bu ne yaa anlamsız anlamsız işler!!!! boşver cnm sen o uyuzu gir yine arada sırada yan sekmede de işle ilgili bi şey aç o gelir gelmez oraya geçersin :))) girdiğiniz siteler gözüküyor mu sizin patrona da acaba?
dilek gerçekten hiç bi şey için kendini üzmeye değmiyor bunu ben gayet de iyi yapıyorum.biraz bende duymamazlık var bişey olunca o an canımı sıkarım ama sonra hemen unuturum, unuturum derken yani kaale almam.
nigar walla saçların bence de böle çok güzel ama insan değişiklik istiyor dimi. benimkiler de baya uzadı eşim uyuzu da uzun saç sevmez şimdilik ses çıkarmıyor ama yakında başlar mıyaklamaya kestir şu saçlarını diye :=)))
doktora gittik cumartesi korkuyordum ama uyutunca bişe duymadım hatırlamıyorum uyandığımda tek hatırladığım hıçkır hıçkıra ağladığım doktor hanım yanımda elimden tutuyordu sakinleştirmeye çalışıyodu hayatımda hiç böyle ağladığımı bilmiyorum nefes alamadım bana derin derin nefes al diyordu tamamıyla kendime geldiğimde kalktım doktora gittim antibiyotik verdi 1 hafta sonra gidicem kontrole
üzmüyosun kendini dimmieşin ne durumda?
işten de çıktın sen dimmi? yine işe geri dönmeyi düşünüyomusun toparlanınca?
hoşgeldin zeynepcim ben de iş ne yapacağını merak ediyordum nek sormuş :44:
nek ya bişi sorcam sen mi yapıyordun domatesli pilav benden ondan yapıyım diyorum bugün ilk defa yapıcam ister özelden ister burdan müsait olduğunda bi tarf verir misin? ya da nek diil de bi başkası mıydı yapan unuttum walla kızlar kusura bakmayın kim yapıoduysa bana bi tarif verebilir misiniz? nette var ama arkidişlerimin tariflerine daha çok güvniyorum
vurdumduymazlık olmasın o
ay uzun saç sevilmez miibenim eşim de gece saçlarım kolunun altında felan kalıyor ciyaklıyorum o an söyleniyor, kestiriyim mağdemse diyorum susuyo
insanın elinde olmuyor canım oda kötü ama bana pek belli etmiyor evet çıktım yok canım girmicem işe biraz dinlenip belki anneemin yanına giderim biraz orda kalırım sonra ingilizce kursum var 3 kur 6 ay sürüyor ona devam edicem kpssye hazırlanıcam
doktora gittik cumartesi korkuyordum ama uyutunca bişe duymadım hatırlamıyorum uyandığımda tek hatırladığım hıçkır hıçkıra ağladığım doktor hanım yanımda elimden tutuyordu sakinleştirmeye çalışıyodu hayatımda hiç böyle ağladığımı bilmiyorum nefes alamadım bana derin derin nefes al diyordu tamamıyla kendime geldiğimde kalktım doktora gittim antibiyotik verdi 1 hafta sonra gidicem kontrole
hıhım ben yapıyorum domatesli pilav, yapıcam diye yazmışlığım var topikte ama tarif vermedim
belki başkası vermiştir bilmiyorum :44:
yemekten sonra msj atim canım sana
cnım yaaaa((( üzme nolur kendini bi daha olucak inş. kolay değil yaşadığın inş. toparlıcaksın bi an önce. kendine dikkat et nolur sıkma canını hiçbi şeye
hayırlısı olsun canım, belki 3-6 aya yeni bi bebik gelir moralini yüksek tutinsanın elinde olmuyor canım oda kötü ama bana pek belli etmiyor evet çıktım yok canım girmicem işe biraz dinlenip belki anneemin yanına giderim biraz orda kalırım sonra ingilizce kursum var 3 kur 6 ay sürüyor ona devam edicem kpssye hazırlanıcam
Çokta evde kalma kafanı dağıtmak için işler bul kendine. Kursa gitmen iyi olmuş zaman geçer en azından.. zaman herşeyin ilacıdır.
kendimi toparlayaym ağrım oluyo arada toparlanayım evde kalmaya niyetim yok kardeşimle kafa dağıtırım tanıdık görmek istemiyorum çok fazla herkez bu konuyla konuşunca içim daha çok acıyo
Zeynepcim çok üzüldüm canım allah tekrar yaşatmasın canım benim kendini çok fazla üzme kafan dağıtmaya çalış annenin yanına gitek sana iyi gelecek canım benim
hayırlısı olsun canım, belki 3-6 aya yeni bi bebik gelir moralini yüksek tut
bol, şu hesap ekstrelerinin içine, kampanya broşürleri niye koyuyosunuz yaa her zarfın içine
bi tomar oldu atıcam yazııık, israf çevreyi koruyalım
çok severimmm. bugün star tv'de soframız programında izmirli kadın domat bastı ve pabucaki yaptı çok ilgimi çekti kızlar bi bakın derim siz de tarifleri var sanırım starın sitesinde. ben belki akşama yaparım.çok acıktım midem kazınıyo resmen karışık kızartma varmış yemekteakşama düşünmüştüm bende
amin canım allahım hiçkimseye yaşatmasın bu acıyı üzmemeye çalışıyorum evet iyi gelecek ama oraya gittiğimde herkes geçmiş olsuna gelecek bişeyler soracaklar bunlardan ürküyorum
çok severimmm. bugün star tv'de soframız programında izmirli kadın domat bastı ve pabucaki yaptı çok ilgimi çekti kızlar bi bakın derim siz de tarifleri var sanırım starın sitesinde. ben belki akşama yaparım.
evet ama acaba önceden annene söylesen anne bana habire sorular sormalarını istemiyorum talı bi dille şimdiden onlara söylesen, kzım üzülüyor lütfen gelince habire soru sormayın dedirtsen olur mu ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?