günaydınnnn...kızlar uykusuzum dün ablamınevi yerleştirdik çok şükürordan da denize gitik ben ablam eşim
bayaa yorgunum...
yaren c.ertesi çıkınca halılarımıda yıkadık kızzz (salon, oturma odası ve yemk odası temiz) 3 tane yolluk 2 tane yatak odası halısını yıkadık...mutfak kaldı...
akşam gidince süpürüp silcem sericm halıları
daha kapılar ve duvarlar var silncek
günaydın kızlar,
cmtsi doktora gittik kızımı gördüm çok şükür iyiydi ama cuma gecesi ağrım aldı biraz doktoru aradık hastaneye gittik nst çektiler neyseki bişe çıkmadı doktor 32. haftadan sonra çalışmamı istemiyo erken doğum olabilir diye hap verdi bide erken doğumu önlemek için bakalım hayırlısı umarım öyle bişe olmaz..
zeynepcim çok üzüldüm canım hayırlısı olsn ama yerenimin dediği gibi ilk gebelikler son dönemlerde hep bu şekilde sonuçlanıyor inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirsin canım..
günaydın kızlar;
funda ve miray arasında geçenlere üzüldüm. Burda gerçekten hepimiz gayet iiydik. Ben yeni katılmama rağmen hiç ters bişi yaşanmadı. Kendi bilecekleri şey tabi ki. Zeynepcim nası oldun nasılsın canım :26:
yarenay benim de bugün işlerim epey yoğunyeni bi kitap geldi sanada kolay gelsin ben zor girerim artık çalışmaktan
hıı bu arada ilk geldiğimde size anlattığım olay vardı ya eltim ile araba type yüzünden küsmüştük cmt akşamı öğrendim ki eltim yüz felci geçirmişgittik hemen eşimle ağzı kaymış ve gözünün biri tam göremio çift görüo yada şaşı. Sol felçli sağ hissiz. O kadar üzüldüm ki birde oğlu var 5 yaşında. Allah yardımcısı olsun kimseye böle şeyler yaşatmasın. Ağladı falan ben üzüldüm yaa küslük falan yalan yani. Hayat kısa kime ne olcağı belli diil. Günün kıymetini bilip kimseyle tartışmaya değmez.
evet sanırım sosyete pazarıydı:13:ben adl tarzını kendime uygun buluyoruminş bolcum bu ay gelemeyizde inş ekimde düşünüyoruz ya kitabın bi bölümü var ora bi geçse çok sıkıcı o kısım
hadi bakalım bence sen ozman geldiğinde kızımıda görürsün gibime geliyo:))
tşk ederim yarencim ayşecim hayırlısı bakalım beklicez:)
bol, ben yazıcaktım sana yazmamışım
canım doktorunun dediklerine uy lütfen, 2 hafta sonra işten ayrıl.. nefes darlığı, kalp çarpıntısı felan nekadar çok şey yaşadın bu ara :26: kolay değil yaa okadar saat çalışıyorsun.. eşin ne diyor? çıkacakmısın 2 hafta sonra?
Ayşam, günaydın canım
doktorunu da eşini de dinle, hiç bir şey bebişinden önemli değilvalla istemiyorum ama çıkacam sanırım canım çünkü doktor devam edersen erken doğum olabilir dedi en azından ekimin 20 kadar falan içerde kalırsa ii olur dedi eşim zaten çık diyo napacaksın stres yapma diyo işten çıksanda allah büyük bunu düşünme diyo ne desin işte..
valla istemiyorum ama çıkacam sanırım canım çünkü doktor devam edersen erken doğum olabilir dedi en azından ekimin 20 kadar falan içerde kalırsa ii olur dedi eşim zaten çık diyo napacaksın stres yapma diyo işten çıksanda allah büyük bunu düşünme diyo ne desin işte..
doktorunu da eşini de dinle, hiç bir şey bebişinden önemli değilbu arada isim konusu ne oldu canım 1-2 ay kaldı şunun şurasında yok mu net bişi aklınızda?
Funda avatarın harikaaabayılıyorum ben Wilma ve Fred'e, eşimle bana benzetiyorum onları
doktorunu da eşini de dinle, hiç bir şey bebişinden önemli değilbu arada isim konusu ne oldu canım 1-2 ay kaldı şunun şurasında yok mu net bişi aklınızda?
Funda avatarın harikaaabayılıyorum ben Wilma ve Fred'e, eşimle bana benzetiyorum onları
ayşam inş köklerini kurutmuşsundur ama çok zor onların tükenmesihani baya öcelerde yazmıştım ya kızlar dışardan böcek girdi hamamböceği korktum vs. diye. aman herneyse o hayvanların biri yumurtalarını mı bırakmış napmış benim mutfakta onun minik minik sinek gibi yavrularını görüyordum akşam üzeri çıkıyorlar bir de. bi iki öldürdüm falan ama yok yan habire çıkıyorlar. dün eşmle mutfak dolaplarının altını ocağın altını falan ilaçladık bugün bi iki yerde ölülerini gördüm sanırım soyları tükendi artık (yani inş) en nefret ettiğim şeyler hep gelip beni bulur zaten
bugün çalışmıcak olursam ya da yarın da mutfak dolaplarını bi güzel silicem ama lake ya benim dolaplar domestosla slesim var bozulur diye silemicem(( neyse cif mutfakla silsem de olur dimi ya önce onunla siliyordum.
ayşam inş köklerini kurutmuşsundur ama çok zor onların tükenmesi
inanılmaz hızlı çoğalıyolar.. annemlere de bir ara gelmişti o böcüklerden..
hani yem var ya minik kutular Raid ondan koy dolap altlarına, hem uzun süre kalıyo onlar yer yer ölürler :44:
birde şey, bildiğin bulaşık deterjanı var ya limonlu Pril felan..ondan damlatıyorum ben silme suyuma da vileda kovama da annem der hep bulaşık deterjanına hiç bir böcek gelmez diye :)))
olur olurhadi ya sunlight var bende cif limonlu diil ama onu koysam da olur dimi
olur olurben de Fairy kullanıyorum
yine iyi dayandın valla canımevet canım bebeğinin sağlığı daha önemli eşin doğru söylüyo
ada çok güzel bence az çok tahmin edemio musun eşinin beğendiği isimleri. riskliyse girme hiç ama ben olsam belki kabul edebilirdim eşim ne koyar biliyorum o yüzden ilkini ben koymak isterdimevt kızlar o benim için herşeyden önemli neyapalım artık hayırlısı önce ayrılırım bende.isim konusunda dün arkadaşlara gitmiştik onlarda sordu hala bişe yokdediler hani birinciyi sen ikinciyi babası koysun falan diye anlaşsaydınız eşimde dedi valla ben öle bi seçenek sundum ama hanımefendi(yani ben) ikincinin adınıda bilmek istiyo ama napim işimi garantiye almam gerek eğer öyle olursa ADA olacak yani benim istediğim inşallah
ayşecim bence dolapların yüzüne çamaşır süyü vurma ama yinede sen bilirsin canım ..böcekler evi ilaçlatırsanız kesin çözüm biz ilk eve girmeden ilaçlattık evi 1 yıl oldu hala etkisi geçmemiş böcek gelse bile ölüyo
nektarsaçını boyatıcaktın canım vazmı geçtin:44:ben gelecek ay boyatıcam eşim değişiklik istiyo ama ne rek yapıcama karar vermedim:26:
ada çok güzel bence az çok tahmin edemio musun eşinin beğendiği isimleri. riskliyse girme hiç ama ben olsam belki kabul edebilirdim eşim ne koyar biliyorum o yüzden ilkini ben koymak isterdim
hiç aklımıza gelmedi cnm ya kafammız çalışmamış o konuda. ama eşim babasından baya güçlü bi ilaç aldı gerçekten de güçlüymüş heralde. inş. biterler.
ben de istiyorum aslında saçımı boyatmak ama hiç cesaret edemedim şimdiye kadar. düğünde boyamıştım bilmemne kumrala ama kendim boyadığım için hiç belli olmadı önce saç renginin biraz açılması gerekyormuş galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?