2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Memnum oldum canim

bende 24 yasindayim adim sinem bende 20 haftalik bebek tasiyorum.

Almanyada yasiyorum.

ben de Amasyalıyım ve Amasyadayım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sen yolu yarılamışsın maşallah. ben daha başındayım :)

Ayy üzülmem kızlar bol bol dinlenin bi hfta sonumuz var gezin niye haftaya cumartesi çalışıyosunuz nigar:44:

evet Funda elfinin de dediği gibi kış sezonunu geçiyoruz, hatırlamıyomusun canım ben çalışıyodum ya başta cumartesi 1 e kadar

kızlar işten çıkan arkadaşımıza pasta kesiyoruz, kaçtım ben

selam kızlar. biz bugün geç çıktık 6'da. inşallah yarın da uzamaz. evde yemeğim yok. gelir gelmez banyoya attım kendimi. geçmişi okudum, iki satır yazıp kaçıyorum kocamı alayım geleyim

merhaba kızlar

bugün doktora gittim kesenin şekli bozulmuş bebek gelişmemiş 8haftalık oldu kalp atışlarını dinleyecektik ama kalp atışı falan yok gebeliği sonlandırıcağız dedi .sebebide genetik dedi.
başka hastaneyede gittim farklı doktor görsün diye oda aynı şeyi söyledi kesenin şekli bozuk ve bebek gelişmemiş biz buna boş gebelik diyoruz dedi .yengemi aradım oda ebe oda dedi vücut yorgunsa bebei besleyememiştir geliştirememiştir dedi .
yarın kürtaj olucam nasılsın diye sorarsınız sabah çok kötüydüm ama şimdi daha iyiym.

kendinize iyi bakın baa dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…