2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gerçekten iyi fırsatmış miray evde sizden başka kimse kalmayınca düzeldi mi eşinin hareketleri canım? kırmıyor artık değil mi seni?

günaydın fatmacım. arse uzun zamandır gelmiyor

hmmm ii bakalım.... ufff eve gelen yatılı misafirleri çekemiyorum yaaa görümcemi kapı dışarı kovasım var

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın elfiş...

Fatma benim de Kurban bayramında eşimden bir küçük olan kaynım gelecek (çapkın kaynım) ama eğlencelidir o. problem olmaz yani benim için. yanında rahat edemediğim insanlara ben de katlanamıyorum. öyle olunca kendi evimde rahat edemiyorum

ya erkek olsa tmm yaa yapacagı şeyler belli sen yaparsın o katlanır görümcemi bende bana yardım eder diyordum hilmi çağırdı işte sana yardım eder vs vs vs ta hamile iken ................ramazandan 1 hafta önce geldik buraya oda bizimle geldi ama arkasını ben topluyorum yaa sinir oluyorum 2 yaşında bide oğlu var evimi mahvetti ne biliyim gitsin artık istiyorum eşimle başbaşa kalmak istiyorum 22 sinde gidecekte işde..............

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy evet o katlanılır birşey değil ya. sana yardımcı olsun derken sana daha iş açmış. ayrıca 2 yaşındaki çocukla sana zaten yardımcı olamaz ki. 2 ay iyi dayanmışsın valla.

aman aman yardımda edermiş kız sıkılmadınmı hala hergün orda yemekten:)

:) napayım eşim az daha dur dedi, duruyoz bizde

hayırlı olsun canım....çok iyi olmuş

ay öyle olur zatiii...yardıma diye tatile gelirler
22sine de daha var yaa..bencede bi kafanızı dinleyin bi rahat bıraksınlar ya

ay buarada günaydın ben gene geç yattım uykusuzum
dün nukapaaka :)gittik... 1,30 u geçiyodu geldiğimizde, çamaşırları astım uyudum hmen...diziyide izleyemedim

yeni işin hayırlı olsun canım çok iyi olmuş senin adına sevindim
Baba kiz iliskisinden bahsediyor canim.

uzun süre babasini görmemis ve sonunda cenazesine gidiyor falan...
ya buara kitap alasım var sıkılıyorum en azından kitap okurumgüzelmiş konusu canım
Funda ne oldu kaza kursunumi yedin kiz ???

Bebek mi gelicek ? Anlamadim Konuyu tam.
evet canım bol gibi oldu benimde bakalım artık gelirssede ne yapalımseviniriz gelmezse üzülmeyiz öyle bi durum
amin canım hayırlısıkolay gelsin bebeğim sana temizlik taşınma zor işler kendini çok yorma dikkat et
canım benim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim fotolara baktım hepsi çok hoş ayşecim inşallah olur işin canım benimevet marmaris güzel bi yermiş seneyebizde orayı düşünüyoruz bakalım artık hayırlısıalanyayı pek beğenmedim ben

ayy tatlım ya canım benim emin olmadığım için gizlice bola söylüycektim güyaonunda aynı oldu ya..bakalım bizimki nasıl olacak bu ayki regl durumu benim için önemli

gerçekten iyi fırsatmış miray evde sizden başka kimse kalmayınca düzeldi mi eşinin hareketleri canım? kırmıyor artık değil mi seni?

günaydın fatmacım. arse uzun zamandır gelmiyor

düzelmezmi tepemden inmiyor işte....Yok bu adam misafir sevmiyor anlamış oldum bende...Artık kimseyi çağırmam..

ayyy evet o katlanılır birşey değil ya. sana yardımcı olsun derken sana daha iş açmış. ayrıca 2 yaşındaki çocukla sana zaten yardımcı olamaz ki. 2 ay iyi dayanmışsın valla.

valla beni bırak hilmi bile şokta böle olacagını bilsem tövbe gel der miydim diyo tabağımı çanağımı evimin dvarları berbat çaycımında demliğini kırdı yaa daha hiç kullanmamıştım.. uff insan sinir olunca herşey batıyo..

günaydın kızlarr
bu arada unutmadan nigar bence sen kız gelene kadar bişe konuşma onu başka bi pozisyona kaydırırlar bence sen yerinden oynamazsın

günaydın kızlar,

kız yarenim gece rüyamda gördm seni size gelmiştim kocanla yemek yiyosudunuz ayy böle bi küçük çocuk sesin vardıki diyorumki o kadar mantıklı konuşmaları yapan bu küçük kızmı ses tonun falan çok tatlıydı

nektarım hayırlısı olsn bencede bekle onlar bişe olursa sölerler heralde sana zatende çok memnun değilsen sorun olmaz senin için..

fatmacım valla ii dayanmaışın o kadar uzun yatılı misafire hadi sevdiğin biri olsa neysede gerçi o bile bi zaman sonra rahatsız ediyo insanı bide sevmediğin olunca daha b gıcık oluyo insan..

günaydın kızlarrr,

yazıları okudum tam yorumlar yazcaktım patronum geldi

artık ara ara girip yazmaya çalışcam.

günaydın kızlarr
bu arada unutmadan nigar bence sen kız gelene kadar bişe konuşma onu başka bi pozisyona kaydırırlar bence sen yerinden oynamazsın

bakalım artık kızlar, hayırlısı olsun.. ben hiç bişi yapmim en iyisi evet
bol dediğin gibi, çıkarsam da üzülmem yani..

Miraaay sabah ce dedim kaçtım, pc lerin bakımı için geldiler
sana da günaydın bebeyim
Herkese günaydınnn

fatmam ders olmuş size, bir daha çağırmazsınız bu saatten sonra yapacak birşey kalmamış sabretmekten başka.

bolum hayırlara çıksın rüyan ne diyim. normalde sesim biraz kalındır benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…