zuzum güle güle otursun ablan nasıl oldu evi beğendimi ablan?bütün herşeyi bittimi ..
sağol canım bğendi beğenmezmi ohh mis gibi yeni eşyalar :)))
bugün mini fırın ve bulaşık mak. Için servis gelcek, bide oturma odasının halısını izmirden hediye gelicek halamdan :) bi onlar kaldı ....
Benmde işim çok gidym iş yapayım biraz hafifleteymde cuma kına varya ogün tam gün izin alayım..gerçi vermez kınada...kendi nişanımda bile 3 kadar falan çalıştım
bugün mini fırın ve bulaşık mak. Için servis gelcek, bide oturma odasının halısını izmirden hediye gelicek halamdan :) bi onlar kaldı ....
Benmde işim çok gidym iş yapayım biraz hafifleteymde cuma kına varya ogün tam gün izin alayım..gerçi vermez kınada...kendi nişanımda bile 3 kadar falan çalıştım
boollhani sana demiştim ya adanada yaşamış bi arkadaşım var diye dün onunla konuştuk adanada kıyafet falan çok uygun diyo pazarı varmış ordan diyo markalı kıyafetleri ucuz ucuz aldık diyo adil ışığın mağazası çok büyükmüş 10 tl-15 tl badiler aldım diyo ..süpermiş yaa bekle beni adana dedim bide orda forum varmıydı :44:
ay canım yaa ben de üzüldüm, geçmiş olsun çokgünaydın kızlar;
funda ve miray arasında geçenlere üzüldüm. Burda gerçekten hepimiz gayet iiydik. Ben yeni katılmama rağmen hiç ters bişi yaşanmadı. Kendi bilecekleri şey tabi ki. Zeynepcim nası oldun nasılsın canım :26:
yarenay benim de bugün işlerim epey yoğunyeni bi kitap geldi sanada kolay gelsin ben zor girerim artık çalışmaktan
hıı bu arada ilk geldiğimde size anlattığım olay vardı ya eltim ile araba type yüzünden küsmüştük cmt akşamı öğrendim ki eltim yüz felci geçirmişgittik hemen eşimle ağzı kaymış ve gözünün biri tam göremio çift görüo yada şaşı. Sol felçli sağ hissiz. O kadar üzüldüm ki birde oğlu var 5 yaşında. Allah yardımcısı olsun kimseye böle şeyler yaşatmasın. Ağladı falan ben üzüldüm yaa küslük falan yalan yani. Hayat kısa kime ne olcağı belli diil. Günün kıymetini bilip kimseyle tartışmaya değmez.
geç oldu ama hoşgeldin
bende eylül geliniyimyıldönümümüz 10 gün sonra
geçmiş olsun canım cidden çok üzücü allah kimseye yaşatmasın ,neden oldu acaba:26:..günaydın kızlar;
funda ve miray arasında geçenlere üzüldüm. Burda gerçekten hepimiz gayet iiydik. Ben yeni katılmama rağmen hiç ters bişi yaşanmadı. Kendi bilecekleri şey tabi ki. Zeynepcim nası oldun nasılsın canım :26:
yarenay benim de bugün işlerim epey yoğunyeni bi kitap geldi sanada kolay gelsin ben zor girerim artık çalışmaktan
hıı bu arada ilk geldiğimde size anlattığım olay vardı ya eltim ile araba type yüzünden küsmüştük cmt akşamı öğrendim ki eltim yüz felci geçirmişgittik hemen eşimle ağzı kaymış ve gözünün biri tam göremio çift görüo yada şaşı. Sol felçli sağ hissiz. O kadar üzüldüm ki birde oğlu var 5 yaşında. Allah yardımcısı olsun kimseye böle şeyler yaşatmasın. Ağladı falan ben üzüldüm yaa küslük falan yalan yani. Hayat kısa kime ne olcağı belli diil. Günün kıymetini bilip kimseyle tartışmaya değmez.
ya burdaki adl çok küçük canım istanbuldaki mağazasıda baya güzeldi ve çok uygundu..kayseri forumda çılıyo ekimdevalla cnm bi pazar var burda ama ben hiç öle güzel bişe görmedim döküntü biraz yani genelde evde giyilecek şeyler falan var ama bak güzel çantalar var onlarda mağaza fiyatı gibi pazar gibi uygun değil yani ben şimdiye kadar ğek güzel bişe bulamadım sadece çanta almıştım yani.adil ışıkta canım inidirmde oldumu her yerde oluyo zaten o indirimde güzel bişe yakalarsan işte yakalıyon:)ben bu ara pek gezemediğim için normlade hiç durmazdım aslında:)forum mersinde var canım oraya git derim çok güzel çünkü ben çok seviyorum orayı..
geçmiş olsun canım cidden çok üzücü allah kimseye yaşatmasın ,neden oldu acaba:26:..
ya burdaki adl çok küçük canım istanbuldaki mağazasıda baya güzeldi ve çok uygundu..kayseri forumda çılıyo ekimdebaya büyük olucak faceden bi baksana ya normal pazarlar öyleymiş ama bildiği bi yer varmış soruyum çok güzel ve uygun şeyler var dedi..uzun süre orda yaşamış baya seviyo orayı beraber gidicez inş belki senlede görüşebiliriz hafta sonu olursa
bolcum bence de senin kendine dikkat etmen laım hele ki stresli bi ortamda çalışıosun o adamın yanında kim olsa stresli olur yagünaydın kızlar,
cmtsi doktora gittik kızımı gördüm çok şükür iyiydi ama cuma gecesi ağrım aldı biraz doktoru aradık hastaneye gittik nst çektiler neyseki bişe çıkmadı doktor 32. haftadan sonra çalışmamı istemiyo erken doğum olabilir diye hap verdi bide erken doğumu önlemek için bakalım hayırlısı umarım öyle bişe olmaz..
zeynepcim çok üzüldüm canım hayırlısı olsn ama yerenimin dediği gibi ilk gebelikler son dönemlerde hep bu şekilde sonuçlanıyor inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirsin canım..
günaydın kızlar;
evt cnm inidirimde baya uygun oluyo ben şuan giyidiğim elbiselerin çoğunu adl den aldm.valla canım sosyete pazarı deniliyo burda bildiğim kadarıyla başka yok cmtsileri kuruluyor.canım ya görüşsek ne güzel olur çok sevinirim nezman gelmeyi düşünüyosunuz?
Dilekcim çok geçmiş olsun bu arada allah kimsenin başına vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?