2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

doğru karar araba artık şart yaa ev almak çok zor ama allahım hepimize nasip etsin kendi evlerimizi kira çok zor die resmen ağlıo insanlar benim kira diil ama çevremden duyuoum aslında 1 ark. evlenmeden önce nişanlısının biraz birikmiş parası varmış kredi çekti ev aldı kira öder gibi ödeyelim die düşük parayla uzun vadede bu mantıklı aslında ama bu olayın kötü tarafı düğüne 20 gün kala ayrılmışlardı :26:

Evet dilekcim yee bakalım kısmet bir de faizler çok yüksek

ev aldık toki den ne zaman teslim edecekler belli değil teslim etseler kendi evime geçsem yaa böle hem maddi olarak çok zor geliyo bize

ayyyy kızlar ben Bakırköyde oturuyorumya ; bende pazar zamanı Bakırköyden kaçmanın yollarını arıyorum, feci kalabalık oluyo kafayı yiyoruz :)))

slm kızlar ben de geldim aranıza
hoşgeldin cnmmm nerden tanıosum acaba seni eylül-ekim gelinlerinde miydin? :44:
görüşmüyormuyuzz yaaa hala yoğunlardamısn??? bağlayalım artık şu kahveyi özsütte ??
sorma tatlım yaa babam hastanede şimdi de onun derdindeyim ama walla söz aklımda du bakiim ilerleyen günler ne gösterecek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…