slm kızlar ben de geldim aranıza
Nektarcım ya bakırköy pazarına birlikte giyseydik bigün senle.
ev aldık toki den ne zaman teslim edecekler belli değil teslim etseler kendi evime geçsem yaa böle hem maddi olarak çok zor geliyo bize
hoşgeldin cnmmm nerden tanıosum acaba seni eylül-ekim gelinlerinde miydin? :44:
sorma tatlım yaa babam hastanede şimdi de onun derdindeyim ama walla söz aklımda du bakiim ilerleyen günler ne gösterecek :))))
slm kızlar ben de geldim aranıza
kızlar benimm mesai doldu ben kaçar...PAKAAA:122::122::122::122:
gideriz canım bir gün, ben de çok isterim kiNektarcım ya bakırköy pazarına birlikte giyseydik bigün senle.
keşkehatta keşke mümkün olsaydı da hep beraber gidip altını üstüne getirseydikkk
ben çağırdım, ilk karşılayamadım.. hoşgeldin canımslm kızlar ben de geldim aranıza
sen nereden katiliyorsun aramiza canim ?
Ismin
Yasin ?
geçmiş olsun cnm umarım çabuk iyileşir çok geçmiş olsun ben beklerim nasılsa burdayız kaçmıyoruz...
saolun kızlar. walla arsecim bağırsaklarından ameliyat oldu falan filan ta ocantan beri yatıyor çıkıyor. bu hafta tamamen düzeltme amaçlı yatırdılar bakalım inş. bi aksilik çıkmazsa haftaya ameliyat olccak. şuan bağırsakları torbaya bağlı dışta uçları onlar içeri alıncakAlishia geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey değildir
tşk ederim kızlar evet 2010 eylül ekim gelinlerindenim
saolun kızlar. walla arsecim bağırsaklarından ameliyat oldu falan filan ta ocantan beri yatıyor çıkıyor. bu hafta tamamen düzeltme amaçlı yatırdılar bakalım inş. bi aksilik çıkmazsa haftaya ameliyat olccak. şuan bağırsakları torbaya bağlı dışta uçları onlar içeri alıncak(
ordan hatırlamışım o zaman ismini eylül ekm gelini olmadığım için katılmadan sadece okurdum bazen :)) ayrıca da topiğimizin bi hamilesi daha oldutebrikler cnm allah analı babalı büyütsün
dilşad ben 22 yaşındayım 1 yıllık evli ve 5 haftalık bebiş taşıyorum.
Hoşgeldin tatlımBende geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?