bu arada beğen butonu kaldırılmışmı ben mi göremiyorum?
Kızlar biz de önce ev alalım sonra araba diyorduk ama araba gerçekten çok lazım bişi ve düşününce az bişi birikmiş paramızın üstüne çekeceğimiz ev kredisi aylık bize en az 1200 TLye mal olacak. Evi alldıktan sonra araba alacak gücümüz hiç olmayacak 5-10 senearabayı önceliğe aldık yani kısmetse seneye bi dene alıcaz
evet Bakırköy pazarından, ama oraya çok sık gitmiyorumbence gayet de anlamlı olmuş pazardan mı almıştın cnm onu belki yine bulursun üzülmeeeeee
evet Bakırköy pazarından, ama oraya çok sık gitmiyorum
hem onun zinciri felan farklıydı güzeldi.. inş bulurum canım
Nektarcım ya bakırköy pazarına birlikte giyseydik bigün senle.
hatta keşke mümkün olsaydı da hep beraber gidip altını üstüne getirseydikkk
doğru karar araba artık şart yaa ev almak çok zor ama allahım hepimize nasip etsin kendi evlerimizi kira çok zor die resmen ağlıo insanlar benim kira diil ama çevremden duyuoum aslında 1 ark. evlenmeden önce nişanlısının biraz birikmiş parası varmış kredi çekti ev aldı kira öder gibi ödeyelim die düşük parayla uzun vadede bu mantıklı aslında ama bu olayın kötü tarafı düğüne 20 gün kala ayrılmışlardı :26:
Evet dilekcim yee bakalım kısmet bir de faizler çok yüksek
ayyyyy bugün iş yokya zaman geçmek bilmedi
evime gitmek istiyorum :84:
selam kızlar ne var ne yok? tatilime 8 gün kaldıııı
selam kızlar ne var ne yok? tatilime 8 gün kaldıııı
ev aldık toki den ne zaman teslim edecekler belli değil teslim etseler kendi evime geçsem yaa böle hem maddi olarak çok zor geliyo bize
selam kızlarrr geçmişteyim. fatmacım bebişi sormuşsun cevap vermiş gerçi kızlar eltimin cnm o evet.
Dönüyorum tekrar gelrim birazdann))
slm kızlar ben de geldim aranıza
hayret sizin işler yavaşladı :)))
ayyy dur ağzını hayra aç, maşallah de zuzu. birtek bugün rahattım işte 1-2 saatliğine. oda cuma rehaveti var herkeste. p.tesi başlarız yine
slm kızlar ben de geldim aranıza
hoşgeldin cnmmm nerden tanıosum acaba seni eylül-ekim gelinlerinde miydin? :44:slm kızlar ben de geldim aranıza
sorma tatlım yaa babam hastanede şimdi de onun derdindeyim ama walla söz aklımda du bakiim ilerleyen günler ne gösterecek :))))görüşmüyormuyuzz yaaa hala yoğunlardamısn??? bağlayalım artık şu kahveyi özsütte ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?