maşallah diyim önce
canım 7.5 aylık olduysa daha doğmasına 70 gün var görünüyo çizelgede
10 ay oluyo o zaman 70 günü doldurursa, ben mi yanlış hesaplıyorumm :44:
kızlarr yaa yıldönümü için eşime aradığım hediyeleri bulamıoum
Ben napcam yaa hediye fikrim değişince paranın yarısını da kendime harcamıştım çanta ve pudra rengi ayakkabı aldım da
Haftaya göre denk gelen aylarmaşallah diyim önce
canım 7.5 aylık olduysa daha doğmasına 70 gün var görünüyo çizelgede
10 ay oluyo o zaman 70 günü doldurursa, ben mi yanlış hesaplıyorumm :44:
Haftaya göre denk gelen aylar
4+2 - 1 aylık
6+3 - 1,5 aylık
8+4 - 2 aylık
10+5 - 2,5 aylık
12+6 - 3 aylık
15+0 - 3,5 aylık
17+1 - 4 aylık
19+2 - 4,5 aylık
21+3 - 5 aylık
23+4 - 5,5 aylık
25+5 - 6 aylık
27+6 - 6,5 aylık
30+0 - 7 aylık
32+1 - 7,5 aylık
34+2 - 8 aylık
36+3 - 8,5 aylık
38+4 - 9 aylık
40+0 - 9 ay 10 gün
30. hafta 7. ay oluyo o zamanHaftaya göre denk gelen aylar
4+2 - 1 aylık
6+3 - 1,5 aylık
8+4 - 2 aylık
10+5 - 2,5 aylık
12+6 - 3 aylık
15+0 - 3,5 aylık
17+1 - 4 aylık
19+2 - 4,5 aylık
21+3 - 5 aylık
23+4 - 5,5 aylık
25+5 - 6 aylık
27+6 - 6,5 aylık
30+0 - 7 aylık
32+1 - 7,5 aylık
34+2 - 8 aylık
36+3 - 8,5 aylık
38+4 - 9 aylık
40+0 - 9 ay 10 gün
evet bolcum dediğin gibi çok karışık, 36. haftadan sonra bebeğin anne karnında durmasının ona bir yararı yokmuş demişti arkadaşımın doktoru.. 36. hafatdan sonra doğabilirmiş rahat rahatyok canım ya hesabı biraz değişik normalde 9 aylık olunca 36. haftayı tamamlamış oluyosun ama bebeğin doğumu 40. haftada oluyo 1 ayda ordan geliyo:)
evet bolcum dediğin gibi çok karışık, 36. haftadan sonra bebeğin anne karnında durmasının ona bir yararı yokmuş demişti arkadaşımın doktoru.. 36. hafatdan sonra doğabilirmiş rahat rahat
ne alıcaksınki canım
canım ben önce saat alcaktım zaten yıllardır almadığım hediye kalmadı kıyafet olsun istemedim gerçi saati de yıl önce doğum gününde almıştım o metaldi bu sefer deri kordon alim dedim 230 tl mi ayırdım sonra bjk t-shirt ayakkabı tek alt baktım karar verdim onları almaya bu arada paranın 110 tlsini kendime harcadım :26:
Daha sonra ankarada beden bulamadım bi türlü bjk storelerde istanbulu aradım haydaaaa oda yok dedi internette var gözüküodu :18:
Bu durumda geri saate döndüm ancak paranın yarısı yok
Saati de çok istemioum ama başka bişi yok aklımda parfüm falan almam zaten
hıı bi de eşim baba koltuğu istiodu sallananlardan ama o 300 tl bide onu ilk babalar gününde almayı hayal ediodum
evet bolcum dediğin gibi çok karışık, 36. haftadan sonra bebeğin anne karnında durmasının ona bir yararı yokmuş demişti arkadaşımın doktoru.. 36. hafatdan sonra doğabilirmiş rahat rahat
walla bilemiyorum Fatmacım, konuyla ilgili hiç bir bilgim tecrübem yok36. haftada gelişimini tamamlıyo diye bişey yokki eger kişi normal dogum yaparsa 36. haftada bunda bişey olmaz ama sezeryan vs olursa sıknıtı yaratır 1 gün anne karnında bebek için 1 haftaya tekamül ediyo ve en son bebeğin ciğerleri gelişiyo... bol bilmem hissediyormusun belkide hissedersin bebeğini hıçkırık tutuyo acaip bişey ben çogu insana sordum bilmiyorlar yada hissetmemişler ben gümnde 10-15 kez hissedersim nerdeyse
36. haftada gelişimini tamamlıyo diye bişey yokki eger kişi normal dogum yaparsa 36. haftada bunda bişey olmaz ama sezeryan vs olursa sıknıtı yaratır 1 gün anne karnında bebek için 1 haftaya tekamül ediyo ve en son bebeğin ciğerleri gelişiyo... bol bilmem hissediyormusun belkide hissedersin bebeğini hıçkırık tutuyo acaip bişey ben çogu insana sordum bilmiyorlar yada hissetmemişler ben gümnde 10-15 kez hissedersim nerdeyse
bizim yıldönümümüze de 1 ay 2 hafta felan var
benim eşim de bjk store den ne alırsam çok mutlu olur,
ikimize maç bileti ve eşofman takımı alabilirim belki
walla bilemiyorum Fatmacım, konuyla ilgili hiç bir bilgim tecrübem yok
kankamın doktorunun dediklerini söyledim, böyle demiş diye)
nette de okumuştum ama 36. haftadan sonra doğabilir gibi bir sürü yazı :)
eşim her sene 1 tane de olsa mutlaka forma alır, bir sürü forması var bende sadece 1 taneayy bende dedim forma alimm karşılıklı maç yaparız
anladım canım :))canım . haftada normal dogum falan olabiliyo diyorum hani sezeryan vs kendi istekleri ile olanalr var ya onu iyorum işde
canım bjk saati takmaz onları pekte beğenmedim ama netten casio saatlerine bakıoum Eki Görüntüle 252452 Eki Görüntüle 252453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?