Günaydın kızlar
Kolay gelsin yarencim
dün iş çıkışı bizde tekzen e gittik. Ne zamandır kitaplarım için raf istiyordum. İki katlı bi raf aldık üst kata kitaplarımı yerleştirdim. Altada bi kaç bişeyler koydum güzel oldu. Eve gittik yemek yedik hemen duvara çakmaya başladık tabi oda kirlendi temizledim evi topladım çamaşır katladım ütülenecekleri ayarladım bugün ütüm var. bi baktım saat 12 olmuş. gece kaç kere uyandım yine diş etim ağrıyor. Uykusuz kaldım
Evde gargarada vardı geçmedi sanki diş etim şişmiş gibi. Birazdan kahvaltı yapıcam daha çok ağrıyacak. Listerine i reklamlarda görmüştüm bende alayım ondan.
Bende istiyorum şöle büyük olması lazım ama yoksa sığmaz kitaplar büyükmüydü seninki cnm?? Bide ben mobilyaya uysun istiyorum ...Çalışma odasını taşınınca düzenleyeceğim artık..Kitaplar şöle muntazam renk renk duryo yaa şu D&R içim gidiyo öyle tavana kadar değilde küçük olanlar...Ya bide bişi sorcam sende kitap kurdusun şu kitap içlerinde kitap böcekleri oluyor eski kitaplarımda onları silsemde kurtaramadım atmak zorunda kaldım cnm bu kitap kurdu diyorlar yaa küçük ondan nasıl koruyorsun kitapları?Annemin Eski kitapları var onlar kıymetli benim için atmak istemiyorum herkes ne yapıyor acaba atıyormu??:44:
Dişeti iltihabı olabilirmi sorsan eczaeneye belki antibotik felan verir ciddiyse?
bu ay sonu allah izin verirse çıkacam canım sabırsızlıkla bekliyorum..
Canım bu dişeti için 5 ayrı doktora gittim. Hepsi aynı şeyi söylüyorlar diş eti iltihabı yok çürük yok iki dişin arasındaki ağrı nedeni bilinmiyor. dişimi sık sık fırçalayıp diş ipi kullanacakmışım bunları zaten yapıyorum. Ama gargarada alıcam
merhaba kızlar
filizciğim ggeçmiş olsun diş sorunun öncedende vardı geçmişti tekrar gelmiş sanırım
Canım biz tekzene gittik kendimiz oluşturduk. İstediğin tahta rengini seçiyon istediğin duvara monte olması için gereken demiri alabiliyorsun bizim oluşturduğumuzu buraya ekleyeyim bu 3 katlı biz iki katlı yaptık renginide krem seçtim mobilyalarıma uysun diye.
O kitap kurdu tozdan oluyor canım. Tozlu tutmamaya çalış Eki Görüntüle 252004
teşk. cnm ama bana dahaaaaaaaa büyük lazım neyse bakayım belki yaptırırım büyük ve ceviz rengi bulmam lazım çalışma masasına uyması için ....Eşimde hepsini at gitsin diyerek çözüm buluyor genelde...Kitapları siliyorum cnm tozlu kalmıyor hiç bunlar 20 senelik kitaplar bazısı dedemden kalma bazısı annem verdi ama bu kurt diğerlerinede sıçrarsa diye korkmaya başladım kötüleri attım artık...Diğerlerinide araştırcam belki ilaç felan vardır...
balık sezonu açıldı kii, tazedir canım:)ya balık sevmem normalde aslında ama bitek hamsi tavayı severim sende onu buldun:)neyse canım öğlen arası biyer var gidim bakm varmı:) gerçi şimdiki hamsi bayattır ama napim
dilek foto ekledin senin smileyler felan da gelmiş, herşey normale döndü galibatatlım nerelerdesin yaaww
özledim seni
ne vardı yemekte?Acıktımmmmmöğlene ne var acaba
evetstardaki dizi Yalancı baharmıydı?
balık sezonu açıldı kii, tazedir canım
dilek foto ekledin senin smileyler felan da gelmiş, herşey normale döndü galiba
ne vardı yemekte?
evet
Canım ikea yada tekzen tarzı bi yer bulabilirsen kafandaki dolabı kendin oluşturabilirsin istediğin renkte. Hatta içlerinde marangoz oluyor yani tekzende var diyelim ceviz rengi istedin ama boyut olarak istediğin yok anında kesip veriyorlar diğer parçalarınıda aldınmı bi tek montaj kalıyor.
siteyi açtım ne okumak ne yazmak fırsat oldu cnm..bende özledim cnm.
buarada dilek seni eklememişim facete yoksun bende face açınca aklıma geldi...?
Dişeti iltihabı olabilirmi sorsan eczaeneye belki antibotik felan verir ciddiyse?
balık sezonu açıldı kii, tazedir canım
dilek foto ekledin senin smileyler felan da gelmiş, herşey normale döndü galiba
ne vardı yemekte?
evet
Tamam okuyacam sağol canım. Bu arada kitap fuarına baktım 12-20 kasım tarihleri arasında. İstanbulda olanlar tüyap a gidin. Ben hep gidiyorum şimdi eşime mesaj attım şu an müsait değil ama daha dün bahsettim ona ilgisini çekti. Orda daha indirimi oluyor hem.
Annemde aradı sakaryadalar. Kardeşimin kayıt işlemleri bitmiş. Artık ünv. li oldu. Hazırlık okuyacağı için bankaya gittiler bide onun için harç yatırmak gerekiyormuş. Birde yurt işide olursa süper olacak. Ama yedeklerde çıkmış yurt müdürü ile görüşecek annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?