2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Şu an k. validem çalışıyor ama hep çalışacak değil ya. Emeklilik durumuda yok 5 yıllık iş hayatı var sadece. Bugün eşinin tam 5 yılı doldu. Vefat ettikten sonra işe başlamış. biz ilerde çalışmaz çocuğa bakar diyorduk. Gerçi kızı annem bakarsa kabul etmem benim çocuğuma bakmadı diyordu ama kim takar onu. Evet kredimiz sabit canım. Şimdi ne ödüyorsak 10 yıla kadar aynı olacak.Yada taşınamamıza 1 yıl varken bu arada yapmakta olabilir.

hhahaahha evet kaynaştık seviyorum hatunlarımı hepsi çıtır maşallah 2,5 felan oldu herhalde geleli......seni geçmişten tanıyorum ben bazen geçmişe dönüp okurum az çok evliliğin zorluklarından bahsetmiştin burada okumuştum..Okuyordun herhalde bitirdinmi okulu?

evet buarada yap ama taşınırken zor olmazmı bence gelmesin o kalsın tek başına hıhhhhh

Slm kızlarr nasılsınız görüşmeyeli
ben işyerinden kısa süreliğine girebildim fırsat buldukça da girerim geçmişi okuyamıyorum şuan akşama okucam...
bu arada kızlarrrr pazar günü evlilik yıldönümümüz...

canım mübarek gün valla ezanlar okunuo sana dua edioum inş allahım gönlüne göre versin dualarını kabul etsin

ya ben miraya yazıodum nie hatlar karışmış!

Son düzenleme:
kızlaaar evdeyimmmm işe geçiyorum az sonra okuyamadım yazılanları gidince okicam öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…