2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay çok merak ettim yaw..ben ne zaman yumurtlucam bi bakın hele..
Elfii ne istiyon ne tarihini yazım sana bi bak :)

yok canım bebişli değildi. bu gidişle 10 yıl sonra anne olucam.

filizcimm ben anlamadım yani siz birlikte kalıyorsunuz o hiç katkı sağlamıyor ayrıca neden taşınacaksınız ordan yeni evemi geçiceksiniz satıcakmısınız orayı kafam karıştı.??:44:

ben hiç sanmıyorum kaynananın sizden ayrılacağını...bukadar rahatı varken tek kalmaz ..
Ayrıca şuan maaşı vermiyo e peki yeni evde vercekmiydiki...siz onu konuştunuzmu evi almadan

Orda yardım edecekti tabi. parasını biriktirip taksitlerde yardım edecekti. Yine kızının dolduruşuna geldi. Geçen diyorki anne senin adına değilki ev. senin evin değil orası. Bende dedim benim adımada değil o zaman benimde evim olmuyor.

eşin konuşsun annesiyle böle böle diye oda torun lafını duyunca aşka gelir

Yok canım onun tek torunu kızının çocuğu. Bazen eşim şakasına diyorki benim çocuğum daha kıymetli olur dimi anne. sonuçta oğlunun çocuğu daha kanından oluyor diye şaka yaptı. yok benim ilk göz ağrım kızımın çocuğu kimse tutmaz yerini dedi.

yani nezaman yapıcağını söylüyor öylemi alayım ben bugün yaa çıkıştaa eşime sölemiim ona göre yaparım anlamaz zati......kendim tükürsem yeter dimi...
En azından ona göre yaparım

ay miray allah iyiliğini versin çok güldüm evt sen tükürsen yeter detaylı bilmiyorum nette araştır bak biraz istersen:)

Ay çok merak ettim yaw..ben ne zaman yumurtlucam bi bakın hele..
Elfii ne istiyon ne tarihini yazım sana bi bak :)

zuzum bu siteden hep takip ediyorum En son adet tarihini yazıyon hatta önceki iki adet tarihini de biliyorsan daha net çıkıyo. Bi sonraki ay hangi gün adet olacağını hangi günlerin yumurtlama günleri olduğunu hesaplıyor

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama

filizcimm ben anlamadım yani siz birlikte kalıyorsunuz o hiç katkı sağlamıyor ayrıca neden taşınacaksınız ordan yeni evemi geçiceksiniz satıcakmısınız orayı kafam karıştı.??:44:

Biz ev aldık canım 1 yıl sonra teslim alıcaz. Şu an kirada oturuyoruz. Yeni evimizi büyük aldık ki k.validem varya rahat olsun diye.O bize hiç katkıda bulunmuyor. Evin peşinatını verdiğimizde bize biraz katkıda bulundu. yine biriktirmeye başladı bu ay. ama karar almış şu anki kiralık evde kalacakmış gelmicekmiş.

ay miray allah iyiliğini versin çok güldüm evt sen tükürsen yeter detaylı bilmiyorum nette araştır bak biraz istersen:)

pohahahhahhaaaaaaaaaaaaa yaws bakim cnm çok sağol ilk güzel haberi sana vericem inşallah yarabbimm..ekimde yıldönümümüz eşime çocuk olursa 15 inde sölicemmm ben hamileyim bebiş hediyemiz olsun diyeceğim allahım inşallah olur...

eee gelmesin kalsın madem öle isityor rahat edin büyük evde daha ii olmazmı??

eee gelmesin kalsın madem öle isityor rahat edin büyük evde daha ii olmazmı??

İyi olurmu bilmiyorum ama 10 yıllık kredi çektik ve yüksek kredimiz. eşimin maaşıyla sadece kredi ödeniyor benimde sürekli çalışmam şart. buda demek oluyorki çocuk olursa boşta kalacağım dönem ne yapıcaz?

Elfida enkidu yu bilmiyodum sadece, hayırlısı olsun inşallah.
Miray merhaba, hoşgelmişsin. maşallah baya olmuş galiba kaynaşmışsın bizimkilerle zaten hepsi cana yakındır benim arkadaşlarımın

Fatma canım arkadaşım uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum, belki 5 dk bakıp hemen çıkıyorum, konuşamadık ama konuşmasak sanki daha iyi olacakmış gibi geliyo bana. Seni en iyi ben anlarım konuşmak istediğinde özeldende yaz, maillere sürekli bakıyorum.

benimde abimin ikiz bebekleri vardı ,erken doğum oldu 6,5 aylıkken, 28 gün küvez de yaşadılar ve 1 gün arayla kaybettik, bir kız bir erkekti ve üstelik tedavi sonucu olmuştu. isimleri ece efe koymuştuk.Önce yıkıldık, bütün ümitler hayaller bitti, bidaha olmaz diyoduk ama aradan 9 ay geçtiğinde rabbim kendiliğinden hiçbir tedavi olmadan bir bebek verdi, şimdi 2 yaşında erkek.
demem oki, hiçbirşey için üzülme artık o sayfayı kapatıp iyi düşünmeye başla,meleğinde cennet kapısında sana şefaatçi olacak inşallah.

bende baktım merakımdan

20-25 eylülde yaparsam oluomuş ben tam tersi o günlerde hiç yaklaşmayım bari
geçen falda da çıkmıştı beklenmedik bebiş eşim dio ki ben diğer odada mı yatsam :18:

şimdi de ödesin o zaman kirayı? ay Allahım kadın nekadar dengesiz yaa, öyle küçük bişi değil ki "verecektim paramı ama vazgeçtim vermiyorum" demek olur mu.. çok acaip bir kadın :26: evinizi teslim alır almaz taşının sizde elfim, kira derdinden kurtulursunuz, gelmezse gelmesin..
zuzu burdayım zaten
sadece sıkıldım okuyorum yazasım yok
neyin var canım? :26:

ne oldu niye kızdın:26::26:
msn e gel diyor bence :)))

kızlar bu arada benim KK daki sorun gitmiş galiba, albüme resim ekledim kim merak ediyodu hatırlamıyorum ama bakın isterseniz :92:

ZUZU nerdeeeeeeeeeemmmmiiiişşşşşşşş

SÜper iş buldu dimi devam ediyo heralde nerelerde yokmu ?

Mantıklı düşünüp öyle çocuk yapmalıyız sanırım. Akşam eşimle bi konuşayım.

şimdi çocuk yok ikinizde çalışyorsunuz ve bişi diyimmi bu kayınvalidenin gelmemesi daha iyi olur belkide daha mutlu mesut yaşarsın..Bu sene hiç çocuk düşünmezsiniz...Sana ve eşine diğer yıl zam gelir maaaşına biraz daha rahat edersiniz..Kredi zaten sabit 2 yıl sonrada aynı ödenecek dimi yani...Bebeğide seneye yaza düşünürsün kışın hamiş kalırsın ...Annenden biraz yardım istersin yada eşin biraz yardım sıkışık dönemde olmazmı?? bence gelmemesi senin eve ii ilerde sorunlar daha çok olmazmı?

hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda canım:))kızıma arkadaş gelsin değilmi ama:)

elfi valla bu kaynananla görümceni elime verseler bi güzel döverdim haa ne bu dengesizlik bi yandan ii tabiki bi yandan ii sizle gelmemesi ama maddi anlamda kötü olmuş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…