canım boyatmadımayşecim bence dolapların yüzüne çamaşır süyü vurma ama yinede sen bilirsin canım ..böcekler evi ilaçlatırsanız kesin çözüm biz ilk eve girmeden ilaçlattık evi 1 yıl oldu hala etkisi geçmemiş böcek gelse bile ölüyo
nektarsaçını boyatıcaktın canım vazmı geçtin:44:ben gelecek ay boyatıcam eşim değişiklik istiyo ama ne rek yapıcama karar vermedim:26:
samalığa bak yaabizim patron müdürle haber göndermiş bundan sonra iş dışında asla internete girilmesini istemiyormuşgıcık ya sanki işlerimizi aksatıyoruz da nete girip. iyice kaçak girmeye başlıcaz nete ya. sinir oluyorum. ne sanıyorlar ki bunlar bizi
samalığa bak yaabizim şirket de öyle işte, çoğu siteler yasaklı "bu siteye erişim engellendi" görmekten bıktım artık :/
işiniz olmayınca napıcakmışsınız peki?
valla canım isim konusunda pek bir zevksiz olduğu için güvenemiyorum bende
bende gelecek ay boyatacam çikolata düşünüyorum funda bence sende çikolata yap sarı gitmez zaten sana..
fatmacım ne yapıyon hiç konuşmadın?
estağfirullah canımada çok güzel bence az çok tahmin edemio musun eşinin beğendiği isimleri. Riskliyse girme hiç ama ben olsam belki kabul edebilirdim eşim ne koyar biliyorum o yüzden ilkini ben koymak isterdim
Hiç aklımıza gelmedi cnm ya kafammız çalışmamış o konuda. Ama eşim babasından baya güçlü bi ilaç aldı gerçekten de güçlüymüş heralde. Inş. Biterler.
Ben de istiyorum aslında saçımı boyatmak ama hiç cesaret edemedim şimdiye kadar. Düğünde boyamıştım bilmemne kumrala ama kendim boyadığım için hiç belli olmadı önce saç renginin biraz açılması gerekyormuş galiba :)))
evet canım gitmiyo zatenvalla canım isim konusunda pek bir zevksiz olduğu için güvenemiyorum bende
Bende gelecek ay boyatacam çikolata düşünüyorum funda bence sende çikolata yap sarı gitmez zaten sana..
Fatmacım ne yapıyon hiç konuşmadın?
demekki seni bu halinle beğeniyo canımçok severim ada ismini :))
canım boyatmadım
eşim tutturdu boyatma noolur diye, ben senin saç rengini çok seviyorum falan felan
ama ikna edip boyatıcam, bakalım hangi gün olucak :26:
Ben birde kestirmek istiyorum biraz, oda da hayır diyo eşim, uzun halini seviyo diye
Kahküle de "ıhh" diyo
bizim patron müdürle haber göndermiş bundan sonra iş dışında asla internete girilmesini istemiyormuşGıcık ya sanki işlerimizi aksatıyoruz da nete girip. Iyice kaçak girmeye başlıcaz nete ya. Sinir oluyorum. Ne sanıyorlar ki bunlar bizi
Zeynep, nasılsın canım? :26:
merhaba kızlar
dualarınızın benimle olduğunu bilmek hepinizden allah razı olsun
Zeynepcim nasılsın?
üzmüyosun kendini dimmisağol canım idare ediyorum evdeyim bugn tek kaldım
bizim patron müdürle haber göndermiş bundan sonra iş dışında asla internete girilmesini istemiyormuşgıcık ya sanki işlerimizi aksatıyoruz da nete girip. iyice kaçak girmeye başlıcaz nete ya. sinir oluyorum. ne sanıyorlar ki bunlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?