2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya böle oldugunu hilmi bile bilmiyordu kendini tatile gelmiş hissetti sabır çkiyom bakam

fatmam ders olmuş size, bir daha çağırmazsınız bu saatten sonra yapacak birşey kalmamış sabretmekten başka.

bolum hayırlara çıksın rüyan ne diyim. normalde sesim biraz kalındır benim

ya çocuk olacaktı yaa ev işlerine vs ramazanda yardım eder diye ben doguma gitmeden sölemişti antalyada duruyo kendisi burda erinde oruç tutmak kolayına geldi sonradan gelme diyemedik öle işde ....

ben de 1:30 da yatıp, 6:30 da kalktım zuzumm 5 saatcik uyumuşum
gözlerim kapanıyor

ayy o saate kadar nasıl oturuyosunuz kıs 9.30 dedinmi gözlerimi açamıyorm dizilerin en başına bakabiliyorum sadece o saate kadar mümkün değil oturamam:)

alishia hoşgeldin
tatilinin güzel geçmesine sevindim. İş başvurun umarım olumlu cvpla geri döner. Kanama olayında da belki bi zorlama olmuştur :26:

miraycım senin eşinin misafir sevmediğini hepimiz ögrendik valla

nigarcım bende fundaya katılıoum sen bişi söleme bırak onlar ayarlasınlar.

fatma yaa valla ii dayanmışsın o kadar uzun süreli misafire. Bi de eşyaları mahvetmesi insanı çıldırtır

acomert işin hayırlı olsun canım

fundacım durumun ne bugün nasılsın

zuzucum maşallah hiç eksik kalmıosun gezmelerden

yarenay kolay gelsin canım sanada

ya çocuk olacaktı yaa ev işlerine vs ramazanda yardım eder diye ben doguma gitmeden sölemişti antalyada duruyo kendisi burda erinde oruç tutmak kolayına geldi sonradan gelme diyemedik öle işde ....

cnm kocası yokmu bu kadıının peki bu ne rahatlık böyle insan kocasını bu kadar yalnız bırakırmı?

insn başkaının evinde nasıl bukadar rahat olur yaa, hemde 1 ayı geçkin sürede
ben biran önce eve gideyimdiye bakarım, kocası yokmu bunun yaa niye çağırmıyo hayret bişey...

ben de 1:30 da yatıp, 6:30 da kalktım zuzumm 5 saatcik uyumuşum
gözlerim kapanıyor

bende 2ye gliyodu yattım 7,30 da kalktım....
gece donmuşum resmen klimayı ayarlamamış eşim okdar çok üşüdümki, üşümeme uyandım kapattım hemen...nerdeyse adamın içine gircektim okadr üşüdm:2:

teşekkür ederim dilekcim iyiyimsiz böyle yapınca bende heycanlanıyorumiçimden bi his yok diyo ama bi hisde ya varsa diyoben kaza işlerine çok gülerdim eğer olursa büyük söylemiş olucam
Zuuzuşfoto ekliycektim kuzum hata veriyo ekliyemiyorum

Bol aynı şeyi yazmışız :)))))

dilek canm valla bayramda bi başladı tempo, düğüne kadar eksik olmaz :)

funda öğleden sonra bidaha dene ozaman :) bide düşünme varsa da hayırlısıyla gelsin işte,insan psikolojik olarak etkilenir..

tamam canım denerim evet haklısın düşünmüycem peki

cnm kocası yokmu bu kadıının peki bu ne rahatlık böyle insan kocasını bu kadar yalnız bırakırmı?

kocası antalyada otelde çalışıyo tam sezon ya adam zaten geç geliyo eve sabah erkenden idiyo ramazanda orada oruç tutmasın diye gönderdi herhalde birde 22 sine uçak biletini anca buldular öle işde çoğu gitti azı kaldı işde

evt canım ben yazacaktım şimdi:)
fundacım valla bende senin gibi bi yandan yok cnm olmaz diyodum bi yandan olabilirmi acaba diye içim içimi yiyodu:))

evt canım ben yazacaktım şimdi:)
fundacım valla bende senin gibi bi yandan yok cnm olmaz diyodum bi yandan olabilirmi acaba diye içim içimi yiyodu:))

ayın 18-24 arası belli olur artıkayy şimdi seni daha iyi anlıyorum canımozamanda çok şaşırmıştım ilk paylaşmıştın ya bizimlekısmet işte geleceği varsa geliyosen nasılsın canım bugün

Son düzenleme:
ayy o saate kadar nasıl oturuyosunuz kıs 9.30 dedinmi gözlerimi açamıyorm dizilerin en başına bakabiliyorum sadece o saate kadar mümkün değil oturamam:)
canım eşim geç geliyo malum, bekliyorum bazen onu
dizi bitince (ki bitmesi 11 i buluyo) kalkıyorum etrafı topuyorum azcık, eşim geliyo yemek yiyo felan
oluyo maalesef 12:30 - 1 her gece uzanınca ben de hemen uyuyorum, oturarak izlemeye çalışıyorum dizileri

hasta olma da :26: klima özellikle uyurken kötü çarpar

Son düzenleme:

aslında bende senin gibiydim kaza dediklerinle gülerdim öle saçmlıkmı olur diye insanın inanası gelmiyo başına gelince anlıyomuş insan:) evt canım aynen öyle kısmet bu işler..
iyiym çok şükür bugün gerçi bi anım bi anımı tutmuyo ama bugün 7.5 aylık olduk:))

AYY BENDE ÇOK DALGA GEÇERDİM BOLAYY MAŞALLAH BEBİKİMİZ 7.5 AYLIKMI OLMUŞAZ KALDI CANIM YA MERAKLA BEKLİYORUZ BEBEĞİNİ

maşallah diyim önce
canım 7.5 aylık olduysa daha doğmasına 70 gün var görünüyo çizelgede
10 ay oluyo o zaman 70 günü doldurursa, ben mi yanlış hesaplıyorumm :44:

kızlarr yaa yıldönümü için eşime aradığım hediyeleri bulamıoum

ben napcam yaa hediye fikrim değişince paranın yarısını da kendime harcamıştım çanta ve pudra rengi ayakkabı aldım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…