iyi değil az üşütsen sızlıyo ama için acıyo gibi hep birilerine muhtaç oluyosun canım spinal aneztezide belden iğne yapıldıgı anda uyuşma başlıyo yani normal ameliyat oluyorsun ama bel altın uyuşuk epiduralde ise belde bi katater oluyo ordan ara ara ilaç vererek agrı azaltılıyor epidural genelde normal dogumlarda kullanılıyor yani ıkınma hissi hissetme vs oluyo ama epiduralde agrı duymuyorsun anlatabildimmi
sende minyon tiplisin ya sanada yakışır topuz.
amin inşallah canım..
tabiki ameliyat her şekilde neresi kolay olurki kesiyolar resmen inşallah kolay bi şekilde atlatabilirim..
tabikide Rabbim yardım eder sıkma canını
ben kime dioum acaba
şampuanın içine doğum kontrol hapı atıp saçı uzatmaya çalışan var mı
inş aynı kahkülü ve rengi tuttururlar, renkte şüpheliyim ama 2. 3. Boyamada tutar gibi gibi
Akar bence de funda, ama 2 ayda bir boyatırım zaten, aktıkça iğrenç olur çünkü tek boyamayla kalmam :26:
Bende mide bulantısı yapmamıştı canım, ama çalışmazken içiyodum yorulmuyodum geç saate kadar uyuyodum.. Hiç hatırlamıyorum öyel bir yan etki kendimde :101:
Görüşürüz belkim bir günEvet gözüme de yeşil kalem felan çekerim, yakışır inş Ben o kız kadar narin yüz hatlarına sahip değilim ama inş güzel olur
Sezercikk
ben kime dioum acaba
inşallah canıım..
Nektarım valla ii cesaret edecen hadi bakm bende gelecek ay falan boyatmak istiyorum çikolata rengi yapim diyorm bende kullanımı kolay..
Kızlar bu arada pazar günü evlilik yıldönümümüz sonunda
inşallah canıım..
Nektarım valla ii cesaret edecen hadi bakm bende gelecek ay falan boyatmak istiyorum çikolata rengi yapim diyorm bende kullanımı kolay..
Kızlar bu arada pazar günü evlilik yıldönümümüz sonunda
İlk kez duyuyorum kız. Ben şampuanın içine "çam terebentin" miydi neydi öyle bişey koymuştum o da çabuk uzatıyor.
ben de okumuştum onu kk da, denemeye cesaret edemem ama galibaben kime dioum acaba
seneye 3 kişi kutliycaksınızzinşallah canıım..
nektarım valla ii cesaret edecen hadi bakm bende gelecek ay falan boyatmak istiyorum çikolata rengi yapim diyorm bende kullanımı kolay..
kızlar bu arada pazar günü evlilik yıldönümümüz sonunda
direk alıyodum benn, yine alıyım hatta aklıma gelmişkenbi dene bakalım canım seversen kullanırsın sevmezsen hemen eski rengine dönersinbende kullansam ya cildede iyi geliyomuş dr yazıyomu yoksa eczaneden direk mi alıyoruz?
ayy az kalmışne yapıcaksınız bakim ya bol sana bişey diycem ya bizimde sizinki gibi olabilir sürpriz bi bebek gelebilir ama tam emin değilim:18:
plan varmı
ayy az kalmışne yapıcaksınız bakim ya bol sana bişey diycem ya bizimde sizinki gibi olabilir sürpriz bi bebek gelebilir ama tam emin değilim:18:
Ben bu ziyaretçinin adını "kuyruk" koydum
ayy canımSaol yani zuzuya küstüm zaten
Ya bende burada duydum işte 3 hftda 3 cm çok ii
çam terebentin kullandım çok işe yaramadı ve berbat kokuo:26:
ben de okumuştum onu kk da, denemeye cesaret edemem ama galiba
seneye 3 kişi kutliycaksınızz
direk alıyodum benn, yine alıyım hatta aklıma gelmişken
:90::90::90::90:
ama kuyruuukkkk:101:
bola söle sadeceBize niye demiyon:63:
öyle bi ihtimal var ve sen bunu demiyon:88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?