2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Buaralar kocişime karşı acayip bi özlemim var yaa
Ama bu anlamda değil:89:

Sürekli ynımda olsun istiyorum, şuan bile onu çok görmek istiyorum yaaaffff Belkide 2 haftadır birbirimizle pek ilgilenmiyoruz misafirlerden ,ondan heralde

aynen zuzu yaaaa böle yapıncada adam zannediyoki şey istiyorum öle değil diyom yaa özlüyom işde 25 mayısdan beri ynlız değiliz desem yeri ufffff

sende benim gibisin zuzumbende sürekli özlerim aynı iş yerinde olmanın en güzel yanı gün içinde arada görüyorumne zaman gidiyo misafirler

Ya geçenlerde kosla aldım leke çıkartıcı çamaşırlar için, acba onunla halı silinirmi..

Koslanın halı için ayrıca olanı varya ondanmı alayım...bu leke çıkartıcısınıda yeni aldım

size bişi öneriyim harika bişey domestosun rengarek bi ürünü var dış kabı mor dur resmini bulursam koyayım ben onla heryeri çıkartıyorum hemencecik çıkarıyo valla tavsiy eederim

bana da oluyo o dönem dönem

dün işe gitmeden çok seviyorum diye bir sürü elmalı soda almış bana aşkım, 4-5 tane çikolata da koymuş dolabın kapağına birde üzerine not yapıştırmış sadece bi kalp, eskiden lisede erkekler aşık olunca kalp yaparlar ya ortasından ok geçen ondan yapmış yaa krocanım benim telefonda da kumbarana bak dedi, baktım 50 tl atmış, böyle beni şımartmasına bayılıyorumm

aynen zuzu yaaaa böle yapıncada adam zannediyoki şey istiyorum öle değil diyom yaa özlüyom işde 25 mayısdan beri ynlız değiliz desem yeri ufffff

dimmi canım, anlıyorum senii valla aynı ortamda kocamı özlüyom yaa...sürekli bi kalabalığın içindeyiz...
Ve bikaç gündür hem uykusuzluktan hemde bu özlemden heralde kocama sarıyorum illa bi huysuzluk yapıyorum

sende benim gibisin zuzumbende sürekli özlerim aynı iş yerinde olmanın en güzel yanı gün içinde arada görüyorumne zaman gidiyo misafirler

buaralar o duygu daha da arttı bende :))
galiba yarın :)
e ondan sonrada ablamın düğün haftası, bizim misafirler gelicek...çok kalabalık olur belkim bende alırım eve yatılı,halamları falan...
Ama belki düğün evinde kalalım yardım ederiz diyede gelmeyebilirler :) bilmiyom :)

sıvı olanını mı aldın zuzum?
ben toz olanını kullanıyorum pembe renkliler için beyaz kutu beyazlar için ama onlar halıya, koltuğa kullanılmıyor sıvısını bilmiyorum :26:

size bişi öneriyim harika bişey domestosun rengarek bi ürünü var dış kabı mor dur resmini bulursam koyayım ben onla heryeri çıkartıyorum hemencecik çıkarıyo valla tavsiy eederim

HADİ YAA..AY VALLA EKLERSEN İYİ OLUR :)

uykusuzluk kalabalık benide mahvetti zuzu inan ben acaip yorgunum dün hilmiye diyorum kendimi oyulmuş kabak hissediyorum diye gülüyo adam napsın

hımm renk soldurma falan yapmıyo canım peki domestos ya sonuçta?

nektarım ne güzel sürpriz yapmış eşin öyleahh ahh birazda benim odunum öğrense ya böyle şeyleri ama nerdee:2:

yok yapmıo canım koltuklarım krem benim halımda malum evde 2 yaşında çocuk olunca bişey döktümü hemen siliveriyom bunla çıkarıyo renkli kıyafetlere dökyom leke üzerine çitiliyom makineye atıom çıkıyo

Selam kızlarrr tünaydın herkeseee Pazardan geldim az önce dolabı bomboş görünce içim sıkılıyor yaaa tatile gidioz diye ne var ne yok anneme vermiştim bozulurdu yoksa dolapta. eve geldiğimizde bi çöp yoktu dolapta az önce eşimle pazara gittik geldik yerleştirdim şöyle bi baktım dolu dolu görünce mutlu oldum

Şimdi de kahvaltı ettim geçmişi okudum. Ben daha hala oturma odasındaki halıyı sermedim iyi alıştım böyle haa çıplak çıplak ayakla basması daha bi hoş :)) Ama serince biliom iki gün sonra leş gibi olcak ben de bi halı temizleyici şeysi alsam iyi olur. O domestosun rengi tam benlikmiş bayıldımmmm

çok hoşsun cnm yaaa kendime harcadım dio bi denetten bence bi daha bak bjk sotre'a ama bulamazsan da saatler de güzelmiş bence alabilirsin. Bizimkini ömrü hayatımda saat takarken görmedim gözümde hiç canlandıramıom :)))

http://kentgemikumanya.com/urunler/res45/52.jpg
işde bu açık renkli koltuklar halılar vs falan hep bunla siliyom anında çıkarıyo

ay sağol canım, alayım bari....
Yatak odasıyla koridorları (en çok onlar kirli) kaynanam ben yıkarım dedi...
Yemek odasıyla mutfağı da ben sileyim bari...

sıvı olanını mı aldın zuzum?
Ben toz olanını kullanıyorum pembe renkliler için beyaz kutu beyazlar için ama onlar halıya, koltuğa kullanılmıyor Sıvısını bilmiyorum :26:

toz cnım, pembe kabı

tünaydın kızlar

kolay gelsin hepinize

sağol canım , hoşgeldin....

uykusuzluk kalabalık benide mahvetti zuzu inan ben acaip yorgunum dün hilmiye diyorum kendimi oyulmuş kabak hissediyorum diye gülüyo adam napsın

oyulmuş kabak :)))
bende patates ezmesi :))))

valla bi sıyrılsak kalabalıktan çok iyi gelecek sana da bana da :))
uykusuzluk kalabalık sinir oluyorum eşime kızıyorum dün gene olmadık yere sinir oldum adam yumuşatsın diye sarılıyo öpüyo, onada müsade etmiyorum itiyorum bağırıyorum Sonrada çok üzülüyorum onun suçu yok çünkü, bu sfeerde daha daha çok özlüyorum üfff öle işte

nektarım ne güzel sürpriz yapmış eşin öyleahh ahh birazda benim odunum öğrense ya böyle şeyleri ama nerdee:2:

bu alkışlar nigarcımın eşine.

Benimki de öğrensin benimki deeeeeeeeeeeeee

ben eşime cadalozluk yapmasam o hep böyle olucakda ben illa huysuzluk çıkartacak bişi buluyorum
domestosun el sabunlarını kullanıyorum ben, onlardan da çok memnunun antibakteriel, herşeysi iyi galiba domestosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…