2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldin canım ay heyecan doruktadıır :))

wallahi çok hızlısın, hayırlısı olsun canım.. iyi mi şartların? servis, maaş felan..

bir kapı kapanınca diger kaıyı açarmış mevla ramazan ayı mübarek aydı..varmış bundan bir hayır ..

yol paramı veriyorlar140 tl..yemek şirketten yiyoruz..ooo çok iyi bişey.maaşda tam olarak almadım daha bir haftlk almıştım bir ay sonra görürm artık

anam süper yine mi iş değieştirdin kıs hayırlı olsun

Var mı kızlar yeni havadisler epeydir giremedim ben yine:2:

anam süper yine mi iş değieştirdin kıs hayırlı olsun

Var mı kızlar yeni havadisler epeydir giremedim ben yine:2:
enkidu bebiş bekliyo, tanışmışmıydınız siz bilmiyorum ama
başka pek önemli bir gelişme yok sanki, hatırlayamadım ben :))

ben kendi topiğimdeyim buraya yazmıyorum gelirsen ordam konuşabiliriz linkini mesaj olarak atarım birazdan

Allah allah nereymiş kıs topiğin

enkidu bebiş bekliyo, tanışmışmıydınız siz bilmiyorum ama
başka pek önemli bir gelişme yok sanki, hatırlayamadım ben :))

Ayy ne güzel yaa tanımam mıı darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben de artık bıraktım oluruna bakalım bu ay da olmazsa öbür ay Allah hayırlısıyla sağlıkla verir inşallah 7. deneme ayımızı doldurduk çünkü her ay üzülmeyi bıraktım. Bu arada fatma yazın harika canım yaa çok güzel ifade etmişsin gerçekten senin meleğin gibi bir çok cennete giden bebeğin duyguları bunlar olsa gerekyüreğine sağlık
gülme luxxor üüüü

kendinze iii bakın görşk yine zuzu yokmu

Canım alınma nolur, bak şansın varmış hemen girmişsin bi yere inşallah seveceğin bi yer olur burası

hayırlı olsun canım yeni işin yazdıklarına göre şimdilik ii şartlar ama zaman gösterir çalışılan kişilerde çok önemli ben şuan öle gerginim kii bizim burda bi kız var k.ş.r sinir oluom yaa

tşkler luxxor.................

selam kızlarrr geçmişteyim. fatmacım bebişi sormuşsun cevap vermiş gerçi kızlar eltimin cnm o evet.

Dönüyorum tekrar gelrim birazdann ))

Dilek her şirkette bulunur o modelden maalesef, sıkma canını yaa öyle kişiler için

kızlaar biz çinle çalışıyoruz ya, şirket aracımız geldi çinden kız (iletişim kuramıyoruz çok ama )
nasıl tatlı yaa, kaç gündür burda bize hediye getirmiş fular çin çan çun hediye paketli çok değişik, sevindirik oldum
düşünüyorum kaç gündür kıza ne hediye etsem, ufak bişi alasım vardı e zaten gelen çoğu şey çin malı
bebek, sultanahmet, kapalıçarşı, galata her yeri gezdirdiler ona bugün de yemekte benim boynumda galata kulesi kolyem vardı onu çıkartıp verdim ona anlamlı bişi dimmi beğendi :))

Son düzenleme:

Çok anlamlı olmuş bence. Arasan bulamazdın öyle bişey. iyi düşünmüşsün canım

bu arada beğen butonu kaldırılmışmı ben mi göremiyorum?

Kızlar biz de önce ev alalım sonra araba diyorduk ama araba gerçekten çok lazım bişi ve düşününce az bişi birikmiş paramızın üstüne çekeceğimiz ev kredisi aylık bize en az 1200 TLye mal olacak. Evi alldıktan sonra araba alacak gücümüz hiç olmayacak 5-10 sene arabayı önceliğe aldık yani kısmetse seneye bi dene alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…