2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hemen olurmuki canım ilk aydanbakalım artık eşim diyoki okadarcıktan bişe olmaz diyo

anlıyorum canım, bedeninin acısını unutmuşsun evet o an.. Fatma hep şey sorucam dilimin ucuna geliyor sormuyorum, acını hatırlatmamak için, şimdi konu açılmışken - bebişinin resmini çektin mi..?

cnm ya eminim bebeğini düşündüğün için acıyı düşünecek halin kalmamıştır inşallah o sana biran önce bi kardeş gönderir canım..

aaaa ilk defa duyuoum çok şaşırdım valla ama bebişin gözü acır yaa :26:

yok acımıyor cnm tüyle çekiyorlar yavaş taze yaa gözler sürmeli gibi oluyor gözleri hep öyle kalıyor benim kardeşimin hep öyle sişyah kalem çekmedende gözlerim öyle çekmiş gibi heppp erkek kardeşimde çok yakışıklı ehhhe kerata ...(Vermicem onu kimselere) neyse bizde bebeklere yaparlar gözler güzel oluyor kirpikleride besliyor uzun oluyor siyah siyah... ayy bebişim olsun sürmeli olsun yaaa mini etek pembe benim gibi düz saçlar pamuk ten kocaman gözler siyah amanin ben kız istiyorummmmmmmmmmmmmmm

zilli seni bugün beni güldürdün yaa allahta seni güldürsün...

Aminnnn :)

bizim annemin yan komşu arap, kızın gözleri sürmeli kirpikler tavana kadar Demekki kendiliğinden değil o gözler sürme çekiyolarmış hımmm Kız küçük daha...

aaaa ilk defa duyuoum çok şaşırdım valla ama bebişin gözü acır yaa :26:

yok acımıyor cnm tüyle çekiyorlar yavaş taze yaa gözler sürmeli gibi oluyor gözleri hep öyle kalıyor benim kardeşimin hep öyle sişyah kalem çekmedende gözlerim öyle çekmiş gibi heppp erkek kardeşimde çok yakışıklı ehhhe kerata ...(Vermicem onu kimselere) neyse bizde bebeklere yaparlar gözler güzel oluyor kirpikleride besliyor uzun oluyor siyah siyah... ayy bebişim olsun sürmeli olsun yaaa mini etek pembe benim gibi düz saçlar pamuk ten kocaman gözler siyah amanin ben kız istiyorummmmmmmmmmmmmmm

canım inş allah istedğin gibi bi bebek nasip eder sana eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda

anlıyorum canım, bedeninin acısını unutmuşsun evet o an.. Fatma hep şey sorucam dilimin ucuna geliyor sormuyorum, acını hatırlatmamak için, şimdi konu açılmışken - bebişinin resmini çektin mi..?

evt çektim...................

hemen olurmuki canım ilk aydanbakalım artık eşim diyoki okadarcıktan bişe olmaz diyo

vALLa cnm aynen sdedğin gibi bi kerede oluyomuş işte ben ondan okadar şoklara girdim ya bide kalkmıştım hemen banyoya falanda yani ama gidecek olan gitmiş iştesenin kocişinkilerde kuvvetliyse olabilir valla olmaz demeyin

hala emin olamıyorum canım bol öyle olmuştu ya ondan içime bi kuşku düştü:26:
Al sana epicik

Hayırlısı canım...

valla cnm aynen sdedğin gibi bi kerede oluyomuş işte ben ondan okadar şoklara girdim ya bide kalkmıştım hemen banyoya falanda yani ama gidecek olan gitmiş iştesenin kocişinkilerde kuvvetliyse olabilir valla olmaz demeyin

hızlıymış kereta

..
Miray komşu banada vermişti sürme ,böle siyah bi ufak bişey , daksil gibi aynı :) çıbığı vardı kadın onunla hiç aynasız cırt cırt sürdü valla :)) ben süremedim yaaa, kaldı öle:))

Aminnnn :)

bizim annemin yan komşu arap, kızın gözleri sürmeli kirpikler tavana kadar Demekki kendiliğinden değil o gözler sürme çekiyolarmış hımmm Kız küçük daha...

alemsin haaa.....evet öyledir kızlar pek sevimli olur ...Benim kirpiklerimde uzun besliyen bir yağ var sürmenin için suyla çıkmıyor kalem gibi değil yani ben bazen kullanıyorum yine anneannem suriye gittiğinde alır bana ...sen zuzu doğur bebişi sürceksen ben gönderirim sana...

vALLa cnm aynen sdedğin gibi bi kerede oluyomuş işte ben ondan okadar şoklara girdim ya bide kalkmıştım hemen banyoya falanda yani ama gidecek olan gitmiş iştesenin kocişinkilerde kuvvetliyse olabilir valla olmaz demeyin
bende hemen kaltım banyoya gittim hemen aklıma sen geldin tırstım...eşime diyorumki bebik geliyo diyorum gülüyo oha okadarcıkla gelrse artık normal yapsan demekki ikiz üçüz olur diyo deli dalgasına

evet canım hayırlısı bakalm artık

canım inş allah istedğin gibi bi bebek nasip eder sana eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda

evet erkekte olsa olsun ben onu haşarı bir oğlan çocuğuna çeviririm anammm mirayın çocuğu olsa olsa entel bişi olur herhal...yaws annem benim çocuk doğurcama felan inanmıyorki kadın evlencemdede bayılmıştı duyunca zaten ...
bidaha hamile kalayım kocama dahil karnım çıkana dek size burda sölerim tabii o ayrı sölemicemm gör bak... nazardan korkuyorum valla

hee olunca güler öle cnm söle kocişine aynı bizimkide öyle demişti çünkü

yok yaa eşim uyuzdur o konularda, korkar sürdürmez....

Ya o değilde şimdi misafir varya teyzesinin kızı, 6 yaşında oğlu var çok tatlı dilli pek bilmiş ,yaa nasıl şımartıyo benmki her dediğini yapıyo, çocukda dayı dayı diye dolanıyo :)

bide çocuğa sapıklık öğretiyo :) denize gidelim diyo çocuk, eşimde tamm ama bak busefer kız tavlıcan tamm mı diyo :) çocuk bağırıyo hayırrr diye :))

hee olunca güler öle cnm söle kocişine aynı bizimkide öyle demişti çünkü

ayy bi garip oldumbide çocuğum oluyomuşaslında ben istiyorumda cesaret edemiyorumdüşünsene şöyle tatlı bi kızım olduğunu ben kız istiyorum hep eşimde erkekallah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…