2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amin inşallah canım..

tabiki ameliyat her şekilde neresi kolay olurki kesiyolar resmen inşallah kolay bi şekilde atlatabilirim..

bol bir bayanla tanıştım burda (Antalyada) sezeryanı öyle anlattıkı kadın off öldüm dinlerken bağırsaklarını dışarı çıkaryolar bebeği almak için yok bazısınınkini yanlış koymuşlar bidaha ameliyat olmuş gaz çıkarsın diye yürütüyolarmış bir gün sonra çıkmazsa hadi bidaha ameliyat bağırsaklar yanlış konmuş acısıda cabası tabiii estetikte olsa az iz kalıyor felan diyorlar tabii bebeğinde sağlığı önemli alınması gerekiyorsa sezeryan ama bekle katlan sancıya bir kere acı çek bitsin...Bence sen normal doğurursun vücudun buna müsait içerdeki minik müsaitmi sormak lazım???

amin inşallah canım..

tabiki ameliyat her şekilde neresi kolay olurki kesiyolar resmen inşallah kolay bi şekilde atlatabilirim..

bol bir bayanla tanıştım burda (Antalyada) sezeryanı öyle anlattıkı kadın off öldüm dinlerken bağırsaklarını dışarı çıkaryolar bebeği almak için yok bazısınınkini yanlış koymuşlar bidaha ameliyat olmuş gaz çıkarsın diye yürütüyolarmış bir gün sonra çıkmazsa hadi bidaha ameliyat bağırsaklar yanlış konmuş acısıda cabası tabiii estetikte olsa az iz kalıyor felan diyorlar tabii bebeğinde sağlığı önemli alınması gerekiyorsa sezeryan ama bekle katlan sancıya bir kere acı çek bitsin...Bence sen normal doğurursun vücudun buna müsait içerdeki minik müsaitmi sormak lazım???

webde görürüm bende cam açarsın artıkım bana ben merak ederimmm ....

canım yok gecikme falanda yanlışlık oldu geri çekilmedeanlatabldimmi
funda sıra sendemi yoksa. ne zaman regl olucan?

:90::90::90::90:
ayy bilmiyorum canım bendemi acaba sıra bilmemki varsada yoksada her iki durumada hazırlıklıyım
bola söle sadece Bize niye demiyon
öyle bi ihtimal var ve sen bunu demiyon:88:

Bana niye küsüyon yaw, yazdım yaa...o nasılmış diye:26:
canım emin olmadan söylemek istememiştim gizliden sorucaktım güyakızmayın
ayy fundacım istiosanız inş olur benim ve eşiminde falında çıkıo sürekli beklenmedik bi anda gelio die
canım aslında beklemiyoruz ama gelirsede seviniriz
Funda yumurtlama dönemini hesaplıcam en son ne zaman regl oldun :))
en son canım 24 ağustostu sanırım:44:
zuzu

evet ama yani, bize niye demiyosunn
hayırlısı olsun canım, regl tarihin ne zaman?
canım emin değilim ondan söylemedim içime bi kuşku çöktü sadece

evt canım en başta hanımefendinin keyfi bakalım isteyecekmi normal gelmek:) ayy valla zor şu sezeryan inşallah kolayca normal doğumla çıkarırım

bagırsakları dışarı çıkartmak mı öle bişey yok .. gazını çıkartman lazım gaz çıkışı oldu mu bagırsakların çalışıyo oluyo ilk gün hafif b yürütüyorlar ama o ilk ayaga kalkış fena benimkide estetik ama çizgi şeklinde görünüyo orası hissiz böle yani bi tuhaf oluyo orası

fundacım 24 ağustos ile yumurtlama günlerin 1 eylülden 6 eylüle kadar olan süre. bu günlerde bi kaza meydana gelmişse bebiş geliyor demek ki

hadi bakalım hayırlısı olsn fundacım yaa geleceği varsa hiç beklemiyo zaten şekil 1 A önünüzde
kısmet artık beklicez yani aman zamanda geçmez şimdi:)

üff çok korkunç şeyler yazdı herkes searyan için, annem de kardeşimi sezaryanla doğurdu ve ben 18-19 yaşındaydım herşeyi hatırlıyorum net olarak
3 gün sonra mutfakta yemek yapıyodu kadın yaa (maşallah tabisi ) birde annem 39 yaşındaydı yanii, ama bünye meselesi birazda bu işler :))
webde görürüm bende cam açarsın artıkım bana ben merak ederimmm ....
ben nişanlıyken, sevdicekken eşime bile kamera açmıyodum kasılıyorum kalıyorum yaa o kamerada, anca açıcam unutucam açtığımı belkim reelde görüşürüz

evet annemde de oluyo o hissizlik :44:

hadi bakalım hayırlısı olsn fundacım yaa geleceği varsa hiç beklemiyo zaten şekil 1 A önünüzde
ay evet yaa zaman da geçmez şimdii

fundacım 24 ağustos ile yumurtlama günlerin 1 eylülden 6 eylüle kadar olan süre. bu günlerde bi kaza meydana gelmişse bebiş geliyor demek ki
teşekkür ederim canım o tarih arasında oldu
evet canım senin öyle olmuştu ya ondan şüphelendim zaten bakalım artık hayırlısı
en erken 20 eylülde olman lazım. Tabi senin hep erken oluyor. 20 eylüle kadar beklicen

18-20 arasında beklemem lazım canım

evt canım en başta hanımefendinin keyfi bakalım isteyecekmi normal gelmek:) ayy valla zor şu sezeryan inşallah kolayca normal doğumla çıkarırım

bol kızının gözlerine sürme çektir çok güzel olur gözleri biz araplar doğduktan sonra sürme çekeriz bebeklere siyah onu tüyle sürüyorsun göz kalemi gibi değil hem gözlerde enfeksiyon oluşmuyor hem kirpikler ve gözleri güzel oluyor bize annem hep çekmiş sende çek tabii eşin isterse benim eşim istemiodu bizde geçen bir bebeği gördü pek sevdi...Gözler siyah siyah pek bir garip oluyorlar ama sonrası var... annem beni bebekliğimden süslemiş yaff...

nektar evt bünye meselesi benim durum farklıydı mesela ben aynı gece kendim wc çıkıyordum neden dr iyisin diyip beni çıkarında bebeğimin yanına gideyim diye. birde eşim yolda geliyordu bebeğim adanadaydı bir gram uyumadım agrılar umrumda değildi taburcu oldum bi banyo yaptım bebeğimin durumu kötü oldugunu öğrenince arabayla adanaya gittim oturarak saatlerce yogun bakım kapısında oturdum amneliyatlı iken ama hiç acımıyordu yada yüreğimin acısından hissetmiyordum öle yani beki herşey yolunda olsaydı daha fazla hissederdim yada hissetmezdim aammaaaaaaan bilmiyorum

Zaten bana da saçma gelmişti ama kadın akdeniz üniv.beyin cerrah doktorunun eşi:44: sallıyormu acaba die düşşündüm ama bişe diyemedim bide rezil olursak bilmediğim konu yani...önce bağırsakları dışarı alıp bebeği öyle alıyorlar dedi...Bilmiyorum ona öyle yapmışlardır diğer günüde gaz çıksın die gezdirmişler v.s çok zorluk çekmiş sezeryan önermiyorum dedi...

aaaa ilk defa duyuoum çok şaşırdım valla ama bebişin gözü acır yaa :26:

duymuştum bunu bide gamzesi olsun diye yanağına bastırırlar:) severim bende sürme gözlüleri ama eşim istemez sanırım ben eşmde bakalım belki bana çekerde renkli olur gözleri:)

fundacım bak bakalım bir belieti olacakmı bende baş dönmesi olmuştu bide göğüslerim büyümüştü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…