duymuştum bunu bide gamzesi olsun diye yanağına bastırırlar:) severim bende sürme gözlüleri ama eşim istemez sanırım ben eşmde bakalım belki bana çekerde renkli olur gözleri:)
fundacım bak bakalım bir belieti olacakmı bende baş dönmesi olmuştu bide göğüslerim büyümüştü:)
anlıyorum canım, bedeninin acısını unutmuşsun evet o an.. Fatma hep şey sorucam dilimin ucuna geliyor sormuyorum, acını hatırlatmamak için, şimdi konu açılmışken - bebişinin resmini çektin mi..?nektar evt bünye meselesi benim durum farklıydı mesela ben aynı gece kendim wc çıkıyordum neden dr iyisin diyip beni çıkarında bebeğimin yanına gideyim diye. birde eşim yolda geliyordu bebeğim adanadaydı bir gram uyumadım agrılar umrumda değildi taburcu oldum bi banyo yaptım bebeğimin durumu kötü oldugunu öğrenince arabayla adanaya gittim oturarak saatlerce yogun bakım kapısında oturdum amneliyatlı iken ama hiç acımıyordu yada yüreğimin acısından hissetmiyordum öle yani beki herşey yolunda olsaydı daha fazla hissederdim yada hissetmezdim aammaaaaaaan bilmiyorum
nektar evt bünye meselesi benim durum farklıydı mesela ben aynı gece kendim wc çıkıyordum neden dr iyisin diyip beni çıkarında bebeğimin yanına gideyim diye. birde eşim yolda geliyordu bebeğim adanadaydı bir gram uyumadım agrılar umrumda değildi taburcu oldum bi banyo yaptım bebeğimin durumu kötü oldugunu öğrenince arabayla adanaya gittim oturarak saatlerce yogun bakım kapısında oturdum amneliyatlı iken ama hiç acımıyordu yada yüreğimin acısından hissetmiyordum öle yani beki herşey yolunda olsaydı daha fazla hissederdim yada hissetmezdim aammaaaaaaan bilmiyorum
aaaa ilk defa duyuoum çok şaşırdım valla ama bebişin gözü acır yaa :26:
zilli seni bugün beni güldürdün yaa allahta seni güldürsün...
aaaa ilk defa duyuoum çok şaşırdım valla ama bebişin gözü acır yaa :26:
yok acımıyor cnm tüyle çekiyorlar yavaş taze yaa gözler sürmeli gibi oluyor gözleri hep öyle kalıyor benim kardeşimin hep öyle sişyah kalem çekmedende gözlerim öyle çekmiş gibi heppp erkek kardeşimde çok yakışıklı ehhhe kerata ...(Vermicem onu kimselere) neyse bizde bebeklere yaparlar gözler güzel oluyor kirpikleride besliyor uzun oluyor siyah siyah... ayy bebişim olsun sürmeli olsun yaaamini etek pembe benim gibi düz saçlar pamuk ten kocaman gözler siyah amanin ben kız istiyorummmmmmmmmmmmmmm
anlıyorum canım, bedeninin acısını unutmuşsun evet o an.. Fatma hep şey sorucam dilimin ucuna geliyor sormuyorum, acını hatırlatmamak için, şimdi konu açılmışken - bebişinin resmini çektin mi..?
yok canım :) ama bi öp de düşüniimmm
hemen olurmuki canım ilk aydanbakalım artık eşim diyoki okadarcıktan bişe olmaz diyo
hala emin olamıyorum canım bol öyle olmuştu ya ondan içime bi kuşku düştü:26:
Al sana epicik
valla cnm aynen sdedğin gibi bi kerede oluyomuş işte ben ondan okadar şoklara girdim ya bide kalkmıştım hemen banyoya falanda yani ama gidecek olan gitmiş iştesenin kocişinkilerde kuvvetliyse olabilir valla olmaz demeyin
Aminnnn :)
bizim annemin yan komşu arap, kızın gözleri sürmeli kirpikler tavana kadarDemekki kendiliğinden değil o gözler sürme çekiyolarmış hımmm Kız küçük daha...
vALLa cnm aynen sdedğin gibi bi kerede oluyomuş işte ben ondan okadar şoklara girdim ya bide kalkmıştım hemen banyoya falanda yani ama gidecek olan gitmiş iştesenin kocişinkilerde kuvvetliyse olabilir valla olmaz demeyin
Hayırlısı canım...
hızlıymış kereta
..
Miray komşu banada vermişti sürme ,böle siyah bi ufak bişey , daksil gibi aynı :) çıbığı vardı kadın onunla hiç aynasız cırt cırt sürdü valla :)) ben süremedim yaaa, kaldı öle:))
canım inş allah istedğin gibi bi bebek nasip eder sana eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda
hemen olurmuki canım ilk aydanbakalım artık eşim diyoki okadarcıktan bişe olmaz diyo
bende hemen kaltım banyoya gittim hemen aklıma sen geldin tırstım ...eşime diyorumki bebik geliyo diyorum gülüyo oha okadarcıkla gelrse artık normal yapsan demekki ikiz üçüz olur diyo deli dalgasına
evet canım hayırlısı bakalm artık
alemsin haaa.....evet öyledir kızlar pek sevimli olur ...benim kirpiklerimde uzun besliyen bir yağ var sürmenin için suyla çıkmıyor kalem gibi değil yani ben bazen kullanıyorum yine anneannem suriye gittiğinde alır bana ...sen zuzu doğur bebişi sürceksen ben gönderirim sana...
hee olunca güler öle cnm söle kocişine aynı bizimkide öyle demişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?