2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Çok severim Ada ismini :))
canım boyatmadım
eşim tutturdu boyatma noolur diye, ben senin saç rengini çok seviyorum falan felan
ama ikna edip boyatıcam, bakalım hangi gün olucak :26:
ben birde kestirmek istiyorum biraz, oda da hayır diyo eşim, uzun halini seviyo diye
kahküle de "ıhh" diyo

bizim patron müdürle haber göndermiş bundan sonra iş dışında asla internete girilmesini istemiyormuş gıcık ya sanki işlerimizi aksatıyoruz da nete girip. iyice kaçak girmeye başlıcaz nete ya. sinir oluyorum. ne sanıyorlar ki bunlar bizi

samalığa bak yaa bizim şirket de öyle işte, çoğu siteler yasaklı "bu siteye erişim engellendi" görmekten bıktım artık :/
işiniz olmayınca napıcakmışsınız peki?

kızlarr pardon yaa yazamadım
bu felç geçici yani öle umuyoruz. İlaç tedavisi ile düzeltmeye çalışacaklar. Olmadı fizik tedavi. Sinir stresten oluo tabiki ama onunki birikim yani ortada hiç bişi yokken olmuş. Birden bire yaşanan bişiden diil önceki olaylardan patlak vermiş işte.

off kızlar yaa valla ne ediosak kendimize ediouz. Hiç bişiye değmio 3 günlük dünya. bende çok yıpratırım kendimi ama artık akıllanıoum eşimle mutlu olmaya başkalarını takmamaya çalışıoum.

burdayım ne diyim ki.....................

estağfirullah canım ben böceklerden çok korktuğum için eşim öylebişey düşündüinş biter canım yahep beraber boyatalım
evet canım gitmiyo zaten çikolata kahvemi yapsambiraz ışıltı yaptırmak istiyorum
demekki seni bu halinle beğeniyo canımama insan değişiklik istiyo dimi

off iğrenç bi yasakkkkkişiniz olmadığında ne yapacakmışınız peki:44:

ben de bilmiyorum valla. kitap okusan olmaz, nete girmek yasak. boş boş çevremize bakcaz sanırım

bu ne yaa anlamsız anlamsız işler!!!! boşver cnm sen o uyuzu gir yine arada sırada yan sekmede de işle ilgili bi şey aç o gelir gelmez oraya geçersin :))) girdiğiniz siteler gözüküyor mu sizin patrona da acaba?

dilek gerçekten hiç bi şey için kendini üzmeye değmiyor bunu ben gayet de iyi yapıyorum. biraz bende duymamazlık var bişey olunca o an canımı sıkarım ama sonra hemen unuturum, unuturum derken yani kaale almam.

nigar walla saçların bence de böle çok güzel ama insan değişiklik istiyor dimi. benimkiler de baya uzadı eşim uyuzu da uzun saç sevmez şimdilik ses çıkarmıyor ama yakında başlar mıyaklamaya kestir şu saçlarını diye :=)))

doktora gittik cumartesi korkuyordum ama uyutunca bişe duymadım hatırlamıyorum uyandığımda tek hatırladığım hıçkır hıçkıra ağladığım doktor hanım yanımda elimden tutuyordu sakinleştirmeye çalışıyodu hayatımda hiç böyle ağladığımı bilmiyorum nefes alamadım bana derin derin nefes al diyordu tamamıyla kendime geldiğimde kalktım doktora gittim antibiyotik verdi 1 hafta sonra gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…