yok yaa eşim uyuzdur o konularda, korkar sürdürmez....
Ya o değilde şimdi misafir varya teyzesinin kızı, 6 yaşında oğlu var çok tatlı dilli pek bilmiş ,yaa nasıl şımartıyo benmki her dediğini yapıyo, çocukda dayı dayı diye dolanıyo :)
bide çocuğa sapıklık öğretiyo :) denize gidelim diyo çocuk, eşimde tamm ama bak busefer kız tavlıcan tamm mı diyo :) çocuk bağırıyo hayırrr diye :))
ayy bi garip oldumbide çocuğum oluyomuşaslında ben istiyorumda cesaret edemiyorum düşünsene şöyle tatlı bi kızım olduğunu ben kız istiyorum hep eşimde erkek allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin
Benm eşimin gönlü kızdan yana
Allah herşeyin hayırlısını versin
sen biran önce doğur ozman ben kocama tecüvüz edicem regl bitsin....hayır olmass dio bende sölemeden yapcam artık istiyodu korkuyomuş şimdi benim için..2 ay geçti diom niçk olmaz dio napim zorla yapıcam artık çocuk istiyomsss...
evet canım kesinlikle öyle..elfinerelerdesin baktımda ben ayın 24 ünde regl olmuşum en son
çok uykum var, gidince uyuyum diyorum ama yukarı çıkıp kaynanama yardım ederim belkim sofra hazırlamada falanmifasiride varya
canan tanın kitaplarını kardeşim çok okurdu çok güzel olduğunu söylüyo izin konusu ne canım
Herkesin bayramı kutlu olsun,nice bayramlara inşallah
K. validemlere gittik biz de bugün, eşimin babannesini yine hastaneye kaldırmışlar
ordan çıkınca hastaneye gittik elini öptük, mutlu oldu..
yarın da benim annemlere gitcez, şimdi kocişle oturuyoruz çay içiyoruz
çok yorulmuş kıyamam, zaten 3 gün izinli(
dişim de hala biraz şiş, üfff sinir oldum yaa
eşimin elini öptüm 50 tl harçlık verdi bana yaa uyuzdaha çok bekliyodum ama neyse
Ayşam sabah saçlarımı yapıyorum eşim kral tv açmış Sıla - Kafa çalıyodu
"Açarız radyoyu yol nereye biz oraya "
ehe Ayşaların tatil planını anlatıyo diye geçti aklımdan
eşim de sen ne gülümsüyosun kendi kendine diyo
cnm barıştılar allaha şükür offf valla barışmıcaklar diye korktum yani dün geldi elini öptü annesinin konuştular eşimin orda....Bir görsen sanki hiçbişe olmamış gibi davranmaya başladılar bana hadi terra city gidelim felan dedi görümcem...Bensiz gitmez pohahhaneyse önce eşim yemeğe götürdü biizi...Yemekte herkes kakara kikiri herkes bana bir ohhhhhhhhhhhhhh!!! geldi yani neyse k.validem hala bizde eşim hemen gitme demiş...biraz değerini anlasınlar diye bugün çantasını hazırlamış ben gidim artık diye oda gitmek istiyor kzıını özlemiş alem bunlar....Sen naptın tatile gittinmi marmaris çok güzeldir şimdi...
cnm yaa bayramdada ne zor olur regl..ben genelde ağır geçiririm ağrıdan ölürüm yatarım sende nasıl geçiyor???buarada evdeysen neden nete girmiyosun yani...Bayramda herkes sultanahmete gidiyormuş sen gittinmi???burda bayram gibi değil sanki herkes plajda mayolu felan...Annenler sana yakınmı burada off şanlısın valla...
Mrb cnm ben burdayım ama kimse girmiyo artık bende girmiyorum sıkılyorum kimse yok ...
selamlar kızlarrrcennetten döndük bugün öğlen. çok güzel bir bayram geçirdim. İzmir çooooook güzeldi. bol bol gezdik, alışveriş yaptık. üstüme pek birşey bulamadım ama 5 tane pantolon aldım, 4'ü kot, 1'i de kumaş bayram için. sürekli koşturduk, az uyuduk çok gezdik eşim sağolsun bir dediğimi ikiletmedi. ne istediysem yaptı. rüya gibi geldi geçti. inşallah artık seneye temelli dönüş yapcaz. gözünü sevdiğim memleketim ya nasıl iyi geldi bu arada seneye KPSS'ye girmeyi planlıyorum. onun için bir sürü kitap da getirdim. fotoları bu hafta sonuna kadar ayarlar atarım kızlar. şimdi makinaya çamaşırları attım. valizleri açtık yerleştirelim ayak altından kalksınlar diye. yarın malum iş var, bu akşam güzelceeee dinleneyim diyorum. eşim sağolsun yarın ben temizlerim evi dedi. o pazartesi günü işbaşı yapacak ne de olsa. arabamız da cumartesi günü çıkacakmış servisten. arabayı beklicez mecbur alışveriş için.
nekimmm geçmiş olsun tatlım. zorlu bir operasyon geçirmişin. umarım şimdi daha iyisindir, şişlik geçmiştir
yarın görüşmek üzere kızlarrr, özledim hepinizi
merhaba kızlar kimse uğramıyor herkes tatilde tabi
ben doktora gittim bebeğim 6 haftalık gayet iyi bir gebelik dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gidicem 9eylülde ama bugün sabah koyu kahverengi akıntı geldi sanki regl olurken ilk koyu akıntı geliyorya doktora gittim hem ultrasonla baktı hem jinekolojik muyane yaptı kesedekanama yok dışında da yok ama 1-2gün önce iç kanam oluş olabilir dedi enfeksiyondan veya bir çok şeyden onun klaıntısıdır dedi rahim içinde kese duruyor bişe yok öğleden sonra yine geldi kahve telvesi gibi dinlendiğimde yattııda bişe yok yarın kendi doktoruma gidicem ama korkuyorum .
hiç çevrenizde bu şekilde olan varmı kızlar bana dua edin bebeğime bişe olmasın
kendi doktoruma gittim canım küçük bir kanama olmuş ama bebeğim iyi 1hafta istirahat verdi rapor verdi bol sıvı tüket dedi ve progestan düşük ilacı verdi sabah akşam tabiki allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ikimiz için haftaya cuma tekrar gidicem
Yarenaycım tatilinin güzel geçmesine sevindim eminim iyi gelmiştir size..
Zuzum cuma günü işe gitmen kötü olmuş ya ama iyi gezmişsin
Bolcum sende işe gittin tabi o uyuz müdür yüzünden.. dikkat et kendine
zeynepcim ilk okurken çok korktum ama bebeğim iyi diye yazdığında çok sevindim. bence sen kendini çok yordun evi toparlıcan diye. Azar azar yap yorma kendini. Bebeğini düşün
nektarcım bende bugün regl oldum yine geckti ve resmen ağlayarak geçirdim kahvaltıyı eşim hazırladı yiyemedim saat 4 e kadar uzandım sonra zar zor bi çorba içirdi eşim. telefon geldi eşimin dayısı eşi ve iki çocuğu bize bayrama geleceklermiş. Bizde ilk gün oraya gittik yemeğe orda kaldık onlarda bize yemeğe geldiler. Hemen kalktım mercimek çorbası yaptım pilav ve kıymalı bezelye yaptım. dolma vardı bide hazır köfte kızarttı eşim. Öyle geçiştirdik yemeği ama karnım hala ağrıyor tabi sabahki gibi değil.. Ben yine bugün oldum senin bayramda kötü olmuş nigarcım
bizde ilk gün akraba ziyaretleri yaptık 2. gün taksime çıktık gezdik yemek yedik. 3. gün uzakta olan eşimin kuzenine gittik bugünde yatarak ve sonrasında misafir ağırlayarak geçti yarında balık sezonu açıldı eminönüne gidelim dedik.
Miraycım iyi barışmış seninkiler
fundadan haberyok hala. Umarım eğleniyordur
Ayşam tatile gittinmi ? okudum ama anlayamadım ben daha gidemedin diye anladın belki şuanda tatildesindir :))
aydancım son zamanlarda hep aynı şeylerden yakarmışsın bence psikolojik destek almalısın
Ebrucum istanbuldasın demek. Ne güzell..Balını öp benim için :))
Bana teşekkür yok mu sinem
eşim hala gelmedi, çalışma saatleri çok esnek olmaya başladı
bazen 2 de geliyo bazen 1 de( iş bakıcak kendine, yalnız kalmamı istemiyo ben de istemiyorum
maaşı da çok iyi burda, ama napalım.. hayırlısı olur inş..
yolda geliyomuş şimdi, revani yaptım ben de onun isteği üzerine.. inş güzel olur ilk kez yapıyorum
yarın denize gitmiyoruz, kardeşimi zor "kandırdık" çocuk okadar hevesliydi, ama ne bilim hiç canım gitmek istemedi
annemle pazara gitmek istiyorum yarınn, Avcılardaki büyük pazarakardeşimin gönlünü almak için de Burger Kinge götürürüm onu kıyamam kuzuma içime oturdu zaten üzülmesi..
kızlarrrr selammmmmmm. Ama yazık bana bi saattir geçmişi okuom okumayım dedim kendi kendime ama elimde diil merak ediommmmgünaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun ..geçmişi az çok okudum..dilekcim fotolarına baktım hepsi çok hoş çok yakışıyosunuzsinemcim geçmiş doğum günün kutlu olsun bolcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı göbik baya büyümüş faceden gördüm yarenaycım tatilinin güzel geçmesine çok sevindim fotolarına baktım izmir sana yaramış ..nigarcım geçmiş olsun diş ağrısı zor eşinin işten çıkma durumu varmış sanırım inşallah daha raha ve çalışma saatleri düzenli bi iş bulur..elfimm umarım senin tatilinde hoş geçmiştir canım..zuzu siz arabamı aldınız tam anlamadım:44:
kızlar benim tatilim çok hoş geçti ne ara 8 gün bitti anlamadık baya gezdik dinlendik eğlendik..kayseri çok serindi yayla gibigeceleri serin serin yatmak süperdi buraya geldik yine çok sıcak klimaya bağımlı yaşamak berbat bişe
cnm hayırlısıyla şu ayı da bi atlatırsan inş. her şey çok daha süper olacakkkbu ay sonu allah izin verirse çıkacam canım sabırsızlıkla bekliyorum..
ay nigaaaaar bu saçların rengi ve modeli süpermişşşşşşşçok düz değil yawrum benim saçım, üçgen geliyo hatta.. kat istemiyorum inceltmiycem saçımı
sadece azcık kırıklarını aldırıcam 2-3 cm, cumartesi çünkü 7 de çıkıyorum canım.. kuaför için avcılara gitmem lazım, geç olur çok boyatıcam da uzun sürecek
bu renk ve bu kahkülden yaptırıcam işteeinş istediğim gibi yaparlar
Eki Görüntüle 252088
kıssssssssssss naptın bakiim sen bi de gizli gizli söylicekmiş lafa bak lafaayy az kalmışne yapıcaksınız bakim ya bol sana bişey diycem ya bizimde sizinki gibi olabilir sürpriz bi bebek gelebilir ama tam emin değilim:18:
selam kızlar....gittim anaokuluna ortam çok güzel iki tane genç öğretmen var birde gencecik çıtır güzel bi müdür çok kafa dengiler ve güler yüzlüler önce camları sildik annemle sonra ben öğretmenlere yardım ettim süslüyorlar okulu 2 katlı eski bi bina restore edilmiş bahçesi var içinde her çeşit meyve sebze var aşçı var profesyonel yemekleri o hazırlıyor yarın açılış var müdür benide işe aldı halkla ilişkilerden sorumluyum stajımı orda yapıcam ve kalıcı olmanı istiyorum dediyarın açılış var takım giymemizi istedi bende eve geldim hemen kıyafet bakıyorum heyecanlandım ilk işim daha önce ablalık yaptığım çocukları saymazsak eşim daha bilmiyo işe girdiğimi bişi demez ama hem ana okulu hemde annem yanımda bana iyi bi referans olucak hemde işi öğrenicem hadi bakalım heyecanlıyım biraz:18:
miray yurt maceraların iyiymiş senindeben hiç kaçarken yakalanmadım, genelde arkadaşlar yerime imza attı. zaten bizim yurt aileme haber verecek olsa ailem biliyoruz der çıkardı. çünkü genelde ilk anneme haber verirdim o zaman da kaçmanın tadı olmuyor ama olsun, müdireden kaçıyorum ya yeter bana zaten kadınla gıcıktık birbirimize, ilk dönem 5 ayrı kızla saç saça baş başa kavga ettiğimden mimlendim yurtta:78:
anam anam neler okuyorum burda... fundammm sen kaza kurşununa mı kurban gittin yavrummm:89::89::89: hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım benim
adaşımmmm fırtına gibi gelmişsin maşallahtatil hepimize iyi geldi anlaşılan. yorumlarını gördüm şekerim senden de bekliyoruz fotoları. o kanama olayı da tekrarlarsa bence bir doktora görün mutlaka. durduk yere olması bence normal değil çünkü. ihmal etme. şu çok istediğin kadro da olur hayırlısıyla inşallah. senin de kafan rahat olur.
biz bugün öğleden sonra yeni binaya temizlik yapmaya gittik. her yer toz, pislik... kriz geçirdim ama ablam hamile onu gönderemeyiz mecbur ben gittim, sen kal dedim. yeğenime bişi olmasın dikkat etmesi gereken zamanlar şimdiyarın ne kadar girebilirim bilmiyorum. temizliğe devam ederiz herhalde size şimdiden iyi sohbetler, iyi günler kızlar, beni özleyin anacımmm:76::76::76:
hadi yaaa o kadare mı belli cnm ama hakettim ben yaaa dimi cnm dört gözle tatil bekliyordum allahtan problemsiz geçti tabi illa ki gün içinde bi kere mutlaka eşime küstüğüm oldu ama napıyım sinir ediyor insanı :))Ayşam gelmiiiş,hoşgeldin canım
yazdıklarından belli oluyo tatilinin güzel geçtiği, resmen kelimelerin arasından sızıyo mutluluğun, cümlelerine yansımış böyleçok sevindirik oldum ben de güzel geçmesine
o kanama şeysini ben de anlamadım şimdi canım, netten araştıralım :26:
iş olayına da çok çok dua edicem sana, inş o iş senin oluuuur
Aydancım yeni işin hayırlı olsun tatlım, iyi ki gitmişsin bugün annene yardıma
yarenim, birini tutup temizletseye adama bak yaa, sizin göreviniz değilki bu
Ö.B.G.Z ki sinir olduuuummmm :84: ne bu bukadar reklam yaa resmen izleyesi gelmiyor insanın
birde Osmanın böğürerek ağlamasına gıcık oldum, nekadar yapmacık.. olmamışsenaristleri kınadım
ayrıca o yeni bebiş Mustafa Osmandan daha büyük duruyo, maşallah
ben dizinin bi yerinde uyumuşum yayarın akşam bakim kaç dakka nereleri kaçırmışım
alla seni kahretmesin yaane güldüm nası yapcan acaba zorla pek anlayamadım.
cnm kolay gelsin üff toz pislikkk inş. bi an önce bitirin taşının da bitsn bu stres. ne çok taşınma telaşı yaşadın bu sene senablanı yollamakla çok iyi etmişsin dikkat etmesi lazım bu aralar daha yeni bebişi.
ben de çok korktum ya h.sonuydu yoksa orda bi doktora bile gidicektim. bugüne randevu alıyım diodum geçince salladım gitti işte. aslında doktora görünmek lazım bi daha olursa eğer, ki şimdiye kadar böyle bi şey ilk defa başıma geeldi, mutlaka hemen doktora gidicem
Ö.B.G.Z ki sinir olduuuummmm :84: ne bu bukadar reklam yaa resmen izleyesi gelmiyor insanın
birde Osmanın böğürerek ağlamasına gıcık oldum, nekadar yapmacık.. olmamışsenaristleri kınadım
ayrıca o yeni bebiş Mustafa Osmandan daha büyük duruyo, maşallah
ben dizinin bi yerinde uyumuşum yayarın akşam bakim kaç dakka nereleri kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?