kimin ne düşündüğünü umursamam dedimAnnemden pasaklı ve pis olmayı öğrendim demedim.. Yanlış anladıysan düzeltmiş olayım :))))
uff ben ne arızayım yaa, sen dilekle yazışıyosun ne diye fikrimi belirtiyosam.. Ay sus dimmi sanane milletin takıntısından
ay öyle şeyler düşünem bol, hayır olsun de geç.. hamilelik psikolojisindendir o tür rüyalar görmen, arkadaşıma da sık sık oluyodu :26:ya kızlar rüyamda rahmetli anneannemin boynuna sarılıyodum şimdi tabirlere bakıyorum ölmeye işaretmiş
ölmüş bile olsam arkamdan kimseye ne kadar pasaklıymış dağınıkmış dedirtmemben annemin kızıyım
upload yaptığında yüklüyormu alltta görüyormusun peki yani açık pencere yüklenenleri? bide tek denesen diyorum tek resim yani??:44:
ay öyle şeyler düşünem bol, hayır olsun de geç.. hamilelik psikolojisindendir o tür rüyalar görmen, arkadaşıma da sık sık oluyodu :26:
benim de rüyamda bebişim olmuştu, erkek çok agresif, huysuz bi bebekti
tekte denedim canım maalesef belki 30 kere falan yaptım ama olmadı.
allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme:26:sen özlemişindir ondan rüyana girmiş
iyice sürdünmü canım bi kaç kere yap hemen etki etmez zaten
iyice sürdü evet bol bol tabii hemen etkilemez bilioum bi de şampuan ve saç kremini %50 ind yapmışlar 9,50 tl dio bugün onu da alcam benim aldığım saç spreyi durulanmayan onarıcı sprey turuncu olan işte. Sampuanını da alırsam daha etkili olur sanırım.
Yaa bi de temizlik mevzusunda bi problem mi oldu ben yetişemioum arada işlerimi yapmaya çalışıoum bi bakıoum 2 sayfa yazı arada kaçırdıklarım oluo galiba. Sanırım sende ben gibi evi temiz bırakıp kendini de sürekli temiz tutan birisin anneden kaynaklı benim de öle annem kızar yani hep uyarır.
selamlar canlarım çok özledim siziNasılsınız ne var ne yok? Geçmişi okumaya başladım ama ayın 21inde kaldğım için baktım olmayacak geri geldim. Havalar iyidir inşallah bi gerginlik sezdim topicte ama anlayamadım du bikaç sayfa gerisinden geleyim
Ben anlamadım demedimki..ben kendisine pis pasaklıda demedim..herkesin bi yapısı var düşünce tarzı var..herkes aynı düşünmek zorunda değil..saygı duyuyorum..ben bişey demedimki..ama bi alınganlık ..ben bu mübarek günde kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum kimseyle kavgada etmek istemiyorum..yeter off bu ne ya
evet bunu demek istedim..aslında ben neki anladım bende ölsem arkdamdan ne konuşulduğunu pek takmam zaten ölmüşüm kim ne derse desinbenim halam çok titizdi ama yinede konuşacak başka bişi buldular öldüğünde...Allah ile onların arasında artık söledikleri...aaa şu şölemiş dese kim takar öyle birgünde...
selamlar canlarım çok özledim sizinasılsınız ne var ne yok? geçmişi okumaya başladım ama ayın 21inde kaldğım için baktım olmayacak geri geldim. Havalar iyidir inşallah bi gerginlik sezdim topicte ama anlayamadım du bikaç sayfa gerisinden geleyim
aynen herkesin takıntısı farklı....takmaya gerek yok kızlar gergin olmayalım bakim yarın tatil hepimez iyi gelecek bu bayram tatili...
ya kızlar rüyamda rahmetli anneannemin boynuna sarılıyodum şimdi tabirlere bakıyorum ölmeye işaretmiş
kızlarr bu arada
ben akşam kendim dip boya yaptım sarı
napım yaa sevioum işte kızacaksınız ama.
Sabahta hastaneye gittim kimlikteki saçım soğan kabuğu ordaki kız bu mükemmel gözüküo bence tekrar böle yapın dedi((
ama ben sarı istioum yaa
akşam boyadıktan sonra bi ton yağlarımı falan sürdüm ettim tüm gece öle yattım
sonra glissleri almıştım sabah banyoda onarıcı maskeyi yaptım çıkınca da spreyini sıktım.
tabii hala sert saçlarım uçları çıtır çıtır((
hoşgeldin canım bayramda ne yapacaksın luxxorcum tatil var dimi sizede
nerelerdesin yaws sen görünmedin uzun süredir.?:44:
ben mi alınganım? 2 gün öneci kendi alınganlığını unuttun galiba?Ben anlamadım demedimki..ben kendisine pis pasaklıda demedim..herkesin bi yapısı var düşünce tarzı var..herkes aynı düşünmek zorunda değil..saygı duyuyorum..ben bişey demedimki..ama bi alınganlık ..ben bu mübarek günde kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum kimseyle kavgada etmek istemiyorum..yeter off bu ne ya
evet dua istiyodur, ben de 1 sene önce felan ölen dedeme sıkı sıkı sarılmıştım rüyamda.. yasin okudum..heralde cnm ablamla konuştum az önce bende 10 gün önce gördm aynını dedi:)dua istiyo belki kadın bu gece bi yasin okuyim olmadı..
yaa ne hissettin peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?