2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vurdumduymazlık - umursamamak, tınmamak

çok acıktım midem kazınıyo resmen karışık kızartma varmış yemekteakşama düşünmüştüm bende
ay süpermiş sizin yemek, bizde mercimek çorbası,etli nohut, pilav, yoğurt, turşu vardı
aa isimleri de çok ilginç, bakim sitesinden nasılmış tarifleri gerçi evde doğru düzgün bişe kalmadı alışveriş yapmak lazım

kızlar yaa bi ton işim var yazamıoum okuyup kapatıoum kış gelio bizim sezon açılıo patronda artık hep burda

yaa size ne dicem maydonoz suyu içioum salıdan beri hemde soğan suyu iltihap için faydası oluo maydonozda zayıflatıomuş ama henüz bi yok
sizden deneyen varmıydı 15 gün içmem gerekio sanırım ama soğan berbat kokuo

canm çok çokk geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasınnn

slm kızlar biliyosunuz giremiyorum yoğunluktan.

arada bakabiliyorum sadece.

enkidu çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Off ya şiştim..yemek yedim dondurma yedim su içtim...bide yürüünce iice şiştim...
Sakızmı alsam napsam

Evde kavrulmuş soğan kıyma var ne yapsam onu ya. Bende içine bi kaç patates atacaktım bide salça sulu yemek yapacaktım. Benzerini işyeerinde yedim. dün kıymayı dışarı çıkardım sonra biz çıktık tabi dışarda yiyince eve tok geldik. Dedim kıymayı buzluğa değilde dolaba koyayım eşim kavur öyle koy bari dedi bi soğan kavurdum içinede kıymayı attım. Sonra soğuyunca attım dolaba. Ne yemek yapsam ondan?

börek falan yap kavurmamış olsaydın kömbe yapderdim ama bilmeye bilirsin yada karnıyarık flanda yapabilirsin

2 havuç da doğrayıp kavursaydın, kıymalı börek yapsaydın süper oluyo
yeşil mercimek yemeği de yapabilirsin ondan :))

börek falan yap kavurmamış olsaydın kömbe yapderdim ama bilmeye bilirsin yada karnıyarık flanda yapabilirsin

2 havuç da doğrayıp kavursaydın, kıymalı börek yapsaydın süper oluyo
yeşil mercimek yemeği de yapabilirsin ondan :))

Kömbeyi bilmiyorumki canım. ama börek olabilir. İlla sulu yemek isterse eşim p zamanda yeşil mercimek yaparım eşim çok seviyor çünkü

Fatmacım tarifine baktım çokta zor değil ama hamur açmak zaman alır akşam zamanım kısıtlı malesef..

elfi ben kıymayı yemeklerde sevmem ama mesela bazen böyle canımız isterse (nadiren) o kavrulmuş kıymaya bi yumurta kırarım gerçi kırarım demek ne kadar doğru eşim kırar desem daha iyi olur. üstüne de yumurtanın kokusunu alsın die karabiber falan güzel oluyor seviyorsan yapabilirsin

nohut dedniz de ben de geçenlerde yarım kilo nohut almıştım hepsini attım düdüklüye haşladım az fazla haşlanmış sanki ama olsun attım hepsini bölüp bölüp buzluğa hazır bulundurmak çok iyi oluyor yaa acil işler için. yakın zamanda aynısını fasulye için deyapsam iyi olur o da bitti

Son düzenleme:
yok fatma ben kayseriliyim evet açarak yapıyoruz..sizin tarif nasıl verebilrmisin ..belki benim bildiğim farklı olabilir iç malzemesi kıyma domates biber değilmi??

hayır iç malzemesi kıyma soğan salça kırmızı biber tuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…