inşallah canım isteyen herkese en kısa zamanda versin allahım aslında 8 hafta varken ayrılıyorum 2 ay gibi gözüküyo ama bakalım belki kısmet nezamn gelirse:)
nigarım nerdesinnn yedim hamsi ekmeğimi:)
kahkül kestiricem, karar verdim.. şu cumartesi gelsinde :87:
saçını kestirmiceksin dimmi
Ay ben uzatmaya bakıyom, çok zor uzuyor.... Bikere kahkül yaptırmıştım ozaman kısatlmıştımda en uzunu omzuma zor değiyodu :) çok beğendi herkes ama işte ben uzun seviyorum...şimdi hiç kısa saçım yok kahkül mahkül hiçbişey yok uzatıyorum :)))
Fatma hoşgeldin canım
Çalışmak daha iyi gelmiştir umarım sana
hızlı uzatmak için bişi kullanıo musun?
Ben yeni bişi duydum ama henüz uygulamaya karar veremedim. :26:
Doğum kontrol hapı ve şampuan:44:
herkese slm...................
çok düz değil yawrum benim saçım, üçgen geliyo hatta.. kat istemiyorum inceltmiycem saçımınie cumartesi bugün git kestir sende varmış daha önceden beğendim ben...asçlarına katta verdirsene çok düz kesim dimi senin ki?
Kızını düşünebiliyorum yumuk yumuk eller off sen kumralsın hatrladığım kadarıyla belki kızın sana benzer...Kız çocukları bir başka bol sen normal doğummu düşünüyorsun?
hadi ya ,o nasılmış öyle
selam arkadaşım hoşgeldin
inşallah canım allahım duysun bana benzesin..kumralım cnm ben:)
valla normal isterim ama yapabilirmiyim bilmiyorum yaa çok zor iş
yok zuzum kestirmiycem boyundan, sadece azcık kırıklarısaçını kestirmiceksin dimmi
Ay ben uzatmaya bakıyom, çok zor uzuyor.... Bikere kahkül yaptırmıştım ozaman kısatlmıştımda en uzunu omzuma zor değiyodu :) çok beğendi herkes ama işte ben uzun seviyorum...şimdi hiç kısa saçım yok kahkül mahkül hiçbişey yok uzatıyorum :)))
ama çok sıkıldım elfim, uzar zaten çabucakNektarcım facede kahkülü fotoların var ama ben şimdiki halini daha çok yakıştırıyorum sana.
evet küçükken kahküllüydüm çoğu zamanSenin çocukluk resmindede saçların kahküllüymüşben yandan kahkül seviyorum bende var şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?