amin inşallah canım..
tabiki ameliyat her şekilde neresi kolay olurki kesiyolar resmen inşallah kolay bi şekilde atlatabilirim..
amin inşallah canım..
tabiki ameliyat her şekilde neresi kolay olurki kesiyolar resmen inşallah kolay bi şekilde atlatabilirim..
inş aynı kahkülü ve rengi tuttururlar, renkte şüpheliyim ama 2. 3. boyamada tutar gibi gibi
akar bence de funda, ama 2 ayda bir boyatırım zaten, aktıkça iğrenç olur çünkü tek boyamayla kalmam :26:
bende mide bulantısı yapmamıştı canım, ama çalışmazken içiyodum yorulmuyodum geç saate kadar uyuyodum.. hiç hatırlamıyorum öyel bir yan etki kendimde :101:
görüşürüz belkim bir günevet gözüme de yeşil kalem felan çekerim, yakışır inş ben o kız kadar narin yüz hatlarına sahip değilim ama inş güzel olur
sezercikk
canım yok gecikme falanda yanlışlık olduayy hadi inşallah gecikmenmi var belirti falan?
yok daha şimdilik ben sadece şehir fırsatından kahvaltı çıkmıştı kahvaltı aldım haberi yok tabi onun akşam içinde o düşünsün diyorum ama bilmiyorum ne yapar bakalım:26:
ayy bilmiyorum canım bendemi acaba sıra bilmemki varsada yoksada her iki durumada hazırlıklıyımfunda sıra sendemi yoksa. ne zaman regl olucan?
:90::90::90::90:
canım emin olmadan söylemek istememiştim gizliden sorucaktım güyabola söle sadeceBize niye demiyon
öyle bi ihtimal var ve sen bunu demiyon:88:
Bana niye küsüyon yaw, yazdım yaa...o nasılmış diye:26:
canım aslında beklemiyoruz ama gelirsede sevinirizayy fundacımistiosanız inş olur benim ve eşiminde falında çıkıo sürekli beklenmedik bi anda gelio die
en son canım 24 ağustostu sanırım:44:Funda yumurtlama dönemini hesaplıcam en son ne zaman regl oldun :))
canım emin değilim ondan söylemedim içime bi kuşku çöktü sadecezuzu
evet ama yani, bize niye demiyosunn
hayırlısı olsun canım, regl tarihin ne zaman?
bol bir bayanla tanıştım burda (Antalyada) sezeryanı öyle anlattıkı kadın off öldüm dinlerken bağırsaklarını dışarı çıkaryolar bebeği almak için yok bazısınınkini yanlış koymuşlar bidaha ameliyat olmuş gaz çıkarsın diye yürütüyolarmış bir gün sonra çıkmazsa hadi bidaha ameliyat bağırsaklar yanlış konmuş acısıda cabası tabiii estetikte olsa az iz kalıyor felan diyorlar tabii bebeğinde sağlığı önemli alınması gerekiyorsa sezeryan ama bekle katlan sancıya bir kere acı çek bitsin...Bence sen normal doğurursun vücudun buna müsait içerdeki minik müsaitmi sormak lazım???
bol bir bayanla tanıştım burda (Antalyada) sezeryanı öyle anlattıkı kadın off öldüm dinlerken bağırsaklarını dışarı çıkaryolar bebeği almak için yok bazısınınkini yanlış koymuşlar bidaha ameliyat olmuş gaz çıkarsın diye yürütüyolarmış bir gün sonra çıkmazsa hadi bidaha ameliyat bağırsaklar yanlış konmuş acısıda cabası tabiii estetikte olsa az iz kalıyor felan diyorlar tabii bebeğinde sağlığı önemli alınması gerekiyorsa sezeryan ama bekle katlan sancıya bir kere acı çek bitsin...Bence sen normal doğurursun vücudun buna müsait içerdeki minik müsaitmi sormak lazım???
Ben bu ziyaretçinin adını "kuyruk" koydum
üff çok korkunç şeyler yazdı herkes searyan için, annem de kardeşimi sezaryanla doğurdu ve ben 18-19 yaşındaydım herşeyi hatırlıyorum net olarakbol bir bayanla tanıştım burda (Antalyada) sezeryanı öyle anlattıkı kadın off öldüm dinlerken bağırsaklarını dışarı çıkaryolar bebeği almak için yok bazısınınkini yanlış koymuşlar bidaha ameliyat olmuş gaz çıkarsın diye yürütüyolarmış bir gün sonra çıkmazsa hadi bidaha ameliyat bağırsaklar yanlış konmuş acısıda cabası tabiii estetikte olsa az iz kalıyor felan diyorlar tabii bebeğinde sağlığı önemli alınması gerekiyorsa sezeryan ama bekle katlan sancıya bir kere acı çek bitsin...Bence sen normal doğurursun vücudun buna müsait içerdeki minik müsaitmi sormak lazım???
ben nişanlıyken, sevdicekken eşime bile kamera açmıyodum kasılıyorum kalıyorum yaa o kamerada, anca açıcam unutucam açtığımıwebde görürüm bende cam açarsın artıkım bana ben merak ederimmm ....
evet annemde de oluyo o hissizlik :44:bagırsakları dışarı çıkartmak mıöle bişey yok .. gazını çıkartman lazım gaz çıkışı oldu mu bagırsakların çalışıyo oluyo ilk gün hafif b yürütüyorlar ama o ilk ayaga kalkış fena benimkide estetik ama çizgi şeklinde görünüyo orası hissiz böle yani bi tuhaf oluyo orası
ay evet yaa zaman da geçmez şimdiihadi bakalım hayırlısı olsn fundacım yaa geleceği varsa hiç beklemiyo zaten şekil 1 A önünüzde
kısmet artık beklicez yani aman zamanda geçmez şimdi:)
teşekkür ederim canım o tarih arasında oldufundacım 24 ağustos ile yumurtlama günlerin 1 eylülden 6 eylüle kadar olan süre. bu günlerde bi kaza meydana gelmişse bebiş geliyor demek ki
evet canım senin öyle olmuştu ya ondan şüphelendim zaten bakalım artık hayırlısıhadi bakalım hayırlısı olsn fundacım yaa geleceği varsa hiç beklemiyo zaten şekil 1 A önünüzde
kısmet artık beklicez yani aman zamanda geçmez şimdi:)
en erken 20 eylülde olman lazım. Tabi senin hep erken oluyor. 20 eylüle kadar beklicen
evt canım en başta hanımefendinin keyfi bakalım isteyecekmi normal gelmek:) ayy valla zor şu sezeryan inşallah kolayca normal doğumla çıkarırım
bagırsakları dışarı çıkartmak mıöle bişey yok .. gazını çıkartman lazım gaz çıkışı oldu mu bagırsakların çalışıyo oluyo ilk gün hafif b yürütüyorlar ama o ilk ayaga kalkış fena benimkide estetik ama çizgi şeklinde görünüyo orası hissiz böle yani bi tuhaf oluyo orası
bol kızının gözlerine sürme çektir çok güzel olur gözleri biz araplar doğduktan sonra sürme çekeriz bebeklere siyah onu tüyle sürüyorsun göz kalemi gibi değil hem gözlerde enfeksiyon oluşmuyor hem kirpikler ve gözleri güzel oluyor bize annem hep çekmiş sende çek tabii eşin isterse benim eşim istemiodu bizde geçen bir bebeği gördü pek sevdi...Gözler siyah siyah pek bir garip oluyorlar ama sonrası var...annem beni bebekliğimden süslemiş yaff...
Miroşşş
bol kızının gözlerine sürme çektir çok güzel olur gözleri biz araplar doğduktan sonra sürme çekeriz bebeklere siyah onu tüyle sürüyorsun göz kalemi gibi değil hem gözlerde enfeksiyon oluşmuyor hem kirpikler ve gözleri güzel oluyor bize annem hep çekmiş sende çek tabii eşin isterse benim eşim istemiodu bizde geçen bir bebeği gördü pek sevdi...Gözler siyah siyah pek bir garip oluyorlar ama sonrası var...annem beni bebekliğimden süslemiş yaff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?