ona bi bluz 30tl banada elbise 60tl (80 dedi pazarlık yaptım butikte) aldık :)
off kuzum yaa çok atmışsıııngünaydın cnm dün köfteler pişti topladı ama zor pişti hiç su kalmadı tepside ...köri koymuştum tarifte yazdığı gibi eşim köfteyi yerken bişi kokuyor dedi..
köri dedim 2 taneyi zar zor yediaşkım köri gibi kokan şeler koyma felan dedi üzülmeyeyim die 2 tane yedi bende 1 tane yedim köri biraz ağır koku verdi köfteye koymasamıydım acaba yada şeker kaşığı kadar koydum çokmuuki...?:44: güzel bir köfteydi aslında ama köri olmasa daha iyi olur gibi geldi bana... belkide ben beceremedim haa nigar?
kaça aldınız elfii..
nette biraz tuzlu 30 dan başlıyo
yarenim bu araada, hatimini Allah kabul etsin inşallah
oldu oldu :)))
canım özletmiştin , iyi oldu
ohhhh değmeyin keyfime:82: sana şimdiden iyi yolculuklar, iyi bayramlar
....
günaydın kızlar, hayırlı kandiller
hayırlı cumalar...
dün 5ten 8e kadar kardeşimle pazarı ve çarşıyı gezdik..ayaklarıma kar sular indi...en sonunda ona bi bluz 30tl banada elbise 60tl (80 dedi pazarlık yaptım butikte) aldık :)
amin canım saol.
elbiseyi görmek isteriz dicem de, sen kurban bayramına ancak koyarsın resmi diye korkuyorum
ay nsıl da biliyon beni :))))
fundaa bayramda saçımı makkajımıda yapcam ya, ozaman koycam
elbisenin bi bölümünde pudra rengi şerit var o renkte akkabı güzel olurdu ama alamamsiyah giycem...diğer yerleri siyah beyaz
tamam öyle olsun bakalımgömleği ne yaptın canım aldınmı
ay yok bulamadımki, 3 satte anca kendime beğendim :) bugün bakıcam ona
neyse onuda bugün alırsın canım aceleye getirmeden almaman daha iyi boşverdemek bayramda elbise giyicekin süslü seni
ay senin kadar değil
nezaman yola çıkıyosun
boll canım sizin tatil işi netleştimi son durum ne:26:
kıyamam yasizin bu müdürü elimize verselerde iyi bi parçalasak
off kuzum yaa çok atmışsııınbir tutam atıcaktın, çok az yanii Baharatlar yemekleri lezzetlendiriyo ama fazlası da çok güzel bir yemeği berbat edebiliyor..
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?