teşekkür ederim yarenimmgeçmiş olsun nekim, nasıl geçti dişçi? kıyamam yine mi yalnızsın haftasonu ya
hayırlı olsun sinemcim sana da bi meşgale olur. ama lütfen ağır hareketler ani hareketler yapma bebişe dikkat etBu arada ben bu ay da adet oldum dün gece yine yok bebik
kolay gelsin yarenaycım bişi olmaz halledersin sen
Selam kızlarrrr
nasılsınız uzun zmndır giremedim istanbulda vaktim olmuyor.. ailemle vakit geçiriyorumbolbol geziyorum anneciğim balımla ilgileniyor..sağolsun bende dinleniyorum..
okuyamadım geçmişi ama son sayfada okudum.. zeynepe üüzldüm çok..allah yardımcısı olsun vardır bundada bi hayır.. inş hemen hamile kalırsın tekrar
bu arada tek tük emekliyoruzz
özledm sizleri
yeni rsimler atıyorum
Selam kızlarrrr
nasılsınız uzun zmndır giremedim istanbulda vaktim olmuyor.. ailemle vakit geçiriyorumbolbol geziyorum anneciğim balımla ilgileniyor..sağolsun bende dinleniyorum..
okuyamadım geçmişi ama son sayfada okudum.. zeynepe üüzldüm çok..allah yardımcısı olsun vardır bundada bi hayır.. inş hemen hamile kalırsın tekrar
bu arada tek tük emekliyoruzz
özledm sizleri
yeni rsimler atıyorum
teşekkür ederim yarenimm
malesef yalnızım yine( bol bol temizlik yaparım artık kitap okurum felan :/
Ebruuuşş hoşgeldin canım, özledik seni de balını da
bol bol gez, eğlen İstanbulun tadını çıkart))
evet canim zaman gecer en azindan
evet dikkat ediyorum cnm ama insan endiseleniyor hep,
kosu bandini yaptim yavastan ve bisiklete benzer bir alet var onu yaptim hafiften ama tam bisiklet degil yürüs yapiyorsin ayaklarini kaldirarak sanki.
günaydın uykucular uyanınkızlar hafta içi erken kalkmaya alışmışım hafta sonuda çok uyuyamıyorum en geç 10 da kalkıyorm umarım herkes güzel geçiyodur hafta sonu..ben dün komple temizlik yaptım küçük görümcemde yardıma geldi sağ olsun ödül olarkta köstebek pasta ve pizza yaptım ona akşamda eşimin bi yakını yemeğe çağırdı ordaydık bugün ne yapıcaz bilmiyorum henüz bi plan yok pikniğe gideriz belkim
eoscanım balının resimlerine baktım çok tatlı çıkmış maşallah gamzeleri çok tatlı bayılıyorum ya inş benim bebikim olursa oda gamzeli olur
luxxorgeçen sana özel mesaj atıcaktım mesaj kutun dolmuş sonrada unutmuşum
nektarcım gülşenin oklibindeki hareketlerini kardeşim bana benzetiyomuşşarkı güzel cidden
teşekkür ederim yarenimm
malesef yalnızım yine( bol bol temizlik yaparım artık kitap okurum felan :/
Ebruuuşş hoşgeldin canım, özledik seni de balını da
bol bol gez, eğlen İstanbulun tadını çıkart))
Selam canim;
Gördüm resimlerinizi cok güzelcikmis
allah bagislasin cok seker bir bebisin var
Ismi ne ?
günaydın uykucular uyanınkızlar hafta içi erken kalkmaya alışmışım hafta sonuda çok uyuyamıyorum en geç 10 da kalkıyorm umarım herkes güzel geçiyodur hafta sonu..ben dün komple temizlik yaptım küçük görümcemde yardıma geldi sağ olsun ödül olarkta köstebek pasta ve pizza yaptım ona akşamda eşimin bi yakını yemeğe çağırdı ordaydık bugün ne yapıcaz bilmiyorum henüz bi plan yok pikniğe gideriz belkim
eoscanım balının resimlerine baktım çok tatlı çıkmış maşallah gamzeleri çok tatlı bayılıyorum ya inş benim bebikim olursa oda gamzeli olur
luxxorgeçen sana özel mesaj atıcaktım mesaj kutun dolmuş sonrada unutmuşum
nektarcım gülşenin oklibindeki hareketlerini kardeşim bana benzetiyomuşşarkı güzel cidden
hepinizi bizde özledk yaa :) evde pc var ama vakit olmuyor gezmeden tozmadan evde ailemle oturmaktan
yorumlar için tşkler darısı anne olmak isteyen herkesn başına diyorum.
adı aleyna cnm 6.5 aylık olduk :)))
bu arada bişi danışcm ayın 15 de eşimin doğum günü geri gitmeliyim sizce biraz daha kalımmı ? kalmak da istiyorum gitmekde fikirlerinize ihtiyacım var
günaydın kızlar, herkese hayırlı haftalar.
dün çok güzel dinlendik eşimle. tavla oynadık, muhabbet ettik, film izledik. dinlendirici, sakin ve huzurlu bir pazar günüydü. ama sabah (öğlen) geç kalkmanın verdiği enerjiyle gece 1,30'da ancak yatağa gidebildik, onda da ikimizin de uykusu yoktu. bugün yine zor kalktık yataktan
miray ve funda arasındaki tartışmadan haberim yok benim, sanırım geçen hafta kaçırdığım konulardan biri olsa gerek. yoksa funda'nın laf soktuğunu falan hatırlamıyorum ben. onun dışında isteyen buraya yazıp yazmamakta serbesttir. burda herkesin kafası birbiriyle uyacak diye birşey yok, herkes birbirini sevmek zorunda da değil. gerçek hayatta olduğu kadar gerçek burası da. çok şükür öyle güzel bir hava yakaladık biz bu topikte. birbirimizin dertlerine beraber üzülüyoruz, mutluluklarına da beraber seviniyoruz. bu demek değil ki herkes birbirini aynı ölçüde sevecek. sonuç olarak biz yine burdayız, giden giden kalan sağlar bizimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?