- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sevindim kardeşin adına üniv.olmak bir ayrıcalıktır herzaman demişimdir...cnm inşallah yurt çıkar ben devlet yurdunda kaldım gerçi akdenizin yurdu çok güzel kampus içinde.. orada nasıl uzakmı yakınmı yurt...Hangi bölüm cnm ben fransız kalmışım belki yazdıysan...:44:
nigarcım yemekte patatesli bi yemek yoğurt ve kavun vardıkavun güzeldi patates tam pişmemişti allahtan yanımda kete getirmiştim
şimdi nerede olmak isterdiniz kızlar???
ben şuan evimde, koltukta uzanmış türk filmi izlemek isterdim
Yedeklerde 193. idi. Annem müdürle konuşmuş 2 ay kardeşiyle birlikte yatsınlar sonra yedeklerde çıkma şansı yok ama ben kardeşler diye bi yatak ayarlıcam demiş. Yurt kampüse 15 dk.lık mesafede. Minibüsler kalkıyor önünden. İki kardeşimde aynı okulda aynı bölümdeler. Uluslararası ilişkiler bölümü. Yalnız biri hazırlık diğeri 2. sınıf :)) Sakarya maceramızın bitmesine 3 yıl kaldı diyorduk şimdi tekrar 5 yıl oldu
Yedeklerde 193. idi. Annem müdürle konuşmuş 2 ay kardeşiyle birlikte yatsınlar sonra yedeklerde çıkma şansı yok ama ben kardeşler diye bi yatak ayarlıcam demiş. Yurt kampüse 15 dk.lık mesafede. Minibüsler kalkıyor önünden. İki kardeşimde aynı okulda aynı bölümdeler. Uluslararası ilişkiler bölümü. Yalnız biri hazırlık diğeri 2. sınıf :)) Sakarya maceramızın bitmesine 3 yıl kaldı diyorduk şimdi tekrar 5 yıl oldu
söyleyemem ayıp...
elbise aldın mı canım? ben kaçırdımmı orayı? :44:açlığım gitti, uykum geldi :)
ohh ablamın davetiyeleride dağıttım...içinden bitane kendime çaldım :))) hatıra, kendiminkide duruyo onun yanına koycam...kardeşiminkinde de yürütcem :))ihihih
kızlar ben saçımı hani ebru gündeş düz topuz yapıyo yaaa, öle yapıcam ama okadar yapıştırmıcam kafama :)
saçımın önünü arkaya taratmıcam yandan aldırcam düz bi şekilde aynen topuz da düz olucak..sadece yuvarlakmı yoksa hadi düz uzun topuzmu ona karar veremedim
afiyet olsunn :)) ben de çok yedim bugünnigarcım yemekte patatesli bi yemek yoğurt ve kavun vardıkavun güzeldi patates tam pişmemişti allahtan yanımda kete getirmiştim
mrb cnm çizelgende 71 gün yazıyor 1 ay önce mi ayrılcaksın işten? Heyecanlımısın ..?Sen doğur belki arkandan ben gelirim tecrübeleri alırız artık hayırlısı bakalım...
Bölüm süper cnm benim kardeşimde istedi tutturamadı Turizm tutunca ona gitti şimdi rehber oldu başımıza....Bence çok şanslı..yurtta çıkar yaa dediği iyi olmuş idare etsin ölece...Yada diğer kardeşin evi olan arkdaşları varsa onların yanına 2 ay alsınlar?Sevindim adına kaç kardeşsiniz siz?
benim face yok ki tatlımizin vermio
evetkayseriden mi getirdin kızzz.....
sizin ortam açık değilmiydi, herkes görcek nasıl yicen
pekifunnddddddaaaaaaaaa fffooootttttttttttoooooooooo
ne vardı sizin yemekteelbise aldın mı canım? ben kaçırdımmı orayı? :44:
afiyet olsunn :)) ben de çok yedim bugün
aldım :) eklemedim ama....
saks mavi uzun dar boyundan bağlamalı ama tam gögsün ortasından geliyo ipler ,ipler taşlı
hımm, düğün fotoları bekliyoruz o zaman bebeyim :89:aldım :) eklemedim ama....
saks mavi uzun dar boyundan bağlamalı ama tam gögsün ortasından geliyo ipler ,ipler taşlı
elfim yanlış hatırlamıyorsam bayramdan sonra bebiş çalışmalarına başlayacaktınız siz. nedir son durum?
kesin pastırma da getirmişsindir senn, canım çektievetdaha birsürü şey getirdim yazamam bol var yedim valla gizli gizli
ezo gelin çorba, tavuk şnitzel, pilav, yoğurt, domates-biber..ne vardı sizin yemekte
kesin pastırma da getirmişsindir senn, canım çekti
ezo gelin çorba, tavuk şnitzel, pilav, yoğurt, domates-biber..
domates-biber yedim, yarım şnitzel, yarım kepçe pilav ve 2 minik dilim kepekli ekmek
ben 1 sene zor dayanmıştım yurtta ya. Muğla'da okudum ben. 1500 kızın arasında yaşamak bana göre değildi hiç. sürekli birileriyle kavga ediyordum. bi de çömez diyenlere takmıştım zaten. 2. sene eve çıktım. üniversitenin nimetlerinden o zaman faydalandımher akşam imza atma derdi yok, izin zamanı geçti şimdi ne yapcam derdi yok, yurttan kaçmak yok ohhh rahattı valla ev.
elfim yanlış hatırlamıyorsam bayramdan sonra bebiş çalışmalarına başlayacaktınız siz. nedir son durum???
:89::89::89: bak sennnn:89::90::90::90:
Odun diyebilirmiyim lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnBenimkine diyorum öyle yapıncada lütfeeeeeeeeeeeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?