öğürmemek için kendimi zor tuttum böğk yani :26: çok pis kokuyodu bütün yemek çöpe gitti ...çok koymuşum o bile koyarken acaba azmı geldi demiştim kendime..neyse bidaha az baharatlı yapım bari...eşim çok komikti kötü oldunu bile bile çiğnemeden nasıl yuttu görsen pohahahha
yarın tüm gün uyucammm
:119: :119:
halılarımı yıkatmıştım, pazar günü temizlik yapıp onları sericem, cam silicem.. daha bayram temizliği yapmadım ben..
bende yapmadım dün evi sildim süpürdüm..halılarrım temiz göndermiştim kedim olduğu için ben 3-4 ayda bir gönderiyorum yıkamaya...dolaplar balkonlar camlar benimde silinecek ....Ayrıca duşa kabinin camları kireç olmuş oda kireç çözücü ile silinecek offf bende pazar yapımm bari...
banada yarın temizlikçi gelecek çok işim zaten dolaplar silinecek,koltuklar geri kalanıda normal ev işi yarım gün alacam zaten neyse tam bayrama denk geldi pztsi çalışmasam pztsi alırdım aslındanapalım artık..
neyse ki ben tüm bunları yaptım ve kurtuldum. Ama bu akşam gidip hızlıca evi süpürüp silip toz alcam yola çıkmadan dünyanın bin bir türlü hali var gidip dönemezsem evime girdiklerinde ıııyy pis demesinler. Sabah lavaboları ovdum onlar bitti akşamda süpürme işini yapıp çıkcam hayırlısıyla.
en sevdiğim şey ne diye düşündüm - uykuuuuuu :101: avatar yaptım baktıkça yatağımı arıyorumgünaydın kızlarrr,
yarenay ve funda bende sizin gibi mutluyum çünkü bu akşam 22.30 gidioum :)))
yarenaycım allah duaları kabul etsin!
nektarrr avatar çok daha ii oldu
bolcum yaa senin müdür beni AYAR ETTİ pislik
zuzucum elbiseni güle güle kullan ama bencil olma eşinin gömleğini de al hep kendini süslüosun :))
elfii ben konuyu kaçırdım mı oysa hepsini de okuoum denge bilekliğimi bahsettiğiniz eğer öleyse onlar 69 tl diil mi yaa orjinali yani burda benim çalıştığım yerde medikalciler var o fiyata satıolar.
miray seni unuttum sanma. Kori soslu köfteni okudum yine ellerine sağlık. Mükemmel yemeklerde yapsan kıymet mi bilinio ben o kadar hazırlıoum dün gece sahurda bişi yapmadım die sen önüme yemek koyamiosun dedi bana yaa :_(
kızlar bayram dönüşü herkes foto koyuyor ona göre....:98: nerde ne yaptınız kimlediniz ne giydiniz ben merak ederim sonraa....herkes dönüşte koyuyor zuzu sende kaçamazsın artıkım...
yarın tüm gün uyucammm
:119: :119:
halılarımı yıkatmıştım, pazar günü temizlik yapıp onları sericem, cam silicem.. daha bayram temizliği yapmadım ben..
en sevdiğim şey ne diye düşündüm - uykuuuuuu :101: avatar yaptım baktıkça yatağımı arıyorum
uyku sersemi söylenmiştir oöyle düşündüğünden değil..sahurda yemek mi yenir zaten kahvaltı yapılır
ya temizlikçi nası bolcum. Bende düşünüoum ama ben takıntılıyım yaa beğenmem ki onun yaptığını sanırım. Senin içine sinio mu?
yeni oldukları için öyle, ilk zamanlar beni de çıldırtmıştı o halıların tüyübende 1 aylık evliyim şu halıların tüyüne çözüm bulan varmı hergün süpürge hergün fırçalamaktan öldüm
faceden bakarsın ben zaten oraya kesin eklerimkızlar bayram dönüşü herkes foto koyuyor ona göre....:98: nerde ne yaptınız kimlediniz ne giydiniz ben merak ederim sonraa....herkes dönüşte koyuyor zuzu sende kaçamazsın artıkım...
iyi haberlerle gelirsin inş canım :81:Günnayydınn kızlar
Bugün mr. çekilmeye gitcem randevum var bakalım ne çıkıcak sonuç :26:
dimmizaten yazıcvaktım avatarın tam seni yansıtmış uykucuuuuu
bende yarın erken çıkınca yapıcam
ben napcam peki miray(
albüm bölümünde ekle butonum yok yaa :_(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?