2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Güle güle giy zuzum. Bayram için mi aldın. Ben geçen haftadan aldım. Bu sene istediğim gibi bi elbise bulamadım gitti :))

Hepinize hayırlı kandiller..

günaydın kızlarbende yarenay gibi çok mutluyum yarın kayserideyim ve 8 gün ilaç gibi gelecekumarım hepinizin bayramları güzel geçer kızlar dinlenmiş bi şekilde gelirsiniz
zuzum elbiseni güle güle giy keşke çekip koysaydında görseydik:26:istiycemizi biliyosun koysana

gnydn kızlarr,
hadi bakalım tatiliniz geldi sonunda ne güzel içinizdeki heyecanı hissedebiliyorum inşallah dilediğiniz gibi geçirirsiniz.
kadir geceniz mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah...

off kuzum yaa çok atmışsııın bir tutam atıcaktın, çok az yanii Baharatlar yemekleri lezzetlendiriyo ama fazlası da çok güzel bir yemeği berbat edebiliyor..

Günaydın herkese

yarenim bu araada, hatimini Allah kabul etsin inşallah

amin canım saol.

elbiseyi görmek isteriz dicem de, sen kurban bayramına ancak koyarsın resmi diye korkuyorum

amin canım saol.

elbiseyi görmek isteriz dicem de, sen kurban bayramına ancak koyarsın resmi diye korkuyorum

ay nsıl da biliyon beni :))))

fundaa bayramda saçımı makkajımıda yapcam ya, ozaman koycam
elbisenin bi bölümünde pudra rengi şerit var o renkte akkabı güzel olurdu ama alamam siyah giycem...diğer yerleri siyah beyaz

tamam öyle olsun bakalımgömleği ne yaptın canım aldınmı

off kuzum yaa çok atmışsııın bir tutam atıcaktın, çok az yanii Baharatlar yemekleri lezzetlendiriyo ama fazlası da çok güzel bir yemeği berbat edebiliyor..

Günaydın herkese

öğürmemek için kendimi zor tuttum böğk yani :26: çok pis kokuyodu bütün yemek çöpe gitti ...çok koymuşum o bile koyarken acaba azmı geldi demiştim kendime.. neyse bidaha az baharatlı yapım bari...eşim çok komikti kötü oldunu bile bile çiğnemeden nasıl yuttu görsen pohahahha

yarın tüm gün uyucammm
:119: :119:
halılarımı yıkatmıştım, pazar günü temizlik yapıp onları sericem, cam silicem.. daha bayram temizliği yapmadım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…