2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldin zeynepcim ben de iş ne yapacağını merak ediyordum nek sormuş :44:

nek ya bişi sorcam sen mi yapıyordun domatesli pilav benden ondan yapıyım diyorum bugün ilk defa yapıcam ister özelden ister burdan müsait olduğunda bi tarf verir misin? ya da nek diil de bi başkası mıydı yapan unuttum walla kızlar kusura bakmayın kim yapıoduysa bana bi tarif verebilir misiniz? nette var ama arkidişlerimin tariflerine daha çok güvniyorum

vurdumduymazlık olmasın o

ay uzun saç sevilmez mii benim eşim de gece saçlarım kolunun altında felan kalıyor ciyaklıyorum o an söyleniyor, kestiriyim mağdemse diyorum susuyo

cnım yaaaa ((( üzme nolur kendini bi daha olucak inş. kolay değil yaşadığın inş. toparlıcaksın bi an önce. kendine dikkat et nolur sıkma canını hiçbi şeye

üzmüyosun kendini dimmi eşin ne durumda?
işten de çıktın sen dimmi? yine işe geri dönmeyi düşünüyomusun toparlanınca?

insanın elinde olmuyor canım oda kötü ama bana pek belli etmiyor evet çıktım yok canım girmicem işe biraz dinlenip belki anneemin yanına giderim biraz orda kalırım sonra ingilizce kursum var 3 kur 6 ay sürüyor ona devam edicem kpssye hazırlanıcam

hıhım ben yapıyorum domatesli pilav, yapıcam diye yazmışlığım var topikte ama tarif vermedim
belki başkası vermiştir bilmiyorum :44:
yemekten sonra msj atim canım sana

vurdumduymazlık olmasın o

ay uzun saç sevilmez mii benim eşim de gece saçlarım kolunun altında felan kalıyor ciyaklıyorum o an söyleniyor, kestiriyim mağdemse diyorum susuyo

ahahahaaaa vurdumduymazlık dil kız. ay yoksa o mu aman ne biliyim umursamaz diyim daha doğru olsun takmama işte hiçbi şeyi yaa o kadar

biz de böle yakınken falan saçlarım suratına zartına zurtuna değiyor gıdıklanıyor ya ondan sevmiyor uzun saçı. aman deli işte bırak yaa :)

Çokta evde kalma kafanı dağıtmak için işler bul kendine. Kursa gitmen iyi olmuş zaman geçer en azından.. zaman herşeyin ilacıdır.

cnm ya çok geçmiş olsun allahım tekrar yaşatmasın inşallah..

hıhım ben yapıyorum domatesli pilav, yapıcam diye yazmışlığım var topikte ama tarif vermedim
belki başkası vermiştir bilmiyorum :44:
yemekten sonra msj atim canım sana

tarifi diil zaten muhabbetinin geçtini hatırlamıştım da.

Aldım farzediom şimdiden mesajı ve de teşekkür ediyorum cnmmm

gidip de bi kahvaltı edim dimi ben

Zeynepcim çok üzüldüm canım allah tekrar yaşatmasın canım benim kendini çok fazla üzme kafan dağıtmaya çalış annenin yanına gitek sana iyi gelecek canım benim

cnım yaaaa ((( üzme nolur kendini bi daha olucak inş. kolay değil yaşadığın inş. toparlıcaksın bi an önce. kendine dikkat et nolur sıkma canını hiçbi şeye

üzmemeye çalışıyorum canım ama insanın elinde değil tvde bi bebek görsen aklına geliyor yada evde eşimin beslenmem için aldığı şeyleri gördüğümde ister istemez aklıma geliyor ama herşey allahtan veren allah alan allah hayırlısı buymuş daha geç böyle bişe olsaydı daha zor olurdu

hayırlısı olsun canım, belki 3-6 aya yeni bi bebik gelir moralini yüksek tut

bol, şu hesap ekstrelerinin içine, kampanya broşürleri niye koyuyosunuz yaa her zarfın içine
bi tomar oldu atıcam yazııık, israf çevreyi koruyalım

Çokta evde kalma kafanı dağıtmak için işler bul kendine. Kursa gitmen iyi olmuş zaman geçer en azından.. zaman herşeyin ilacıdır.

kendimi toparlayaym ağrım oluyo arada toparlanayım evde kalmaya niyetim yok kardeşimle kafa dağıtırım tanıdık görmek istemiyorum çok fazla herkez bu konuyla konuşunca içim daha çok acıyo

kendimi toparlayaym ağrım oluyo arada toparlanayım evde kalmaya niyetim yok kardeşimle kafa dağıtırım tanıdık görmek istemiyorum çok fazla herkez bu konuyla konuşunca içim daha çok acıyo

doğru söylüyorsun annen sana en iyi gelecek ilaçtır heralde.

Zeynepcim çok üzüldüm canım allah tekrar yaşatmasın canım benim kendini çok fazla üzme kafan dağıtmaya çalış annenin yanına gitek sana iyi gelecek canım benim

amin canım allahım hiçkimseye yaşatmasın bu acıyı üzmemeye çalışıyorum evet iyi gelecek ama oraya gittiğimde herkes geçmiş olsuna gelecek bişeyler soracaklar bunlardan ürküyorum

evet canım hayırlısı olsun allahım ne nasip ettiyse o olur belki işallah ozamn daha bilinçli olurum

çok acıktım midem kazınıyo resmen karışık kızartma varmış yemekteakşama düşünmüştüm bende
çok severimmm. bugün star tv'de soframız programında izmirli kadın domat bastı ve pabucaki yaptı çok ilgimi çekti kızlar bi bakın derim siz de tarifleri var sanırım starın sitesinde. ben belki akşama yaparım.
amin canım allahım hiçkimseye yaşatmasın bu acıyı üzmemeye çalışıyorum evet iyi gelecek ama oraya gittiğimde herkes geçmiş olsuna gelecek bişeyler soracaklar bunlardan ürküyorum

evet ama acaba önceden annene söylesen anne bana habire sorular sormalarını istemiyorum talı bi dille şimdiden onlara söylesen, kzım üzülüyor lütfen gelince habire soru sormayın dedirtsen olur mu ki acaba

bilmiyorumki canım olurmu gidersem gitmeden önce anneme söyleyeceğim bu fikri bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…