2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sen biran önce doğur ozman ben kocama tecüvüz edicem regl bitsin....hayır olmass dio bende sölemeden yapcam artıkistiyodu korkuyomuş şimdi benim için..2 ay geçti diom niçk olmaz dio napim zorla yapıcam artık çocuk istiyomsss...

Benm eşimin gönlü kızdan yana
Allah herşeyin hayırlısını versin

tabi cnm kısmet gerçekten benim eşimde erkek çok istiyodu abilik yapsın diye bende hep kız isterdim:)ama ogün rüyamda erkek doğurmuştum:)
allah sağlıklı bi evlat versinde kız erkek gerisi önemli değil hiç.

alla seni kahretmesin yaa ne güldüm nası yapcan acaba zorla pek anlayamadım.

çok uykum var, gidince uyuyum diyorum ama yukarı çıkıp kaynanama yardım ederim belkim sofra hazırlamada falan mifasiride varya

selam kızlar....gittim anaokuluna ortam çok güzel iki tane genç öğretmen var birde gencecik çıtır güzel bi müdür çok kafa dengiler ve güler yüzlüler önce camları sildik annemle sonra ben öğretmenlere yardım ettim süslüyorlar okulu 2 katlı eski bi bina restore edilmiş bahçesi var içinde her çeşit meyve sebze var aşçı var profesyonel yemekleri o hazırlıyor yarın açılış var müdür benide işe aldı halkla ilişkilerden sorumluyum stajımı orda yapıcam ve kalıcı olmanı istiyorum dedi yarın açılış var takım giymemizi istedi bende eve geldim hemen kıyafet bakıyorum heyecanlandım ilk işim daha önce ablalık yaptığım çocukları saymazsak eşim daha bilmiyo işe girdiğimi bişi demez ama hem ana okulu hemde annem yanımda bana iyi bi referans olucak hemde işi öğrenicem hadi bakalım heyecanlıyım biraz:18:

kızlarrrr selammmmmmm. Ama yazık bana bi saattir geçmişi okuom okumayım dedim kendi kendime ama elimde diil merak ediommmm

Biz dün akşama doğru geldik. Tatil süperdi fotoları yarın eklerim sanırım eşimn tlf.da falan. Marmaris'te kaldık 4 gün ama harikaydı yaaa bitti gitti hemen (( Dün de gelir gelmez ev misafirle doldu taştı yazık diil mi bana daha yeni tatilden geldim valizimi bile boşaltmamıştım. Eltimler onun kuzeni zatrı zurtu kayınvalideler falan derken apıştım kaldımmm

Bugün de güne süper bi haberle uyandım bana dua edin kızlar bi tane kadro ilanı verilmiş burda daha bugün çıkmış ilan hemen koştum başvurdum ilk başvuran benmişim Bi kişi alcaklar ama torpil falan çok oynuo yaaa kızlar inş. olur senelerdir bunu bekliorummm

Şimdi gelelim yorumlaraaaaaaaaaaa

Yukarıda alıntı yaptıklarım daha geçmişi okuyabildiğim kadarıylar. birazdan döncem yine..

Nigarcım eşinin iş olayı belli oldu mu henüz oralara gelemedim ama çok zor o saatlere kadar beklemek inş. içine sinen daha uygun bi iş bulur cnm ya çok ii olur walla. Tatilde regl miii (( Kötü olmuş yaaa.

hı bu arada ne dicem ben tatildeyken adetimin zamanı falan diil ama bi akşam randevu sonrası biraz kanama geldi. Ertesi sabah da azccık devam etti çok korktum kızlar yaaa bi şey mi oldu acaba diye neyse ki öğleden sonra gibi bi şey kalmadı neyin nesidir bu bilen tahmin eden var mı. randevuda mı bişey oldu desem... bilemiyorum yaaaa

sonraaa yarenim tatil yaramış cnmm süperdi fotolar. + Dilek senin fotolara da baktım çok hoş çıkmışsınız cnm allah bozmasın

Zeynepcim geçmiş olsun dikkat et nolur kendine sakın en ufak bi şeye elini sürme. Çok değişik şeyler var yanlış anlama korkutmak diil niyetim ama siz çok istiyordunuz biliyorum o yüzden mümmkün olduğundan daha çok dikkat et kendine hiç bişeyi duyma görme kimseyi takma nası rahat ediosan öyle yap. işi de bırak gerekirse hiç bişey sağlığından bebişinden önemli diil cnmmmm

fundacım yaaa ben de buraya ayak bastım fenalık geldi bi an. marmaris de sıcaktı ama güzel güzel esiyordu walla daha önce de gitmiştim ama hatırlamıyordum. bi kere daha beğendim oraları. yaşamak isterdim orda yaaaa. tabi cıbıl dolanan turistler olmasa çok daha cazip bi yer

miray yurt maceraların iyiymiş seninde ben hiç kaçarken yakalanmadım, genelde arkadaşlar yerime imza attı. zaten bizim yurt aileme haber verecek olsa ailem biliyoruz der çıkardı. çünkü genelde ilk anneme haber verirdim o zaman da kaçmanın tadı olmuyor ama olsun, müdireden kaçıyorum ya yeter bana zaten kadınla gıcıktık birbirimize, ilk dönem 5 ayrı kızla saç saça baş başa kavga ettiğimden mimlendim yurtta:78:

anam anam neler okuyorum burda... fundammm sen kaza kurşununa mı kurban gittin yavrummm:89::89::89: hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım benim

adaşımmmm fırtına gibi gelmişsin maşallah tatil hepimize iyi geldi anlaşılan. yorumlarını gördüm şekerim senden de bekliyoruz fotoları. o kanama olayı da tekrarlarsa bence bir doktora görün mutlaka. durduk yere olması bence normal değil çünkü. ihmal etme. şu çok istediğin kadro da olur hayırlısıyla inşallah. senin de kafan rahat olur.

biz bugün öğleden sonra yeni binaya temizlik yapmaya gittik. her yer toz, pislik... kriz geçirdim ama ablam hamile onu gönderemeyiz mecbur ben gittim, sen kal dedim. yeğenime bişi olmasın dikkat etmesi gereken zamanlar şimdi yarın ne kadar girebilirim bilmiyorum. temizliğe devam ederiz herhalde size şimdiden iyi sohbetler, iyi günler kızlar, beni özleyin anacımmm:76::76::76:

bu ay sonu allah izin verirse çıkacam canım sabırsızlıkla bekliyorum..
cnm hayırlısıyla şu ayı da bi atlatırsan inş. her şey çok daha süper olacakkk
ay nigaaaaar bu saçların rengi ve modeli süpermişşşşşşş
ayy az kalmış ne yapıcaksınız bakimya bol sana bişey diycem ya bizimde sizinki gibi olabilir sürpriz bi bebek gelebilir ama tam emin değilim:18:
kıssssssssssss naptın bakiim sen bi de gizli gizli söylicekmiş lafa bak lafa aman da amannnn heyecanlandım ama ben şimdidennn bi bebiş daha mı acaba kiiiiii

cnm yaaaa çok sevindim bu sayede sıkıntın falan da azalır hem. başka şeylerle oyalanmak çok iyi geliyor insana ayy cidden çok sevindim senin adına

cnm kolay gelsin üff toz pislikkk inş. bi an önce bitirin taşının da bitsn bu stres. ne çok taşınma telaşı yaşadın bu sene sen ablanı yollamakla çok iyi etmişsin dikkat etmesi lazım bu aralar daha yeni bebişi.

ben de çok korktum ya h.sonuydu yoksa orda bi doktora bile gidicektim. bugüne randevu alıyım diodum geçince salladım gitti işte. aslında doktora görünmek lazım bi daha olursa eğer, ki şimdiye kadar böyle bi şey ilk defa başıma geeldi, mutlaka hemen doktora gidicem

Ayşam gelmiiiş, hoşgeldin canım
yazdıklarından belli oluyo tatilinin güzel geçtiği, resmen kelimelerin arasından sızıyo mutluluğun, cümlelerine yansımış böyle çok sevindirik oldum ben de güzel geçmesine
o kanama şeysini ben de anlamadım şimdi canım, netten araştıralım :26:
iş olayına da çok çok dua edicem sana, inş o iş senin oluuuur

Aydancım yeni işin hayırlı olsun tatlım, iyi ki gitmişsin bugün annene yardıma

yarenim, birini tutup temizletseye adama bak yaa, sizin göreviniz değilki bu

Ö.B.G.Z ki sinir olduuuummmm :84: ne bu bukadar reklam yaa resmen izleyesi gelmiyor insanın
birde Osmanın böğürerek ağlamasına gıcık oldum, nekadar yapmacık.. olmamış senaristleri kınadım
ayrıca o yeni bebiş Mustafa Osmandan daha büyük duruyo, maşallah
ben dizinin bi yerinde uyumuşum ya yarın akşam bakim kaç dakka nereleri kaçırmışım

Son düzenleme:
hadi yaaa o kadare mı belli cnm ama hakettim ben yaaa dimi cnm dört gözle tatil bekliyordum allahtan problemsiz geçti tabi illa ki gün içinde bi kere mutlaka eşime küstüğüm oldu ama napıyım sinir ediyor insanı :))

ben ortasında eve geldim izlemek istemedi cnm başka zaman baştan izlerim artık

Ayşam, şöyle bişi yazıyor ama nette, bir daha tekrarlanırsa mutlaka doktora git olur mu :26:

Bazı kadınlarda cinsel ilişkiden hemen sonra veya ertesi günü hiç beklenmedik bir şekilde kanama görülebilmektedir. Bu durumun en muhtemel nedeni rahim ağzında klamidya adı verilen bakterinin ve diğer bazı etkenlerin yarattığı rahim ağzı enfeksiyonlarıdır.
Servisit olarak tanımlanan rahim ağzı enfeksiyonlarının tedavi edilmesi gereklidir. Tedavinin ihmali sonucunda rahim ağzı yaraları oluşmakta olup yaranın varlığı jinekolojik muayene ile kolayca tespit edilir.

gerçekten ya ne çok taşındım deme

aman canım dikkat et sallama hiç. daha doğum yapcaz, anne olcaz biz. bu tip konular sallamaya gelmez

biz de izliyorduk ama gıcık eşim Türkiye maçını açtı ya Osman'ın ağlamasına ben de çok sinir oldum. bi de o metenin yanındaki çapkına çok güldüm ya

aydancım yeni işin hayırlı olsun bu arada, çok sevindim canım. okul bitmeden deneyim kazanmak çok önemli. çünkü artık her yer deneyimli eleman istiyor. üniversite mezunu o kadar çok ki, artık diplomadan çok deneyime bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…