günaydın kızlar,
kız yarenim gece rüyamda gördm seni size gelmiştim kocanla yemek yiyosudunuz ayy böle bi küçük çocuk sesin vardıki diyorumki o kadar mantıklı konuşmaları yapan bu küçük kızmı ses tonun falan çok tatlıydı
nektarım hayırlısı olsn bencede bekle onlar bişe olursa sölerler heralde sana zatende çok memnun değilsen sorun olmaz senin için..
fatmacım valla ii dayanmaışın o kadar uzun yatılı misafire hadi sevdiğin biri olsa neysede gerçi o bile bi zaman sonra rahatsız ediyo insanı bide sevmediğin olunca daha b gıcık oluyo insan..
ben de 1:30 da yatıp, 6:30 da kalktım zuzumm 5 saatcik uyumuşumvalla ben uyku modunda olduğum için yazmak zor geliyo, okuyorum
fatmam ders olmuş size, bir daha çağırmazsınız bu saatten sonra yapacak birşey kalmamış sabretmekten başka.
bolum hayırlara çıksın rüyan ne diyim. normalde sesim biraz kalındır benim
ben de 1:30 da yatıp, 6:30 da kalktım zuzumm 5 saatcik uyumuşum
gözlerim kapanıyor
ya çocuk olacaktı yaa ev işlerine vs ramazanda yardım eder diye ben doguma gitmeden sölemişti antalyada duruyo kendisi burda erinde oruç tutmak kolayına geldi sonradan gelme diyemedik öle işde ....
ya çocuk olacaktı yaa ev işlerine vs ramazanda yardım eder diye ben doguma gitmeden sölemişti antalyada duruyo kendisi burda erinde oruç tutmak kolayına geldi sonradan gelme diyemedik öle işde ....
ben de 1:30 da yatıp, 6:30 da kalktım zuzumm 5 saatcik uyumuşum
gözlerim kapanıyor
alishia hoşgeldin
Tatilinin güzel geçmesine sevindim. Iş başvurun umarım olumlu cvpla geri döner. Kanama olayında da belki bi zorlama olmuştur :26:
Miraycım senin eşinin misafir sevmediğini hepimiz ögrendik valla
Nigarcım bende fundaya katılıoum sen bişi söleme bırak onlar ayarlasınlar.
Fatma yaa valla ii dayanmışsın o kadar uzun süreli misafire. Bi de eşyaları mahvetmesi insanı çıldırtır
Acomert işin hayırlı olsun canım
FundacımDurumun ne bugün nasılsın
Zuzucum maşallah hiç eksik kalmıosun gezmelerden
Yarenay kolay gelsin canım sanada
bol aynı şeyi yazmışız :)))))
dilek canm valla bayramda bi başladı tempo, düğüne kadar eksik olmaz :)
funda öğleden sonra bidaha dene ozaman :) bide düşünme varsa da hayırlısıyla gelsin işte,insan psikolojik olarak etkilenir..
alishia hoşgeldin
tatilinin güzel geçmesine sevindim. İş başvurun umarım olumlu cvpla geri döner. Kanama olayında da belki bi zorlama olmuştur :26:
miraycım senin eşinin misafir sevmediğini hepimiz ögrendik valla
nigarcım bende fundaya katılıoum sen bişi söleme bırak onlar ayarlasınlar.
fatma yaa valla ii dayanmışsın o kadar uzun süreli misafire. Bi de eşyaları mahvetmesi insanı çıldırtır
acomert işin hayırlı olsun canım
fundacımdurumun ne bugün nasılsın
zuzucum maşallah hiç eksik kalmıosun gezmelerden
yarenay kolay gelsin canım sanada
cnm kocası yokmu bu kadıının peki bu ne rahatlık böyle insan kocasını bu kadar yalnız bırakırmı?
insn başkaının evinde nasıl bukadar rahat olur yaa, hemde 1 ayı geçkin sürede
ben biran önce eve gideyimdiye bakarım, kocası yokmu bunun yaa niye çağırmıyo hayret bişey...
bende 2ye gliyodu yattım 7,30 da kalktım....
gece donmuşum resmen klimayı ayarlamamış eşim okdar çok üşüdümki, üşümeme uyandım kapattım hemen...nerdeyse adamın içine gircektim okadr üşüdm:2:
Bol aynı şeyi yazmışız :)))))
dilek canm valla bayramda bi başladı tempo, düğüne kadar eksik olmaz :)
funda öğleden sonra bidaha dene ozaman :) bide düşünme varsa da hayırlısıyla gelsin işte,insan psikolojik olarak etkilenir..
evt canım ben yazacaktım şimdi:)
fundacım valla bende senin gibi bi yandan yok cnm olmaz diyodum bi yandan olabilirmi acaba diye içim içimi yiyodu:))
canım eşim geç geliyo malum, bekliyorum bazen onuayy o saate kadar nasıl oturuyosunuz kıs 9.30 dedinmi gözlerimi açamıyorm dizilerin en başına bakabiliyorum sadeceo saate kadar mümkün değil oturamam:)
hasta olma da :26: klima özellikle uyurken kötü çarparbende 2ye gliyodu yattım 7,30 da kalktım....
gece donmuşum resmen klimayı ayarlamamış eşim okdar çok üşüdümki, üşümeme uyandım kapattım hemen...nerdeyse adamın içine gircektim okadr üşüdm:2:
ayın 18-24 arası belli olur artıkayy şimdi seni daha iyi anlıyorum canım ozamanda çok şaşırmıştım ilk paylaşmıştın ya bizimle kısmet işte geleceği varsa geliyo sen nasılsın canım bugün
hasta olma da :26: Klima özellikle uyurken kötü çarpar
aslında bende senin gibiydim kaza dediklerinle gülerdim öle saçmlıkmı olur diye insanın inanası gelmiyo başına gelince anlıyomuş insan:) evt canım aynen öyle kısmet bu işler..
iyiym çok şükür bugün gerçi bi anım bi anımı tutmuyo ama bugün 7.5 aylık olduk:))
maşallah diyim önceaslında bende senin gibiydim kaza dediklerinle gülerdim öle saçmlıkmı olur diye insanın inanası gelmiyo başına gelince anlıyomuş insan:) evt canım aynen öyle kısmet bu işler..
iyiym çok şükür bugün gerçi bi anım bi anımı tutmuyo ama bugün 7.5 aylık olduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?