2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selam kızlarrrr
nasılsınız uzun zmndır giremedim istanbulda vaktim olmuyor.. ailemle vakit geçiriyorum bolbol geziyorum anneciğim balımla ilgileniyor..sağolsun bende dinleniyorum..

okuyamadım geçmişi ama son sayfada okudum.. zeynepe üüzldüm çok..allah yardımcısı olsun vardır bundada bi hayır.. inş hemen hamile kalırsın tekrar
bu arada tek tük emekliyoruzz

özledm sizleri
yeni rsimler atıyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun nekim, nasıl geçti dişçi? kıyamam yine mi yalnızsın haftasonu ya
teşekkür ederim yarenimm
malesef yalnızım yine ( bol bol temizlik yaparım artık kitap okurum felan :/

Ebruuuşş hoşgeldin canım, özledik seni de balını da
bol bol gez, eğlen İstanbulun tadını çıkart ))

Son düzenleme:

evet canim zaman gecer en azindan

evet dikkat ediyorum cnm ama insan endiseleniyor hep,

kosu bandini yaptim yavastan ve bisiklete benzer bir alet var onu yaptim hafiften ama tam bisiklet degil yürüs yapiyorsin ayaklarini kaldirarak sanki.

Selam canim;

Gördüm resimlerinizi cok güzelcikmis

allah bagislasin cok seker bir bebisin var

Ismi ne ?

günaydın uykucular uyanınkızlar hafta içi erken kalkmaya alışmışım hafta sonuda çok uyuyamıyorum en geç 10 da kalkıyormumarım herkes güzel geçiyodur hafta sonu..ben dün komple temizlik yaptım küçük görümcemde yardıma geldi sağ olsun ödül olarkta köstebek pasta ve pizza yaptım onaakşamda eşimin bi yakını yemeğe çağırdı ordaydık bugün ne yapıcaz bilmiyorum henüz bi plan yokpikniğe gideriz belkim
eos canım balının resimlerine baktım çok tatlı çıkmış maşallahgamzeleri çok tatlı bayılıyorum ya inş benim bebikim olursa oda gamzeli olur
luxxorgeçen sana özel mesaj atıcaktım mesaj kutun dolmuş sonrada unutmuşum
nektarcım gülşenin oklibindeki hareketlerini kardeşim bana benzetiyomuşşarkı güzel cidden

ay canımcım hemen bakıyorum fotolara ve yorumlarımı ekliyorum ne güzel iyice gez valla tadını çıkar

nektarcım ne zaman bitiyor tatilin canım? bi yerlere gitmediniz mi evde misin?

iyi aman sinemcim dikkat et sen yine de sonuçta hamilelik bi hastalık değil tabiki insan sağlığının elverdiği ölçüde her şeyi yapmalı eğer riskli bi dönem geçirmiyorsa tabii

aa fundam haberim yok yavss dur sileyim mesaj kutumu şimdi:44: bende dün temizlik yaptım çamaşırları yıkadım bugün de artık bi yemek yapayım kaç gündür kahvaltılıklarla idare ediyoz yazık kocama

Selam canim;

Gördüm resimlerinizi cok güzelcikmis

allah bagislasin cok seker bir bebisin var

Ismi ne ?

hepinizi bizde özledk yaa :) evde pc var ama vakit olmuyor gezmeden tozmadan evde ailemle oturmaktan
yorumlar için tşkler darısı anne olmak isteyen herkesn başına diyorum.
adı aleyna cnm 6.5 aylık olduk :)))

bu arada bişi danışcm ayın 15 de eşimin doğum günü geri gitmeliyim sizce biraz daha kalımmı ? kalmak da istiyorum gitmekde fikirlerinize ihtiyacım var

canım eğer eşin alınırsa yanında olmadığın için o zaman git problem çıkmasın, ha dert eden biri değilse böyle özel günleri filan gidince kutlarsınız

kızlar selammm... çok utanıyorum bunu söylemeye ama ben bugün 1,30'ta uyandım ya:78::78::78: sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. çok güzel dinlendim. hava da çok sıcak zaten bir yere çıkılacak gibi değil. burda gezilecek bir yer de yok maalesef. bu hafta böyle oluversin artık ne diyim. Sinemcim spora başlaman iyi olmuş. zaten doktorlar da doğumun kolay olması için hamilelik döneminde yürüyüş, yüzme gibi hareketlerin yapılması gerektiğini söylüyorlar. zaten ordaki eğitmenler hamilenin yapması ve yapmaması gerekenleri bilip ona göre yönlendiriyorlardır seni.

eos hoşgeldin canım. özledik seni ve balını. bence eşinin doğum gününde yanında ol canım. böyle özel günlerde insan sevdiğini yanında ister.

bizim de bugün için planımız yok. dün temizliğimi bitirdim Allah'tan. mutfak dolaplarımı da sildim. bu akşam ne yemek yapayım diye düşünüyorum. eşimle bi pazara gider gelirim başka da çıkmam dışarı sanırım.

Zeynep'ten haber yok mu ya???

Ebruu, eşin de senin doğum gününü biraz geç kutlamıştı sende söyle dönünce kutlarsınız :))

Yarenim, utanma ben 3 te uyandım ben ne diyim eşimi bekledim, biz yatana kadar oldu 3 buçuk 4.. e haliyle bu sabah uyuya kalmışız
önce bi üzüldüm, tüm günüm bitti diye.. ama çok güzel dinlendim ve dediğin gibi hava çok sıcaktı.. azcık serinleyince annemlere indim, yemek yedim şimdi de "seni bana yazmışları" izliyorum.. azcık katlanacak çamaşırım var onları da yaparım bi ara.. çok tembeldim bugün ben

merhaba kızlar bugün akşam bu topiğe son girişim...bugünden itibaren asla yazmıcam öyle karar verdim..Bazılarınız benim (belkide hepiniz) funda ile aramızda geçen saçma gerginliği biliyorsunuz..(söyleğim birşeye alınması yüzünden)Uzadıkçada uzadı laf sokmaları bi yana...yada topik açıp orda benim için söylenen samimiyetsiz ve doğal olmadığım yalaka olduğum gibi dedikodular beni çok üzdü..Şimdi size söylüyorum ben asla burada yalın asla olmayan birşey yazmadım ve yeri geldi sizinle ailevi dertleri paylaştım..ama gördümki ben samimeyetsiz olmuşum benim yüzümden bölünmenizi istemiyorum gidipte orda benim mhabbetimin geçmesinde istemiyorum..Herkes kendi karakterini kendi belirler ve beni herkes araştırabilir birkere biri ile tartışmam veya gerginliğim olmuşmu KK da yada yazdığım herşeyi araştırabilirsiniz asla polimiğim dahi olmadı..Gerçekten yazılanlar sinir bozucu ve çocukça ayrıca üzücü..Ama burada sıcak bir sohpet ortamı ve güzel paylaşımlar olduğu için geldim arada gülelim diye bişeyler bile paylaştım bunların yaşanması üzdü beni umarım ben gidince sorunlar biter...

merhaba kızlar bugün akşam bu topiğe son girişim...bugünden itibaren asla yazmıcam öyle karar verdim..Bazılarınız benim (belkide hepiniz) funda ile aramızda geçen saçma gerginliği biliyorsunuz..(söyleğim birşeye alınması yüzünden)Uzadıkçada uzadı laf sokmaları bi yana...yada topik açıp orda benim için söylenen samimiyetsiz ve doğal olmadığım yalaka olduğum gibi dedikodular beni çok üzdü..Şimdi size söylüyorum ben asla burada yalın asla olmayan birşey yazmadım ve yeri geldi sizinle ailevi dertleri paylaştım..ama gördümki ben samimeyetsiz olmuşum benim yüzümden bölünmenizi istemiyorum gidipte orda benim mhabbetimin geçmesinde istemiyorum..Herkes kendi karakterini kendi belirler ve beni herkes araştırabilir birkere biri ile tartışmam veya gerginliğim olmuşmu KK da yada yazdığım herşeyi araştırabilirsiniz asla polimiğim dahi olmadı..Gerçekten yazılanlar sinir bozucu ve çocukça ayrıca üzücü..Ama burada sıcak bir sohpet ortamı ve güzel paylaşımlar olduğu için geldim arada gülelim diye bişeyler bile paylaştım bunların yaşanması üzdü beni umarım ben gidince sorunlar biter...

günaydın kızlar, herkese hayırlı haftalar.

dün çok güzel dinlendik eşimle. tavla oynadık, muhabbet ettik, film izledik. dinlendirici, sakin ve huzurlu bir pazar günüydü. ama sabah (öğlen) geç kalkmanın verdiği enerjiyle gece 1,30'da ancak yatağa gidebildik, onda da ikimizin de uykusu yoktu. bugün yine zor kalktık yataktan

miray ve funda arasındaki tartışmadan haberim yok benim, sanırım geçen hafta kaçırdığım konulardan biri olsa gerek. yoksa funda'nın laf soktuğunu falan hatırlamıyorum ben. onun dışında isteyen buraya yazıp yazmamakta serbesttir. burda herkesin kafası birbiriyle uyacak diye birşey yok, herkes birbirini sevmek zorunda da değil. gerçek hayatta olduğu kadar gerçek burası da. çok şükür öyle güzel bir hava yakaladık biz bu topikte. birbirimizin dertlerine beraber üzülüyoruz, mutluluklarına da beraber seviniyoruz. bu demek değil ki herkes birbirini aynı ölçüde sevecek. sonuç olarak biz yine burdayız, giden giden kalan sağlar bizimdir.

nekadar uzamış bu konu yaa, ortada da bir şey yok gerçi
ne desem bilemedim
..

Günaydın herkese, hayırlı haftalar :))

günaydın kızlar..evet yarenay benimde haberim yok ne yalan söyleyim ..aramızda tartışma olmuş ben laf sokmuşum allah alla benim niye haberim yok acaba..arkadaş kendi kendine beni face ekledi sonra kendi kendine sildi arkadaş listesinden sildi hiçbir anlam veremedim sormadımda kendisine sebebini..dediğin gibi herkes herkesi sevmek zorunda değil evet kendisini samimi bulmuyorum bunuda açık açık söylüyorum dedikodu değil direk söylüyorum.. herkesin fikri farklı olabilir bu benim düşüncem..biz burda herşeyimizi paylaştık acı tatlı herşeyimizi ..bazen kırgınlıklarımızda oldu ama arkadaşlıklarımız hiç bozulmadı..biz sanal ortamın real insanlarıyız çok güzel dostluklar kurduk hepimiz birbirimizin facelerini mail adreslerini iş tel biliyoruz bu zamanla oldu samimiyet sağlanınca oldu..ayrı şehirlerde olmasak görüşede bilirdik..inş bigün oda olur..neyse uzasın istemiyorum daha fazla bişey yazmayada gerek duymuyorum..herkes herkesi sevmek zorunda değil!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…