kahverengi olan eşimin saatinden ben almıştım..ne kadarmış canım??
Buaralar kocişime karşı acayip bi özlemim var yaa
Ama bu anlamda değil:89:
Sürekli ynımda olsun istiyorum, şuan bile onu çok görmek istiyorum yaaaffffBelkide 2 haftadır birbirimizle pek ilgilenmiyoruz misafirlerden ,ondan heralde
Buaralar kocişime karşı acayip bi özlemim var yaa
Sürekli ynımda olsun istiyorum, şuan bile onu çok görmek istiyorum yaaaffffBelkide 2 haftadır birbirimizle pek ilgilenmiyoruz misafirlerden ,ondan heralde
Ya geçenlerde kosla aldım leke çıkartıcı çamaşırlar için, acba onunla halı silinirmi..
Koslanın halı için ayrıca olanı varya ondanmı alayım...bu leke çıkartıcısınıda yeni aldım
bana da oluyo o dönem dönemBuaralar kocişime karşı acayip bi özlemim var yaa
aynen zuzu yaaaa böle yapıncada adam zannediyoki şey istiyorum öle değil diyom yaa özlüyom işde 25 mayısdan beri ynlız değiliz desem yeri ufffff
sende benim gibisin zuzumbende sürekli özlerim aynı iş yerinde olmanın en güzel yanı gün içinde arada görüyorum ne zaman gidiyo misafirler
sıvı olanını mı aldın zuzum?Ya geçenlerde kosla aldım leke çıkartıcı çamaşırlar için, acba onunla halı silinirmi..
Koslanın halı için ayrıca olanı varya ondanmı alayım...bu leke çıkartıcısınıda yeni aldım
size bişi öneriyim harika bişey domestosun rengarek bi ürünü var dış kabı mor dur resmini bulursam koyayım ben onla heryeri çıkartıyorum hemencecik çıkarıyo valla tavsiy eederim
bana da oluyo o dönem dönem
dün işe gitmeden çok seviyorum diye bir sürü elmalı soda almış bana aşkım, 4-5 tane çikolata da koymuş dolabın kapağına birde üzerine not yapıştırmış sadece bi kalp, eskiden lisede erkekler aşık olunca kalp yaparlar ya ortasından ok geçen ondan yapmış yaa krocanım benimtelefonda da kumbarana bak dedi, baktım 50 tl atmış, böyle beni şımartmasına bayılıyorumm
dimmi canım, anlıyorum senii valla aynı ortamda kocamı özlüyom yaa...sürekli bi kalabalığın içindeyiz...
Ve bikaç gündür hem uykusuzluktan hemde bu özlemden heralde kocama sarıyorum illa bi huysuzluk yapıyorum
buaralar o duygu daha da arttı bende :))
galiba yarın :)
e ondan sonrada ablamın düğün haftası, bizim misafirler gelicek...çok kalabalık olur belkim bende alırım eve yatılı,halamları falan...
Ama belki düğün evinde kalalım yardım ederiz diyede gelmeyebilirler :) bilmiyom :)
http://kentgemikumanya.com/urunler/res45/52.jpg
işde bu açık renkli koltuklar halılar vs falan hep bunla siliyom anında çıkarıyo
hımm renk soldurma falan yapmıyo canım peki domestos ya sonuçta?
nektarım ne güzel sürpriz yapmış eşin öyleahh ahh birazda benim odunum öğrense ya böyle şeyleri ama nerdee:2:
kızlarr yaa yıldönümü için eşime aradığım hediyeleri bulamıoum
ben napcam yaa hediye fikrim değişince paranın yarısını da kendime harcamıştım çanta ve pudra rengi ayakkabı aldım da
http://kentgemikumanya.com/urunler/res45/52.jpg
işde bu açık renkli koltuklar halılar vs falan hep bunla siliyom anında çıkarıyo
sıvı olanını mı aldın zuzum?
Ben toz olanını kullanıyorum pembe renkliler için beyaz kutu beyazlar için ama onlar halıya, koltuğa kullanılmıyorSıvısını bilmiyorum :26:
tünaydın kızlar
kolay gelsin hepinize
uykusuzluk kalabalık benide mahvetti zuzu inan ben acaip yorgunum dün hilmiye diyorum kendimi oyulmuş kabak hissediyorum diye gülüyo adam napsın
hımm renk soldurma falan yapmıyo canım peki domestos ya sonuçta?
nektarım ne güzel sürpriz yapmış eşin öyleahh ahh birazda benim odunum öğrense ya böyle şeyleri ama nerdee:2:
ben eşime cadalozluk yapmasam o hep böyle olucakda ben illa huysuzluk çıkartacak bişi buluyorumhımm renk soldurma falan yapmıyo canım peki domestos ya sonuçta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?