dogumun ikiside zor ama sezeryanda zor ben daha hala çekiyorum
hoşgeldn cnm,
evt doğru sölüyosun sezeryandada sonrası çok zor oluyo ağrısı baya sürüyo dimi nebilim işte valla kısmet artık nasıl olursa yani..
sen nasılsın cnm?
bende çok beğendimsaç rengi ve modeli ve kız süpermiş...çok hoşuma gitti :))
yok zuzum kestirmiycem boyundan, sadece azcık kırıkları
Benimkisi maşallah diyim hızlı uzuyor çokVitaminler etkili ençok zuzum, yani içten beslemek saçı, eskiden ne kürler ne bakım yağları uyguladım.. Zinko çocuk şurubu çok iyi gelmişti bana, cildime de saçıma da.. Hergün 1 tatlı kaşığı
Ama çok sıkıldım elfim, uzar zaten çabucak
Evet küçükken kahküllüydüm çoğu zaman
merak ediyorsan anlatırım spinal sezeryan oldum ben kısmet normal yaparsan senin için bebişin içinde en iyisi sende çabuk toparlıyorsun
tabi normal daha sağlıklı spinal sezeryan belden uyuşmalı değilmi bende öyle istiyorum aslında
çok düz değil yawrum benim saçım, üçgen geliyo hatta.. kat istemiyorum inceltmiycem saçımı
sadece azcık kırıklarını aldırıcam 2-3 cm, cumartesi çünkü 7 de çıkıyorum canım.. kuaför için avcılara gitmem lazım, geç olur çok boyatıcam da uzun sürecek
bu renk ve bu kahkülden yaptırıcam işteeinş istediğim gibi yaparlar
Eki Görüntüle 252088
çok düz değil yawrum benim saçım, üçgen geliyo hatta.. kat istemiyorum inceltmiycem saçımı
sadece azcık kırıklarını aldırıcam 2-3 cm, cumartesi çünkü 7 de çıkıyorum canım.. kuaför için avcılara gitmem lazım, geç olur çok boyatıcam da uzun sürecek
bu renk ve bu kahkülden yaptırıcam işteeinş istediğim gibi yaparlar
Eki Görüntüle 252088
belinden bi iğne yapılıyo belden alt tarafın uyuşuyo bence normal doguma odaklan cidden
merak ediyorsan anlatırım spinal sezeryan oldum ben kısmet normal yaparsan senin için bebişin içinde en iyisi sende çabuk toparlıyorsun
belinden bi iğne yapılıyo belden alt tarafın uyuşuyo bence normal doguma odaklan cidden
Ay şurup hiç sevmem:120:,
fatma benm annem halen rahatsız sezeryan olduğu için, yani soğuklarda falan, bide kaşınıyomuş dikişleri
tabii ta ozamandan buzaman biçok şey değişti ama genede hiç memnun değil sezeryanden
biz 3 kardeş sezercik olmuşuz (eşim sezercik diyo)
epidural olmuyomuydu o fatoo
amin cümlemizi inş. Rabbim kimseye böle acılar vermesin.mrbönceden hatrlıyorum selamlaşmıştık katılıyorum kimden duysam normal yapılması gerektiğini söylüyor sağlık ve bebeğini doğurduğunda anında görme açısından...senin bebişin için üzüldüm cnm bazı saçma kelimeler kullanmıcam ama seni anlıyorum bende düşük yaptım ama belkide tam anlamıyla seni anlamıyorda olabilirim neyse kafam karıştı yeniden güzel bebişlerimiz olur inşallah...
bende istiyorum cnm normal zaten ama yapabilecekmiyim onu bilmiyorum aslında:26:
Elfii evet böle yan alcam saçı düz olcak ve dediğin gibi inek yalatmış gibi yapmıcam, çok yapışık yapıyo e.gündeş :)
amin cümlemizi inş. Rabbim kimseye böle acılar vermesin.
Rabbim yardım eder hçbişeyin kolay tarafı yok sen genede normli düşün ben hep normal istemiştim sezeryan aynen ameliyat başka bişi değil sonda takıyorlar dikiş yerlerini ameliyattan sonra bastırıyorlar avaz avaz bagırıyorsun sütün hemen glmiyo benim 1 gün sonra gelmişti ama genelde geç geliyo sütün. hep birileri seni kaldırsın yatırsın oluyo hele o ilk ayaga kalkma safhası uff çok zor saatlerce sezeryan sonrası agrı çekiyorsun
inş aynı kahkülü ve rengi tuttururlar, renkte şüpheliyim ama 2. 3. boyamada tutar gibi gibiSaç rengi ve modeli ve kız süpermiş...çok hoşuma gitti :))
akar bence de funda, ama 2 ayda bir boyatırım zaten, aktıkça iğrenç olur çünkü tek boyamayla kalmam :26:bende çok beğendimama çok cesaret isteyen bi renk akabilir gibi geldi bana:26:
benimde öyle saçlarım çok çabuk uzar o yüzden kestirmekten hiç korkmam
Zinko evet saç dökülmesine iyi geliyomuş bide saçları uzatıyomuş ama mide bulantısı yapıyomuş sendede oldumu:26:
görüşürüz belkim bir günuvvvvvvvvvvv fazla iddalı ama ben iddalı hatunları severim yerim seni çıtır olursun valla..ama solar bilesin arada boyatman gerekirse? off gözlerinle nasıl olur bu saç nigar boyatınca seni canlı görmek istiyorum?*
sezercikkAy şurup hiç sevmem:120:,
fatma benm annem halen rahatsız sezeryan olduğu için, yani soğuklarda falan, bide kaşınıyomuş dikişleri
tabii ta ozamandan buzaman biçok şey değişti ama genede hiç memnun değil sezeryanden
biz 3 kardeş sezercik olmuşuz (eşim sezercik diyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?