2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

EVDE NE GEZİYON BACIMM..

fundaaa kendine gel artıkkkkkkseni bekliyoss

Yerine ben cevap vereyim gelincede nektarcımda anlatır isterse. dişçiye gitmek için izin almış 3 te gelirim demiş. ama dişçiyi aramış randevusu yarınmış. Nektarda eve uğramış yarın evde ya zaten yarın gider rahat rahat.

napim anam ben işyerinde yeniyim..kıdemli degilim henüz..bu topiği ilk açtıgımda beş yıllık şirketteydim rahatım..

şimdilk böyle idare edin beni.. siz

Son düzenleme:
süper napıyosun rahatmısın şimdiki iş yerinde , nasıl iyimi, maddi manevi ?

agustos 22 de girdim şimdilk sorun yok cnm..ilerleyen zamanlarda oturunca anşarım ne desem boş..

gülermisin aglarmısın..sizin haberinz yok..en son bildignz yerden çıktım ben..deneme süresi dediler paramı aldım yol aldım

aaaaa nasıl yani yaaaa ????

ne biliyim nedeni de sormadım tamm dedim çıktım hemn ..uyuzlar..

içime dogmuştu aynı gün..içimden dedim işten çıkartılmak nasl duygudur acaba ay flan yaptım..ve aynı gün oldu bu..sezgilerim çok kuvvetli benim yaa..bazı kabalar vardı orda..kızımlı konuşan zaten hiç üzülmedim ..takmadım

sonra başvurulara başladım..hemn ilk hafta gttm biryere..ertesi gün 2.ci görüşmer oldu hemen orya başladım..:dboş kalmadım yane..şimdi ordayım işte..bilişim firması bilgisayar..:82:

idari işlerde sekreterya..canım sabah 9 akşam 6,30 ..yaz uygulmasında cmtsi dönüşümlü gelinyr..
kışın cmtsi 2 ye kadar.. böyle yane..

aa o santralden çıktın mı sen canım? nekadar çalışmıştın orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…