2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende istiyorum şöle büyük olması lazım ama yoksa sığmaz kitaplar büyükmüydü seninki cnm?? Bide ben mobilyaya uysun istiyorum ...Çalışma odasını taşınınca düzenleyeceğim artık..Kitaplar şöle muntazam renk renk duryo yaa şu D&R içim gidiyo öyle tavana kadar değilde küçük olanlar...Ya bide bişi sorcam sende kitap kurdusun şu kitap içlerinde kitap böcekleri oluyor eski kitaplarımda onları silsemde kurtaramadım atmak zorunda kaldım cnm bu kitap kurdu diyorlar yaa küçük ondan nasıl koruyorsun kitapları?Annemin Eski kitapları var onlar kıymetli benim için atmak istemiyorum herkes ne yapıyor acaba atıyormu??:44:

Canım biz tekzene gittik kendimiz oluşturduk. İstediğin tahta rengini seçiyon istediğin duvara monte olması için gereken demiri alabiliyorsun bizim oluşturduğumuzu buraya ekleyeyim bu 3 katlı biz iki katlı yaptık renginide krem seçtim mobilyalarıma uysun diye.
O kitap kurdu tozdan oluyor canım. Tozlu tutmamaya çalış

merhaba kızlar
filizciğim ggeçmiş olsun diş sorunun öncedende vardı geçmişti tekrar gelmiş sanırım

Dişeti iltihabı olabilirmi sorsan eczaeneye belki antibotik felan verir ciddiyse?

Canım bu dişeti için 5 ayrı doktora gittim. Hepsi aynı şeyi söylüyorlar diş eti iltihabı yok çürük yok iki dişin arasındaki ağrı nedeni bilinmiyor. dişimi sık sık fırçalayıp diş ipi kullanacakmışım bunları zaten yapıyorum. Ama gargarada alıcam

bu ay sonu allah izin verirse çıkacam canım sabırsızlıkla bekliyorum..

mrb cnm çizelgende 71 gün yazıyor 1 ay önce mi ayrılcaksın işten? Heyecanlımısın ..?Sen doğur belki arkandan ben gelirim tecrübeleri alırız artık hayırlısı bakalım...

Olabilir ozaman gargara:44:...

merhaba kızlar
filizciğim ggeçmiş olsun diş sorunun öncedende vardı geçmişti tekrar gelmiş sanırım

Bazen geçiyor aklıma bile gelmiyor. Bazende canımdan bezdirircesine ağrımaya başlıyor. En sonki doktor bana demişti ki sabah öğlen akşam en az 3 dk. fırçala. diş ipiyle hafifçe temizle. Ben bunu uygulamıştım bayramda ramazan ayında ağrı olmadı. Sonra tembellik yaptım ramazanda sadece iftar sonrası fırçaladım bide sahurda 1 dk. kadar az. Diş ipiylede çok sert girdim yine başladı ağrı. Bide ebru bi diş macunu adı vermişti onu aldım o da iyi gelmişti tadı kötü diye bırakmıştım ona tekrar başlıyayım

merhaba kızlar

teşk. cnm ama bana dahaaaaaaaa büyük lazım neyse bakayım belki yaptırırım büyük ve ceviz rengi bulmam lazım çalışma masasına uyması için ....Eşimde hepsini at gitsin diyerek çözüm buluyor genelde...Kitapları siliyorum cnm tozlu kalmıyor hiç bunlar 20 senelik kitaplar bazısı dedemden kalma bazısı annem verdi ama bu kurt diğerlerinede sıçrarsa diye korkmaya başladım kötüleri attım artık...Diğerlerinide araştırcam belki ilaç felan vardır...

Canım ikea yada tekzen tarzı bi yer bulabilirsen kafandaki dolabı kendin oluşturabilirsin istediğin renkte. Hatta içlerinde marangoz oluyor yani tekzende var diyelim ceviz rengi istedin ama boyut olarak istediğin yok anında kesip veriyorlar diğer parçalarınıda aldınmı bi tek montaj kalıyor.

:)ya balık sevmem normalde aslında ama bitek hamsi tavayı severim sende onu buldun:)neyse canım öğlen arası biyer var gidim bakm varmı:) gerçi şimdiki hamsi bayattır ama napim
balık sezonu açıldı kii, tazedir canım

tatlım nerelerdesin yaaww

özledim seni
dilek foto ekledin senin smileyler felan da gelmiş, herşey normale döndü galiba

Acıktımmmmmöğlene ne var acaba
ne vardı yemekte?
stardaki dizi Yalancı baharmıydı?
evet

ahh IKEA bir burda yok olsa ne güzel olurdu büyük yokluk valla... koçtaşa baktım çok basitti bekleyeyim dedim şimdilik kolilerde duruyor işte...Evkurdan midem bulanoyo zaten önünden bile geçmek istemiyorum...

sevindim kardeşin adına üniv.olmak bir ayrıcalıktır herzaman demişimdir...cnm inşallah yurt çıkar ben devlet yurdunda kaldım gerçi akdenizin yurdu çok güzel kampus içinde.. orada nasıl uzakmı yakınmı yurt...Hangi bölüm cnm ben fransız kalmışım belki yazdıysan...:44:

açlığım gitti, uykum geldi :)

ohh ablamın davetiyeleride dağıttım...içinden bitane kendime çaldım :))) hatıra, kendiminkide duruyo onun yanına koycam...kardeşiminkinde de yürütcem :))ihihih

kızlar ben saçımı hani ebru gündeş düz topuz yapıyo yaaa, öle yapıcam ama okadar yapıştırmıcam kafama :)
saçımın önünü arkaya taratmıcam yandan aldırcam düz bi şekilde aynen topuz da düz olucak..sadece yuvarlakmı yoksa hadi düz uzun topuzmu ona karar veremedim

nigarcım yemekte patatesli bi yemek yoğurt ve kavun vardıkavun güzeldi patates tam pişmemiştiallahtan yanımda kete getirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…