2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işten konu açılmışken, benim yerine işa başladığım kız 2 ay sonra geri geliyormuş
eşi bizim orda çalışıyor, 2 gün önce konuştuk "çok sıkıldı N.... bıraksak bugün işe başliycak, ama daha 2 ay dur diyoruz" dedi
bi tuhaf oldum.. e o gelecek ben ne olucam? gidip konuşmak da istemiyorum şimdi yetkili kişilerle "N.. gelecekmiş, o gelince ben ne olucam" diye
"Bakarız, hallederiz" gibi cevap alıcağımı biliyorum.. Eşim de boşver konuşma, hayırlısı neyse olsun, belki seni başka bölüme alırlar.. aldıkları bölümü beğenmezsen çıkarsın zaten diyor... sizce konuşmalımıyım?

Son düzenleme:

zaten ilişki sırasında şimdi burda söyleyemiceğim garip olaylar gelişmiş eşim öyle diyor. Haklsın nigarcım bi daha olursa ihmal etmiyim. Ondan sonra korkumdan bi daha yapmadık zaten yaparsak ve yine olursa mutlaka doktora gidicem sözzzz

sok oldum resmen ayni yerlere gicik olmusuz tencere kapagi durumuda sacmadi ogggk gelsi bian umarim.iyi gider sonrasi ayline uzuldum yaff $ek$ii olmesin o sefyom kizi benn

aslında laf arasında konuşacağın kişiyle biraz samimiyetin varsa çıtlatabilirsin. ayrıca senden memnunlar ki çıkaracaklarını sanmam sana daha uyun bi bölüme falan alırlar büyük ihtimal. sıkma cnm şimdiden canını. Eşin bi görüşmeye gidicekti yanlış okumadıysam sanki noldu var mı yeni bi haber?

zorlanma şeysinden de oluyomuş, hani şimdi buraya detaylı yazılmaz da zaten en iyi sen bilirsin çinkim yaşayan sensin.. zorlanma olayından olması normalmiş diyor gugıl amca

sok oldum resmen ayni yerlere gicik olmusuz tencere kapagi durumuda sacmadi ogggk gelsi bian umarim.iyi gider sonrasi ayline uzuldum yaff $ek$ii olmesin o sefyom kizi benn
birde o ev nasıl öyle harabeye dönmüş yaa
cemile 2-3 aylık hamileydi bebek doğana kadar 6 ay geçse, şimdi de çocuk 5-6 aylık 1 senede o ev nasıl okadar örümcek topladı, resmen abartmışlar..
Murata da gıcık oldummm, durdu durdu 1 yıl sonra mı aklına geldi Sonerin çalışma odasına girmek, evrak aramak.. hem o okadar önemli evrakları nasıl yanına almaz Soner

Son düzenleme:
zorlanma şeysinden de oluyomuş, hani şimdi buraya detaylı yazılmaz da zaten en iyi sen bilirsin çinkim yaşayan sensin.. zorlanma olayından olması normalmiş diyor gugıl amca

tenk yu canımmm benden çok ilgilendin walla bugün kafam çok doluydu o başvuru şeysinden bunu araştırmaya vaktim olmamıştı süpersin ellerine sağlık.

Yemek yapıyım dedim ama evde bi şey yok kiii Hazır patates ve şnitzel ver eliiniiiiii :)

uygun bir ortam olursa söylerim cesaretimi toplayabilirsem :26:
ki çıksam da işten üzülmem çünkü maaşı çok az birde arkadaımın biri evleniyo bu hafta son (kısa zamanda çok sevdim kendisini)
bitanesi de çıkmayı düşünüyor maaşı az diye, bakalım hayırlısı olsunn

kizlar telden giryom ben az oz yazicam zor kucuk cunki.nek senin is meselesini konusma kendi guveninle git isine seni yukseltecekler bence ...cikaracak olsalar soylerlerdi..yada enazindan anlardin ismi yok en kotu ihtimal daha iyisini bulursun salla sefyom seni..aysam marmaeis sarhosum benim ne guzel yer ya ben 3 yaz gittim doymadim gorusucez unutma ayarla cnm..

aaaaa herkes tek tek gidiyorrr ( Hayırlısı olsun cnm evet nası olsa başka bi yer bulunur hiç bişe canını sıkmaya değmiyor walla. benim de maaşım az falan ya gık dese müdür çıkıcam hemen. kaale almıom hiç. bugün geç gittim diye söylendi falan hı hı dedim geçtim :)))

nigarımmm hakkında hayırlısı olsun canım, bence şimdiden konuşma hiç. zamanı gelince onlar sana bilgi verirler zaten. işten çıkartacak olsalar da ihbar süren var zaten. bir yere alışmışken bırakıp yeni bir yer, yeni bir iş aramak zor. yeni yere alışmak daha da zor.

mirayyy adamı kıstırabildin mi kızzzz

tatlım ayarlıcaz mutlaka unutur muyummm beni oralarda bıraksanız orda yaşasaydım yaaaaaaaaaaa

bulurum dimmi, ama bu kız 6 yıldır felan o görevde çalışıyor geri gelmesi normal bakalım
ben de seni seviyorum yawrum

aynen hiç sıkmiycam kendimi, inş senin şu yeni iş olur Ayşammm

evet işte kuzum yaa, yeni ortama alışmak en kötü olay zaten.. ama maaşı dolgun olursa alışırım ben

kızlaar yatıcam ben, yarın 6:30 da kalkıcamm
iyi geceler herkesee

Son düzenleme:

regliyim cnm gün sayıyorum yakındır....ama gece rüya görüyodu herhal bizimki tepeme çıkmış bişiler yapmaya çalışyo gözleri kapalı ne oluyor dedim hadi ama dio deli ben regliyim (yoksa atlardım fırsata bak..!) yat cnm olmaz dedim döndü uyudu bununda uykusunda böle şeler yapması beni şaşırtıyor bişi dürtttü adamı töbeeeeeeeeeee

gerçekten iyi fırsatmış miray evde sizden başka kimse kalmayınca düzeldi mi eşinin hareketleri canım? kırmıyor artık değil mi seni?

günydın herkese..ya merak ettim bi arse vardı nerde?

günaydın fatmacım. arse uzun zamandır gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…