2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydınnnn...kızlar uykusuzum dün ablamınevi yerleştirdik çok şükür ordan da denize gitik ben ablam eşim
bayaa yorgunum...
yaren c.ertesi çıkınca halılarımıda yıkadık kızzz (salon, oturma odası ve yemk odası temiz) 3 tane yolluk 2 tane yatak odası halısını yıkadık...mutfak kaldı...
akşam gidince süpürüp silcem sericm halıları
daha kapılar ve duvarlar var silncek

zuzum güle güle otursun ablan nasıl oldu evi beğendimi ablan?bütün herşeyi bittimi ..

sağol canım bğendi beğenmezmi ohh mis gibi yeni eşyalar :)))
bugün mini fırın ve bulaşık mak. Için servis gelcek, bide oturma odasının halısını izmirden hediye gelicek halamdan :) bi onlar kaldı ....

Benmde işim çok gidym iş yapayım biraz hafifleteymde cuma kına varya ogün tam gün izin alayım..gerçi vermez kınada...kendi nişanımda bile 3 kadar falan çalıştım

Bende cumartesi bi tek lazere gittim hiç bişey yapamadım Pazar günüde 10 da kalktım kahvaltıdan sonra temizlik yaptım kuaföre gidip bi fön çektirdim geldim baktım saat 3 olmuş sonra hazırlanıp dışarı çıktık. 212 diye bi avm vardı onu görmek istiyordum oraya gittik. Kendime siyah bi babet aldım gezdik yemek yedik. Ordan çıktık eşimin kuzenine gittik. Eşinin dedesi vefat etmiş baş sağlığına gittik. Sonra eve geldiğimizde saat 23:30 du. K.validemde kızında kaldı grip olmuş ona bakmaya gitti. Bizde 1 de yattık uykum var benimde.

Ağız tadıyla otursun ablan. Ya izin vermez mi ki. Yuh yani nişan günüde çalışılırmı? İyice saçmalamış

ohh yeni ev süper oluyo tertemiz ev tertemiz eşyalar..kolay gelsin zuzum vermesi lazım ya ne vicdansızlar en yakının sonuçta sana ihtiyacı olacak kardeşinin..düğüne az kaldı karar verdinmi saç şekline falan bide kınada ne giycen:44:

günaydın kızlar,
cmtsi doktora gittik kızımı gördüm çok şükür iyiydi ama cuma gecesi ağrım aldı biraz doktoru aradık hastaneye gittik nst çektiler neyseki bişe çıkmadı doktor 32. haftadan sonra çalışmamı istemiyo erken doğum olabilir diye hap verdi bide erken doğumu önlemek için bakalım hayırlısı umarım öyle bişe olmaz..

zeynepcim çok üzüldüm canım hayırlısı olsn ama yerenimin dediği gibi ilk gebelikler son dönemlerde hep bu şekilde sonuçlanıyor inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirsin canım..

kolay gelsin zuzumm
ben de gidip biraz çalışim, kaydetmediğim bir sürü telefon var.. ajandam karman çorman
size iyi sohbetler :)))

boollhani sana demiştim ya adanada yaşamış bi arkadaşım var diye dün onunla konuştuk adanada kıyafet falan çok uygun diyo pazarı varmış ordan diyo markalı kıyafetleri ucuz ucuz aldık diyo adil ışığın mağazası çok büyükmüş 10 tl-15 tl badiler aldım diyo..süpermiş yaabekle beni adana dedimbide orda forum varmıydı :44:

günydın...........................................................

valla cnm bi pazar var burda ama ben hiç öle güzel bişe görmedim döküntü biraz yani genelde evde giyilecek şeyler falan var ama bak güzel çantalar var onlarda mağaza fiyatı gibi pazar gibi uygun değil yani ben şimdiye kadar ğek güzel bişe bulamadım sadece çanta almıştım yani.adil ışıkta canım inidirmde oldumu her yerde oluyo zaten o indirimde güzel bişe yakalarsan işte yakalıyon:)ben bu ara pek gezemediğim için normlade hiç durmazdım aslında:)forum mersinde var canım oraya git derim çok güzel çünkü ben çok seviyorum orayı..

günaydın kızlar;

funda ve miray arasında geçenlere üzüldüm. Burda gerçekten hepimiz gayet iiydik. Ben yeni katılmama rağmen hiç ters bişi yaşanmadı. Kendi bilecekleri şey tabi ki. Zeynepcim nası oldun nasılsın canım :26:
yarenay benim de bugün işlerim epey yoğun yeni bi kitap geldi sanada kolay gelsin ben zor girerim artık çalışmaktan

hıı bu arada ilk geldiğimde size anlattığım olay vardı ya eltim ile araba type yüzünden küsmüştük cmt akşamı öğrendim ki eltim yüz felci geçirmiş gittik hemen eşimle ağzı kaymış ve gözünün biri tam göremio çift görüo yada şaşı. Sol felçli sağ hissiz. O kadar üzüldüm ki birde oğlu var 5 yaşında. Allah yardımcısı olsun kimseye böle şeyler yaşatmasın. Ağladı falan ben üzüldüm yaa küslük falan yalan yani. Hayat kısa kime ne olcağı belli diil. Günün kıymetini bilip kimseyle tartışmaya değmez.

ay canım yaa ben de üzüldüm, geçmiş olsun çok
peki tedavisi sürüyor mu? geçici bir felç sanırım dimmi?

uff hiç çalışasım yokkk :18: müzik dinliyorum oturdum çay içiyorum

geçmiş olsun canım cidden çok üzücü allah kimseye yaşatmasın ,neden oldu acaba:26:..
ya burdaki adl çok küçük canım istanbuldaki mağazasıda baya güzeldi ve çok uygundu..kayseri forumda çılıyo ekimdebaya büyük olucak faceden bi baksanaya normal pazarlar öyleymiş ama bildiği bi yer varmış soruyum çok güzel ve uygun şeyler var dedi..uzun süre orda yaşamış baya seviyo orayı beraber gidicez inş belki senlede görüşebiliriz hafta sonu olursa

evt cnm inidirimde baya uygun oluyo ben şuan giyidiğim elbiselerin çoğunu adl den aldm.valla canım sosyete pazarı deniliyo burda bildiğim kadarıyla başka yok cmtsileri kuruluyor.canım ya görüşsek ne güzel olur çok sevinirim nezman gelmeyi düşünüyosunuz?
dilekcim çok geçmiş olsun bu arada allah kimsenin başına vermesin..

zuzuşşş ablanın evinin fotolarını çek onları da görelim walla baya iş bitirmişsiniz h.sonu ev yerleştirme halılar vs temizlik baya yorulmuşundur (

Biz de dün 10 kişi kadar deniz+pikniğe gittik yeni bi yer keşfettik deniz kenarı orman devlete ait araziyi biri kiralamış işletcekmiş ama daha henüz bi şeye başlamamış. bi bekçi koymuş adam giren çıkan olmasın die. daha önceleri de bikaç kez gitmiştik eşim bekçiyi kafaladı kapının anahtarından yaptırdı. istediğimiz gibi girip çıkabilicez artık. sadece biz başka kimse yok bütün gün ordaydık hava kararınca ışık falan olmadığı için mecbu döndük. spor olsun diye baya bi yüzdüm eve geldimde pestilim çıkmıştı hala bacaklarım biraz tutmuyor.

topikteki problem de pek benim yorum yapabileceğim bi şey değil. herkesin dediği gibi kimse kimseyi sevmek zorunda değil. ama herkes buraya samimi bir ortam olduğu için sevinçlerini üzüntülerini paylaşıp rahatlayabildiği için geliyor. ben kimsenin buradan ayrılması taraftarı değilim. funda ilk gittiği zaman da aynı şeyi söylemiştim ona.

bolcum bence de senin kendine dikkat etmen laım hele ki stresli bi ortamda çalışıosun o adamın yanında kim olsa stresli olur ya (

ayyyy çok geçmiş olsun ya üzüldüm dilek walla.ben o problemnizi kaçırmışım heralde hatırlayamadım ama bu haldeyken tabi küslük falan ıolmaz. çok geçmiş olsun

evet sanırım sosyete pazarıydı:13:ben adl tarzını kendime uygun buluyorum inş bolcum bu ay gelemeyizde inş ekimde düşünüyoruzya kitabın bi bölümü var ora bi geçse çok sıkıcı o kısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…