aa o santralden çıktın mı sen canım? nekadar çalışmıştın orda?
Çok hızlısın maşallah :) Neyse yeni işin hayırlı olsun
hoşgeldin canımselam kızlar ne var ne yok? tatilime 8 gün kaldıııı
wallahi çok hızlısın, hayırlısı olsun canım.. iyi mi şartların? servis, maaş felan..iki hafta hehehehh
hoşgeldin canımay heyecan doruktadıır :))
wallahi çok hızlısın, hayırlısı olsun canım.. iyi mi şartların? servis, maaş felan..
hoşgeldin canımay heyecan doruktadıır :))
Sağol canımcımm ayy evet yaaa balayından beri 1 sene geçti nerdeyse tatiil tatil yaşasın
wallahi çok hızlısın, hayırlısı olsun canım.. iyi mi şartların? servis, maaş felan..
enkidu bebiş bekliyo, tanışmışmıydınız siz bilmiyorum amaanam süper yine mi iş değieştirdin kıshayırlı olsun
Var mı kızlar yeni havadisler epeydir giremedim ben yine:2:
ben kendi topiğimdeyim buraya yazmıyorum gelirsen ordam konuşabilirizlinkini mesaj olarak atarım birazdan
enkidu bebiş bekliyo, tanışmışmıydınız siz bilmiyorum ama
başka pek önemli bir gelişme yok sanki, hatırlayamadım ben :))
gülme luxxor üüüü
kendinze iii bakın görşk yine zuzu yokmu
bir kapı kapanınca diger kaıyı açarmış mevla ramazan ayı mübarek aydı..varmış bundan bir hayır ..
yol paramı veriyorlar140 tl..yemek şirketten yiyoruz..ooo çok iyi bişey.maaşda tam olarak almadım daha bir haftlk almıştım bir ay sonra görürm artık
Allah allah nereymiş kıs topiğin
Ayy ne güzel yaa tanımam mııdarısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben de artık bıraktım oluruna bakalım bu ay da olmazsa öbür ay Allah hayırlısıyla sağlıkla verir inşallah 7. deneme ayımızı doldurduk çünkü her ay üzülmeyi bıraktım. Bu arada fatma yazın harika canım yaa çok güzel ifade etmişsin gerçekten senin meleğin gibi bir çok cennete giden bebeğin duyguları bunlar olsa gerek yüreğine sağlık
Canım alınma nolur, bak şansın varmış hemen girmişsin bi yere inşallah seveceğin bi yer olur burası
Dilek her şirkette bulunur o modelden maalesef, sıkma canını yaa öyle kişiler için
kızlaar biz çinle çalışıyoruz ya, şirket aracımız geldi çinden kız (iletişim kuramıyoruz çok ama)
nasıl tatlı yaa, kaç gündür burda bize hediye getirmiş fular çin çan çun hediye paketli çok değişik, sevindirik oldum
düşünüyorum kaç gündür kıza ne hediye etsem, ufak bişi alasım vardı e zaten gelen çoğu şey çin malı
bebek, sultanahmet, kapalıçarşı, galata her yeri gezdirdiler ona bugün de yemekte benim boynumda galata kulesi kolyem vardı onu çıkartıp verdim ona anlamlı bişi dimmibeğendi :))
selam ben geldimmmmmmmmmmm
nasil gidiyor?
hoşgeldin sinemcim ben de yeni geldim nasılsın?
yanii, çinde galata kulesi kolye üretilmiyceğine göre, beğenmediyse de üzülürüm en sevdiğim kolyemdi çinkimÇok anlamlı olmuş bence. Arasan bulamazdın öyle bişey. iyi düşünmüşsün canım
yanii, çinde galata kulesi kolye üretilmiyceğine göre, beğenmediyse de üzülürüm en sevdiğim kolyemdi çinkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?