şimdi çocuk yok ikinizde çalışyorsunuz ve bişi diyimmi bu kayınvalidenin gelmemesi daha iyi olur belkide daha mutlu mesut yaşarsın..Bu sene hiç çocuk düşünmezsiniz...Sana ve eşine diğer yıl zam gelir maaaşına biraz daha rahat edersiniz..Kredi zaten sabit 2 yıl sonrada aynı ödenecek dimi yani...Bebeğide seneye yaza düşünürsün kışın hamiş kalırsın ...Annenden biraz yardım istersin yada eşin biraz yardım sıkışık dönemde olmazmı?? bence gelmemesi senin eve ii ilerde sorunlar daha çok olmazmı?
Bişeyim yok nigarcım öyle canım sıkılıyomsndeyim zaten zuzu duyrulur msnedeyim
funda hayırdır niye keyfin yok ?
Artık msn denmi konuşuyosunuz ?
Elfida enkidu yu bilmiyodum sadece, hayırlısı olsun inşallah.
Miray merhaba, hoşgelmişsin. maşallah baya olmuş galiba kaynaşmışsın bizimkilerle zaten hepsi cana yakındır benim arkadaşlarımın
Fatma canım arkadaşım uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum, belki 5 dk bakıp hemen çıkıyorum, konuşamadık ama konuşmasak sanki daha iyi olacakmış gibi geliyo bana. Seni en iyi ben anlarım konuşmak istediğinde özeldende yaz, maillere sürekli bakıyorum.
benimde abimin ikiz bebekleri vardı ,erken doğum oldu 6,5 aylıkken, 28 gün küvez de yaşadılar ve 1 gün arayla kaybettik, bir kız bir erkekti ve üstelik tedavi sonucu olmuştu. isimleri ece efe koymuştuk.Önce yıkıldık, bütün ümitler hayaller bitti, bidaha olmaz diyoduk ama aradan 9 ay geçtiğinde rabbim kendiliğinden hiçbir tedavi olmadan bir bebek verdi, şimdi 2 yaşında erkek.
demem oki, hiçbirşey için üzülme artık o sayfayı kapatıp iyi düşünmeye başla,meleğinde cennet kapısında sana şefaatçi olacak inşallah.
2 eylülle 9 eylül arası diyo :)))
Şu an k. validem çalışıyor ama hep çalışacak değil ya. Emeklilik durumuda yok 5 yıllık iş hayatı var sadece. Bugün eşinin tam 5 yılı doldu. Vefat ettikten sonra işe başlamış. biz ilerde çalışmaz çocuğa bakar diyorduk. Gerçi kızı annem bakarsa kabul etmem benim çocuğuma bakmadı diyordu ama kim takar onu. Evet kredimiz sabit canım. Şimdi ne ödüyorsak 10 yıla kadar aynı olacak.Yada taşınamamıza 1 yıl varken bu arada yapmakta olabilir.
kız bugün tehlikeli ozaman bakkk sen istiyomudun bebiş...?
hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda canım:))kızıma arkadaş gelsin değilmi ama:)
elfi valla bu kaynananla görümceni elime verseler bi güzel döverdim haa ne bu dengesizlik bi yandan ii tabiki bi yandan ii sizle gelmemesi ama maddi anlamda kötü olmuş:26:
kızlaaar evdeyimmmmişe geçiyorum az sonra okuyamadım yazılanları gidince okicam öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?