2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım bu takıntıda değil huy yapı meselesi...herkesin düşünce tarzı farklıdır öyle değilmi yani bu benim çok temiz veya senin pasaklı olduğun anlamınada gelmez yani..evet tatil iyi gelecek herkese

milletin ne diyeceği bir takıntıdır yapı değildir senin temiz olarak bırakıp gitmen bir yapıdır...şu ramazanı atlatsaydık hayrlısyla.

benimkide herzaman nereye gidrse gitsin, evi bi gözden geçirir...çarşıya çıkcaksa toplar dağınık bırakmaz...yok yolculuk varsa iice temizliğini yapar öle gider...

..

ya kızlar halılarıızı neyle siliyonuz, bu hafta vercektim ama eşimde bitürlü götüremedi halıları...yıkamaya vermezsem sileyim diyorum pazar günü...

milletin ne diyeceği bir takıntıdır yapı değildir senin temiz olarak bırakıp gitmen bir yapıdır...şu ramazanı atlatsaydık hayrlısyla.

temiz olarak niye bırakıp gidersin peki??dödüğünde hem evin temiz kalsın diye hem allah korusun başına bişey gelirse temiz olsun diye..ben takıntı olarak görmüyorum miraycım neyse uzatmayın artık bence..düşüncenize saygı duyuyorum düşünceme saygı bekliyorum sadece..

canım kosla vanish halı kullanıyorum bide beyaz sabun ikisi..halıları verdim yıkamaya salonu elimde sildim güvenemedim yıkamaya:26:çok mu halın

kızlar boşverin ya şu mübarek günde gerilmeyelim..

lnektarım emin çok değişik hissetmişsindir ya:)

zuzuş koslanın halı şampuanı var onla sil..

kızlar facebokkta arkadaş nasıl siliniyo ya?
miraycım seni eklicem cnm ama annemlerdeyken şimdi eklersem görülcek oyzüden yapamıyom:)

ya bende üzülüoum gerginlik olunca. Bide mevzuyu ben açtım kendimi kötü hissedioum size göre daha yeniyim sorun yaşansın istemem yani.

Ben onarıcı bakım maskesini aldım tatlım 1dk bekletilen varya onu aldım. Bide saç kremi sprey olan durulanmayan. Bugünde sampuan ve saç kremi alcam işte

Eklentiler

• $maske.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 16
ya kızlar halılarıızı neyle siliyonuz, bu hafta vercektim ama eşimde bitürlü götüremedi halıları...yıkamaya vermezsem sileyim diyorum pazar günü...
ben 10 aylık evliyim 2 defadır halılarımı yıkattım.. hiç temizlemedim kendim, sadece eşim çay lekesi yapmıştı oturma odasına onu Aspirinle silmiştim, güzel temizliyor :))

kapatalım, ben özür diliyorum senin yazışmana fikir belirttiğim için.. tüm hata bende..

selammmmmmmmm........
hoş geldin canım nasılsın?

tamam bu ikisi işte umarım düzelir saçların..şampuandada pembe rengi güzeldi ama saçına uygun olanı al sen yinede

canım kosla vanish halı kullanıyorum bide beyaz sabun ikisi..halıları verdim yıkamaya salonu elimde sildim güvenemedim yıkamaya:26:çok mu halın

ok kosla alayım....mutfak, yatak odası(2), yemek odası bunlar temizlencek....
salon ve oturma odası temiz...

ha koridoru unuttum :) 3 tane koridorda var

selammmmmmmmm........

fatma özlettin kendini, nasılsın

Son düzenleme:
ok kosla alayım....mutfak, yatak odası(2), yemek odası bunlar temizlencek....
salon ve oturma odası temiz...

ha koridoru unuttum :) 3 tane koridorda var

fatma özlettin kendini, nasılsın

aslında balkonun varsa yıkasan canım daha kolay olmazmı eşinde yardım etse sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…