- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
gerçekten iyi fırsatmış mirayevde sizden başka kimse kalmayınca düzeldi mi eşinin hareketleri canım? kırmıyor artık değil mi seni?
günaydın fatmacım. arse uzun zamandır gelmiyor
günaydın elfiş...
Fatma benim de Kurban bayramında eşimden bir küçük olan kaynım gelecek (çapkın kaynım) ama eğlencelidir o. problem olmaz yani benim için. yanında rahat edemediğim insanlara ben de katlanamıyorum. öyle olunca kendi evimde rahat edemiyorum
ya erkek olsa tmm yaa yapacagı şeyler belli sen yaparsın o katlanır görümcemi bende bana yardım eder diyordum hilmi çağırdı işte sana yardım eder vs vs vs ta hamile iken ................ramazandan 1 hafta önce geldik buraya oda bizimle geldi ama arkasını ben topluyorum yaa sinir oluyorum 2 yaşında bide oğlu var evimi mahvetti ne biliyim gitsin artık istiyorum eşimle başbaşa kalmak istiyorum 22 sinde gidecekte işde..............
aman aman yardımda edermiş kız sıkılmadınmı hala hergün orda yemekten:)
selam kızlar....gittim anaokuluna ortam çok güzel iki tane genç öğretmen var birde gencecik çıtır güzel bi müdür çok kafa dengiler ve güler yüzlüler önce camları sildik annemle sonra ben öğretmenlere yardım ettim süslüyorlar okulu 2 katlı eski bi bina restore edilmiş bahçesi var içinde her çeşit meyve sebze var aşçı var profesyonel yemekleri o hazırlıyor yarın açılış var müdür benide işe aldı halkla ilişkilerden sorumluyum stajımı orda yapıcam ve kalıcı olmanı istiyorum dediyarın açılış var takım giymemizi istedi bende eve geldim hemen kıyafet bakıyorum heyecanlandım ilk işim daha önce ablalık yaptığım çocukları saymazsak eşim daha bilmiyo işe girdiğimi bişi demez ama hem ana okulu hemde annem yanımda bana iyi bi referans olucak hemde işi öğrenicem hadi bakalım heyecanlıyım biraz:18:
ya erkek olsa tmm yaa yapacagı şeyler belli sen yaparsın o katlanır görümcemi bende bana yardım eder diyordum hilmi çağırdı işte sana yardım eder vs vs vs ta hamile iken ................ramazandan 1 hafta önce geldik buraya oda bizimle geldi ama arkasını ben topluyorum yaa sinir oluyorum 2 yaşında bide oğlu var evimi mahvetti ne biliyim gitsin artık istiyorum eşimle başbaşa kalmak istiyorum 22 sinde gidecekte işde..............
yeni işin hayırlı olsun canım çok iyi olmuş senin adına sevindimselam kızlar....gittim anaokuluna ortam çok güzel iki tane genç öğretmen var birde gencecik çıtır güzel bi müdür çok kafa dengiler ve güler yüzlüler önce camları sildik annemle sonra ben öğretmenlere yardım ettim süslüyorlar okulu 2 katlı eski bi bina restore edilmiş bahçesi var içinde her çeşit meyve sebze var aşçı var profesyonel yemekleri o hazırlıyor yarın açılış var müdür benide işe aldı halkla ilişkilerden sorumluyum stajımı orda yapıcam ve kalıcı olmanı istiyorum dediyarın açılış var takım giymemizi istedi bende eve geldim hemen kıyafet bakıyorum heyecanlandım ilk işim daha önce ablalık yaptığım çocukları saymazsak eşim daha bilmiyo işe girdiğimi bişi demez ama hem ana okulu hemde annem yanımda bana iyi bi referans olucak hemde işi öğrenicem hadi bakalım heyecanlıyım biraz:18:
ya buara kitap alasım var sıkılıyorum en azından kitap okurumBaba kiz iliskisinden bahsediyor canim.
uzun süre babasini görmemis ve sonunda cenazesine gidiyor falan...
evet canım bol gibi oldu benimde bakalım artık gelirssede ne yapalımseviniriz gelmezse üzülmeyiz öyle bi durumFunda ne oldu kaza kursunumi yedin kiz ???
Bebek mi gelicek ? Anlamadim Konuyu tam.
amin canım hayırlısımiray yurt maceraların iyiymiş senindeben hiç kaçarken yakalanmadım, genelde arkadaşlar yerime imza attı. zaten bizim yurt aileme haber verecek olsa ailem biliyoruz der çıkardı. çünkü genelde ilk anneme haber verirdim o zaman da kaçmanın tadı olmuyor ama olsun, müdireden kaçıyorum ya yeter bana zaten kadınla gıcıktık birbirimize, ilk dönem 5 ayrı kızla saç saça baş başa kavga ettiğimden mimlendim yurtta:78:
anam anam neler okuyorum burda... fundammm sen kaza kurşununa mı kurban gittin yavrummm:89::89::89: hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım benim
adaşımmmm fırtına gibi gelmişsin maşallahtatil hepimize iyi geldi anlaşılan. yorumlarını gördüm şekerim senden de bekliyoruz fotoları. o kanama olayı da tekrarlarsa bence bir doktora görün mutlaka. durduk yere olması bence normal değil çünkü. ihmal etme. şu çok istediğin kadro da olur hayırlısıyla inşallah. senin de kafan rahat olur.
biz bugün öğleden sonra yeni binaya temizlik yapmaya gittik. her yer toz, pislik... kriz geçirdim ama ablam hamile onu gönderemeyiz mecbur ben gittim, sen kal dedim. yeğenime bişi olmasın dikkat etmesi gereken zamanlar şimdiyarın ne kadar girebilirim bilmiyorum. temizliğe devam ederiz herhalde size şimdiden iyi sohbetler, iyi günler kızlar, beni özleyin anacımmm:76::76::76:
canım benim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim fotolara baktım hepsi çok hoş ayşecim inşallah olur işin canım benimkızlarrrr selammmmmmm. Ama yazık bana bi saattir geçmişi okuom okumayım dedim kendi kendime ama elimde diil merak ediommmm
Biz dün akşama doğru geldik. Tatil süperdi fotoları yarın eklerim sanırım eşimn tlf.da falan. Marmaris'te kaldık 4 gün ama harikaydı yaaa bitti gitti hemen(( Dün de gelir gelmez ev misafirle doldu taştı yazık diil mi bana daha yeni tatilden geldim valizimi bile boşaltmamıştım. Eltimler onun kuzeni zatrı zurtu kayınvalideler falan derken apıştım kaldımmm
Bugün de güne süper bi haberle uyandım bana dua edin kızlar bi tane kadro ilanı verilmiş burda daha bugün çıkmış ilan hemen koştum başvurdum ilk başvuran benmişimBi kişi alcaklar ama torpil falan çok oynuo yaaa kızlar inş. olur senelerdir bunu bekliorummm
Şimdi gelelim yorumlaraaaaaaaaaaa
Yukarıda alıntı yaptıklarım daha geçmişi okuyabildiğim kadarıylar. birazdan döncem yine..
Nigarcım eşinin iş olayı belli oldu mu henüz oralara gelemedim ama çok zor o saatlere kadar beklemek inş. içine sinen daha uygun bi iş bulur cnm ya çok ii olur walla. Tatilde regl miii(( Kötü olmuş yaaa.
hı bu arada ne dicem ben tatildeyken adetimin zamanı falan diil ama bi akşam randevu sonrası biraz kanama geldi. Ertesi sabah da azccık devam etti çok korktum kızlar yaaa bi şey mi oldu acaba diye neyse ki öğleden sonra gibi bi şey kalmadı neyin nesidir bu bilen tahmin eden var mı. randevuda mı bişey oldu desem... bilemiyorum yaaaa
sonraaa yarenim tatil yaramış cnmm süperdi fotolar. + Dilek senin fotolara da baktım çok hoş çıkmışsınız cnm allah bozmasın
Zeynepcim geçmiş olsun dikkat et nolur kendine sakın en ufak bi şeye elini sürme. Çok değişik şeyler var yanlış anlama korkutmak diil niyetim ama siz çok istiyordunuz biliyorum o yüzden mümmkün olduğundan daha çok dikkat et kendine hiç bişeyi duyma görme kimseyi takma nası rahat ediosan öyle yap. işi de bırak gerekirse hiç bişey sağlığından bebişinden önemli diil cnmmmm
fundacım yaaa ben de buraya ayak bastım fenalık geldi bi an. marmaris de sıcaktı ama güzel güzel esiyordu walla daha önce de gitmiştim ama hatırlamıyordum. bi kere daha beğendim oraları. yaşamak isterdim orda yaaaa. tabi cıbıl dolanan turistler olmasa çok daha cazip bi yer
cnm hayırlısıyla şu ayı da bi atlatırsan inş. her şey çok daha süper olacakkk
ay nigaaaaar bu saçların rengi ve modeli süpermişşşşşşş
kıssssssssssss naptın bakiim sen bi de gizli gizli söylicekmiş lafa bak lafaaman da amannnn heyecanlandım ama ben şimdidennn bi bebiş daha mı acaba kiiiiii
cnm yaaaa çok sevindim bu sayede sıkıntın falan da azalır hem. başka şeylerle oyalanmak çok iyi geliyor insana ayy cidden çok sevindim senin adına
gerçekten iyi fırsatmış mirayevde sizden başka kimse kalmayınca düzeldi mi eşinin hareketleri canım? kırmıyor artık değil mi seni?
günaydın fatmacım. arse uzun zamandır gelmiyor
ayyy evet o katlanılır birşey değil ya. sana yardımcı olsun derken sana daha iş açmış. ayrıca 2 yaşındaki çocukla sana zaten yardımcı olamaz ki. 2 ay iyi dayanmışsın valla.
günaydın kızlarr
bu arada unutmadan nigar bence sen kız gelene kadar bişe konuşma onu başka bi pozisyona kaydırırlar bence sen yerinden oynamazsın
bakalım artık kızlar, hayırlısı olsun..günaydın kızlar,
kız yarenim gece rüyamda gördm seni size gelmiştim kocanla yemek yiyosudunuz ayy böle bi küçük çocuk sesin vardıki diyorumki o kadar mantıklı konuşmaları yapan bu küçük kızmı ses tonun falan çok tatlıydı
nektarım hayırlısı olsn bencede bekle onlar bişe olursa sölerler heralde sana zatende çok memnun değilsen sorun olmaz senin için..
fatmacım valla ii dayanmaışın o kadar uzun yatılı misafire hadi sevdiğin biri olsa neysede gerçi o bile bi zaman sonra rahatsız ediyo insanı bide sevmediğin olunca daha b gıcık oluyo insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?