2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzum ebru gündeş topuzundan istemişsin ya arkasını bilmem ama önünü onunki gibi çok basık yaptırma bak sana bi model buldum önden. Bence böyle yaptır

hoşgeldn cnm,
evt doğru sölüyosun sezeryandada sonrası çok zor oluyo ağrısı baya sürüyo dimi nebilim işte valla kısmet artık nasıl olursa yani..

sen nasılsın cnm?

merak ediyorsan anlatırım spinal sezeryan oldum ben kısmet normal yaparsan senin için bebişin içinde en iyisi sende çabuk toparlıyorsun

saç rengi ve modeli ve kız süpermiş...çok hoşuma gitti :))
bende çok beğendimama çok cesaret isteyen bi renk akabilir gibi geldi bana:26:

benimde öyle saçlarım çok çabuk uzar o yüzden kestirmekten hiç korkmam
Zinko evet saç dökülmesine iyi geliyomuş bide saçları uzatıyomuş ama mide bulantısı yapıyomuş sendede oldumu:26:

uvvvvvvvvvvv fazla iddalı ama ben iddalı hatunları severim yerim seni çıtır olursun valla..ama solar bilesin arada boyatman gerekirse? off gözlerinle nasıl olur bu saç nigar boyatınca seni canlı görmek istiyorum?*

uvvvvvvvvvvv fazla iddalı ama ben iddalı hatunları severim yerim seni çıtır olursun valla..ama solar bilesin arada boyatman gerekirse? off gözlerinle nasıl olur bu saç nigar boyatınca seni canlı görmek istiyorum?*

Ay şurup hiç sevmem:120:,

fatma benm annem halen rahatsız sezeryan olduğu için, yani soğuklarda falan, bide kaşınıyomuş dikişleri
tabii ta ozamandan buzaman biçok şey değişti ama genede hiç memnun değil sezeryanden

biz 3 kardeş sezercik olmuşuz (eşim sezercik diyo)

merak ediyorsan anlatırım spinal sezeryan oldum ben kısmet normal yaparsan senin için bebişin içinde en iyisi sende çabuk toparlıyorsun

mrb önceden hatrlıyorum selamlaşmıştık katılıyorum kimden duysam normal yapılması gerektiğini söylüyor sağlık ve bebeğini doğurduğunda anında görme açısından...senin bebişin için üzüldüm cnm bazı saçma kelimeler kullanmıcam ama seni anlıyorum bende düşük yaptım ama belkide tam anlamıyla seni anlamıyorda olabilirim neyse kafam karıştı yeniden güzel bebişlerimiz olur inşallah...

epidural olmuyomuydu o fatoo

iyi değil az üşütsen sızlıyo ama için acıyo gibi hep birilerine muhtaç oluyosun canım spinal aneztezide belden iğne yapıldıgı anda uyuşma başlıyo yani normal ameliyat oluyorsun ama bel altın uyuşuk epiduralde ise belde bi katater oluyo ordan ara ara ilaç vererek agrı azaltılıyor epidural genelde normal dogumlarda kullanılıyor yani ıkınma hissi hissetme vs oluyo ama epiduralde agrı duymuyorsun anlatabildimmi

arkadaslar alakasiz olacak ama ´yeni konu ac"butonu nerdeydi..daha once bulmustum ama simdi uzun zaman oldu ve bulamiyorum: (yardimci olursaniz sevinirim

Elfii evet böle yan alcam saçı düz olcak ve dediğin gibi inek yalatmış gibi yapmıcam, çok yapışık yapıyo e.gündeş :)

amin cümlemizi inş. Rabbim kimseye böle acılar vermesin.
bende istiyorum cnm normal zaten ama yapabilecekmiyim onu bilmiyorum aslında:26:

Rabbim yardım eder hçbişeyin kolay tarafı yok sen genede normli düşün ben hep normal istemiştim sezeryan aynen ameliyat başka bişi değil sonda takıyorlar dikiş yerlerini ameliyattan sonra bastırıyorlar avaz avaz bagırıyorsun sütün hemen glmiyo benim 1 gün sonra gelmişti ama genelde geç geliyo sütün. hep birileri seni kaldırsın yatırsın oluyo hele o ilk ayaga kalkma safhası uff çok zor saatlerce sezeryan sonrası agrı çekiyorsun

amin inşallah canım..

tabiki ameliyat her şekilde neresi kolay olurki kesiyolar resmen inşallah kolay bi şekilde atlatabilirim..

Saç rengi ve modeli ve kız süpermiş...çok hoşuma gitti :))
inş aynı kahkülü ve rengi tuttururlar, renkte şüpheliyim ama 2. 3. boyamada tutar gibi gibi

akar bence de funda, ama 2 ayda bir boyatırım zaten, aktıkça iğrenç olur çünkü tek boyamayla kalmam :26:
bende mide bulantısı yapmamıştı canım, ama çalışmazken içiyodum yorulmuyodum geç saate kadar uyuyodum.. hiç hatırlamıyorum öyel bir yan etki kendimde :101:

görüşürüz belkim bir gün evet gözüme de yeşil kalem felan çekerim, yakışır inş ben o kız kadar narin yüz hatlarına sahip değilim ama inş güzel olur
sezercikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…