2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yedeklerde 193. idi. Annem müdürle konuşmuş 2 ay kardeşiyle birlikte yatsınlar sonra yedeklerde çıkma şansı yok ama ben kardeşler diye bi yatak ayarlıcam demiş. Yurt kampüse 15 dk.lık mesafede. Minibüsler kalkıyor önünden. İki kardeşimde aynı okulda aynı bölümdeler. Uluslararası ilişkiler bölümü. Yalnız biri hazırlık diğeri 2. sınıf :)) Sakarya maceramızın bitmesine 3 yıl kaldı diyorduk şimdi tekrar 5 yıl oldu

Bölüm süper cnm benim kardeşimde istedi tutturamadı Turizm tutunca ona gitti şimdi rehber oldu başımıza....Bence çok şanslı..yurtta çıkar yaa dediği iyi olmuş idare etsin ölece...Yada diğer kardeşin evi olan arkdaşları varsa onların yanına 2 ay alsınlar?Sevindim adına kaç kardeşsiniz siz?

ben 1 sene zor dayanmıştım yurtta ya. Muğla'da okudum ben. 1500 kızın arasında yaşamak bana göre değildi hiç. sürekli birileriyle kavga ediyordum. bi de çömez diyenlere takmıştım zaten. 2. sene eve çıktım. üniversitenin nimetlerinden o zaman faydalandım her akşam imza atma derdi yok, izin zamanı geçti şimdi ne yapcam derdi yok, yurttan kaçmak yok ohhh rahattı valla ev.

elfim yanlış hatırlamıyorsam bayramdan sonra bebiş çalışmalarına başlayacaktınız siz. nedir son durum???

söyleyemem ayıp...

:89::89::89: bak sennnn:89::90::90::90:

elbise aldın mı canım? ben kaçırdımmı orayı? :44:

nigarcım yemekte patatesli bi yemek yoğurt ve kavun vardıkavun güzeldi patates tam pişmemiştiallahtan yanımda kete getirmiştim
afiyet olsunn :)) ben de çok yedim bugün

mrb cnm çizelgende 71 gün yazıyor 1 ay önce mi ayrılcaksın işten? Heyecanlımısın ..?Sen doğur belki arkandan ben gelirim tecrübeleri alırız artık hayırlısı bakalım...

inşallah canım isteyen herkese en kısa zamanda versin allahım aslında 8 hafta varken ayrılıyorum 2 ay gibi gözüküyo ama bakalım belki kısmet nezamn gelirse:)

nigarım nerdesinnn yedim hamsi ekmeğimi:)

Son düzenleme:
aldım :) eklemedim ama....

saks mavi uzun dar boyundan bağlamalı ama tam gögsün ortasından geliyo ipler ,ipler taşlı

Canım 3.senesinde olan kardeşim yurttan çok memnun evde kalan arkadaşı hiç yok bide yeni kayıt yaptıranla kedi köpek gibiler ama hiçte ayrı kalamazlar. az birlikte yatmadılar zorlanmazlar. Bakalım müdürde sonra ayarlıcak inş. olur.

biz çok kardeşiz :)) 4 kız 2 erkek. En büyükleri benim erkekler kızlardan sonra geliyolar en küçüğümüz 11 yaşında :))

kayseriden mi getirdin kızzz.....

sizin ortam açık değilmiydi, herkes görcek nasıl yicen
evetdaha birsürü şey getirdim yazamam bol varyedim valla gizli gizli
funnddddddaaaaaaaaa fffooootttttttttttoooooooooo
pekiekliycem söz aklımda
elbise aldın mı canım? ben kaçırdımmı orayı? :44:

afiyet olsunn :)) ben de çok yedim bugün
ne vardı sizin yemekte
aldım :) eklemedim ama....

saks mavi uzun dar boyundan bağlamalı ama tam gögsün ortasından geliyo ipler ,ipler taşlı

wauw:94:çok merak ettim kız

elfim yanlış hatırlamıyorsam bayramdan sonra bebiş çalışmalarına başlayacaktınız siz. nedir son durum?

Canım evet istiyordukta lazerden dolayı erteledik. Bi kaç kez daha kalan haklarımı kullanayım bi tane bile eksilse bana kardır. 5 seans hakkım var hepsini kullanırmıyım bilmiyorum ama en azından tüylerim azalır. sonra bebiş.

zuzum foto konusundan bomba gibi geri dön olurmu. Yorum yazmaya bakmaya yetişemiyelim. elbiseni bende merak ettim

kesin pastırma da getirmişsindir senn, canım çekti

ezo gelin çorba, tavuk şnitzel, pilav, yoğurt, domates-biber..
domates-biber yedim, yarım şnitzel, yarım kepçe pilav ve 2 minik dilim kepekli ekmek

onu yoldan alıcaktık unuttuk canım valla benimde canım istedi bak şimdi
sizin yemekler güzel oluyo ya bizim buranın tek memnun olmadığım yanı yemeği

Benim çok eğlenceli geçti ama o yurttan kaçmak süper adrenalin doruktaaaaaaaaaaaaaaa... miray koşar tam kaçar demirlerden atlıcam derken carttt bişe pantolon demire takılır güvenlik düdüğü ötrürür napıyosun kızım sen gecenin bu saatinde şey cart curt isimler alınır ee gece arkdaşlarla içmeye gitcem die kaçarsan sonu bu olur...miray gece uyumaz ben anneme ne dicem pohahha hatta yanında kızın saçını başını yolar beni nie demirden kurtaramadın die pohhahaha Diğer gün yurt kurulu toplanır aileler aranır ama miray der karnım çok açtı yakın fırın var oraya puaça almaya gidiyoduk pohahha inanmazlar tabii ama uyarı cezası verirler diğerinde yurttan atıyorlar....Tabii bu ders olur miraya bidaha kaçmaz ama ne adrenalin..... haa yurtta bide sapığım vardı bildiğin lezo kız gelip geceleri başımda dikilip bana bakıodu yurtta kapılar kilitlenmiyor kızlar korkuyodu var die bigün bir korktuttum bidaha gelemedi....
2.senede eve çıktım cnm evdeki kızın erk. arkadaşı ile yatakta tepinmesinden uyuyamaz ders çalışmaz olmuştum özel yurda gitttim...Orası güzeldi...Tek oda herşey vardı....

Son düzenleme:
Iyi yapmışın funda, afiyet olsun :)

Tmm kızlar düğünden sonra eklicem foto ,ortaya karışık yapıcam :)))
yani öle ahım şahım bişey değil ,ben özellikl saks mavisine taktığım için önce renge baktım :)) hem uygundu fiyatı 120 mi ne :))
bitane pembe giydim balık elbise :) cuk oturdu çokda seksi oldu ama 450 tl diyince almaktan caydım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…