- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfişş yumurtlama günleri felan hesaplanmış, çalışmalara mı başladınııız
yok canım bebişli değildi. bu gidişle 10 yıl sonra anne olucam.
ben hiç sanmıyorum kaynananın sizden ayrılacağını...bukadar rahatı varken tek kalmaz ..
Ayrıca şuan maaşı vermiyo e peki yeni evde vercekmiydiki...siz onu konuştunuzmu evi almadan
eşin konuşsun annesiyle böle böle diye oda torun lafını duyunca aşka gelir
Ay çok merak ettim yaw..ben ne zaman yumurtlucam bi bakın hele..
Elfii ne istiyon ne tarihini yazım sana bi bak :)
yani nezaman yapıcağını söylüyor öylemi alayım ben bugün yaa çıkıştaa eşime sölemiim ona göre yaparım anlamaz zati......kendim tükürsem yeter dimi...
En azından ona göre yaparım
Ay çok merak ettim yaw..ben ne zaman yumurtlucam bi bakın hele..
Elfii ne istiyon ne tarihini yazım sana bi bak :)
filizcimm ben anlamadım yani siz birlikte kalıyorsunuz o hiç katkı sağlamıyor ayrıca neden taşınacaksınız ordan yeni evemi geçiceksiniz satıcakmısınız orayı kafam karıştı.??:44:
ay miray allah iyiliğini versin çok güldüm evt sen tükürsen yeter detaylı bilmiyorum nette araştır bak biraz istersen:)
zuzum bu siteden hep takip ediyorum En son adet tarihini yazıyon hatta önceki iki adet tarihini de biliyorsan daha net çıkıyo. Bi sonraki ay hangi gün adet olacağını hangi günlerin yumurtlama günleri olduğunu hesaplıyor
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
Biz ev aldık canım 1 yıl sonra teslim alıcaz. Şu an kirada oturuyoruz. Yeni evimizi büyük aldık ki k.validem varya rahat olsun diye.O bize hiç katkıda bulunmuyor. Evin peşinatını verdiğimizde bize biraz katkıda bulundu. yine biriktirmeye başladı bu ay. ama karar almış şu anki kiralık evde kalacakmış gelmicekmiş.
eee gelmesin kalsın madem öle isityor rahat edin büyük evde daha ii olmazmı??
şimdi de ödesin o zaman kirayı? ay Allahım kadın nekadar dengesiz yaa, öyle küçük bişi değil ki "verecektim paramı ama vazgeçtim vermiyorum" demek olur mu.. çok acaip bir kadın :26: evinizi teslim alır almaz taşının sizde elfim, kira derdinden kurtulursunuz, gelmezse gelmesin..Bizim bebek işide git gide erteleniyor. Biz k.validem var diye 125 metrekare ev aldık taksitlerimizde ondan yüksek. yoksa bize 95 de yeterli. aralarında 50.000 tl fark var. Dün k.validem diyorki ben paramı biriktiricem yeni eve gelmicem burda kalıcam. Onun için para biriktiricem. eşimde bende sessiz kaldık. Sonra yatakta eşime dedim buda nerden çıktı senin maaş ile sadece ev taksidini ödeyebiliriz. benim işsiz kaldığım dönem olacak çocuk olursa. Ve çocuk masrafları. Bunlar nasıl olacak. Biz anne baba olamayacağız galiba dedim. eşimde bende umutsuzluğa kapıldık. hem eve şu an hiç bi katkısı yok maaşından 5 kuruş harcamıyor eve hemde biriktirip kira verip evde kalacakmış.
neyin var canım? :26:zuzu burdayım zaten
sadece sıkıldım okuyorum yazasım yok
msn e gel diyor bence :)))ne oldu niye kızdın:26::26:
şimdi de ödesin o zaman kirayı? ay Allahım kadın nekadar dengesiz yaa, öyle küçük bişi değil ki "verecektim paramı ama vazgeçtim vermiyorum" demek olur mu.. çok acaip bir kadın :26: evinizi teslim alır almaz taşının sizde elfim, kira derdinden kurtulursunuz, gelmezse gelmesin..
neyin var canım? :26:
msn e gel diyor bence :)))
İyi olurmu bilmiyorum ama 10 yıllık kredi çektik ve yüksek kredimiz. eşimin maaşıyla sadece kredi ödeniyor benimde sürekli çalışmam şart. buda demek oluyorki çocuk olursa boşta kalacağım dönem ne yapıcaz?
pohahahhahhaaaaaaaaaaaaa yaws bakim cnm çok sağol ilk güzel haberi sana vericem inşallah yarabbimm..ekimde yıldönümümüz eşime çocuk olursa 15 inde sölicemmm ben hamileyim bebiş hediyemiz olsun diyeceğim allahım inşallah olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?