2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Arkadaşlarım ya gündüz girdiğimde internet kesildi kimseye yazamadım cevapları şimdi yazayım gündüz niyetine

:89:
hosbulduk canim iyiyim tsk. seni sormali

pek göremiyorum seni buralarda isler mi yogun ?

ben de iyiyim tatlım evet benim işler bayağı bir yoğun daha doğrusu amirden dolayı fazla sıkıyor bizi malesef ben de artık eskisi gibi rahat giremiyorum işteyken

cnm naber görüşemedim ne zamandır ben de sık giremiom işi naptın devam mı

selam alishiacım valla benim işimi değiştirmem için önce 2012 kpssye gireceğim canım 1 sene sonra yüksek puan alırsam ancak öyle istifa edeceğim hayırlısıyla yoksa yeni bir işi garantilemeden çıkamam şu anda 1550 maaşım, o da kesilirse geçinemeyiz inşallah Rabbim yardım eder de başka yere geçebilirim.

hayret sizin işler yavaşladı :)))

cannmmm hoşgeldin :)
gerçi çoktan gelmişinde ben yeni geldim topike :)

hoşbulduk diyim zuzum gecenin bu saati
dostumm nerdesin yawssssssssssss

ay miraycım cicim:119: valla nefes alamıyorum işte bi mailime zor bakar haldeyim. İnşallah tatile gidip geleyim rahat edeyimm

ben de Amasyalıyım ve Amasyadayım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sen yolu yarılamışsın maşallah. ben daha başındayım :)

dilsad hoş geldin canım ben de o topiktendim hatırladın mı?

Ankara ODTÜ'ye gelirsen bana gel o zmn şekerim

dilekçim ben de ankaradayım yaa bi kaynaşsak görüşsek

canım çok üzüldüm Allah hakkında her zaman hayırlısını versin inşallah. Bizim kötü bildiğimiz olaylarda bile bir hayır vardır Allah'tan. inşallah en hayırlı amanda hayırlısı ve sağlığıyla yeniden evlatlar nasip etsin rabbim

canım ne diyceğimi bilemedim ((
o taşınma olayında bebek 1-2 haftalıkken çok mu yordun kendini acaba (
dualarım seninle......

Offf çok üzüldüm ya. diyecek kelime bulamıyorum. Zeynepcim çok üzgünsün biliyorum ama allah beterinden korusun. daha gençsiniz yeni evlisiniz. birde hiç olmuyor olsaydı öyle düşün. inşallah en kısa zamanda o mutluluğu yine yaşarsın canım (

Spora yazildim kizlarrr

yarin basliyorum 10:30 da

esimde diyor dikkat et kosu bandindan düsersin icime kurt düsürdü gerci ben cok yavas yapicam.

ooff canım ya kader kısmet içim cız etti okuyunca ama herşey Allahtan arkadaşım. yarın Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar.

canım benim herşeyin hayırlısı Allah'tan. moralini yüksek tut lütfen. çok istediğiniz için üzülüyorsundur eminim, kim olsa üzülür ama unutma her şerrin içinde hayır vardır. benim ablamın ilk bebeği de karnında vefat etti, o da 2 aylık falandı. annemin de ilki düşük olmuş. ilk bebeklerde bu risk biraz fazlaymış, bünye kabul etmiyormuş bebeği. annemler de bana diyor ilk bebeğe 3-4 aylık oluncaya kadar fazla bağlanmamaya çalış, çünkü dediğin gibi genetik olabilirmiş. bütün dualarım seninle canım. şimdiden geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcın olsun

canım benim çok üzüldümhakkında hayırlısı olsun zeynepcim kendini üzme canım benim..dualarımız seninle canım
günaydın

Üzülme canim hayirlisi olsun moralini Yüksek tut.

Sen bundan sonra beslenmene bak ve folik asit kullanmayida eksik etme.

Bir dahakine olur canim.

zeynepcim allah sabır versin cnm daha beterlerinden korusun inş. çok üzüldüm dün okuyunca tam cevap yazıyordum eşim gelince kapatıverdim kk'yı. Hepimizin duaları seninle canım dikkat et kendine

canım çok üzüldümmm, hayırlısı buymuş demekki....
öff kürtajda kötü bişeymiş yaa benm arkimde ilk bebeği karnında öldü kürtaj oldu
Allah' ım yardımcın olsun...çok çok geçmiş olsun

sabahtan beri bir sürü insanla bir iş hakkında konuştum ya. kafam allak bullak oldu. inşallah işleri unutup da atlamam

Spora yazildim kizlarrr

yarin basliyorum 10:30 da

esimde diyor dikkat et kosu bandindan düsersin icime kurt düsürdü gerci ben cok yavas yapicam.

hayırlı olsun sinemcim sana da bi meşgale olur. ama lütfen ağır hareketler ani hareketler yapma bebişe dikkat et Bu arada ben bu ay da adet oldum dün gece yine yok bebik

sabahtan beri bir sürü insanla bir iş hakkında konuştum ya. kafam allak bullak oldu. inşallah işleri unutup da atlamam

kolay gelsin yarenaycım bişi olmaz halledersin sen

Dişçideydim ben bugün de, yeni geldik eşimle
kahvaltı da yapmadık daha, şimdi çay demleniyo ben de klasik kahvaltılıkları çıkartıyım..
sonra da temizlik yaparım azcık, eşim çalışıyor bu hafta sonu ((

Herkese iyi tatiller

geçmiş olsun nekim, nasıl geçti dişçi? kıyamam yine mi yalnızsın haftasonu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…