vurdumduymazlık - umursamamak, tınmamakahahahaaaa vurdumduymazlık dil kız. ay yoksa o mu aman ne biliyim umursamaz diyim daha doğru olsun takmama işte hiçbi şeyi yaa o kadar
biz de böle yakınken falan saçlarım suratına zartına zurtuna değiyor gıdıklanıyor ya ondan sevmiyor uzun saçı. aman deli işte bırak yaa :)
ay süpermiş sizin yemek, bizde mercimek çorbası,etli nohut, pilav, yoğurt, turşu vardıçok acıktım midem kazınıyo resmen karışık kızartma varmış yemekteakşama düşünmüştüm bende
aa isimleri de çok ilginç, bakim sitesinden nasılmış tarifleriçok severimmm. bugün star tv'de soframız programında izmirli kadın domat bastı ve pabucaki yaptı çok ilgimi çekti kızlar bi bakın derim siz de tarifleri var sanırım starın sitesinde. ben belki akşama yaparım.
evet ama acaba önceden annene söylesen anne bana habire sorular sormalarını istemiyorum talı bi dille şimdiden onlara söylesen, kzım üzülüyor lütfen gelince habire soru sormayın dedirtsen olur mu ki acaba
doktora gittik cumartesi korkuyordum ama uyutunca bişe duymadım hatırlamıyorum uyandığımda tek hatırladığım hıçkır hıçkıra ağladığım doktor hanım yanımda elimden tutuyordu sakinleştirmeye çalışıyodu hayatımda hiç böyle ağladığımı bilmiyorum nefes alamadım bana derin derin nefes al diyordu tamamıyla kendime geldiğimde kalktım doktora gittim antibiyotik verdi 1 hafta sonra gidicem kontrole
Evde kavrulmuş soğan kıyma var ne yapsam onu ya. Bende içine bi kaç patates atacaktım bide salça sulu yemek yapacaktım. Benzerini işyeerinde yedim. dün kıymayı dışarı çıkardım sonra biz çıktık tabi dışarda yiyince eve tok geldik. Dedim kıymayı buzluğa değilde dolaba koyayım eşim kavur öyle koy bari dedi bi soğan kavurdum içinede kıymayı attım. Sonra soğuyunca attım dolaba. Ne yemek yapsam ondan?
2 havuç da doğrayıp kavursaydın, kıymalı börek yapsaydın süper oluyoEvde kavrulmuş soğan kıyma var ne yapsam onu ya. Bende içine bi kaç patates atacaktım bide salça sulu yemek yapacaktım. Benzerini işyeerinde yedim. dün kıymayı dışarı çıkardım sonra biz çıktık tabi dışarda yiyince eve tok geldik. Dedim kıymayı buzluğa değilde dolaba koyayım eşim kavur öyle koy bari dedi bi soğan kavurdum içinede kıymayı attım. Sonra soğuyunca attım dolaba. Ne yemek yapsam ondan?
börek falan yap kavurmamış olsaydın kömbe yapderdim ama bilmeye bilirsin yada karnıyarık flanda yapabilirsin
2 havuç da doğrayıp kavursaydın, kıymalı börek yapsaydın süper oluyo
yeşil mercimek yemeği de yapabilirsin ondan :))
ımmm bayılırım kömbeyebiz ona kıymalı börek diyoruz akşam bende mi yapsam acaba
adana tarafındanmısınız siz be kendim açıyom sende açarak yapıosun dimi
Fatmacım tarifine baktım çokta zor değil ama hamur açmak zaman alır akşam zamanım kısıtlı malesef..
yok fatma ben kayseriliyim evet açarak yapıyoruz..sizin tarif nasıl verebilrmisin ..belki benim bildiğim farklı olabilir iç malzemesi kıyma domates biber değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?