2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oh oh maşallah sana. kayınvalideyle elele neler yapmışsınız valla. ama daha çok iş var tabii. hem ablana hem kendine yetmen zor olacak bu aralar.

Bol canım geçmiş olsun. umarım herşey normal şekilde olması gerektiği gibi olur. tabii herşeyin hayırlısı Allah'tan. dualarım seninle canım.

ayyy çok kötü ya geçmiş olsun canım. umarım en kısa sürede düzelir, şifa bulur.

ben de kitap dizmek istiyorum ya. çok özledim. İzmir'deyken en çok severek yaptığım işti. kolay gelsin canım.

evet sanırım sosyete pazarıydı:13:ben adl tarzını kendime uygun buluyorum inş bolcum bu ay gelemeyizde inş ekimde düşünüyoruzya kitabın bi bölümü var ora bi geçse çok sıkıcı o kısım

hadi bakalım bence sen ozman geldiğinde kızımıda görürsün gibime geliyo:))

tşk ederim yarencim ayşecim hayırlısı bakalım beklicez:)

bol, ben yazıcaktım sana yazmamışım
canım doktorunun dediklerine uy lütfen, 2 hafta sonra işten ayrıl.. nefes darlığı, kalp çarpıntısı felan nekadar çok şey yaşadın bu ara :26: kolay değil yaa okadar saat çalışıyorsun.. eşin ne diyor? çıkacakmısın 2 hafta sonra?

Ayşam, günaydın canım

valla istemiyorum ama çıkacam sanırım canım çünkü doktor devam edersen erken doğum olabilir dedi en azından ekimin 20 kadar falan içerde kalırsa ii olur dedi eşim zaten çık diyo napacaksın stres yapma diyo işten çıksanda allah büyük bunu düşünme diyo ne desin işte..

hani baya öcelerde yazmıştım ya kızlar dışardan böcek girdi hamamböceği korktum vs. diye. aman herneyse o hayvanların biri yumurtalarını mı bırakmış napmış benim mutfakta onun minik minik sinek gibi yavrularını görüyordum akşam üzeri çıkıyorlar bir de. bi iki öldürdüm falan ama yok yan habire çıkıyorlar. dün eşmle mutfak dolaplarının altını ocağın altını falan ilaçladık bugün bi iki yerde ölülerini gördüm sanırım soyları tükendi artık (yani inş) en nefret ettiğim şeyler hep gelip beni bulur zaten
bugün çalışmıcak olursam ya da yarın da mutfak dolaplarını bi güzel silicem ama lake ya benim dolaplar domestosla slesim var bozulur diye silemicem (( neyse cif mutfakla silsem de olur dimi ya önce onunla siliyordum.

doktorunu da eşini de dinle, hiç bir şey bebişinden önemli değil bu arada isim konusu ne oldu canım 1-2 ay kaldı şunun şurasında yok mu net bişi aklınızda?

Funda avatarın harikaaa bayılıyorum ben Wilma ve Fred'e, eşimle bana benzetiyorum onları

Son düzenleme:

yine iyi dayandın valla canımevet canım bebeğinin sağlığı daha önemli eşin doğru söylüyo

teşekkür ederim canım bende bayılıyorum çok izlerdim eskiden

teşekkür ederim canım bende bayılıyorum çok izlerdim eskiden

biz de eltimlerin bebişin ismini doğduğu gün duyduk ancak. ondan önce ya gerçekten kadar veremediler ya da söylemeye çekindiler kayınvalideden ( kayınvaliden kendi ismi konsun isteniyordu eltim de istemiyordu, sonuç olarak iki isim kondu ama eltimin seçtiği söyleniyor) o gün artık mecburen söylediler

ayşam inş köklerini kurutmuşsundur ama çok zor onların tükenmesi
inanılmaz hızlı çoğalıyolar.. annemlere de bir ara gelmişti o böcüklerden..
hani yem var ya minik kutular Raid ondan koy dolap altlarına, hem uzun süre kalıyo onlar yer yer ölürler :44:
birde şey, bildiğin bulaşık deterjanı var ya limonlu Pril felan..ondan damlatıyorum ben silme suyuma da vileda kovama da annem der hep bulaşık deterjanına hiç bir böcek gelmez diye :)))

hadi ya sunlight var bende cif limonlu diil ama onu koysam da olur dimi

yine iyi dayandın valla canımevet canım bebeğinin sağlığı daha önemli eşin doğru söylüyo

evt kızlar o benim için herşeyden önemli neyapalım artık hayırlısı önce ayrılırım bende.isim konusunda dün arkadaşlara gitmiştik onlarda sordu hala bişe yokdediler hani birinciyi sen ikinciyi babası koysun falan diye anlaşsaydınız eşimde dedi valla ben öle bi seçenek sundum ama hanımefendi(yani ben) ikincinin adınıda bilmek istiyo ama napim işimi garantiye almam gerek eğer öyle olursa ADA olacak yani benim istediğim inşallah

ayy taş devrini bende çok severdim:)
ayşecim valla onlar evi ilaçlamadan bitmez haberin olsun inşallah tükenmiştir..

Son düzenleme:
ayşecim bence dolapların yüzüne çamaşır süyü vurma ama yinede sen bilirsin canım ..böcekler evi ilaçlatırsanız kesin çözüm biz ilk eve girmeden ilaçlattık evi 1 yıl oldu hala etkisi geçmemiş böcek gelse bile ölüyo
nektarsaçını boyatıcaktın canım vazmı geçtin:44:ben gelecek ay boyatıcam eşim değişiklik istiyo ama ne rek yapıcama karar vermedim:26:

ada çok güzel bence az çok tahmin edemio musun eşinin beğendiği isimleri. riskliyse girme hiç ama ben olsam belki kabul edebilirdim eşim ne koyar biliyorum o yüzden ilkini ben koymak isterdim

hiç aklımıza gelmedi cnm ya kafammız çalışmamış o konuda. ama eşim babasından baya güçlü bi ilaç aldı gerçekten de güçlüymüş heralde. inş. biterler.

ben de istiyorum aslında saçımı boyatmak ama hiç cesaret edemedim şimdiye kadar. düğünde boyamıştım bilmemne kumrala ama kendim boyadığım için hiç belli olmadı önce saç renginin biraz açılması gerekyormuş galiba :)))

valla canım isim konusunda pek bir zevksiz olduğu için güvenemiyorum bende

bende gelecek ay boyatacam çikolata düşünüyorum funda bence sende çikolata yap sarı gitmez zaten sana..

fatmacım ne yapıyon hiç konuşmadın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…