2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya temizlikçi nası bolcum. Bende düşünüoum ama ben takıntılıyım yaa beğenmem ki onun yaptığını sanırım. Senin içine sinio mu?

ya cnm tabiki kendi yaptığın gibi hiç bir şekilde sinmiyo içine ama mecburen alıyorum işte çalışan bayanlar için ii oluyo bi yandan bi hafta sonun oluyo bütün gününü temizlikle geçiriyorsun en azından cam silmesi,halı silmesi falan büyük işlerde çağırabilrisin..

yaa ben o zaman istemem yaa ben varya acaip takarım yani dip köşe yapmalıyım her yeri 1 günde yapıolarmış cam kapı halı demekki üstün körü yapıp çekip gidiolar

benimkide bazen kaba oluyor odun diyorum bazen ona susuyo pohahha

ölmüş bile olsam arkamdan kimseye ne kadar pasaklıymış dağınıkmış dedirtmemben annemin kızıyım

yaws nasıl yok yaaa....vardır da belki bozuktur engellio olabilirmi yada başka pc den denedinmi cnm acaba hepimizde var ama...?:44:

yok tatlım çıkmıo ekle butonu resimleri upload yapıo pencere altında bitir dio kapanıp gidio eklemio hatta şu yüz ifadelerim de çıkmıo artık acaba kk beni istemio mu? (

benden beklemeyin resim cünkü bayram burda bayram gibi gecmiyor herkes calisiyor.

ayy ben ne yapicam yaw siz simdi 9 gün yoksunuz

ben de kimsenin ne düşündüğünü umursamam, ben de annemin kızıyım
...
Saat 10 daha ve acıktım Iftara kadar napıcam ben yaa

herkes annesinin kızı zatende ben orda anneme çekmişim demek istedim çünkü ondan gelen bi alışkanlık kardeşimle bize hep böyle söyler evinizi ve bedeninizi her zaman temiz tutun derherkesin bi yapısı var oda senin yapın

ölmüş bile olsam arkamdan kimseye ne kadar pasaklıymış dağınıkmış dedirtmemben annemin kızıyım

valla aynen fundacan katiliyorum sana....

benim kaynanam acayip sever temizligi evine bir git her yer isil isli ama canini aliyor onun ki abarti hergünü bölmüs temizlige fabrikada calisir gibi gece 4:30 kalkar evi toparlar bulasik mak. bosaltir 7 de uyur saatini kurar 8:00 de kalkar geri yine yerlarini siler süpürür. öyleee aksama kadar 21:00 de falan anca oturur.

yok tatlım çıkmıo ekle butonu resimleri upload yapıo pencere altında bitir dio kapanıp gidio eklemio hatta şu yüz ifadelerim de çıkmıo artık acaba kk beni istemio mu? (
yöneticilere mesaj atsana Dilek :44:
benden beklemeyin resim cünkü bayram burda bayram gibi gecmiyor herkes calisiyor.

ayy ben ne yapicam yaw siz simdi 9 gün yoksunuz
ben evdeyim canım, uğrarım topike

ya kızlar rüyamda rahmetli anneannemin boynuna sarılıyodum şimdi tabirlere bakıyorum ölmeye işaretmiş

upload yaptığında yüklüyormu alltta görüyormusun peki yani açık pencere yüklenenleri? bide tek denesen diyorum tek resim yani??:44:

kızlarr bu arada
ben akşam kendim dip boya yaptım sarı
napım yaa sevioum işte kızacaksınız ama.
Sabahta hastaneye gittim kimlikteki saçım soğan kabuğu ordaki kız bu mükemmel gözüküo bence tekrar böle yapın dedi ((
ama ben sarı istioum yaa
akşam boyadıktan sonra bi ton yağlarımı falan sürdüm ettim tüm gece öle yattım
sonra glissleri almıştım sabah banyoda onarıcı maskeyi yaptım çıkınca da spreyini sıktım.
tabii hala sert saçlarım uçları çıtır çıtır ((

ayy canım onunkide abartıymış kendini mahvediyo kadın yazıkher daim temiz olmak güzel bişey

ya kızlar rüyamda rahmetli anneannemin boynuna sarılıyodum şimdi tabirlere bakıyorum ölmeye işaretmiş
allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme:26:sen özlemişindir ondan rüyana girmiş

iyice sürdünmü canım bi kaç kere yap hemen etki etmez zaten

Son düzenleme:
kimin ne düşündüğünü umursamam dedim annemden pasaklı ve pis olmayı öğrendim DEMEDİM.. Yanlış anladıysan düzeltmiş olayım :))))

uff ben ne arızayım yaa, sen dilekle yazışıyosun ne diye fikrimi belirtiyosam.. ay sus dimmi sanane milletin takıntısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…