canım bu takıntıda değil huy yapı meselesi...herkesin düşünce tarzı farklıdır öyle değilmi yani bu benim çok temiz veya senin pasaklı olduğun anlamınada gelmez yani..evet tatil iyi gelecek herkese
herkes annesinin kızı zatende ben orda anneme çekmişim demek istedim çünkü ondan gelen bi alışkanlık kardeşimle bize hep böyle söyler evinizi ve bedeninizi her zaman temiz tutun derherkesin bi yapısı var oda senin yapın
milletin ne diyeceği bir takıntıdır yapı değildir senin temiz olarak bırakıp gitmen bir yapıdır...şu ramazanı atlatsaydık hayrlısyla.
ya kızlar rüyamda rahmetli anneannemin boynuna sarılıyodum şimdi tabirlere bakıyorum ölmeye işaretmiş
benimkide herzaman nereye gidrse gitsin, evi bi gözden geçirir...çarşıya çıkcaksa toplar dağınık bırakmaz...yok yolculuk varsa iice temizliğini yapar öle gider...
..
Ya kızlar halılarıızı neyle siliyonuz, bu hafta vercektim ama eşimde bitürlü götüremedi halıları...yıkamaya vermezsem sileyim diyorum pazar günü...
evet bende öyleyim annemde öyle olduğu için bizi öyle alıştırmış ondan geliyo yani bu huy takıntıyla falanda ilgisi yokk..ama niye problem oldu ben anlamadımkii..valla çok sıkılmaya başladım bu gereksiz alınganlıklardan falan..
Bu arada maskesini almadınmı??
selammmmmmmmm........
selammmmmmmmm........
ben 10 aylık evliyim 2 defadır halılarımı yıkattım.. hiç temizlemedim kendim, sadece eşim çay lekesi yapmıştı oturma odasına onu Aspirinle silmiştim, güzel temizliyor :))ya kızlar halılarıızı neyle siliyonuz, bu hafta vercektim ama eşimde bitürlü götüremedi halıları...yıkamaya vermezsem sileyim diyorum pazar günü...
kapatalım, ben özür diliyorum senin yazışmana fikir belirttiğim için.. tüm hata bende..temiz olarak niye bırakıp gidersin peki??dödüğünde hem evin temiz kalsın diye hem allah korusun başına bişey gelirse temiz olsun diye..ben takıntı olarak görmüyorum miraycım neyse uzatmayın artık bence..düşüncenize saygı duyuyorum düşünceme saygı bekliyorum sadece..
hoş geldin canım nasılsın?selammmmmmmmm........
ya bende üzülüoum gerginlik olunca. Bide mevzuyu ben açtım kendimi kötü hissedioum size göre daha yeniyim sorun yaşansın istemem yani.
Ben onarıcı bakım maskesini aldım tatlım 1dk bekletilen varya onu aldım. Bide saç kremi sprey olan durulanmayan. Bugünde sampuan ve saç kremi alcam işte
canım kosla vanish halı kullanıyorum bide beyaz sabun ikisi..halıları verdim yıkamaya salonu elimde sildim güvenemedim yıkamaya:26:çok mu halın
selammmmmmmmm........
selammmmmmmmm........
ok kosla alayım....mutfak, yatak odası(2), yemek odası bunlar temizlencek....
salon ve oturma odası temiz...
ha koridoru unuttum :) 3 tane koridorda var
fatma özlettin kendini, nasılsın
selammmmmmmmm........
selammmmmmmmm........
hoşgeldin Fatma :))selammmmmmmmm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?