2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inşallah canım isteyen herkese en kısa zamanda versin allahım aslında 8 hafta varken ayrılıyorum 2 ay gibi gözüküyo ama bakalım belki kısmet nezamn gelirse:)

nigarım nerdesinnn yedim hamsi ekmeğimi:)

Kızını düşünebiliyorum yumuk yumuk eller off sen kumralsın hatrladığım kadarıyla belki kızın sana benzer...Kız çocukları bir başka bol sen normal doğummu düşünüyorsun?

Sizin en azından bi yemekhaneniz var biz perişan olduk ya ekmek arası kaşar yiyiyorum şimdi. Daha mutfak yapılacakta yemeğe başlanacakta.

kahkül kestiricem, karar verdim.. şu cumartesi gelsinde :87:

saçını kestirmiceksin dimmi

Ay ben uzatmaya bakıyom, çok zor uzuyor.... Bikere kahkül yaptırmıştım ozaman kısatlmıştımda en uzunu omzuma zor değiyodu :) çok beğendi herkes ama işte ben uzun seviyorum...şimdi hiç kısa saçım yok kahkül mahkül hiçbişey yok uzatıyorum :)))

hızlı uzatmak için bişi kullanıo musun?

ben yeni bişi duydum ama henüz uygulamaya karar veremedim. :26:

doğum kontrol hapı ve şampuan:44:

nie cumartesi bugün git kestir sende varmış daha önceden beğendim ben...asçlarına katta verdirsene çok düz kesim dimi senin ki?
çok düz değil yawrum benim saçım, üçgen geliyo hatta.. kat istemiyorum inceltmiycem saçımı
sadece azcık kırıklarını aldırıcam 2-3 cm, cumartesi çünkü 7 de çıkıyorum canım.. kuaför için avcılara gitmem lazım, geç olur çok boyatıcam da uzun sürecek
bu renk ve bu kahkülden yaptırıcam iştee inş istediğim gibi yaparlar

Kızını düşünebiliyorum yumuk yumuk eller off sen kumralsın hatrladığım kadarıyla belki kızın sana benzer...Kız çocukları bir başka bol sen normal doğummu düşünüyorsun?

inşallah canım allahım duysun bana benzesin..kumralım cnm ben:)
valla normal isterim ama yapabilirmiyim bilmiyorum yaa çok zor iş

yok zuzum kestirmiycem boyundan, sadece azcık kırıkları
benimkisi maşallah diyim hızlı uzuyor çok vitaminler etkili ençok zuzum, yani içten beslemek saçı, eskiden ne kürler ne bakım yağları uyguladım.. zinko çocuk şurubu çok iyi gelmişti bana, cildime de saçıma da.. hergün 1 tatlı kaşığı

Nektarcım facede kahkülü fotoların var ama ben şimdiki halini daha çok yakıştırıyorum sana.
ama çok sıkıldım elfim, uzar zaten çabucak

Senin çocukluk resmindede saçların kahküllüymüşben yandan kahkül seviyorum bende var şuan
evet küçükken kahküllüydüm çoğu zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…